10 lune nettbutikker med interiør på nett

Siden kan inneholde annonselenker

Leter du etter nettbutikker med interiør? Her er en oversikt over de aller beste.

Det er mange og gode norske butikker med interiør på nett. Her får du alt fra små te lys til store sofaer som pynter opp hjemmet eller gjøre det mer funksjonelt. Hovedkategoriene til disse interiørbutikkene er ofte møbler, belysning, innredning, kjøkkenting, servise, glass, bestikk, borddekking, tekstiler, tepper, veggdekor, baketing, oppbevaring, servietter og hyller. De sender trygt og raskt og er oppdatert på de siste trendene.

Hopp rett til listen over interiøbutikker

Du kan også søke god inspirasjon og tips før du handler. Mange har egne inspirasjons sider og blogger og inspirasjons-siden til Kremmerhuset. De fleste av oss har ikke interiørfaget i fingrene og kan alltid trenge litt hjelp. For uteinteriør kan du sjekke artikkelen vår med opplisting av hagebutikker.

Noen butikker sorterer også på produkter og møbler basert på rom som stue, spisestue, soverom, gang/entre, kontor, baderom og kjøkken. Det gjør det enkelt å finne ut hva du skal handle for å oppgradere et bestemt rom i huset eller finne en perfekt gave til en som ønsker seg noe til for eksempel spisestuen. Hviit har en slik fin Rom for Rom side. Kanskje du vet om noen som har et spesielt kjedelig rom du mener kan gjøre finere? I interiørbutikkene finner du massevis av gaveideer.

For å gjøre valget enklere for deg har vi snevret inn en Topp 10 liste av butikker og laget en oversikt over de beste interiør nettbutikkene lenger ned på siden. Dette er butikker vi har god erfaring med selv og hører mye positivt om. De er profesjonelle og leverer når de skal. Det finnes selvfølgelig mange, mange flere butikker med innslag av interiør på nett, og alle sammen finner du under Interiør kategorieneButikker. Hvilken er din favoritt?

Trenger du tips til en billig interiør butikk kan du for eksempel sjekke ut Jotex, Kremmerhuset og interiørdelen (Hjem) til Cellbes.

Mange av disse interiørbutikkene selger også smykker og accessoarer som Royal Design, Nordic Nest og Firkløvern. Nederst på siden finner du aktuelle rabatter, koder og kampanjer i gult.
Les vår artikkel om belysning hvis du leter etter lampebutikker på nett og vår fantastiske oversikt over nettbutikker med fotokunst og fototapet.

Våre nye norske favoritter

Oversikten over de beste butikkene er nederst på siden, men har du dårlig tid og trener anbefaling på hvor du skal starte er dette 3 av våre favoritter (blant mange andre… det er vanskelig å velge). De butikkene som ligger her er moderne, inspirerende, og har det beste utvalget interiørprodukter:

Topp 3 nettbutikker med interiør

1. Nordic Nester en Trygg E-handel sertifisert butikk med et voksende sortiment innen innen kategoriene kjøkken og borddekking, innredningsdetaljer, stoff og tekstil, gulvtepper, belysning, tapet og veggdekor, møbler, smykker og mote. Åpent kjøp i et helt år og fri frakt om du handler for 799 kr. Anbefales.

2. Confident Living har møbler, belysning og interiør som sine spesialfelt. De tilbyr rask leveranse og sier de har Nordens største møbel- og interiørsortiment. Stort utvalg blant kjente varer og serier.

3. Hviit er en flott interiørbutikk med stilige møbler, lekre interiørprodukter, tekstiler og lamper. De har kjente merker som Anna Bülow, Hay, Flos, Maze og String.

Her er resten:

Top 10 nettbutikker med interiør til hjemmet

Her er de beste interiør nettbutikkene vi vet om i tilfeldig rekkefølge. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til høyre for å gå rett til deres side. Du kan også sortere på om nettbutikken for eksempel har gratis frakt.

logoNavnSammendragHandle

God innredning! eButikker takker for delinger, kommenterer og at du lenger til denne siden fra egen interiørblogg eller forum. Hvor handler du helst møbler, grønne vekster, telys, nips og pynt? Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet – det er veldig hjelpsomt for andre.
Vet du om en internettbutikk som mangler, si fra om det her. Du kommer også til denne siden ved å bruke nettadreessen interiørbutikker.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.