10 lune nettbutikker med interiør på nett

interiør på nett
Siden kan inneholde annonselenker

Leter du etter nettbutikker med interiør? Her er en oversikt over de aller beste.

Nettbutikker interiør: Interiørdesign har eksistert siden antikken, men det har aldri vært lettere å finne inspirasjon og ideer enn i dag. Med noen få klikk kan du bla gjennom tusenvis av vakre bilder fra hele verden. Og hvis det ikke er nok, bare spør vennene dine på sosiale medier! De kan også ha noen gode forslag til deg. Men hvor begynner du? Vi har gjort jobben for deg ved å sette sammen en liste over våre favoritt nettbutikker med interiørdesign, slik at det er raskt og enkelt å finne det du trenger.

Det er mange og gode norske butikker med interiør på nett. Her får du alt fra små te lys til store sofaer som pynter opp hjemmet eller gjøre det mer funksjonelt. Hovedkategoriene til disse interiørbutikkene er ofte møbler, belysning, innredning, kjøkkenting, servise, glass, bestikk, borddekking, tekstiler, tepper, veggdekor, baketing, oppbevaring, servietter og hyller. De sender trygt og raskt og er oppdatert på de siste trendene.

Hopp rett til listen over interiørbutikker

Du kan også søke god inspirasjon og tips før du handler. Mange har egne inspirasjons sider og blogger og inspirasjons-siden til Kremmerhuset. De fleste av oss har ikke interiørfaget i fingrene og kan alltid trenge litt hjelp. For ute-interiør kan du sjekke artikkelen vår med opplisting av hagebutikker.

Noen butikker sorterer også på produkter og møbler basert på rom som stue, spisestue, soverom, gang/entre, kontor, baderom og kjøkken. Det gjør det enkelt å finne ut hva du skal handle for å oppgradere et bestemt rom i huset eller finne en perfekt gave til en som ønsker seg noe til for eksempel spisestuen. Hviit har en slik fin Rom for Rom side. Kanskje du vet om noen som har et spesielt kjedelig rom du mener kan gjøre finere? I interiørbutikkene finner du massevis av gaveideer.

For å gjøre valget enklere for deg har vi snevret inn en Topp 10 liste av butikker og laget en oversikt over de beste interiør nettbutikkene lenger ned på siden. Dette er butikker vi har god erfaring med selv og hører mye positivt om. De er profesjonelle og leverer når de skal. Det finnes selvfølgelig mange, mange flere butikker med innslag av interiør på nett, og alle sammen finner du under interiør kategorieneButikker. Hvilken er din favoritt?

Trenger du tips til en billig interiør butikk kan du for eksempel sjekke ut Jotex, Kremmerhuset og interiørdelen (Hjem) til Cellbes.

Mange av disse interiørbutikkene selger også smykker og accessoirer som Royal Design, Nordic Nest og Firkløveren. Les også vår artikkel om belysning hvis du leter etter lampebutikker på nett og vår fantastiske oversikt over nettbutikker med fotokunst og fototapet.

Beste interiør nettbutikk

Oversikten over de beste butikkene er nederst på siden, men har du dårlig tid og trener anbefaling på hvor du skal starte er dette 3 av våre favoritter (blant mange andre… det er vanskelig å velge). De butikkene som ligger her er moderne, inspirerende, og har det beste utvalget interiørprodukter:

Topp 3 nettbutikker med interiør

1. Nordic Nest er en Trygg E-handel sertifisert butikk med et voksende sortiment innen innen kategoriene kjøkken og borddekking, innredningsdetaljer, stoff og tekstil, gulvtepper, belysning, tapet og veggdekor, møbler, smykker og mote. Åpent kjøp i et helt år og fri frakt om du handler for 799 kr. Anbefales.

Nordic Nest nettbutikk
Nordic Nest nettbutikk

2. Confident Living har møbler, belysning og interiør som sine spesialfelt. De tilbyr rask leveranse og sier de har Nordens største møbel- og interiørsortiment. Stort utvalg blant kjente varer og serier.

3. Hviit er en flott interiørbutikk med stilige møbler, lekre interiørprodukter, tekstiler og lamper. De har kjente merker som Anna Bülow, Hay, Flos, Maze og String.

Enten det er møbler eller dekorartikler, vi vet hvor viktig det er å finne akkurat det som passer din stil og budsjett for å skape et hjem som gjenspeiler hvem du er som menneske. Derfor ønsker vi å gjøre denne prosessen enkel ved å gi en oversikt over noen av våre favorittsteder å handle når vi ser etter alt fra tepper og lamper til veggkunst og vaser! Så len deg tilbake, slapp av, les videre … og stikk innom de fantastiske interiørbutikkene mens de hjelper deg med å inspirere ditt neste prosjekt! Du vil ikke angre på å ha brukt tid i disse butikkene… vi lover!

Top 10 nettbutikker med interiør til hjemmet

Her er de beste interiør nettbutikkene vi vet om i tilfeldig rekkefølge. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til høyre for å gå rett til deres side. Du kan også sortere på om nettbutikken for eksempel har gratis frakt.

logoNavnSammendragHandle

God innredning! eButikker takker for delinger, kommenterer og at du lenger til denne siden fra egen interiørblogg eller forum. Hvor handler du helst møbler, grønne vekster, telys, nips og pynt? Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet – det er veldig hjelpsomt for andre.
Vet du om en interiør nettbutikk som mangler, si fra om det her. Du kommer også til denne siden ved å bruke nettadressen interiørbutikker.no.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.