10+ Beste butikker der du kan kjøpe verktøy på nett

Beste butikker der du kan kjøpe verktøy på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Vi viser deg de beste verktøybutikkene på nett der du kjøper utstyr til prosjektene dine – store eller små

Har du et prosjekt på gang? Uansett om du holder på med et større byggeprosjekt eller mindre hobbyprosjekt trenger du sannsynligvis en hel del forskjellig verktøy for å utføre oppgavene. Det er enkelt å handle verktøy på nett. Dette kan være små håndholdte eller elektriske typer verktøy, samt større maskiner. Det meste av det du trenger kan du i ro og mak finne på Internett og handle i verktøybutikker på nett.  Lenger ned på siden finner du en oversikt over de 10 beste nettbutikkene der du kan handle verktøy på nett.  Vi gir deg også vår topp 3 butikker hvis du har det travelt.

Skriv gjerne en kommentar nederst om hvilke erfaringer du har med netthandel eller leie.

Noen online butikker er store varehus hvor verktøy er en liten del av sortimentet mens andre er 100% spesialisert og selger bare dette. Man har også de fagbutikkene som toucher mot bilpleie, båt reparasjon og så videre, med spesialverktøy.

Hos de aller fleste får du fri frakt over et visst beløp, og siden disse varene ofte koster litt bør det være greit å gå over den grensen.

I disse nettbutikkene finner du typisk kvalitets verktøy som:

 • Elektroverktøy for boring, skruing, kutting, måleverktøy, laser verktøy, slipemaskiner, kjernebormaskiner og spikring.
 • Verktøysett og verktøyoppbevaring.
 • Håndverktøy som skrutrekkere, hammere, sag, sakser, kniver, bits og brekkjern.
 • Kompressorer, trykkluft, friskluftsutstyr og sveisemaskiner, sveiseutstyr.
 • Annet tilbehør til muring, maling og snekring.

Se etter kjente og populære merker som svenske/engelske Teng Tools, tyske Bosch, japanske Makita, amerikanske Milwaukee, Stanley og DeWalt. Det er merker vi er fornøyd med selv og bruker til våre private prosjekter.

Skal du kjøpe byggevarer på nett har vi skrevet en nyttig artikkel om byggevarehus. Skal du mekke på bil og trenger verktøy for bil kan du besøke internettbutikker som Bildeler.no og lese denne artikkelen om reservedeler og bildeler.

For mindre verktøy, som for eksempel til lodding, og annet utstyr kan du også besøke nettvarehusene 24Shop, vidaXL og de fantastiske dingsebutikkene Kjell & Company og Clas Ohlson.


Våre topp 3 favoritter for kjøpe av verktøy på nett

Det er alltid vanskelig å velge ut topp 3, men her er noen av våre basert på kjøpsopplevelser. Er du enig eller ikke? Kommenter lenger ned!

1. Globaltools er også en trygg og bra butikk å handle i. De har et stort utvalg med 40 000 produkter, 30 dagers returrett og prisgaranti. Her får du også verkstedutstyr, maskiner, sikkerhetsprodukter og klær til arbeidet. Anbefales!

Globaltools nettbutikk
Globaltools nettbutikk

2. Staypro er en stor verktøybutikk for proffe på web med over 22 000 produkter. De er Trygg e-handel sertifiserte og har trygge betalingsmåter som Klarna. Her får du kjente varemerker med 30 dagers åpent kjøp og fri frakt over 999.

3. P. Lindberg er i utgangspunktet en butikk med gårdsutstyr, men har også mye verktøy. Spesielt av merket Makita. Høy trustscore på Trustpilot.

Verktøy hos P.Lindberg
Verktøy hos P.Lindberg

Top 10 verktøybutikker på nett

Værsågod: Her er listen over populære og anbefalte nettbutikker som selger verktøy. For en komplett og utfyllende oversikt alle butikker i denne sjangeren, gå til Jernvare og verktøy kategorien her på eButikker.no. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for direkte tilgang til de respektive nettsidene.

logoNavnSammendragHandle
Bygghjemme
Bygghjemme

Bygghjemme.no ble lansert i 2012 er et byggevarehus på nettet som selger vinduer, dører, parkett, baderom og hageartikler fra kjente merkevareleverandører. Hovedkategoriene deres på nettsiden er hus & bygg, kjøkken & bad, gulv & vegg, innredning & belysning og hage & miljø.

Trygg e-Handel sertifisert.

Byggmakker
Byggmakker

Byggmakker er en av norges ledende byggvarekjeder med mange utsalgssteder (akkurat nå 56) over hele landet og nettbutikk. Her får du varer innen trelast og byggevarer, dører og vinduer, gulv, maling, interiør, elektroverktøy, håndverktøy, jernvare og elmateriell, arbeidsklær og sikkerhet, hagemaskiner, hage og terrasse, kjøkken, bad, garderobe, varme og ventilasjon samt sport og fritid.

Utsalgssteder over hele landet. Proff, kjent og trygg. 

Byggmax
Byggmax

Byggmax er et landsdekkende byggevarehus kjent for billige varer, trelast, byggevarer og materialer. De har 39 butikker i Norge du handle i, men er det mye du skal ha kan det være like greit å kjøpe på nett. Du får det meste innen treverk, uterom og terrassetak, ventilasjon, verktøy og jernvare, vinduer, kjøkken og husholdning, stein, bad, isolasjon, spiker og skruer, innredning, tak, dører, hage, badstue og gulv med mer.

Rask leveranse. Prisløfte. Over 35.000 varer.

Globaltools
Globaltools

Globaltools.no er en nettbutikk som selger verktøy og maskiner fra et utvalg på over 40 000 varer til private og firmaer. Her finner du alt innen profesjonelt verktøy, tekniske artikler og utstyr. Det er ikke en lavprisbutikk, men prisene er gode og ofte under det nivå som du som forbruker kan finne i andre trelast eller spesialforretning for tilsvarende kvalitetsprodukter.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Maxbo
Maxbo

MAXBO er kjent for kvalitet og legger vekt på å gi kundene veiledning, tips og råd.en hjemme. De har som mål å gjøre det enkelt å handle bo- og byggevarer som trelast og byggevarer, hage og utemiljø, gulv og interiør, maling og tapet, kjøkken, bad og garderobe, verktøy og jernvare, varme og el-artikler. Prisnivået kan ligge litt over andre, men de fører utelukkende kvalitetsmerker.

Veldig god veiledning.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Montér
Montér

Montér er et av Optimera sine brands og selger primært byggevarer rettet mot forbrukermarkedet. Monter.no er nettbutikk der du får informasjon og inspirasjon om hus og bygg, kjøkken og bad, maling, verktøy og jernvare, garasje og bod. Det man handler hentes i butikk hos Montér forhandlere.

Bra byggeplanlegger.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Netthandelen logo
Netthandelen

Netthandelen nettbutikk er et stort og kjent nettvarehus med produkter innen hage og utemiljø. I menyen navigerer man raskt til produkter som garasjetelt, verktøy og garasje, ølbrygging, hjem og fritid, hytte og bod, drivhus, utemiljø og hagemøbler. De er kjent for lave priser og rask levering.

Fast lav frakt. Ferdig pruta priser. Rask levering. Trygg Vipps betaling.

plindberg_logo_200_
P. Lindberg

P. Lindberg er nettbutikken for deg som er bonde eller som bor på landet. De har 160 års erfaring og over 15.000 produkter innen utstyr, tilbehør og maskiner som sendes fra stort eget lager. Hovedkategoriene på nettsidene deres er ATV, Gård, Traktor, Dyr, Skog og Hage, Hus og Fritid, Tøy og Verksted. De kjøper i store kvanta direkte fra fabrikk og kan selge videre med rimelige priser uten fordyrende mellomledd.

Over 15000 produkter. Gode landbruksprodukter til billige priser.

staypro-nylogo-200
Staypro

Staypro.no selger deg verktøy og måleinstrumenter for proffer. De tilbyr et bredt sortiment fra markedets ledende aktører, med raske leveranser og attraktive priser. De hjelper deg gjerne med å finne løsninger og verktøyene som behøves til arbeidet.

Fraktfritt over 799,-. 30 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisert.

TOOLS
TOOLS

TOOLS er en av Norges ledende leverandører av maskiner, verktøy, verneutstyr og forbruksmateriell til industrien. Primært jobber de innen industri, olje & gass, bygg & anlegg og offentlig forvaltning. De har 46 fysiske butikker i hele landet, og 120 utsalgssteder i Norden, men også denne nettbutikken.

For å bli kunde og handle her må du ha et firma med organisasjonsnummer.

Verktøy
Verktøy

Verktøy.no er en totalleverandør av verktøy og tilhørende produkter. De har fokus på høy kvalitet, kvalitesmerker, utprøvde produkter og rask levering. Produkter innen kategoriene elektroverktøy, håndverktøy, luft og sveis, verksted og hjem og fritid.

Fri frakt på alle ordre over 1500,- under 35kg.  Trygg e-Handel sertifisert.  


Savner du noen butikker eller er det noen du er spesielt fornøyd med? Legg igjen en kommentar nederst. Del gjerne innlegget om du finner det for godt. Tusen takk for det. Her finner du en egen artikkel med de 10 beste nettbutikkene med arbeidsklær.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

En tanke om “10+ Beste butikker der du kan kjøpe verktøy på nett

 1. Vibeke Haugen sier:

  Deres tre topp butikker har mange dårlige tilbakemeldinger på Trustpilot. Verktøy4u har så mye som 71% misfornøyde kunder. Det er misvisende å fremstille dette som trygge nettbutikker.

  • eButikker sier:

   Hei! Takk for bra tilbakemelding. Det trenger vi. Vi skal gå en runde og redigere Topp 3. Det virker som vi fint kan bytte ut Verktøy4u med noen som er bedre. Andreas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.