Arbeidsklær på nett – 10 nettbutikker med arbeidstøy

10 nettbutikker arbeidstøy
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Kjøp arbeidsklær på nett fra trygge og proffe nettbutikker

Tenker du å kjøpe arbeidsklær på nett er det flere nettbutikker å velge i. Vi viser deg de 10 beste internettbutikkene med best sortiment, beste priser og med de tryggeste betalingsløsningene. Hele oversikten finner du litt lenger ned på siden.

Når vi tenker på arbeidsklær, yrkesklær eller workwear, tenker vi på klesplagg som dekker hele spekteret fra forskjellige arbeidsuniformer til verneutstyr og heldekkende kjeledresser. Det er klær for håndverkere, helsepersonell, servitører og annet. Klærne bruker enten i profesjonell setting eller for personer med spesielle hobbyer på privaten.

Rask navigering til butikklisten – hopp forbi tekst

Internettbutikkene som selger arbeidstøy er enten spesialiserte på akkurat det, eller det er en liten del i et større sortiment. Det er flere klesbutikker og klesmerker som har arbeidstøy slik som Helly Hansen Workwear. Ellers kan man finne tøy i butikker for gårdsdrift, reservedeler for bil, større varehus som Jula og verktøybutikker.

Anbefalt nettbutikk med arbeidsklær

En nettbutikk spesialiserer seg på klær til arbeid er P.Lindberg. De har stort utvalg plagg for både profesjonelle og gjør-det-selv-folket. Prisene er lave og de har flere fordeler som gratis frakt over et visst beløp. De har arbeidsklær innen kategoriene arbeidstøy, arbeidssko, vernesko, vernestøvler og sikkerhetsbekledning samt barnetøy og sko, fritidstøy, hansker, hørselvern, masker, sikkerhetsbriller, jaktklær, regntøy, vintertøy, støvler, tresko, undertøy, sokker og luer.

Skaff deg arbeidsklær her

P.Lindberg har masse arbeidsklær
P.Lindberg har masse fint arbeidsklær

10 beste nettbutikker med arbeidstøy

De populære nettbutikkene under er foreløpig de vi har valgt ut blant topp 10 på arbeidsklær. Har du forslag til andre eller ser noen som mangler så meldt fra til oss. Les kort om selve butikkene eller trykk på den store knappen for direkte snarvei til nettsidene deres.

logoNavnSammendragHandle
Autodeler
Autodeler

Autodeler.co.no er en reservedelsbutikk som har det du trenger til din bil uansett merke. Søk opp med registreringsnummer. Støtter bankoverføring. Tysk selskap, men norsk hjemmeside.

Fri frakt over 2300,- , med noen forbehold. Returrett innen 14 dager. Varene klargjøres for forsendelse innen 24 timer.

Billige Arbeidsklær
Billige Arbeidsklær

Billige Arbeidsklær har kanskje Norges beste utvalg av arbeidsklær og andre typer klær til en rimelig penge. De har klær for herre, dame og barn.

Noen av kategoriene i menyen øverst vitner om at de selger arbeidsklær, kokke- og servitørklær, pleie- og helseklær, profilklær, sports- og fritidsklær, fottøy og tilbehør og sikkerhetsutstyr. Dykker man enda nærmere inn finner man enda flere produkter under disse.

Top score hos Trustpilot. Gratis frakt over 1200 kr. 100 dagers returrett.

Bole
Bole

Bole har slagordet ‘Vi gjør ditt gårdsliv enklere med landbruksutstyr’. Deres kundegruppe består nå av alt fra hesteinteresserte og gårdbrukere til villaeier, et bredt kundespekter som har stor interesse av dyr, natur og en aktiv fritid. Bole satser på ehandel innen kategoriene gård og og stall, landbruk, arbeidsklær, dyr og for og hjem og fritid. Kjente merkevarer, seriøsitet og sikker nettbutikk.

12000 produkter. Sikker handel og betaling. 

Byggmax
Byggmax

Byggmax er et landsdekkende byggevarehus kjent for billige varer, trelast, byggevarer og materialer. De har 39 butikker i Norge du handle i, men er det mye du skal ha kan det være like greit å kjøpe på nett. Du får det meste innen treverk, uterom og terrassetak, ventilasjon, verktøy og jernvare, vinduer, kjøkken og husholdning, stein, bad, isolasjon, spiker og skruer, innredning, tak, dører, hage, badstue og gulv med mer.

Rask leveranse. Prisløfte. Over 35.000 varer.

cdon_logo
CDON

CDON.com har et stort utvalg av produkter. De har blant annet en stor barneavdeling med leker, babyprodukter, barnevogner, barneklær, barnesko, puslespill og spill. Alltid gode kampanjer og tilbud. Kaller seg Nordens største varehus.

Fri frakt når du handler for over 800kr.

Felleskjøpet
Felleskjøpet

Felleskjøpet sin nettbutikk selger produkter innen hjem og fritid, husdyr, arbeidsklær, verneutstyr, planteproduksjon, maskiner, redskap og ting til park og idrett.

Hent i butikk. Betal med Vipps.

Globaltools
Globaltools

Globaltools.no er en nettbutikk som selger verktøy og maskiner fra et utvalg på over 40 000 varer til private og firmaer. Her finner du alt innen profesjonelt verktøy, tekniske artikler og utstyr. Det er ikke en lavprisbutikk, men prisene er gode og ofte under det nivå som du som forbruker kan finne i andre trelast eller spesialforretning for tilsvarende kvalitetsprodukter.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Helly Hansen
Helly Hansen

Dette er den offisielle nettbutikken til Helly Hansen. Her finner du Helly Hansen klær for herre, dame og barn innen kategoriene jakker, bukser, overdeler, skjorter, gensere, fleece, base layer, sko, tilbehør og utstyr. For barn finner du parkdresser, jakker, bukser og fleece blant annet. Helly Hansens kvalitetsklær er kjent fra blant annet 71 Grader Nord og passer blant annet til aktiviteter som seiling, friluftsliv, fjellturer og ski kjøring.

Mange behandlingsløsninger som Apple Pay, Klarna, Vipps, Amex og MasterCard.

Fri frakt over 800 kr. Sendes i løpet av 1-2 dager. 90 dagers åpen retur.

Jula
Jula

Jula er en svensk kjede som er godt etablert i Norge med både fysiske varehus og et stort nettvarehus. De er kjent for å selge rimelige produkter innen verktøy, maskiner, bygg, maling, el-artikler, belysning, klær, verneutstyr, arbeidsklær, hage, fritid, bil, garasje, hjem, husholdning og mye mer. Samle poeng som JulaClub medlem og få bonus og ekstra rabatter.

Her får du varemerker som Anslut, Bluewear, Hamron, Axley, Kayoba, MarQuant, Meex, Menuett og CurAqua.

Fri frakt til varehus. 15.000 produkter i sortimentet. Åpent kjøp i 30 dager.

Lusini logo
LUSINI

LUSINI selger utstyr, møbler, arbeidsklær, porselen, servise, bestikk, glass og innredning til hoteller, restauranter, spa, uteservering og storkjøkken. De har holdet på i over 30 år og leverer til hele Europa med mål om å gi den beste personlige service og produkter av beste kvalitet. De har sine egne merkevarer som heter VEGA, ERWIN M., JOBELINE og PULSIVA.

Populære kategorier hos LUSINI er stoler, bord, menyer, menytavler, bordtilbehør og take away.

LUSINI er en trygg leverandør av hotell og restaurant utstyr. Både for firma- og privatkunder. 14 dager returrett. Rask levering. Profileringsserive. Kompletteringsgaranti. Prøveservice.

plindberg_logo_200_
P. Lindberg

P. Lindberg er nettbutikken for deg som er bonde eller som bor på landet. De har 160 års erfaring og over 15.000 produkter innen utstyr, tilbehør og maskiner som sendes fra stort eget lager. Hovedkategoriene på nettsidene deres er ATV, Gård, Traktor, Dyr, Skog og Hage, Hus og Fritid, Tøy og Verksted. De kjøper i store kvanta direkte fra fabrikk og kan selge videre med rimelige priser uten fordyrende mellomledd.

Over 15000 produkter. Gode landbruksprodukter til billige priser.

staypro-nylogo-200
Staypro

Staypro.no selger deg verktøy og måleinstrumenter for proffer. De tilbyr et bredt sortiment fra markedets ledende aktører, med raske leveranser og attraktive priser. De hjelper deg gjerne med å finne løsninger og verktøyene som behøves til arbeidet.

Fraktfritt over 799,-. 30 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisert.


Hva slags arbeidsklær og tilbehør kan man handle på nett?

Det er mange kategorier og mye forskjellig typer plagg, tilbehør og klær du kan skaffe deg. Dette kan være workwear som:

 • Arbeidsjakker
 • Arbeidsbukser
 • Arbeidsshorts
 • Selebukse
 • Arbeidsvester
 • Arbeidsskjorter
 • Gensere
 • Arbeidsfrakker
 • Regntøy
 • Termoklær
 • Superundertøy
 • Arbeidsundertøy
 • Uniformsklær
 • Kokkejakker
 • Kokkebukser
 • Kokkeskjorter
 • Forkle
 • Servitørjakker
 • Servitørklær
 • Legefrakker
 • Vester
 • Hansker
 • Hodeplagg
 • Kneputer
 • Verneutstyr
 • Hørselvern
 • Vernesko
og mye mer…

Har du en favorittbutikk eller opplevd gode eller dårlige opplevelser med handel av arbeidsklær på nett, kan du jo legge igjen en kommentar under. Det setter vi stor pris på. Slike tilbakemeldinger vil også være til hjelp for alle andre som skal kjøpe arbeidstøy på nett. Sjekk også kategorien for verkstedsinnredning hvis du trenger slikt.

Trenger du verktøy til jobben? 10 Beste nettbutikker med verktøy

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.