Nettbutikker med Helly Hansen klær og fottøy

helly_hansen_klær_fottøy
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er en oversikt over forskjellige trygge nettbutikker som selger Helly Hansen klær og fottøy.

Helly Hansen er et godt kjent, norsk, og svært populært klesmerke med tøy og sko innen aktiviteter som sport, fritid, hav, fjell og arbeidsklær. Dette har de hold på med i 143 år, så man kan trygt si de har vært lenge i gamet. I år brukes også merket av deltagerne i TV programmet 71° nord. Her kan man virkelig se flott turtøy i sitt rette element.

Rask navigering til listen over nettbutikker med Helly Hansen

Helly Hansen selges i hundrevis av fysiske butikker over hele Norge, og de har sin egen nettbutikk. Hvis du leter etter alle de andre bra nettbutikkene der du kan kjøpe varemerkets klær og sko lister vi dem opp litt lenger ned. Kanskje du kan benytte deg av den nettbutikken du liker aller best og handle der. I motsetning til for eksempel Stormberg som kun selger via sin egen butikk på nett, finner du et rikholdig varesortiment av Helly Hansen produkter i mange andre nettbutikker. Dette er typisk klesbutikker, skobutikker, barneutstyrsbutikker og sportsforretninger.

Historien til selskapet begynte allerede i 1877 da kaptein Helly Juell Hansen og kona Maren startet med produksjon av vanntette klær som skulle takle det røffe, norske havet. Suksessen og interessen av stor og de solgte rundt 10000 eksemplarer de første årene. Etter hvert tok sønnen over bedriften, og siden hans sønn igjen. I 1949, etter mye utvikling, ble stoffet Helox det store gjennombruddet. Det var et tynt lag PVC materiale som ble sydd inn i plagg og luer for å gjøre det ekstra vanntett. Siden kom Plarex som også ble svært populært, men mest innen arbeidsklær og industri.

I 1961 kom mye Fiberpile som minner litt om fleece, men er hakket mer sofistikert med hadde en av de høyeste varme- og vektforholdene tilgjengelig i markedet. Det ble spesielt populært blant tømmerhoggere blant annet. ProPile er den moderne varianten som brukes i dag. Er du interessert i å finne ut mer om historien kan du for eksempel søke på Wikipedia eller deres egen nettside.

Trykk på bildet for snarvei:

Helly Hansen offisielle nettbutikk
Kjøp rett fra Helly Hansen sin offisielle nettbutikk

Offisiell nettbutikk

Inne på deres egen nettbutikk får du overblikk over flotte produktbilder og grafiske elementer med den typiske røde fargen deres. I tillegg er det menyer som hjelper deg å finne riktig produkt for menn, damer og barn. Det er typisk jakker, bukser, base layer, fleece, mid layer tøy, overdeler, skjorter, gensere, regntøy, sko, tilbehør og utstyr. For barn har de også parkdresser.

Sportstøyet deres kan brukes i et bredt spekter av aktiviteter men utmerker seg spesielt innen skikjøring og seiling. Innen friluftsliv har de fantastiske fjell og fritidsjakker samt fjellsko og tursko.

Er du på jakt etter arbeidsklær kan du i tillegg ta en titt på deres egen nettbutikk med Helly Hansen Workwear. Her selger de slitesterkt arbeidstøy av høy kvalitet til dame og herre som er vanntett, reflektivt og varmt, samt en mengde tilbehør.

På Hellyhansen.com får du gratis frakt over 800 kroner og rask levering. Du kan betale trygt med Apple Pay, Klarna, Vipps, Visa, MasterCard og AMEX (American Express). Sjekk ellers ut alle de andre nettbutikkene med varemeket under.

En siste ting… Hus å sjekk ut Helly Hansen Ski Free, der du får en gratis dag i bakken hvis du kjøper ski jakke eller bukser fra den siste kolleksjonen. I Norge gjelder dette blant annet Norefjell, Valdres Alpinsenter, Voss, Stranda, Kvitfjell og Hafjell. Sjekk alle destinasjoner og hvordan du gjør det ved å klikke på bildet under.


Nettbutikker med Helly Hansen klær

Her finner du en bra oversikt over aktuelle sikre butikker, listet opp i alfabetisk rekkefølge. Det er en blanding av butikker med sko, barneklær, turklær og treningstøy. Med unntak av deres offisielle nettbutikk vil du nødvendigvis ikke finne full sortiment i alle disse. For eksempel Footway og Brandos har bare Helly Hansen sko, og ikke klær.
logoNavnSammendragHandle

Helly Hansens YouTube kanal

Sjekk ut YouTube kanalen deres for flotte og inspirerende videoer som denne:

Vi håper du likte den unike listen over alle trygge nettbutikkene som fører merket. Hvis du vet om flere som ikke er med på listen så si fra så legger vi dem til. Kommentér gjerne under om du foretrekker å handle i den offisielle nettbutikken deres, eller kanskje heller foretrekker en annen bra nettbutikk. God tur!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.