31 Billige nettbutikker i Norge med lave priser

Billige nettbutikker
Siden kan inneholde annonselenker

Vi har samlet bra og billige nettbutikker for å hjelpe deg med å spare penger når du netthandler.

Alle ønsker i ny og ne å handle til rimelige priser når de kjøper varer og produkter på nett. Derfor har vi i denne artikkelen laget en oversikt over trygge og billige nettbutikker i mange kategorier for å hjelpe både deg og lommeboken. Internettbutikkene er valgt ut på bakgrunn av prissjekk på noen utvalgte produkter med de laveste prisene i et gitt tidsrom. Du kan trykke på disse lenkene for å hoppe elegant ned til den hovedkategorien du ønsker:

Her er et godt råd som nesten er for godt til å være sant: For fantastiske deals med opp til 70% rabatt på hundrevis av tilbud bør du besøke Let’s Deal innimellom for å se hva de tilbyr.

For å holde listen kompakt og fint og at du ikke skal få altfor mange web butikker å velge mellom har vi funnet mellom tre og fem billige alternativer under hvert tema. Under hver overskrift kan du lese litt informasjon om noen av de beste nettbutikkene, priseksempler på rimelige varer og en liten liste med nettbutikker.

At prisene er lave trenger nødvendigvis ikke å gå utover kvaliteten, men det er noe du må vurdere i hvert enkelt tilfelle. Ta også med frakt i beregningen om du har funnet en billig butikk. Er frakten dyr, kan vinningen gå opp i spinningen. Altfor billige priser fra for eksempel utenlandske nettbutikker kan bety falske varemerker og ulovlige varer, derfor fokuserer vi på norske og skandinaviske nettbutikker i akkurat denne oversikten som er garantert trygge. Vi har forresten ingenting imot rimelig netthandel fra Kina og utlandet og har også noen oppføringer av bra ikke-norske nettbutikker.

Hvis det er noen nettbutikker vi ikke har snappet opp du mener fortjener en plass på listen så si for all del ifra. Vi setter stor pris på kommentarer på denne artikkelen.


6 Billige klesbutikker

Disse klesbutikkene har lave priser og gjør at du kan handle billige klær på internett med god samvittighet.

Har du aldri vært innom nettbutikken BonPrix er det absolutt på tide. De selger klær, basisprodukter, badetøy og sko til hele familien til veldig lave priser. Vi finner for eksempel kjoler fra 149 kroner, gensere til 89 kr og bukser for noen hundrelapper.

Ellos har også lenge vært førstevalget for billig netthandel når man skal ha klær, sko eller hjeminnredning. De har ofte salg og stort utvalg av tøy til kvinner, menn og barn fra noen hundrelapper og oppover. De er en sikker og trygg nettbutikk med seriøse merkevarer.

Nelly er en noe kulere klesbutikk, men prisene er fortsatt veldig spiselige og overraskende lave. Dette er en ren butikk for dameklær, sko og undertøy og akkurat nå fant vi festkjoler til under 50 kroner på nettsiden. Det er jaggu ikke verst.

Har du forslag til andre billige klesbutikker kan du skrive til oss nederst så vurderer vi om vi skal bytte ut noe. Det vil uansett være til stor hjelp for andre. Leter du etter andre klesbutikker, uansett pris, kan du ta en titt på denne artikkelen.

logoNavnSammendragHandle

5 Rimelige nettbutikker med babyutstyr og barneklær

Her finner du rimelige nettbutikker for deg som venter, eller har barn. I disse butikkene finner du typisk babyutstyr som barnevogner, stellebord, bilstoler og barneklær. Du finner også barneklær i nettbutikkene nevnt over i kleskategorien som Ellos og BonPrix.

Pinkorblue kjører mange gode daglige tilbud med tidsbegrensing. Her kan du spare mye hvis du følger med. De har også gratis frakt hvis du handler for mer enn 1000 kr.

logoNavnSammendragHandle

6 Billige nettbutikker med elektronikk og datautstyr

Billig hjemmeelektronikk er svært populært å handle på nett. Selv om vi handlet mye av dette i utlandet tidligere, går vi nå sakte, men sikkert enda mer over på mange av de norske nettbutikkene som fortsatt har gode priser.

NetOnNet har flere ganger blitt kåret til best i klassen når det gjelder pris. I 2015 var det Tek.no som kåret dem til den billigste nettbutikken høsten 2015. I 2016 ble de nok en gang kåret til billigst innen lyd og bilde. Det er deres strategi om å selge hjemmeelektronikk rett fra lagerhyllen som gjør at de kan gi lavere priser enn i vanlige butikker.

Proshop er en annen billig nettbutikk med datautstyr, skrivere, mobiler, PC, TV, gaming og HiFi blant annet.

Sjekk også ut listene med rene elektronikkbutikker og butikker med artige duppedingser.

logoNavnSammendragHandle

5 Billige skjønnhetsbutikker med sminke og kosmetikk

Her er de nettbutikkene vi fant innen sminke og kosmetikk som kommer best ut på pris. Hvilken er din favoritt?

logoNavnSammendragHandle

3 Lekebutikker med lave priser

Ønsker du å handle leker på nett og er opptatt av hvor mye det koster, anbefaler vi disse tre leketøysbutikkene. Vi har også en liste over de 10 beste lekebutikkene, uavhengig av pris.

logoNavnSammendragHandle

5 Nettvarehus med rimelige priser

Et varehus er en typisk nettbutikk som selger et bredt spekter av produkter fra samme nettside og ikke fokuserer på kun en nisje. Det kan være alt fra klær, interiør, leker og elektronikk i samme butikk.

logoNavnSammendragHandle

Sjekk også denne artikkelen om norske, trygge varehus på nett.

3 Billige godteri- og brusbutikker

Snacks og brus er alltid populært å handle på nett. Tiden vil vise om de nye toll og moms reglene vil ødelegge for harryhandel av godteri på nett. Noen web butikker stoppet å selge til Norge grunnet reglene, mens andre prøver litt til og tilpasser seg. Uansett, her er noen flotte sjapper du fortsatt kan handle i. Coopers Candy skriver blant annet at de ikke kommer til å øke prisene og at moms allerede er inkludert og at de står for tollen.

logoNavnSammendragHandle

Det er en kjensgjerning at du får billige produkter i utlandet spesielt innen forbrukerelektronikk og klær, selv om frakt og andre avgifter kommer i tillegg. Du kan se over listen over utenlandske nettbutikker her og nederst i artikkelen vår om gadgets.

Del, kommenter og spre budskapet om du likte denne artikkelen! God netthandel.

Les også: Hvordan handle på nett – en guide for nybegynnere

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.