Klær på nett – 50 fantastiske butikker å shoppe klær i

klær på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Det å shoppe klær på nett blir lettere og lettere. Her er en drøss av fantastiske og trygge butikker å bla seg igjennom.

Innholdsfortegnelse

Elsker du å shoppe klær på nett? Vi vet hvor vanskelig det er å finne det perfekte antrekket. Derfor har vi samlet en liste over fantastiske nettbutikker for alle dine motebehov! Enten du trenger noe uformelt eller formelt, finner du det her. Og med gratis forsendelse og retur fra mange aktører på de fleste varer, kan du handle bekymringsløst, vel vitende om at hvis bestillingen din ikke passer som den skal, kan du sende den tilbake uten problemer. Vi har laget en topp oversikt over mange nettbutikker med klær på nett det er verdt å besøke!

Det er motebutikker for damer, menn og barn hvor noen selger til alle og andre er rettet kun mot for eksempel herrer. Rekkefølgen på internettbutikkene under er helt tilfeldig. Enkel og gratis retur, eller retur til fysisk butikk, gjør at kleshandel på nett tar av og har blitt svært populært.

Det er ingen grunn til å være redd for at et kjøpt plagg som ikke passer var et bomkjøp. Du kan levere tilbake, få pengene igjen, eller bytte til en annen størrelse. Vi har observert at Sandvika Storsenters kundesenter for Posten, PostNord og DHL har lagt til rette for netthandel av klær på en ny måte. De har eget prøverom slik at du kan prøve klærne du har kjøpt med en gang og eventuelt returnere på få minutter. Slike prøverom finnes kanskje andre steder også.

Det er mange flere oppføringer på dette nettstedet under kategorien klær og mote, men i listen under finner du de vi liker aller, aller best. Hvilken er din favoritt? Savner du noen klesbutikker du mener fortjener å være med på listen så tips oss med en kommentar nederst.

Ta også en titt på noen av våre andre artikler som har sammenheng med bekledning, mote og tøy.

15 beste butikker med mammaklær på nett
15 bra nettbutikker med barneklær
Fine nettbutikker med yogaklær
Utenlandske klesbutikker

Klær på nett finner du her

Bla gjennom vårt utvalg av butikker og finn de beste antrekkene for enhver anledning – fra jobb til helgeklær – til priser du kan tåle. Du kan spare tid og penger ved å handle online i stedet for å gå ut til en fysisk butikk. I tillegg er det ikke noe press når du surfer gjennom nettstedene siden alt er tilgjengelig på ett sted. Du trenger aldri mer å løpe rundt i byen og lete etter det du trenger – bare bla gjennom disse flotte butikkene til du finner akkurat det som passer perfekt til din stil. Med så mange alternativer tilgjengelig til så rimelige priser, hvorfor skulle man egentlig noen gang gå inn i en fysisk butikk igjen? Det har aldri vært enklere eller rimeligere å handle klær i nettbutikk som nå.

Klikk deg gjennom butikkkene på denne siden og begynn å bla gjennom deres fantastiske utvalg av klær i dag.

Bruker du PC? Her er noen tips. Hopp over hvis du bruker mobil. Tips 1 fra oss når du navigerer deg rundt med PC: Bruk tastene Ctrl+F for å få opp søkefelt i nettleseren din der du kan taste inn nettbutikknavn eller om det er noe spesielt du leter etter, så finner du det raskere. Eller bare scroll deg nedover med nedover pil eller rullehjul på musen. Tips 2 er å bokmerke denne siden slik at du enkelt finner fram til den neste gang du er på klesshopping.


1. Miinto – Hundrevis av uavhengige motebutikker under en portal

Miinto nettbutikk er et nettverk av hundrevis uavhengige online motebutikker du kan handle direkte fra. Disse har over 90.000 kvalitetsprodukter å tilby. Her får du et stort utvalg av kvinneklær, herreklær, barneklær, sportstøy og tilbehør. Listen over kjente og ukjente klesmerker og designe er lang. Blant 2000 brands finner man blant annet Tiger of Sweden, Gant, Morris, Ganni, Missoni og byTimo.

Handler du fra Miinto støtter du lokale norske butikker. Miinto er en Trygg E-handel sertifisert nettbutikk.

Forsiden til Miinto
Forsiden til Miinto

2. Ferner Jacobsen – Tradisjonsrik kles- og skobutikk med kvalitetsklær

Ferner Jacobsen er en tradisjonsrik klesbutikk med røtter tilbake til 1916. Idag har de fysiske butikker i Oslo, på Fornebu og i Fredrikstad i tillegg til nettbutikk. I herreavdelingen får du dress, blazere, shorts, t-skjorter, undertøy, smoking, livkjoler, gensere, piquè, bukser, morgenkåper og pysjer. I dameavdelingen har de kjoler, skjørt, blazer, undertøy, yttertøy og mye annet.

I skoavdelingen får du blant annet merkene UGG, Save The Duck, Laura Bellariva, Tods, Moon Boot, Swims, Diemme og Church.

Ferner Jacobsen skjorter
Ferner Jacobsen skjorter

3. Bubbleroom – Siste innen mote og trender

Bubbleroom er en stor nettbutikk med det siste innen sko, mote og trender lansert i 2005. Butikken har siden da blitt svært populær og brukes av mange. Hovedfokus ligger på kjoler og jakker til kvinner, men de har og treningstøy, gensere, badetøy, koseklær, jeans og mye annet som gjør garderoben ny. De fører merker som Chiara Forthi, Make Way, 77thFLEA, Sisters Point, Happy Holly, Goddiva, Samsøe & Samsøe, Ida Sjöstedt.

Utfør handelen sikkert med Klarna eller Paypal. Siden er dessuten Trygg eHandel sertifisert.

Bubbleroom nettbutikk
Bubbleroom nettbutikk

15%

Bubbleroom 15% rabatt nye kunder

15% rabatt på første kjøpet til nye kunder med koden NY22Q3 på kjøp over 100 kr. Noen unntak på merker.

Mer Mindre
Ingen utløpsdato
LinkedIn

4. Bestseller – Populær klesbutikk for hele familien med mange kjente merker

Bestseller er en svært populær familieeid klesbutikk grunnlagt i Danmark i 1975 med fokus kvinneklær. Senere har du utvidet med klær for barn og menn og har mange kjente merker i stallen. I dag har de fysiske butikker i 45 land. På nettstedet velger du enkelt hovedkategoriene dame, herre eller barn, deretter blar du deg nedover blant klær, sko, accessoirer, sportsklær og lifestyle produktene med bøker og magasiner.

De har nye produkter hver dag, trygg betaling med Klarna og 30 dagers returrett.

Dette er alle Bestseller brands: Jack & Jones, Vero Moda, Vila, Junarose, ONLY, ONLY & Sons, Jacqueline de Yong, Selected, Name it, LMTD, Noisy May, .Object, Pieces, Y.A.S og Mamalicious. Lurer du på hva de forskjellige Bestseller merkene egentlig står for og hvilke kundegruppe de er tilpasset, kan du lese her.

Bestseller
Bestseller

5. Cubus – Klær til dame, herre, barn og baby‎

Cubus nettbutikk er en allsidig klesbutikk for alle med hverdagstøy til en rimelig penge. De er en av Skandinavias aller største kleskjeder med over 300 butikker i Norge og flere andre land. Her kan du shoppe sesongens trender til dame, herre, barn og baby som bukser, kjoler, skjørt, overdeler, nattøy, badetøy, yttertøy og assessorer.

De har fri frakt til nærmeste Cubus butikk og gratis bytte og retur i butikken.

Cubus barnebutikk
Cubus barnebutikk

 

6. About You – Personlig shoppingsopplevelse

About You er en tysk motebutikk med klær for kvinner, menn, baby og barn. De satser stort på en personlig shoppingopplevelse med nøye utvalgte plagg som passer deg basert på hva du liker og har kjøpt før. De sender fra Tyskland, men moms, frakt og toll er inkludert i prisen så det er en enkel handleopplevelse.

Les mer om About You her i vår utfyllende artikkel.

About You nettbutikk
About You nettbutikk

7. Bonprix – Stort og variert utvalg av billige klær

Bonprix nettbutikk har et stort og variert utvalg behagelige, feminine, moderne, casual og klassiske klær som cordfløyelsbukser i mange størrelser. Klesbutikken er opprinnelig tysk og har har fem egne klesmerker og en ny kolleksjon hver måned. Butikken er Trygg e-Handel sertifisert i Norge.

8. Lindex – Rimelig og feminin mote for kvinner og barn

Lindex nettbutikk er opprinnelig en svensk klesbutikkkjede som selger damekonfeksjon, dameundertøy, babyklær, barneklær og kosmetikk. Idag har de butikker i Norden, Midt-Østen og flere andre Sentral Europeiske land. De har fri frakt og retur til fysisk butikk, så bestiller du det du ønsker på nett kan du plukke det opp i din lokale Lindex-butikk.

9. Ellos – Bra klesbutikk for alle i familien

Ellos nettbutikk har du sikkert hørt om før. De ble grunnlagt i Sverige i 1947 og selger mote og klær til hele familien, og er kanskje mest kjent for det. Over 400 varemerker har de tilgjengelig. Men de har også avdeling for hjem, innredning, elektronikk og skjønnhet. Jeg husker fra barndommen at moren min bestilte Ellos klær via telefon og postordre, men nå kan det gjøres enkelt på nett.

10. Stylepit – Nettbutikk med kjente merkevarer

Stylepit, eller tidligere SmartGuy Group, er en dansk forhandler av moteklær for hele familien. De slipper til de mest populære merkene som Polo Ralph Lauren, Samsøe & Samsøe, Gant, PeakPerfomance, Peak Performance, Jack & Jones, Lindbergh, ONLY, Hvisk, Day, Vagabond, Rockandblue, Didriksons og Selected blant annet.

De har også noe tilbehør, assessorer, skjønnhetsprodukter, deodoranter, parfyme, toalettvesker samt leker og interiør. Her kan du betale med PayPal og Klarna og returnere gratis hvis det er behov for det.

11. Stayhard – Merkeklær og mote for menn

Stayhard er en ren nettbutikk med moteklær bare for menn. Som mann, kan du handle hele garderoben her, fra topp til tå – altså alt fra sko, sokker, undertøy, benklær, skjorter, gensere, klokker og annet tilbehør. De har også grooming produkter som dufter, kroppspleie og det han trenger til barbering.

Stayhard har rask levering og gratis frakt hvis du kjøper for over 499 kr. De har fri returrett innen 30 dagers. Et bra sted å kjøpe klær på nett!

Leter du etter flere nettbutikker med bare herreklær og herremote kan du også sjekke ut artikkelen 10 klesbutikker med herreklær bare for menn, der selvfølgelig Stayhard er med.

12. Wakakuu  – Kjente klesmerker og bra kundeservice

Wakakuu Online er et svensk motevarehus på nett for med over 15 år på baken innenfor moteindustrien. Nettstedet deres er en fungerende kombinasjon av nettbutikk og showroom. De satser på håndplukket fashion av høy kvalitet for å sikre kundegruppen sin unike plagg og en look utenom det vanlige. De har også vesker, sko og tilbehør.

Av kjente merker får du for eksempel Acne, Filippa K, Moncler og Ganni, men de fører også mange, mange flere. Besøk nettstedet for å se.

Alle priser er inkludert 25% norsk moms og tollavgift. De har 4-9 dagers leveringstid, gratis bytte og super kundeservice.

13. Nelly – Fantastisk klesbutikk for kvinner

Nelly nettbutikk selger klær, sko, kjoler og undertøy for kvinner fra kjente klesmerker som Only, Nike, Pieces, Vero Moda, Adidas og Levis. Nettbutikken er oversiktlig med fine produktbilder og det er lett å finne det du leter etter i kategoriene BH og topper, bluser og skjorter, bukser og shorts, finklær, festkjoler, gensere, hårpleie, ansikts pleie og styling. Du kan velge produkt etter farge, pris og størrelse.

Hos Nelly kan du betale med American Express, PayPal og Qliro blant annet.

Er du mann, eller leter etter klær til menn, kan du sjekke ut NLY Man på nummer 18 lenger ned.

14. Junkyard – Kjente merkeklær

Junkyard appellerer til deg som er på jakt etter streetwear og skateklær. De selger hettegensere, jakker, jeans, chinos, baseball jakker og skjorter. Kompletter hele antrekket med sneakers fra for eksempel Vans og et nytt skateboard så er du klar.

De har fri frakt over 799 kr, 1 til 2 dagers levering og 30 dagers full returrett.

15. ICANIWILL – Treningsklær av høy kvalitet

ICANIWILL, som står for I Can I Will, sin offisielle nettbutikk selger flotte og funksjonelle treningsklær. Det svenske merket ble grunnlagt i 2012 med mål om å tilby kvalitetsklær for trenings- og crossfit verdenen. Nettsidene gir god oversikt over de flotte produktene og du kan sortere på farge, størrelse, prisnivå, navn, popularitet og butikkens egne favoritter.

De har gratis frakt når du kjøper noe over 500 kr og ett års åpent kjøp.

Denne nettbutikken er nevnt i artikkelen vår om bra nettbutikker med treningsklær.

16. H&M – Mote og kvalitet til den beste prisen

H&M, eller Hennes & Maurtiz, er en svensk klesbutikk-kjede som åpnet sin første butikk i 1947 i Sverige. I dag har de over hundre butikker her til lands og er kjent som en klesbutikk med rimelige moteklær. Hvilket minne har du om Hennes og Mauritz? Skriv gjerne en kommentar nederst.

Sortimentet er beregnet på dame, herre og barn og de har alt fra undertøy og badetøy til topper, kjoler, sportstøy og hettegensere. Som klubbmedlem får du 10% rabatt og gratis frakt ved ditt neste kjøp.

H&M Home selger interiørartikler for stue, soverom, barnerom, bad og kjøkken. Så hvorfor ikke ta interiørhandelen samtidig som du handler litt nye klær?

17. NN07 – Personlig mote for menn

NN07.com er den offisielle nettbutikken til No Nationality 07. NN07 er et klesmerke med interessante og personlige plagg til menn. Du finner flotte strikkegensere, skjorter, jeans, yttertøy, t-skjorter og undertøy.

Handler du direkte fra denne nettbutikken sendes det fra utlandet. Gratis frakt over 699 kr. NN07 kan også handles i norske web butikker som Miinto, Stayhard, Follestad og Zalando.

18. NA-KD – Inspirerende og populær

NA-KD er en raskt voksende og populær butikk med eksklusiv mote og klær på nett. Her finner du vinterjakker, strikkegensere, trenchcoats, festkjoler, badetøy og mye mer. De har et sterkt fokus på markedsføring i sosiale medier og har en innholdsrik Instagram konto med over to millioner følgere.

De har gratis klimakompensert frakt og retur og mulighet for ekspresslevering. Betal sikkert med Klarna og PayPal.

19. NLY Man – Merkeklær for menn

NLY Man nettbutikk er en bra nettbutikk med online herreklær og merkeklær. De har ofte mange nye spennende nyheter. Er du ute på en rask netthandel kan du sjekke topplisten deres over populære plagg i alle kategoriene.

Her får du gratis frakt på kjøp over 249 kr samt gratis retur. De støtter mange sikre betalingsmåter som MasterCard, American Express, PayPal og Qliro som har mulighet for delbetaling.

Sjekk også nettbutikken deres for kvinner, Nelly, på nummer 12 lenger opp.

20. Stormberg – Norsk sportstøy og turtøy-produsent

Stormberg sin nettbutikk selger deres eget merkevare innen sports- og turtøy. Her får du funksjonelt turtøy i høy kvalitet til barn, dame og herre. Handler du hos Stormberg bidrar du til å gjøre verden til et litt bedre sted. De gir nemlig 1% av omsetningen sin til humanitære og samfunnsnyttige prosjekter.

Sjekk ut Stormberg på YouTube med inspirasjon og bra videoer.

Stormberg nettbutikk
Stormberg nettbutikk

21. Junarose – Mote i store størrelser

I Junarose sin nettbutikk får man kjøpt plus size mote i størrelsene fra 42 til 56. De har kjoler, bottoms, topper, strikk og jakker.

Merket kan du også kjøpe hos Zalando, Vero Moda, Ellos, Boozt og Bestseller.

22. Booztlet – Merkeklær til hele familien

Hos Booztlet får du klær, sko, tilbehør og skjønnhetsprodukter til kvinner, menn og barn, ja hele familien. De har store rabatter på mer en 200.000 produkter og over 500 merker som innen Skandinaviske og internasjonale motemerker som Day, Birger et Mikkelsen, ECCO, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, MOLO, Tiger of Sweden, GANT, Filippa K, Ganni og BOSS.

23. Noisy May – Nummer en på denim

Noisy May selger denim med nyskapende design til selvstendige unge kvinner. De har et klart mål om å være best innen denim. Her får du jeans, jakker, overdeler, bukser, kjoler og skjørt.

24. ONLY – Attraktiv mote fra den offisielle nettbutikken

Gjør netthandelen på moteklær i ONLY sin offisielle nettbutikk. De et av de ledende denim merkene internasjonalt og har over 20 års erfaring med salg av høykvalitets mote, spesielt damemote. ONLY selges i over 4500 butikker på verdensbasis. Her får du også yttertøy, jeans, topper, sportsklær, barneklær og noe herreklær.

De tar PayPal, VISA, MasterCard, American Express og Klarna for del-betaling og faktura.

25. Senze of Joy – Norsk klesbutikk på nett med unike klær

Senze of Joy er en norsk klesbutikk på nett etablert i 2005 med unike klær i stilen casual cool. Hovedideen er å selge fine, funksjonelle klær som kan brukes til hverdag og fest. Her får du bluser, topper, bukser, jakker, kåper, kjoler, skjørt og strikkede plagg.

Fri frakt på alle kjøp over 800 kr.

26. VERO MODA – Over 30 års erfaring innen rimelig mote

Den offisielle nettbutikken til VERO MODA selger rimelig og moteriktige klær for damer. VERO MODA var det første merket til Bestseller gruppen. De har mange fysiske butikker du kan hente hos det du handler på nett.

De tar de fleste trygge betalingsmåter og gir deg 50 kr i rabatt hvis du melder deg inn i VERO MODA Club.

27. VILA Clothes – Feminine, sensuelle og enkle klær

VILA Clothes er nok en internettbutikk med feminine klær under Bestseller. Merket VILA fokuserer på mote med kvalitet, design og detaljer. Deres tre nøkkelord er feminint, sensuelt og enkelt – visjonen er å bli den feminine fashionistas’ favorittmerke. De har fysiske butikker i de fleste norske storbyer og du kan fint handle på nett og hente i en av disse butikkene.

Du får 50 kr i rabatt ved å melde deg inn i kundeklubben.

28. Follestad – Eksklusive og anerkjente merkeklær

Follestad har både fysiske butikker og nettbutikk perfekt for shopping av klær på nett. De tilbyr en konfeksjon med en rekke eksklusive og anerkjente merkeklær og er kanskje mest kjent som en butikk for menn. I 2013 åpnet din sin første avdeling med dameklær og har også fine klær til ungdom.

Her får du fri frakt når du handler for mer enn 1500 kr, de lover rask levering og retur kan gjøre direkte i en av 11 butikker på Østlandet om ønskelig.

29. Y.A.S – For unik og individuell stil

Y.A.S, som står for Your Apparel and Style, er et dansk merke under Bestseller gruppen. De tilbyr flotte kolleksjoner fra hverdagsklær, klær for spesielle anledninger og badetøy. Spekteret gir kvinner som ønsker en unik og individuell garderobe muligheten til å skaffe det her.

Menylinjen leder til kategoriene kjoler, gensere, cardigans, kåper, jakker, skjørt, topper, skjorter, bukser og blazere.

31. Eton Shirts – Skjorter av høy kvalitet

Eton Shirts selger skjorter på nett. På nettstedet velger du enkelt om du trenger jobbskjorte, casual skjorte eller til en spesiell anledning. Du kan også velge på kroppstype. Eton får du også hos Boozt og i flere fysiske butikker i Norge.

Tjen SAS EuroBonus poeng ved å betale med American Express i denne butikken. Her finner du flere nettbutikker som tar American Express, eller Amex som det forkortes til.

Se mer om skjortens reise i denne videoen:

31. Klara – Bra utvalg danske merkevarer

Klara har et bredt og godt utvalg av bra danske merkevarer. De er opptatt av at levere bra kvalitet med høy motegrad til en bra pris. Her kan du kjøpe kjoler, jumpsuits, bluser, skjorter, topper, t-shirts, gensere, cardigans, jakker og blazere samt sko og støvler. De har også tilbehær som vesker, trendy hårbånd, skjer og luer.

32. Mamalicious – Flotte klær for gravide og nye mødre

Mamalicious nettbutikk selger klær for kommende mødre og mødre som nettopp har fått barn. Her finner du behagelige gravidklær og ammeklær som ser bra ut. De har mange fine plagg som gjør amming enkelt og diskre ute.

De får nye interessante varer hver dag og har 30 dagers gratis retur.

33. Kouture – Få hjelp til antrekk til forskjellige anledninger

Kouture har et bra utvalg kjoler, jakker, sko og klær. De hjelper deg med det perfekte antrekket hvis du skal i bryllupsfest, på jentekveld eller bare en hyggelig kafétur. De har fysisk butikk i Arkaden i Oslo.

Nettbutikken frister med rask levering, fri frakt over 799 kroner og gratis bytte.

34. Pierre Robert – Fleksible og behagelige basisplagg

Pierre Robert sin nettbutikk selger deres eget design av basisplagg. Her får du undertøy, sokker, nattøy, ull, BH, strømpebukser, loungwear og kjoler. De har tøy til hele familien inkludert barn og baby.

De har også en fin Yoga-kolleksjon samt en kolleksjon i samarbeid med Jenny Skavlan.

Les denne artikkelen om du er på jakt etter yoga-tøy og hvor det kan kjøpes.

35. Cellbes – Rimelige klær i mange stilarter

Cellbes nettbutikk har basisplagg, yttertøy, sko, dameklær, undertøy og herreklær i mange forskjellige stilarter til en billig penge. Her får du merker som Sloggi, Happy Holly, Amy’s Stories, Saki og Cellbes.

De er Trygg E-handel sertifisert, har fri frakt over 800 kr og fører også interiørprodukter til hus og hjem.

36. Girl of North – Klesbutikk dameklær, friluftsklær, treningsklær, loungeklær og kjoler

Girl of North nettbutikk er helnorsk og selger dameklær, friluftsklær, treningsklær, loungeklær og kjoler. De har kjente og kjære varemerker som Ninepine, House of Hygge, Pendleton, Tøyenstæsj, Nuoc, Casall, Fleischer Couture, Houdini, Ugg, Scandinavian Edition, FilippaK, Brynje og Dale of Norway, Arniesays og ella&il.

37. & Other Stories – Komplette, inspirerende antrekk

& Other Stories ble grunnlagt i 2010 og er et merke under H&M-gruppen. De består nå av tre designkontorer i Paris, Stockholm og Los Angeles med hver sine kolleksjoner og styrker. De har mange interessante moteplagg som alle forteller en historie. Kjøp komplett antrekk som passer inkludert undertøy, sko, vesker, smykker, tilbehør her.

38. Floyd – Motebutikk med over 11 000 produkter

Floyd er en motebutikk på nett med merker som Fransa, Levis, Twentyfour, Part Two, Nümph, Sisters Point, Floyd og Soaked in Luxury. På nettstedet kan du søke blant over 11 000 produkter innen klær, sko og tilbehør.

Du får fri frakt på handlekurver over 600 kr, 30 dagers åpent kjøp og gratis retur.

39. Gina Tricot– Feminin og spennende damemote

Gina Tricot nettbutikk er en svensk motekjede som selger spennende og feminin damemote. Her finner du jeans, topper og kjoler til hverdags og fest. De har over 180 butikker i Norden og Tyskland. Du får fri frakt til en av disse butikkene eller hvis du handler over 400 kr.

Merket Gina Tricot får du også hos Zalando, Nelly og Boozt.

40. Bik Bok – Jentemote

Bik Bok er en kleskjede med rundt 200 butikker i Norge og andre land. I nettbutikken får du jentemote av den klassiske og tidløse sorten. Leter du etter kjoler, badetøy, gensere og jeans til jenter finner du det her. De har gratis bytte og retur til butikk og muligheter for gratis levering som medlem. Her kan du betale med Vipps.

41. 2Trendy – Herreklær til gode priser

2Trendy selger herremote til gode priser. Internettbutikken er dansk og ble grunnlagt i 2011. De har alt fra badeshortser, boxershortser til jakker og frakker. Du får gratis frakt over 1000 kr og prisene er inklusive moms og toll.

På nettstedet finner du fine forslag til to og tre delers sett til forskjellige runde summer. Et sett kan være skjorte og bukse for eksempel. Veldig greit om du har et budsjett å forholde deg til.

42. Jack & Jones – Trendy herremote og denim

Jack & Jones selger trendy mannsklær innen høykvalitets dongeri, streetwear, skjorter, sportsklær, jakker og gensere. Nettsidene gir deg godt overblikk med ideer til hva som er in for øyeblikket.

Merket kan også handles hos Stylepit og Zalando.

43. YOOX – Merkeklær fra ti tusen kjente designere

YOOX har ti tusen brands i hyllene sine. Her finner du hyggelige klesplagg for dame, menn og barn fra designere som Chloé, Dolce & Gabana, Jil Sander, Gucci, Maison Margiela, Marni, Michael Kors, Prada, Rick Owens, Roberto Cavalli og Stella McCartney.

44. COS – Moderne og funksjonell design

COS er et motemerke lansert i 2007 for kvinner og menn som ønsker moderne og funksjonell design. De har også et stort utvalg til barn og baby.

I Norge har de fysiske butikker i Oslo og i Stavanger.

Få 10% avslag på første ordre hvis du abonnerer på nyhetsbrev og gratis frakt på ordre over tusen kroner.

45. Nike – Den offisielle Nike butikken

Hos Nike nettbutikk får du alt det siste fra det kjente og kjære merket innen sportsklær som topper, t-skjorter, poloskjorter, hettegensere og bukser til store og små. Driver du med en spesiell sport eller idrett kan du enkelt finne tøy som passer denne.

Liker du ikke det du har bestilt kan du sende tilbake innen 60 dager.

46. Ugleunger – Kvalitetsklær og undertøy til jenter, gutter, mamma og pappa

Ugleunger har fine barneklær for gutter og jenter. Størrelsene passer fra barnet er lite, gjennom barnehagen og helt opp til de er 12 år. De har et stort utvalg av klær fra Joha og Katvig. Her får du også undertøy og ulltøy til mor og far. Fri frakt på kjøp over 1250 kr.

47. Jean Paul – Tidløst design for kvalitetsbevisste kunder

Jean Paul sin nettbutikk presenterer fine og tidløse plagg av det populære merket til begge kjønn i god kvalitet. Kolleksjonene passer kvalitetsbevisste kunder med klassisk særpreg. Du finner jakker, frakker, skjorter, blazere, gensere, piqué, undertøy og pyjamas for menn og i tillegg kjoler, skjørt, kåper og topper til kvinner.

48. Zalando – Tusenvis av merker og stort utvalg

Zalando har et av Europas største utvalg av mote og trendklær. De fører over 2000 merker og har klær på nett til hele familien. Vi har veldig god erfaring med Zalando og det er enkelt å returnere eller bytte plagg i feil størrelse.

De sender fra utlandet så husk det når du beregner ekstra avgifter.

Hvem bør være 49 og 50?


Spar denne listen til neste gang du vil shoppe eller vindusshoppe klær på nett. Vi oppdaterer og endrer hyppig i takt med hvilke klesbutikker på nett vi syns er best. Del gjerne med venner og legg igjen en kommentar nederst. Ha en fantastisk dag!

Les også:

15 Sporty sportsbutikker på nett
10 nettbutikker med morsomme og kule sokker

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.