Norske nettbutikker som tar American Express, Amex

Norske nettbutikker som tar American Express, Amex
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er en liste med gode nettbutikker som tar American Express (Amex) i Norge!

Har du stil deg selv spørsmålet: Hvor kan man bruke American Express, Amex, på nett? Da har du kommet til rett nettsted. Denne artikkelen inneholder en liste over norske nettbutikker, og noen utenlandske som sender til Norge, som aksepterer American Express som betalingsmetode. Det er ikke alltid like enkelt å finne American Express blir ofte forkortet til bare Amex. Listen finner du når du blar deg forbi den innledende teksten.

Er du flittig bruker av dette kredittkortet kan du ha god nytte av denne siden. Det er nemlig ikke bare-bare å finne bra steder å netthandle hvis du utelukkende søker nettsider som tar Amex.

Vi vet det er mange andre butikker som tar Amex der ute. Vi oppdaterer stadig, men gi oss gjerne tips og forslag. Listen her på eButikker.no inneholder bare nettbutikker som tar Amex, og ikke vanlige butikker. Det finnes mange lange og gode lister på forum og nettsteder som dette med flere butikker, men mange av disse sidene og listene virker litt uoppdatert.

eButikker.no har ingen samarbeidsavtale med Amex på noen måte, men samarbeider med noen av de nevnte nettbutikkene.

Hva er American Express?

American Express er egentlig et amerikansk finans- og kredittkortselskap grunnlagt i 1850. På verdensbasis har de over 90 millioner kortmedlemmer. De er store i USA men har fortsatt ikke like stor markedsandel i Norge og Europa som for eksempel VISA, men i følge dem selv vokser de stadig. Her til lands er det DNB som utsteder SAS Amex kort.

Fordelene ved å bruke et slikt kort er bonussystemet som gjør at du samler SAS EuroBonus poeng på alt du handler som senere kan brukes til flyreiser, hoteller, leiebil og å handle i EuroBonus Shop. Man får også reise- og avbestillingsforsikring når man handler reise med kortet.

Bruk kortet i enda flere nettbutikker

Hvordan kan du handle i nettbutikker som ikke tar Amex, med Amex kort?

Jo, det finnes en vei rundt dette. Ved å koble American Express kortet ditt opp mot PayPal kontoen din kan du handle i nettbutikker som tar PayPal med det. Dette utvider antallet nettbutikker litte granne. Man samler bonuspoeng på samme måte.

Her er en oversikt over nettbutikker som tar PayPal.


Nettbutikker som tar Amex (American Express)

Nettbutikker tilbyr mange forskjellige betalingsmetoder for å gjøre netthandelen din enklere. Her er alle norske nettbutikker på denne shopping siden som tar American Express.

Ta også en titt på listene over nettbutikker som tar Qliro, Bitcoin, Vipps, Apple Pay, Elpy, AfterPay, Klarna, PayPal og Walley.

Noen av lenkene under inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst på siden. eButikker.no samarbeider derimot IKKE med American Express og det er ingen annonselenker til dem på siden.

BildeNavnSammendragKjøp

Takk alle delinger, kommentarer, forslag og lenker til denne siden. God netthandel!

Les også: 10 Beste Nettbutikker Med Bildekk Og Felger!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.