Nettbutikker som tar Paypal

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er en oversikt over norske nettbutikker som godtar PayPal.

Norske nettbutikker som tar PayPal begynner det å bli mange av. Det kan i mange tilfeller være en grei og trygg måte å betale for varer og tjenester. Lenger ned på siden er en liste over de nettbutikkene som har dette som betalingsløsning. Du kan velge å sortere og filtrere ut butikker med andre kriterier sånn som frakt og Trygg E-handel.

Hvis du ikke er helt sikker på hva PayPal er, hvorfor det kan være nyttig i mange sammenhenger og hvordan du skaffer deg det, les videre.

Hva er PayPal-betaling?

Det enkle svaret på hva PayPal er, er at det er en sikker måte å sende og motta betalinger på. Når du skal betale i en nettbutikk bruker du kun epostadressen og passordet ditt. Du har på forhånd satt opp i PayPal kontoen din hvor penger trekkes fra, om det er fra din digitale lommebok med forhåndsopplastede midler, bankkortet ditt eller ett kredittkort.

Som kjøper kan du sikkert betale for varer og tjenester mens sensitiv faktureringsinformasjon er beskyttet. Kredittkortnummer, kontoopplysninger og faktureringsadresse er skjult i PayPal-lommeboken din, slik at selgerne bare får akkurat den informasjonen som er nødvendig for å fullføre bestillingen. For nettbutikkene gjør det også at det er enklere å ta betalt og det viser seg at omsetningen øker når de legger til PayPal som betalingsalternativ for sine produkter og tjenester.

PayPal er nå tilgjengelige i mer enn 200 land og regioner og støtter 25 valuater. Det gjør det enkelt å sende og motta betalinger på tvers av landegrenser og språk – kun ved hjelp av epostadresse. 3 millioner skandinaver skal nå være tilknyttet.

I 2018 var PayPal den nest mest foretrukne betalingsmetoden i norske nettbutikker etter kort. (Kilde: DIBS)

Hvorfor er det så populært å bruke PayPal?

Jo, fordi det er enkelt og raskt. Man slipper taste inn kortinformasjon hver gang men betaler med epostadresse (litt som man betaler med mobiltelefonnummer med norske Vipps). Man kan bruke One Touch med mobil app for å handle enda raskere og enklere. Det er for det meste gratis. Det er trygt og sikkert.

PayPals kjøpsbeskyttelse hjelper deg med å få pengene tilbake eller betale returen om du har vært uheldig og handlet i en useriøs nettbutikk. Du får også refusjon om du får feil vare av selger, hvis du får brukt hvis du skulle fått nytt, skulle fått 3 men får bare 2, varen er skadet eller har vesentlige mangler eller du uheldigvis mottar en kopi av det du trodde var en orginal merkevare. Les mer på den offisielle hjemmesiden for oppdateringer. 

Hvordan sette opp konto

Det er veldig enkelt å sette opp en PayPal konto, og det krever kun noen få steg. Først går du til Paypal.com/no og oppretter en konto. Til dette trenger du å ha en epostadresse fra før. Har du ikke det kan det enkelt skaffes hos for eksempel Gmail.

Deretter tilknytter du betalingskort du vil bruke etter instruksjonene på nettsiden. Man kan også benytte seg av penger du har fått tilsendt av andre, så betalingskort er strengt tatt ikke helt nødvendig. Deretter er alt klart å til å betale i nettbutikker – og da bruker du kun epostadressen og passordet ditt.

Listen inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst på siden. eButikker.no samarbeider derimot IKKE med PayPal og det er ingen annonselenker til dem på siden.


Nettbutikker som tar PayPal

Her er de norske nettbutikkene hvor du kan betale enkelt og netthandle trygt med PayPal:

OBS: Meld fra om feil eller om du har en nettbutikk som ikke er med. Dette oppdaterer seg ofte raskere enn jeg klarer å henge helt med på. 

BildeNavnSammendragKjøp

Takk for at du deler, legger igjen en kommentar og linker til denne siden. Sjekk også ut listen over nettbutikker som tar betalingsmetodene Walley, Bitcoin, Klarna, Apple Pay, AfterPay, American Express, Qliro, PayPal, Elpy og Vipps.

Les også: Flotte dyrebutikker på nett.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

En tanke om “Nettbutikker som tar Paypal

  • andreas sier:

   Hei! Trendus er nå lagt til og dukker opp på siden over nettbutikker som tar PayPal, Vipps, Klarna og Apple Pay. 🙂 Andreas

  • Lars sier:

   Elkjøp tar PayPal ved nettbestilling 🙂 Power er noe drit uansett, så bruk elkjøp så kan du også bruke paypal. Andre aktører som er verd å notere seg er zooplus.no som tar paypal, foodora tar paypal, komplett tar paypal. Er en rekke butikker med nettbutikk som tar paypal 🙂

  • andreas sier:

   Hei! Hotelopia tar PayPal ser jeg nå. Legger inn at den dukker opp på listen over nettsteder som tar PayPal. Tipper det kommer flere hoteller etterhvert. Har en lang liste over nettbutikker og nettsteder vi skal legge inn på siden og mange av dem er hotell og reiserelatert. 🙂 Andreas

 1. Terri Senior sier:

  Hei. Finnes ikke det andre leverandører av møbler på lista over de som tar PayPal. Er det virkelig bare IKEA?

  • eButikker sier:

   Hei!
   Jeg har gått igjennom vår egen oversikt over møbelbutikker og sjekket litt. Det er ikke så mange men fant ut at hugna.no, mobel24.no og vidaxl.no også tar PayPal. Det er ikke sikkert du finner det du leter etter i disse, men kan være verdt å sjekke ut. Si gjerne fra om du vet om fler. Andreas

 2. Per Roger Runne sier:

  Det er enkelt å betale med PayPal, men får du problemer med en handel, ja, da er ingenting enkelt lenger.
  Kjøperbeskyttelsen deres er ikke verdt noenting. Det er selgerbeskyttelsen som teller hos PayPal. Verste jeg har vært borti og jeg har tapt flere hundre kroner. Aldri mer PayPal.

  • Lars sier:

   Stemmer dårlig det du sier her.. Jeg selv har brukt paypal på ebay for en del år tilbake, og fikk aldri varen min, jeg leverte en klage og beskrev at jeg aldri mottok varen og at det ikke er generert en shipping tracking. det var bare snakk om 300 kroner. Det som skjedde da var at PayPal tok kontakt med selger, ga han en frist på 14 dager. 14 dager gikk, ingenting nytt skjedd og paypal trakk tilbake betalingen fra selger og pengene mine var så tilbake på konto etter 3-4 dager etter det skjedde, så det du beskriver no, det stemmer jo ikke for fem flate øre.

   • eButikker sier:

    Takk for kommentar, Lars. Jeg skal se på tilbakemeldingen din om dårlig kommentarfunksjon og se om det kan løses på noen måte. Var ikke klar over det. Andreas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.