Nettbutikker som tar Qliro

nettbutikker_med_qliro
Siden kan inneholde annonselenker

Her er en komplett liste over nettbutikker som tar Qliro som betalingsløsning.

Qliro er nok en betalingsløsning flere nettbutikker benytter seg av. Tidligere har vi blant annet skrevet om Vipps, AfterPay, American Express, Klarna, Elpy, PayPal og Apple Pay. Siden mange av dere leter spesifikt etter oversikter over nettbutikker som støtter de forskjellige måtene å betale på, vil vi fortsette å levere disse listene. Denne gangen har vi kommet til Qliro!

Svenske Qliro ble grunnlagt i 2014 og inntok det norske markedet i 2017 ca etter at de fikk godkjennelse fra den svenske Finansinspektionen til å drive som kredittmarkedsselskap og kunne dermed starte opp i Norge også.

Hva er Qliro?

Qliro gjør det mulig å betale for varene du handler på nett etter at du har mottatt dem. De sier det er «en friere måte å betale på». På mange måter ligner det ganske mye på Klarna Faktura. Når det er dags for betaling, velger du om du skal betale alt med en gang eller litt om gangen. Delbetaling kaller de «Kjøp nå, betal senere,» og er selvfølgelig noe dyrere. Du blir kredittsjekket før du betaler, noe som gjør at du kan bli nektet å betale på denne måten hvis du har dårlig score.

Du står ganske fritt i valget om hvor ofte og hvor mye du skal betale tilbake. Reglen er at du minst må betale inn 95 kr eller 1/24 av det totale beløpet.

En slik løsning sikrer at selve nettbutikken får det de skal, og overlater det til Qliro å hente pengene fra deg. Det lyder ganske praktisk å kunne samle alle nettkjøp på en enkelt faktura som må betales, men foreløpig er det ikke så veldig mange nettbutikker som tar Qliro.

Les og lær mer om tjenesten lenger ned. Her er alle nettbutikker som tar Qliro:


Nettbutikker som tar Qliro

Her er listen over populære nettbutikker der du kan betale med Qliro: Meld fra om feil eller om du har en nettbutikk som ikke er med. Dette oppdaterer seg ofte raskere enn jeg klarer å henge helt med på. 

BildeNavnSammendragKjøp

Fire måter å betale på

Via en nettportal får du oversikt over kjøpene dine og hvor mye som gjenstår å betale. De sier det er fire måter å betale på; Qliro Faktura, Qliro Konto, Kjøp nå betal senere og Qliro Delbetaling. Forskjellene er litt diffuse, men vi prøver å forklare det enkelt her:

Kjøper du en vare og velger Faktura får du faktura når varene er sendt med 14 dagers betalingsfrist. Faktura kommer enten på epost eller som vedlagt brev – det kommer litt an på nettbutikken. Betaler du alt med en gang er du ferdig med handelen og kjøpet. Du kan på dette punktet velge å dele opp fakturaen og betale litt av gangen. Fakturaen blir da omgjort til Qliro Konto.

Med Konto velger du selv hvor mye du betaler ned på beløpet hver måned. Minstebeløpet er som nevnt over 95 kr eller minst 1/24 av det totale beløpet på kjøpet. Det blir det samme som kampanjen Kjøp nå betal senere hvor de sender en månedsfaktura med de samme reglene.

Husk at jo mer du utsetter betalingen, jo mer må du betale i rente. Det anbefales absolutt å lese deres Vilkår og betingelser og sjekk rentesatsen, som kan være temmelig høy. Sliter du med å betale kan du sammenligne med rentesatsene med andre finansieringstjenester for å sjekk hvor renten er lavest.

Er Qliro trygt og bra?

Leser man på anmeldelser på nett får ikke Qliro veldig bra skussmål. På Trustpilot får tjenesten 3 av 5 poeng. Dette er i utgangspunktet i de tilfeller hvor folk glemmer at de har en betaling inne hos dem og dyre renter begynner å tikke. I noen tilfeller er det vanskelig å komme i kontakt med Qliro står det. Uansett: Vårt tips er å alltid ha kontroll på hva du kjøper på nett og ikke glem at fakturaer fra selskaper som Qliro må betales. Rentene er dyre! Vi tviler på om Qliro er svindel, men om du kan unngå det, så velg andre betalingsmetoder som direkte kortbetaling med VISA for eksempel og aldri utsett betalingen.

Takk for at du deler, legger igjen en kommentar og linker til denne siden! Kommenter under hvis du har gode eller dårlig erfaring med Qliro.

Les også: Nettbutikker som tar American Express.

 1. Turid Moseby sier:

  Cliro gjør deg til en ufrivillig dårlig betaler. I disse coronatider har jeg kjøpt en del på nett, for kjøp fra CDON og iINKCLUB trykket jeg på Qliro som betalingsformidling, da jeg har god erfaring med Klarna og tenkte at dette var noe av det samme. App er ikke tilgivelig i Norge! Innlogging med bank-ID er ikke mulig , da deres oppsett på personnummer er feil AAMMDD, telefonnummer oppgitt på siden er feil og de svarer ikke på Mail. Etter å ha lagt igjen e-post for å få alternativ innlogging får jeg ingen respons. Dette er sjørøveri !

  • eButikker sier:

   Takk for kommentar! Vi har hørt flere med tilsvarende erfaring med Qliro. Vi tenker å notere ned slike erfaringer og prøve å kontakte dem. Husk at ebutikker.no ikke har noen form for samarbeid med Qliro og andre betalingsløsninger. Disse listene med nettbutikker er laget for å enkelt finne de butikkene som bruker dem, hvis man for eksempel skulle være av dem som liker å bruke Qliro. Vi har egne lister over Vipps, PayPal, Amex, Collector og Klarna for å nevne noen. Andreas

  • Ali sier:

   Jeg trodde det samme, men mottok endelig faktura nå og fikk logget inn. Ikke skriv eposten din med stor forbokstav når du skal få tilsendt passord .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.