Nettbutikker som tar VISA som betalingsmåte

Nettbutikker som tar VISA
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Finn ut hvilke nettbutikker som tar VISA

Trenger du en fin oversikt over nettbutikker som tar VISA og lurer på hvordan du finner det? Jo, det skal du få svaret på ganske snart og svaret er ganske enkelt.

VISA er kanskje den aller mest kjente betalingsløsningen vi har, og alle kjenner til det. Det er en global betalingsløsning som titusenvis av banker og andre benytter seg av i over 200 land. Man trenger bare en bankforbindelse og et bankkort som støtter VISA for å betale med det.

Dette kan virke som en tullepost, men siden vi har skrevet om mange av de andre kjente og ukjente betalingsløsningene i norske nettbutikker med stor suksess, kan vi ikke glemme VISA helt.

Først en liten forklaring:

Når vi i eButikker legger opp en ny nettbutikk på siden kan vi klikke av diverse haker på hvilke betalingsløsninger nettbutikken støtter. Dette gjør det enkelt å filtrere ut butikker som for eksempel støtter American Express betaling. Når du er inne på nettbutikkens lille side her på portalen, som Sportamore’s side her, kan du trykke på Tilleggsinformasjon for å se hva den støtter. Meld fra til oss om du er nettbutikkeier og finner feil.

Disse løsningene er så langt Klarna, PayPal, Amex (American Express), AfterPay, Vipps, Qliro, Elpy, Bitcoin og Apple Pay. Noen av disse er kredittbaserte hvor du kan utsette betalingen og gjøre netthandelen tryggere, mens andre tilbyr ulike måter å trekke penger fra kontoene dine på enklest mulig måte – som Vipps.

Vi legger også til nye attributter når vi ser det kommer nye løsninger folk bruker og som blir populære. Google Pay må vi kanskje legge inn etter hvert.

Men hvorfor ligger ikke VISA inne som et valg, sier du?

Jo, det kommer rett og slett av at omtrent alle nettbutikker tar VISA. Så vil du vite hvilke nettbutikker som støtter denne kortbetalingen kan du sjekke den store, komplette listen over Alle Nettbutikker.

Vi avslutter med en liten spådom om framtiden: Vi tror ikke vi kommer til å se enden på VISA med det første …

Andre artikler om betalingstjenester

Her er pekere til de andre artiklene på dette nettstedet med som soterer ut nettbutikker basert på ulike betalingstjenester:

Ha en fin dag – og finner du feil så skriv en kommentar.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.