Anbefalte Danske nettbutikker å handle i

bra_danske_nettbutikker
Siden kan inneholde annonselenker

Mange gode danske nettbutikker sender til Norge. Her er en oversikt!

Det er deilig å være norsk i Danmark, heter det. Men det er deilig å netthandle Dansk i Norge også! Vårt kjære «ferieland» har mange flotte nettbutikker med produkter du ikke finner her til lands. Danske nettbutikker selger klær, sportsutstyr, design, leker og helseprodukter. Mange av sidene er oversatt til norsk så det er enkelt å finne det du leter etter, selv om dansk ikke er så vanskelig å lese.

Butikker som byRavn og 2Trendy, og sikkert flere til, har toll og moms inkludert i prisen. Ellers er det mange som har gratis frakt hvis du handler over ett visst beløp. Det kan du lese mer om i beskrivelsen til nettbutikkene lenger ned.

Husk å dobbeltsjekke om du må betale toll på varer du kjøper i Danmark. Her er Tolletatens importkalkulator hvis du ønsker å regne ut hvor mye du må betale i toll og merverdiavgift for varer du handler fra utlandet. Ut året (2019) gjelder fortsatt tollgrensa på fri handel på 350 kr inkludert frakt. I artikkelen med utenlandske nettbutikker forklarer vi litt mer om fordeler og ulemper ved å handle utenfor Norges grenser.

Her er listen over alle danske nettbutikker som er oppført på eButikker.no som sender til Norge. Oversikten oppdateres hyppig.


Bra danske nettbutikker

Her er de beste nettbutikkene i Danmark. Sjekk også listen over svenske og tyske nettbutikker.

logoNavnSammendragHandle

Har du tips?

Har du forslag til andre bra trygge Danske nettbutikker som sender til Norge? Vi har sikkert glemt en hel drøss. Da er det bare å legge igjen en kommentar eller send oss en melding.

Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden. God netthandel! Hei, hei.

Les også: 15 Sporty Sportsbutikker på nett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.