Tyske nettbutikker som shipper til Norge! (2020)

tyske nettbutikker

Siden inneholder annonselenker

Tyske nettbutikker er et alternativ til svenskehandel. Her er en oversikt over noen butikker og tjenester som sender til Norge!

Man tenker gjerne ikke over at man fint kan handle varer fra tyske nettbutikker. Det vanligste er nok å handle fra Kina, Sverige, Danmark og fra USA. Alt fra elektronikk og klær til mat og drikkevarer kan kjøpes fra Tyskland.

Husk at selv store amerikanske varehus som Amazon har tysk avdeling med kortere reisevei til Norge for det du kjøper. Du finner direktelenke til Amazon DE som det heter i listen over internettbutikker lenger ned. Selve nettsidene er tyskspråklige, men kan du litt av språket eller bruker oversettelsesfunksjonen i Chrome går det fint å finne fram.

Det er flere nettbutikker der du kan handle mye av det du gjør i Svenske nettbutikker. Brus, matvarer og godteri kan være enda billigere å handle hos Shobr og Yoolando enn hos nordiske naboland. Hvilke erfaringer har du med tysk netthandel? Legg gjerne igjen en melding i kommentarfeltet nederst.

Shobr selger drikkevarer som brus, vann, juice, is-te og energidrikke samt søtsaker, snacks og diverse matvarer. De har også en avdeling for hus og hjem og ting til dyr.

Yoolando er tilsvarende med drikkevarer, husholdningsprodukter, godteri, mat og dyremat. Ett brett med 24 bokser brus får du i skrivende stund for uslåelige 83 kr.

Husk å dobbeltsjekke om du må betale toll på varer du kjøper fra Tyskland. Bruk Tolletatens importkalkulator hvis du ønsker å regne ut hvor mye du må betale i toll og merverdiavgift. Ut året (2019) gjelder fortsatt tollgrensa på fri handel på 350 kr inkludert frakt. I artikkelen med utenlandske nettbutikker forklarer vi litt mer om fordeler og ulemper ved å handle utenfor Norges grenser.

Her er listen over alle tyske nettbutikker som er oppført på eButikker.no som sender til Norge. Oversikten oppdateres hyppig. Vi er klar over at listen er litt kort.


Bra tyske nettbutikker

Her er de beste nettbutikkene i Tyskland. Sjekk også listen over svenske og danske nettbutikker.

logoNavnSammendragHandle

Har du noen tips til andre tyske nettbutikker?

Vi etterlyser tips til andre bra, trygge og billige Tyske nettbutikker som sender til Norge. Vi har sikkert glemt mange av de. Skriv til oss via en kommentar nederst eller send oss en melding. Husk også oversiktene våre over danske og svenske nettbutikker.

Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden. God netthandel og Auf Wiedersehen!

Les også: Anbefalte Danske nettbutikker!

Gjeldende rabattkoder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.