Nettbutikker med Bring Hjemlevering

bring_nettbutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er nettbutikker med hjemlevering fra Bring

Bring ble skilt ut av Posten som eget merkevare i 2008 og er en av de store selskapene innen post og logistikktjenester i Norden. Bring hører til under Posten Norge og betjener i hovedsak bedriftsmarkedet. Bud- og varebilene deres er grønne i motsetning til Posten røde biler som er rettet mot privatmarkedet. Vi har en egen liste over nettbutikker med Posten hjemlevering her.

Rask navigering – hopp forbi tekst

Siden nettbutikker som regel er bedrifter i seg selv bruker de ofte Bring som samarbeidspartner for å sende varer under 35 kg hjem til deg. Listen over nettbutikker med Bring som hjemleveringstjeneste finner du lenger ned på siden.

‘På døren’ tjenesten til Bring gjør at du kan få hjemkjøring av sendinger mellom 8-17 eller 17-21 basert på hvor du bor. Er du ikke hjemme kan pakken bli satt på dørmatten. Selve utleveringsdagen kan endres når sporing er igang. Sporing av Bring leveranser kan utføres på nettsiden deres.

Nettbutikker kan tilby forskjellige andre tjenester til kundene sine. Det kan være retur av pakker fra egen postkasse, hjemlevering på kvelden eller levering samme dag med ekspress bud hvis det haster. Dette er naturlig nok dyrere.

Si fra om du finner feil i butikklisten i kommentarfeltet eller om du vet om andre internettbutikker som burde være med. Dette endrer seg mange ganger raskere enn vi klarer henge med på.

Se også: Alle nettbutikker med hjemlevering. Netthandel levert på døren!


Butikklisten

Disse trygge nettbutikkene samarbeider med Bring og tilbyr forskjellige løsninger for deg som kunde, inkludert hjemlevering.

logoNavnSammendragHandle

Del gjerne erfaring med Bring i kommentarfeltet under. Happy handel.

eButikker har ingen kommersielt samarbeid med Bring, men samarbeider med noen av nettbutikkene i listen over.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.