Nettbutikker med Posten hjemlevering på døra

posten_nettbutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Få pakken på døren med hjemlevering fra Posten

Posten er en stor tilbyder av fysiske forsendelser i Norge og de fleste er kjent med dem. Handler du på nett er det mange mulige måter å få fraktet varer hjem til deg, og Posten er en av dem. Vi ønsker å fremme hjemlevering av varer fordi vi tror norske kunder i stadig økende grad ønsker å få netthandelen sin sendt hjem. Lenger ned på siden følger en liste over nettbutikker med hjemlevering fra Posten.

Rask navigering – hopp forbi tekst

Posten er statseid med historie helt tilbake til 1647. Nå dekker de bare privatkunder og private husstander mens Bring tar seg av Postens bedriftsmarked. Vi har en egen liste over nettbutikker som har hjemlevering fra Bring. Posten har den tradisjonelle røde fargen i logoer og på biler.

Posten har hjemkjøringtjeneste for netthandel i hele landet. I nettbutikker med Posten kan du velge hjemlevering eller På døren når du legger inn bestilling. Pakke levert hjem på døren gjør netthandel mer fleksibelt og enkelt. Du kan på sporingssiden enkelt be dem om å sette igjen pakken på døren om du ikke er hjemme.

I tillegg kan du bestille hjemkjøring fra hentested om pakken din allerede har kommet seg dit. Dette kalles omdirigering og gjør at du kan få hjemlevering i ettertid selv om du ikke bestille det i nettbutikken. Smart synes vi. Sjekk priser på Postens nettside.

Det er sikkert mange flere butikker som samarbeider med Posten, så har du andre forslag kan du skrive en kommentar nederst. Vi takker for all hjelp for å lage en så bra oversikt som mulig.

Les også: Alle nettbutikker med hjemlevering. Netthandel levert på døren!


Nettbutikker med Posten hjemlevering

Dette er en liste over gode, trygge nettbutikker som samarbeider med Postens tjenester for hjemlevering, sette igjen pakken på døren og omdirigering av pakke fra hentested.

logoNavnSammendragHandle

Vi er alltid interessert i tilbakemeldinger på nettbutikkene i listene våre. Skriv til oss om du finner feil. I tillegg er vi interessert i en god diskusjon om dine erfaringer med Posten som transportør. God handel.

Denne siden, ebutikker.no, har intet kommersielt samarbeid med Posten, men samarbeider med noen av nettbutikkene i listen over.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.