15 Spreke nettbutikker med treningsklær! (2020)

nettbutikker_med_treningsklær_2

Siden inneholder annonselenker

Skal du handle deg nytt sprekt treningstøy? Her er en liste over bra nettbutikker med treningsklær av alle slag.

Kleshandel tar av på nett og det er ingen grunn til at du ikke skal handle sportstøy her også. Har du stilt deg selv spørsmålet hvor kjøper man treningsklær på nett, får du svaret her. Det er flust av nettbutikker med treningsklær for løping, treningssenteret og hjemmegymmen. De fleste litt større klesbutikker på nett har også egen avdeling med plagg for deg som driver aktivt med fysisk trening, mosjon, fitness og deg som bare vil komme deg litt i form.

Besøker du en slik internettbutikk vil du finne treningsklær for dame og herre fra mange forskjellige merker. Prisnivået varierer men alle er klare til å hjelpe deg slik at du kan nå dine treningsmål med stil. Mange har også treningsko, vannflasker, sportsklokker, yogaklær, og annet utstyr som kan komme godt med i økten.

Typiske plagg du kan kjøpe er tights i mange former og lengder, sports-BH, treningssokker, undertøy, singlet, topper og gensere. Altså behagelige plagg som gjør treningen til en enda bedre opplevelse. Hva handlet du sist på nett? Legg igjen en kommentar nederst.

Sjekk gjerne også om nettbutkken er Trygg e-handel sertifisert. Braasport er sertifisert og fikk Årest Nykommerprisen i Prisjakts kåringer over de beste nettbutikker i 2018.


Topp 3 butikker der du kan kjøpe klær for trening

Basert på kjøpsopplevelse, differensiert sortiment, service og kvaliteten på nettsidene, er dette de tre beste internettbutikkene vi velger å anbefale:

Anbefalt: C33, Tights.no, Sportamore!


De 15 beste nettbutikker med treningsklær

Her er resten. Klikker du på den blå knappen merket Til Nettbutikken til går du rett til den respektive nettbutikken. Nettsidene åpnes i eget vindu så du ikke mister denne oversikten og kan gå tilbake og velge en ny butikk hvis du vil.
logoNavnSammendragHandle
Finner du ikke det du leter etter i disse internettbutikkene? Her er alle oppførte butikker med treningstøy på nett.
Har du erfaringer med noen av butikkene, bra eller dårlig, er det fint om du skriver en kommentar nederst på siden eller gir dem en anmeldelse. Anmeldelser, eller omtale som det kalles her, gjøres på nettbutikkoppføringen her på eButikker og ved å velge fanen Omtale.
Gå for eksempel inn på oppføringen til Aim’n eller Sportamore og skriv en omtale hvis du har handlet her. Det vil være til stor hjelp for andre.

Hvilke merker og type klær fører butikkene?

Her er en oppsummering i alfabetisk rekkefølge av hva slags sportsklær du kan kjøpe de forskjellige stedene. Lenkene fører til deres oppføring her på siden med mer informasjon om dem.

 • Aim’n selger sitt eget merkevare med tights i forskjellige former som High Waist Tights, Low Waist Tights, Seamless Tights, skjørt, shorts, barnetreningsklær og gravid tights. Ellers topper, sports BHer, Long Sleeve Tops, Singlets og jakker. Også badetøy og treningsutstyr.
 • Axl & Ivy Sportswear har også eget merkenavn og selger tights, sports-BH, treningstopper, trenings sokker, t-skjorter, tank tops og hettegensere.
 • Braasport har løpetøy, løpeshortser, sykkeltrøyer, løpetrøyer, tskjorter, singleter, løpesokker og undertøy fra mange merker som Norrøna, Craft, Rottefella, Sweet Protection og Salomon.
 • Better Bodies sin offisielle nettbutikk selger treningstøy og utstyr for den seriøse.
 • C33 selger trendy treningstøy for damer som tights, topper, sports BH, joggebukser og yogaklær fra Björn Borg, Koral, Manduka og Michi.
 • Fitliving har plagg innen kategoriene overdeler, underdeler, chill og jeans for et komplett treningsantrekk. Mange kjente merker som Vibrant Athletic, Superdry, Stronger, Puma, Craft, ICIW, og Reebok.
 • Get Inspired har tøy fra Famme, Nike, Röhnisch, Craft, Kari Traa, Johaug og CMP med fler.
 • GoFit selger et norskutviklet treningsmerke innen treningsklær.
 • Gymgrossisten har treningstøy fra Better Bodies, Craft, Under Armour, Adidas, Casall, Björn Borg, Gymshark, 2XU og mange flere.
 • ICIW / ICANIWILL selger sitt eget merkevare I Can I will med kult sportstøy for kvinne, menn og barn. Kan også kjøpes hos Fitliving.
 • MM Sports har klær og sko fra blant annet Body Science, MM Sports og Better Bodies.
 • Nike selger treningstøy og sko til mange sporter og aktiviteter. Les også: Hvor kjøper man Nike? Her er en liste Med nettbutikker!
 • Sportamore selger alt du trenger av klær for en aktiv livstil fra såpass mange merker at det ikke kan nevnes her, men sjekk det på siden deres.
 • Sportamore Outlet har ekstra rimelige priser på sportsutstyr og tøy for hele familien.
 • Tights.no har et fullt spekter for et fullt treningsantrekk. Varemerker: We Are Fit, Famme, Aim’n, 2XU og mange fler.
 • We Are Fit selger treningstøy, tights og topper for kvinner i høy kvalitet fra eget treningsmerke.
 • X-life har treningsoutfiter, treningsutstyr og kosttilskudd fra mange varemerker.

Du kan også sjekke artikkelen 20 Beste klesbutikkene for hele familien på nett! siden mange av disse klesbutikkene også har klær for trening pluss artikkelen vår med de mest sporty sportsbutikkene på nett.

Hvilke butikker har gratis frakt?

Ingen av de ovennevnte nettbutikkene har helt gratis frakt, men alle sørger for fri frakt om du handler over et visst beløp. Beløpet ligger gjerne rundt pluss, minus 800 kr.  Sportamore har den laveste beløpsgrensen og du får fri frakt om du handler for mer enn 299 kr.

For andre online butikker med gratis frakt kan du sjekke denne oversikten.


Takk for at du deler, kommenterer, diskuterer om du er enig eller ikke i forslagene og lenker til denne siden fra din egen side eller blogg. Del gjerne erfaringer du har med butikkene i kommentarfeltet og skriv gjerne en anmeldelse med terningkast på selve butikken.

Les også: 10 Rå nettbutikker som selger proteinpulver!

Aktuelle tilbud og rabattkoder

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.