Norske nettbutikker med fri, gratis frakt

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er en liste over bra norske nettbutikker som tilbyr fri frakt på det du kjøper

Frakt er en viktig del av det å handle varer i ebutikker på internett. Selv om mange nettbutikker lar deg hente det du har kjøpt enten i fysisk butikk eller i et lager, vil de fleste velge å få tilsendt varen i posten eller levert på døren. Prisen på levering er mange ganger avgjørende for om jeg gjennomfører netthandel. Hvis du som meg er opptatt av gratis frakt når du handler på nettet, får du hele listen over nettbutikker med gratis frakt her. Fri frakt føles ofte litt mer som å gå i en vanlig butikk hvor man slipper å betale noe ekstra enn varen selv.

En undersøkelse viser at 25% av netthandlende kunder hopper av et kjøp dersom frakten blir overraskende høy.

Fri frakt, fri frakt over beløp og ikke fri frakt

I den komplette oversikten over alle nettbutikker på ebutikker.no, som ligger her, kan du selv sortere på fraktkostnad. Det er tre valg, helt fri frakt, fri frakt om du kjøper for en viss sum, eller betalt. Gratis frakt over beløp er veldig varierende; enten må du handle for noen hundrelapper, eller så er det noen tusen. Nettbutikkene velger dette selv. Vi har samlet alle butikker med gratis frakt over beløp i denne artikkelen.

Fraktkostnader varierer også veldig og det går som regel på vekt og hvor fort du skal ha en vare. Det rimeligste er som regel usporet brevpakke. Postens Norgespakkepriser finner du her. Du kan også få gratis frakt hvis du velger å hente varen selv i butikk. Her er en liste over mange nettbutikker med Klikk og Hent løsning og nettbutikker med hjemlevering.

Uansett… akkurat denne artikkelen handler om når levering ikke koster noe.


Nettbutikkene med fri frakt

Så, nok prat. Her er en oppdatert liste over norske nettbutikker og tjenester med fri frakt samt noen utenlandske som sender til Norge. Har du tips til andre butikker som passer denne oversikten eller har funnet feil, ta for all del kontakt! Meld gjerne inn din egen.

BildeNavnSammendragKjøp

Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden og legger til anmeldelser og omtaler av nettbutikkene du liker eller ikke liker. Glad i gratis? Sjekk ut oversikten vår over gratis vareprøver.

Les også: Nettbutikker som tar Vipps

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.