Norske nettbutikker med fri, gratis frakt! (2019)

Norske nettbutikker med fri, gratis frakt!

Her er en liste over bra norske nettbutikker som tilbyr fri frakt på det du kjøper!

Frakt er en viktig del av det å handle varer i ebutikker på internett. Selvom mange nettbutikker lar deg hente det du har kjøpt enten i fysisk butikk eller i et lager, vil de fleste velge å få tilsendt varen i posten eller levert på døren. Prisen på levering er mange ganger avgjørende for om jeg gjennomfører netthandel. Hvis du som meg er opptatt av gratis frakt når du handler på nettet, får du hele listen over nettbutikker med gratis frakt her. Fri frakt føles ofte litt mer som å gå i en vanlig butikk hvor man slipper å betale noe ekstra enn varen selv. En undersøkelse viser at 25% av netthandlende kunder hopper av et kjøp dersom frakten blir overraksende høy.

Siden inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst på siden.

Fri frakt, fri frakt over beløp og ikke fri frakt

I den komplette oversikten over alle nettbutikker på ebutikker.no, som ligger her, kan du selv sortere på fraktkostand. Det er tre valg, helt fri frakt, fri frakt om du kjøper for en viss sum, eller betalt. Gratis frakt over beløp er veldig varierende; enten må du handle for noen hundrelapper, eller så er det noen tusen. Nettbutikkene velger dette selv. Vi har samlet alle butikker med gratis frakt over beløp i denne artikkelen.

Fraktkostnader varierer også veldig og det går som regel på vekt og hvor fort du skal ha en vare. Det rimeligste er som regel usporet brevpakke. Postens Norgespakkepriser finner du her.

Uansett… akkurat denne artikkelen handler om når levering ikke koster noe.


Nettbutikkene med fri frakt

Så, nok prat. Her er en oppdatert liste over norske nettbutikker og tjenester med fri frakt samt noen utenlandske som sender til Norge. Har du tips til andre butikker som passer denne oversikten eller har funnet feil, ta for all del kontakt! Meld gjerne inn din egen.

BildeNavnSammendragKjøp

Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden og legger til anmeldelser og omtaler av nettbutikkene du liker eller ikke liker.

Les også: Nettbutikker som tar Vipps!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *