Nettbutikker med fri frakt når du handler over et gitt beløp

Nettbutikker med fri frakt når du handler over et gitt beløp
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

I tilfelle du lurer på hvilke nettbutikker som gir deg gratis frakt når du handler over et visst beløp gir vi deg oversikten her

Vi har tidligere skrevet om nettbutikker med gratis frakt i bloggen. Fri frakt er kanskje det mest interessante for deg som nettshopper å vite om, men det finnes andre løsninger. Nettbutikker har forskjellige måter å ta betalt for frakttjenester, og noen lar deg alltid betale et visst beløp i frakt. Prisen bestemmes ofte av hvor fort du ønsker å motta varen og om hvor stor pakken er. Det rimeligste er som regel usporet brevpost.

I noen nettbutikker kan du velge å hente i butikk med Klikk & Hent, men det gjelder stort sett bare kjedebutikker som allerede har fysiske butikker på plass.

Men som en blanding mellom betalt og fri frakt tilbyr mange nettbutikker å spandere frakten hvis du handler over ett gitt beløp. Det blir som en belønning til deg som god kunde hvis du kjøper mye. Det er veldig individuelt hva dette beløpet er og det bestemmes av internettbutikken selv. Det kan være du får påspandert frakt hvis du handler for fra 100 kroner til over mange tusen. I butikker med dyrere og større varer er det naturlig at dette handlebeløpet er noe større.

Eksempelvis får du gratis frakt hvis du kjøper over 499, kr hos Ellos, mens hos bildelerbutikken Autodeler må du over 2300 kr for at fraktkostnaden skal være null.

Fri frakt, fri frakt over beløp og ikke fri frakt

I oversikten over Alle nettbutikker, kan du selv sortere ut de nettbutikkene som har helt fri frakt, de som har fri frakt om du kjøper over ett visst beløp og de som ikke har fri frakt. Uansett… akkurat denne artikkelen handler om når levering ikke koster noe så lenge du handler over en viss grense. Hvis du ikke når grensen gjelder vanlige fraktkostnader.

Det kan være lurt å spare opp en handlerunde og kjøpe mer en gang, enn å kjøpe masse småbeløp. Har du tips til bra nye online butikker i denne kategorien, eller har kommentarer til denne måten å tilby kunder gratis frakt, kommenter gjerne under.


Nettbutikkene med fri frakt over beløp

Her ser du enkelt de butikkene som har fri frakt når man passerer en beløpsgrense. Når du blar deg gjennom butikklisten ser du raskt i beskrivelsen av nettstedet hvor mye grensen er på. Si fra om feil! Det hender nettbutikker endrer reglene sine før vi rekker snappe det opp. Trykk på blå knapp for å komme rett til nettsted eller butikk navn for å lese mer.

BildeNavnSammendragKjøp

Vi setter stor pris på delinger og at du nevner artiklene våre i din egen blogg. Ikke stopp med det! Ha en god dag og god netthandel.

Les også: Nettbutikker som tar American Express

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.