Nettbutikker med Klikk og Hent i butikk

nettbutikker_hent_i_butikk
Siden kan inneholde annonselenker

Shop hjemme i nettleseren og hent varen i butikk senere. Her finner du nettbutikker med Klikk og Hent!

De fleste nettbutikker som også er tilknyttet fysiske butikker har mulighet til å levere deg varer du har kjøpt eller reservert på nettsidene deres. Dette kaller de gjerne Klikk & Hent, Hent i Butikk eller Click & Collect. For deg som kunde betyr det at du i ro og mak kan bestille det du ønsker i nettbutikken fra kontorplassen eller under et koselig pledd i sofaen, og senere plukke opp varen enkelt og greit i en butikk i nærheten. Butikken sender for eksempel en SMS når varen er klar til utlevering. Det kan ta fra noen timer til et par dager.

Du sparer pengene som normalt sett et fraktselskap skulle ha for å frakte varen til deg, eller nærmeste postkontor eller hentested. Du er også garantert at varen du skal kjøpe faktisk er i butikken så du ikke drar på bomtur. I tillegg kan det være raskere enn å vente på frakten i posten.

Hvis fraktpriser er viktig for deg og du helst vil betale så lite som mulig eller ingenting, sjekk også alle nettbutikker som har gratis frakt her.

Lenger ned på denne siden gir vi deg fin oversikt over mange nettbutikker med Klikk og Hent du kan benytte deg av. Vi har kanskje glemt noen, men listen oppdateres ofte når vi får inn nye tips og når vi oppdaterer butikkdatabasen vår her på nettbutikkportalen. Skriv gjerne en kommentar helt nederst på siden med dine hent i butikk opplevelser, tips til andre internettbutikker eller om du har noe annet på hjertet.

I en tid der mange fysiske butikker sliter i kampen om nettkunder, kan nettopp løsninger som hent i butikk bidra til at flere kjeder og internettbutikker overlever. I denne artikkelen peker de på flere gode grunner til at klikk og hent kan være positivt for både butikker og deg som kunde. En personlig tur innom butikken kan også være hyggelig, og det er spådd at butikker i årene framover kommer til å strebe enda mer for å skape positive opplevelser og interessante rammer rundt et butikkbesøk. Vi kommer til å se mye nytt her.

I listen under vil du finne alt fra bokhandlere, apotek, klesbutikker, barneklær, byggevarehus og elektronikkbutikker der du kan kjøpe og reservere. Så lenge det er en fysisk vare som er kjøpt og skal hentes vil synergien med online netthandel og besøk i butikk fortsatt være en forbrukervennlig løsning.


Nettbutikker som lar deg kjøpe på nett og hente i butikk

Her er de beste norske Klikk og Hent butikker oppført på eButikker. Klikke på den blå knappen for å gå rett til nettsiden. Tips oss gjerne om flere bra og trygge web butikker som tilbyr henting i butikk.

logoNavnSammendragHandle

Fordeler med Klikk & Hent

Her er noen fordeler med å reservere eller kjøpe varer på nett som du senere henter i butikk.

  • Du slipper fraktkostnader – gratis frakt
  • Raskere frakt enn å vente på at forsendelse skal dukke opp på postkontor eller hentepunkt
  • Du er garantert at varen er i butikken når du skal hente den – tilgjengelighet
  • Du kan prøve nettbestilt vare når du henter den og eventuelt bytte eller returnere
  • Hyggelig kjøps-opplevelse i fysisk butikk med kontakt med betjening
  • For nettbutikken selv er dette en gratis løsning som ikke krever mye organisering

Tips til flere butikker

Vi vil gjerne ha tips til andre bra, populære og flotte Click & Collect butikker. Vi har sikkert glemt mange så tips oss gjerne om flere. Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden. God handel og ha en hyggelig stopp innom butikken.

Les også: 50 fantastiske butikker med klær på nett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.