10 raske nettbutikker med elektriske biler for barn

elektriske_biler_for_barn
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er en liste med de 10 beste nettbutikkene med elektriske biler for barn!

Egen stor lekebil som driver av strøm er kanskje noe av det gjeveste du kan kjøpe til barnet ditt som leketøy. Flotte elektriske biler som barnet ditt kan sitte oppi er perfekt å leke med ute på gårdsplassen eller i hagen i sommermånedene. Bilene passer gjerne barn fra 3 til 8 år og har sete til ett eller to barn. Maks fart pleier å ligge på mellom 3 og 6 km/t og mange kan overstyres med egen fjernkontroll.

Rask navigering til nettbutikker med elektriske biler for barn – hopp forbi tekst

Det å kjøre rundt med småsøsken eller venner og frakte ting hit og dit å føle seg som en liten voksen er en drøm for mange. Leken kan oppta dem i timevis ellers i hvert fall så lenge batteriet varer før det må lades opp igjen. Batteripakkene er vanligvis 12V, men 6V og 24V finnes også.

Det er mange nettbutikker som selger slike el kjøretøy og det er enkelt å handle dem. Vi skal vise deg de beste stedene du kan kjøpe en slik elbil fra trygge nettbutikker. Hovedvekten av butikkene er lekebutikker, men også en del andre selger slike. På nett kan du finne varianter av biler som man ikke finner i kjedebutikkene, og selv de etablerte lekebutikkene selger i mange tilfeller bare barne-elbilene via internett.

Lenger ned finner du først en topp 3 liste til våre favorittbutikker, så kommer listen over de 10 beste nettbutikkene med elektriske biler for barn.

Ble gjennom butikkene i ro og mak og sjekk utvalg og pris før du bestemmer deg. Noen er dyre men det finnes billige alternativer. Det er mye å velge mellom og mange finesser som gummihjul, MP3 spiller og fjernkontroll til foreldre. I hovedsak går det på sportsbiler i alle de kjente merkene, ATVer, offroad kjøretøy, gravemaskiner, traktorer, motorsykler, politibil og brannbil. Villakids selger også et tog til gårdsplassen som flere barn kan sitte på.

Av merker virker det som de fleste store bilmerker som BMW, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Mercedes, Polaris, Land Rover, Audi, Jeep, Volvo og John Deere er godt representert. Tilhengere og ekstrautstyr kan man også kjøpe. Er det vanskelig å velge? Vi har tidligere skrevet en artikkel med anbefalinger og forslag til elbiler til barn der vi har plukket de kuleste fra mange butikker. Den kan du lese her: Her er våre forslag til kule elektriske barnebiler. Nederst i den teksten skriver vi også litt om sikkerhet med elkjøretøy for barn og hva som greit å huske på.


Topp 3 butikker med elektriske biler for barn

Her kan du raskt besøke de 3 beste lekebutikkene som har elektriske biler til barn til salgs. Utvalget basere seg på utvalg, unikt sortiment, service og våre egne opplevelser med netthandel her – men ikke nødvendigvis ved kjøpt av elbiler. Trykk på den store knappen for direktelenke til butikkens avdeling med elkjøretøy så sparer du litt tid.

1. KidsDreamStore har mange elbiler perfekt for utelek i sommerhalvåret. De har flotte modeller med naturtro design samt el-motorsykler og andre kjøretøyer.

Godt utvalg elektriske biler for barn hos KidsDreamStore
Godt utvalg elektriske biler for barn hos KidsDreamStore

2. VidaXL (Elektriske biler) har mye rart men også et lite utvalg spennende elektriske biler og elkjøretøy til barn inkludert politibil, brannbil, sportsbiler, lastebil, tog, bulldoser og gravemaskin. Lenken leder rett kategorien med Elektriske Biler.

3. Choppi (el-kjøretøy) Siden er trygg selv om du kanskje får en melding om at den ikke er det. Choppi har et bra utvalg elbiler, batterier, ladere og reservedeler til John Deere, Polaris, ATVer, Audi, Mercedes og mange flere. Det er en norsk nettbutikk med rask levering. Du kan eventuelt hente selv i Drammen. Trykk på linken for å se deres El-kjøretøy utvalg.


10 av de beste butikkene som selger elektriske biler for barn på nett

Her får du fin oversikt over butikkene og mulighet til å lese mer om dem. Bruk den blå knappen til høyre merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side.

logoNavnSammendragHandle

Har du en favoritt?

Hvilket barnevennlige framkomstmiddel eller nettbutikk er din favoritt? Har du kjøpt et kjøretøy i gave du er fornøyd med og kan anbefale andre? Skriv gjerne en kommentar for å hjelpe andre. Takk!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.