19 Sykkelbutikker på nett med bra service og utvalg

Sykkelbutikker på nett
Siden kan inneholde annonselenker

Spreke sykkelbutikker på nett der du kan handle sykler, deler og utstyr

Kjøpe sykkel på nett: Sykler selges som aldri før og flere og flere kommer seg ut i terrenget, på landeveien eller bruker tohjulingen som transportmiddel i bybildet. I perioder kan det være utfordrende å skaffe seg drømmesykkelen siden det er mange som skal ha. Derfor har vi samlet en god liste over bra sykkelbutikker du kan handle fra rett på nett. Den finner du litt lenger ned på siden.

Hopp ned til listen over sykkelbutikker på nett

Å kjøpe sykkel på nett er ikke spesielt vanskelig og utvalget er stort, men det kan lønne seg å besøke den fysiske butikken til en nettbutikk først så du kan prøve og få teste riktig størrelse. Det er utrolig mye fint å få kjøpt i mange forskjellige prisklasser. Langt lettere er det å kjøpe ekstrautstyr, slanger, dekk, hjelm, merch, sykkelbekledning, sykkeldeler og reservedeler når du trenger det. Slikt kan enkelt kjøpes online og du får god hjelp til å kjøpe riktig del om du hører med nettbutikkens kundeservice på chat, epost eller telefon.

Er du kun på jakt etter sykkelhjelm kan du også besøke spesialbutikken Sykkelhjelm.no basert i Halden og sjekke utvalg og pris.

En sykkelbutikk på nett har ofte stort utvalg av sykler. Du kan som regel kjøpe sykler innen landevei, terreng, fulldemper, elektrisk fulldemper, gravel og cyclocross, el-sykler, barnesykler, tempo, hybrid, triatlon og by. Heldigvis pleier det å være lett å sortere ut de forskjellige kategoriene og fine guider hjelper deg med å velge riktig. Lær mer om sykkeltyper i bunn av denne siden.


Topp 3 sykkelbutikker

1. Birk Sport er Norges ledende sykkelbutikk med stort utvalg sykler, sykkelklær og utstyr til svært gode priser og høy kvalitet. Vi ser ofte prisras og 70% salg på nettsidene deres sammen med gode sykkelkampanjer. Fri frakt over 499 kr. De tilbyr også sykkelservice.

Birk nettbutikk
Birk Sport nettbutikk

2. Vertical Playground (VPG) er en fullblods sportsbutikk med et servicenivå man skal lete lenge etter. I den store sykkelavdelingen har de sykler av alle slag, beskyttelse, sekker og bagger, sykkelklær og sykkelsko. I tillegg har de sykkeldeler på nett innen drivverk, bremser, dempere, vedlikehold, dekk, hjul, verktøy og transport. Anbefales på det sterkeste.

Stort utvalg sykler hos Vertical Playground.
Stort utvalg sykler hos Vertical Playground.

3. Sykkelkomponenter ble kåret til årets nisjebutikk av Prisjakt i 2020. De har mange fornøyde kunder, bra service og et komplett utvalg sykler og utstyr. Fine nettsider og rask levering.


Liste over populære sykkelbutikker på nett

Nettbutikkene du ser i listen under definerer vi som de beste sykkelbutikkene på nett. De er drevet av fagfolk, gir god service og har et godt utvalg innen de fleste sykkelkategorier. Legg gjerne igjen en kommentar om du er enig eller uenig i utvalget. Kanskje vi mangler noen bra? Trykk på knappen for å gå til butikkens forside direkte.

logoNavnSammendragHandle
Anton Sport
Anton Sport

Anton Sport er stilig sportsbutikk på nett og butikk. De fører kjente merker og selger ellers sportsutstyr og fritidsprodukter innen sykkel, sko, klær, turutstyr og trening. De har en bra side med tips til inspirasjon.

Fri frakt over 1000 kr.Betal med American Express og Vipps. Gratis, enkel retur.

Atredo logo
Atredo

Atredo er en anerkjent forhandler av alt innen sykler, sykkeltilbehør og utstyr med et bredt spekter av reservedeler til sykler. I tillegg tilbyr de et stort utvalg av Sport og Outdoor-utstyr. Deres store sortiment inkluderer sykler, hjul, rammer, verktøy og mye mer fra anerkjente produsenter som Abus, Shimano, Sigma, High5, GripGrab og mange andre kjente merker. Atredo garanterer kvalitetsprodukter til markedets beste priser, og levering skjer raskt der de fleste pakken levert neste dag.

Billige sykler online. Atredo har sikker betaling med Klarna. 365 dagers returrett. Gratis frakt over 799.

Bikeshop
Bikeshop
Bikeshop selger sykler, komponenter og sykkelutstyr på nett. De kallers seg Norges største sykkelbutikkk. Hovedkategoriene er Sykler, Bekledning, Komponenter, Tilbehør, Triatlon, Ernæring, Tursykling og Merker.
Rask levering. Gratis frakt over 1000 kr. 30 dagers returrett. Prismatch.
Bikester
Bikester

Bikester er en norsk onlinebutikk med fokus på sykkel og sykkelglede. Her finner du produkter i kategoriene sykler, el-sykler, klær, tilbehør og deler. De har også kjente merker som Orbea, Schwalbe, Continental, Giro, Bell, Alpina, Shimano, SRAM, Giant, Ghost, Haibike, Garmin og Cube.

30 dagers returrett. God service og rådgiving. Tar Klarna. Fri frakt over 999,-. Bring hjemlevering.

Birk Sport
Birk Sport

Birk Sport er en fagbutikk på sykkel med to fysiske butikker på Rud og i Oslo. De har også egen nettbutikk med et fantastisk utvalg elsykkel, sykkel, hybridsykkel, terrengsykkel, sykkelklær, deler, utstyr og klær. Det er enkelt å sortere produkter på rammestørrelse, årsmodell, pris og annet.

Du finner mye nyttig informasjon om sykkel i sykkelbloggen deres.

Stort utvalg. Lave priser. 100% fornøyd garanti. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Braasport
Braasport

Braasport er en ny sportsbutikk på nett. Her får du sportsutstyr til langrenn, topptur, sykkel, fjell og løping. De har klær, sko og treningstøy fra mange kjente merkevarer som adidas, Alfa, alpina, Abus, CareX, Brynje of Norway, Camelbak, Crispi med mange fler. Fysiske butikker i Oslo ved Ullevål og Frysja.

Gratis frakt over 1000 kr. Levering 1-4 dager. 100 dagers angrerett. Trygg e-Handel sertifisert.

Foss Sport logo
Foss Sport

Foss Sport er eksperter innen sykkel, langrenn og løping. Her finner du produkter som ski, bekledning, klær til trening, staver, skismøring, løpesko, sykler, sykkeltilbehør og annet tilbehør for å ha det fint i skisporet eller på sykkelsetet. Foss Sport har også fysisk butikk i Strømmen med eget sykkel -og skiverksted. De har lang erfaring, høy kompetanse og høyt servicenivå. Foss sport har gaverkort og kundeklubb.

Klikk og Hent eller sendt med rask levering. Forlenget returrett. Super kundeservice. Trygg Klarna betaling.

Intersport
Intersport

Intersport er en av verdens største sportskjeder. De har både butikker samt internettbutikk i Norge. Her får du alt innen sport, idrett og fritid for dame, barn og herre. Hovedkategoriene på nettstedet er sykkel, turustyr, turklær, trening, sport og ballspill. Rask og oversiktlig nettside.

Bytte og retur i fysisk butikk. Betal med Klarna.

Kajakk & Fritid
Kajakk & Fritid

Kajakk og Fritid, ‘Hele Norges Kajakk butikk’, selger mer en bare kajakk. I nettbutikken kan du kjøpe kajakk og kajakk utstyr som bekledning, hjelmer og sikkerhetsutstyr, De har også el-sykkel, SUP, Airtrack, ski, skiutstyr, skibriller, briller, gummibåt, RIB og produkter innen friluftsliv. Sorter enkelt på produsent, type, pris og andre kriterier. I tillegg har de kajakk kurs og mye annet tilbehør til salgs.

Prismatch. 60 dagers returrett. Gratis frakt på sykler. Trygg betaling med Klarna.

Meridastore
Meridastore

Meridastore har sykler for alle. Merida har i sin nettbutikk over 200 ulike modeller, fra din første trehjulssykkel til verdensmestersykkelen innen både terreng, hybrid, elsykkel og landevei. Kjent merke, bra kvalitet.

Milslukern
Milslukern

Milslukern er en sportsbutikk på nett der du får varer innen langrenn, løping, sykkel, kajak, klær og fritid.

Gratis frakt over 1000 kr. Tar Vipps og Klarna som betalingsmåte.

olympiasport
Olympiasport

Olympiasport er en sportsbutikk med produkter innen kategoriene ski, kajakk, sykkel, løpesko, triatlon, bekledning og annet sportsutstyr. De har også outlet. Fører kjente merker som Hoka, Haibike, Ecoride, Prijon og mange flere.

Betaling med Klarna. Hent i butikk. Gratis frakt over 1500 kr.

Sørensen Sport
Sørensen Sport

Sørensen Sport har flere fysiske butikker i Oslo, Ski og Kolbotn. I produktmenyen kan du lete blant sykler, sykkeldeler, sykkeltilbehør, bekledrning, sko, langrenn og friluftsliv.

1-5 dagers levering. Hent i butikk eller hos Posten. 14 dagers returrett. Tar Vipps.

Spinn
Spinn

Spinn er en bra sykkelbutikk. De har elsykler, sykkelruller, vedlikeholdsprodukter, sparkesykler, sammenleggbare sykler, fulldempere, sykkelklær, barnesykler og mye mer.

Gratis frakt på kjøp over 1000 kr. Trykk betaling med Vipps. Levering på 1-5 dager.

Sport 1
Sport 1

Sport 1 er en sportsbutikkkjede med fysiske butikker som også er på nett. De har produkter innen klær, sko, sykkel, friluft, jakt og fiske, sport og ballspill, trening, klubbtøy, helse samt vintersport.

Gratis frakt og retur til butikk. Betal Vipps.

SportsDeal
SportsDeal

SportsDeal er en bra nettbutikk for sport, friluft og fritid. De selger klær, sko, turutstyr, ryggsekk, bager, ting til trening og sykkel. Her får du merker som Alfa Go Explore, Johaug, Aqilo, Arc’teryx, Twentyfour, Hoka One One, Jotunheim of Norway og mange fler. Få oppfølging også etter at du har mottat varene dine.

Gratis frakt over 799,-. Noen ganger sinnsykt gode priser. Gratis bytte. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Sykkelhjelm.no
Sykkelhjelm.no

Sykklehjelm.no er nettstedet for deg som leter etter en ny sykkelhjelm, skatehjelm, sykkelluer, triathlonhjelm, hanekammer eller sykkelhjelm for baby og barn. Her finner du et godt utvalg på over 300 modeller. Fører de fleste kjente merker med god kvalitet.

Fri frakt over 999 ,-  100 dagers åpent kjøp. Leveringstid 3-5 dager.

Sykkelkomponenter
Sykkelkomponenter

Sykkelkomponenter er en flott nettbutikk for sykkelentusiaster. Her finner du klær, ernæring, vedlikeholdsprodukter og utstyr til alt av sykkel. I menyene sorterer du enkelt på cyclocross, hybrid, el-sykkel, landeveissykkel eller terrengsykkel. Internettbutikken ble kåret til årets nisjebutikk av Prisjakt i 2020.

Seriøse på sykler. Betal med Klarna eller Vipps. Fast lavpris på frakt.

sykkelpikene
Sykkelpikene

Sykkelpikene selger sykler, elsykler, transportsykler, sykkelhjelmer, sykkelvesker, sykkelkurver og annet tilbehør. Her kan du booke prøving av elsykkel.

Gratis frakt. Gratis service. Utsett betaling med Klarna eller Santander.

sykkelsport
Sykkelsport

Sykkelsport i Arendal selger sykler, bekledning, tilbehør, komponenter og produkter innen kategoriene transport, fitness, ruller, sykkelservice. De har også sykkelutleie.

Trygg betaling med Klarna. Rask levering. 100 dagers bytterett. Ekspertservice.

Training365 nettbutikk
Training365

Training365 er en komplett nettbutikk for trening og treningsglede. Butikken er drevet av folk som elsker trening og gir deg mer en gjerne gode tips til utstyr og inspirasjon. De har gode priser på produkter innen kategoriene kondisjon, styrke, fitness, crossfit, boksing, racketsport, sport og fritid, friluftsliv, kosttilskudd, rehab og helse, sykler og annet. Andre populære kategorier er treningsapaprater, dumbbells, pulsklokker, massasje, sykkel, trampoline, yoga og vannsport. Training365 har populære varemerker som Master Fitness, Garmin, Casall, Abilica, Titan Life, Reebok, Eleiko og mange fler. Besøk nettsiden for komplett liste.

Nordens største treningsspesialist med treningsapparater på nett. Stort lager. Sender raskt. Trygg betaling med PayPal.

Unaas Cycling
Unaas Cycling

Unaas Cycling er dedikerte og proffe. Her får du sykler innen landeveissykkel, terrengsykkel, gravel, cyclocross, tempo, triathlon, bysykler, elsykler og rammesett. Du får også reseverdeler, hjul og komponenter. Egen sykkelguideside med tips og råd.

Trygg betaling med Klarna. Prisløfte. 2 års service og retting.

Vertical Playground (VPG)
Vertical Playground (VPG)

Vertical Playground, forkortet VPG, er en sportsbutikk på nett med butikklokale i Oppdal. De spesialiserer seg på utendørsaktiviteter som topptur, skikjøring, klatring, fjelløping, fjelltur, sykling og padling. De skilter med ‘trivelig sørvis’, rask levering og sikker betaling.

Fri frakt over 1500 kr. Tar Vipps og PayPal. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

XXL Sport og Villmark
XXL Sport og Villmark

XXL Sport og Villmark er en stor sportsbutikk og friluftsliv kjede med mange fysiske varehus. De har også nettbutikk der du får varer innen hovedkategoriene vintersport, klær, sko, jakt og friluft, sport og ballspill, trening, elektronikk og sykkel. De klarer å presse prisene grunnet størelsen og høyt salgsvolum. De har også sykkelverksted og skiverksted som hjelper deg å fikse ditt sportutstyr så det varer lenger.

Gratis frakt over 1000 kr, med noen forbehold.  Betal trygt med Klarna. 


Sykkeltyper og hva som kjennetegner dem

Hva er en landeveissykkel?

Landeveissykler brukes for rask sykling, konkurranser, for fart og trening. Slike sykler har er bygget slik at man sitter mer fremoverlent, nesten ligger, over rammen og styret. Slike sykler har bukkestyre og smale hjul. Passer for asfalt og egner seg ikke for terreng eller grus.

For spesielt interesserte bruker det som heter temposykkel og triatlonsykler. Det er små forskjeller noe du kan lese om her.

Hva er cyclocross?

Cyclocross-sykler har blitt mer og mer populært. Slike sykler minner om landeveissykkelen med bukkestyre og framoverlent sittestilling, men minner også litt om terrengsykkelen med noe bredere dekk . Perfekt for sykkelcross og hvis du vil sykle raskt på både vei og grus.

Hva er en elsykkel?

En elsykkel fungerer som en vanlig sykkel men har i tillegg en elmotor og batteripakke. Du finner elsykler i nesten alle de andre kategoriene som bysykler, damesykkel, transportsykkel og terrengsykkel. Fordelen er at man kan sykle lenger og lettere siden motoren hjelper deg litt med å tråkke på pedalene. Bakdelen er at slike sykler er mye tyngre enn andre sykler. Det er verdt å tenke på når det gjelder sykkelstativ til bil for eksempel da mange slike ikke tåler vekten.

Hva er en terrengsykkel?

En terrengsykkel, eller offroadsykkel, er bygget for å sykle komfortabelt på grusveier, trails/stier, i skogen og nedover slalåmbakker og fjellsider. De kan også brukes på vei, men man får som oftest ikke farten opp tilsvarende som en landeveissykkel. De kommer i mange forskjellige design og prisklasser. De har gjerne dempegaffel på forhjulet for å ta imot støt. Dyrere sykler er fulldempet med demping på bakhjulet også. Terrengsykler har gjerne aluminiums- eller karbonramme, gode hydrauliske skivebremser, rett styre og gode tykke dekk.

Hva er en hybridsykkel?

En hybridsykkel har rett styre og ligger i krysningspunktet bysykkel og terrengsykkel. I tillegg har den litt DNA fra landeveisykkelen. Slike sykler passer til deg som trenger en sykkel til flere bruksområder. De har god komfort, grei fart og kan brukes på grusveier i skog og mark.

Hva er en bysykkel?

Bysykler passer godt som transportmiddel i bybildet. Designet oser ikke av fart og spenning, men bysykler har gjerne praktiske elementer som kurv, skjermer, bagasjebrett og høyt styre. Kjedet er gjerne bokset inn og de kommer i både herre og damevarianter. Mange bysykler kommer med et elektrisk alternativ.

Hva er en barnesykkel?

Barnesykler er mindre sykler i forskjellige størrelser som passer barn fra 2 til 12 år sånn ca. De kommer med og uten gir, og vi anbefaler gir når barnet er klar for det. En lett sykkel i bra kvalitet er viktig for at barnet skal bli komfortabel med å lære seg å sykle. For mindre barn finnes det også løpesykler uten pedaler.

Hva er en fatbike?

Fatbike er nesten det samme som terrengsykkel, men med veldig tykke felger og dekk. Disse dekkene egner seg fint på snø og annet løst underlag.

Annonse fra Birk Sport;

Håper du fant det du lette etter og fikk skaffet deg en ny sykkel på nett. Du kan også finne produkter relatert til sykler i disse sportsbutikkene. God tur.

Du kommer også til denne siden med nettadressen sykkelbutikker.no.

Les også: Topp 10 friluftsbutikker på nett

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.