5 anbefalte sider å kjøpe sykkeldeler på nett

Sykkeldeler på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Kjøp sykkeldeler på nett

Enten du sykler mye eller sykler lite, vil sykkelen din trenge små reparasjoner, vedlikehold og utskifting av slitedeler. Det gjelder terrengsykler, el-sykler, cyclocross sykler, racing sykler eller landeveissykler, Her får du tips til de beste nettbutikkene med sykkeldeler på nett. Sykkeldeler er nemlig svært enkelt å handle på internett. Siden disse nettbutikkene drives av sykkelentusiaster opplever vi at de er flinke til å gi gode råd og bra produkt forslag. Skulle du likevel kjøpe noe feil kan du fritt sende tilbake innen et visst tidsrom.

Nettbutikken Sykkelkomponenter har for eksempel 14 dagers angrerett og 365 dagers returrett, og Bikable har 365 dagers åpent kjøp og angrerett.

Så hva er egentlig en sykkeldel? Det er et ganske vidt begrep. Wikipedia har en grei liste, ellers har vi noen deler her: bremseklosser, bremseskiver, sykkelbjelle, sykkelkjede, wire, gir, dekk, gaffel, dempegaffel, girspak, ramme, sete, krans, krank, pedal, refleks, sykkellykt, nav og ventil. Vi kunne utbrodert dette mer, men du skjønner poenget.

I tillegg kan du kjøpe sykkelverktøy du trenger for å utføre reparasjonen selv, hjul, bekledning, smøring, dekk, slanger og hjul i de fleste av disse nettbutikkene. Har du behov for en helt ny sykkel, finner du nettbutikker for det også. Vet du om andre bra nettbutikker med både dyre og billige sykkeldeler på nett setter vi stor pris på tips i kommentarfeltet.

5 beste nettbutikker med sykkeldeler

Her er vår toppliste over sykkelbutikker med sykkeldeler på nett. Listen kan endres uten forvarsel. Akkurat nå troner disse på toppen:

1. Sykkelkomponenter – Sykkeldeler med rask levering til riktig pris

Sykkelkomponenter nettbutikk er først og fremst en fantastisk nettbutikk for sykkelinteresserte. I tillegg til sykler i de fleste kategorier, sykkel klær og tilbehør har de vedlikeholdsprodukter og noe de kaller ‘verkstedet’. Her finner du sykkeldeler som dekk, slange, krank, multiverktøy, kranklager, pedal, gaffel, ramme, styrelager, hjul, kassett, mekkestativ, kjeder og mye mer.

Sykkelkomponenter ble kåret til årets nisjebutikk innen sport av Prisjakt i 2020 og tilbyr enkel betaling med Vipps og greie returordninger. Nettbutikken er dessuten oversiktlig og enkel å bruke.

Besøk Sykkelkomponenter her

Sykkelkomponenter nettbutikk
Sykkelkomponenter nettbutikk

2. Bikable – Billige sykkeldeler

Bikable sin nettbutikk har spesialisert seg på billige sykkeltilbehør, reservedeler og sykkeldeler. De har et stort utvalg og det er enkelt å finne fram til nøyaktig det du trenger i menyene. Sykkeldeler er den første menyen som dukker opp, med overraskende mange underkategorier som bagasjebrett, bremser, drev, kjeder, lager, pedaler, gafler med mer.

De har dessuten prismatch for å presse prisene ytterligere, 365 dagers åpent kjøp og gratis frakt hvis du handler over et visst beløp.

Sjekk de billige sykkeldelene her

Nettsiden til Bikable.
Nettsiden til Bikable.

3. Birk Sport – Sykkelspesialisten som også har reservedeler

Birk Sport nettbutikk er en god gammel kjenning blant sykkelentusiaster og har alt du trenger av sykler, elsykler, klær og utstyr. De har dessuten en egen ‘Deler’ kategori der du finner alt av deler til din sykkel fra kjente merker. Er det noe du ikke finner kan de skaffe. Eksempler på deler er bremser, seter, sykkelpedaler, hjul, styrer, dekk og slanger.

Sjekk om Birk Sport har det du trenger her

Birk Sport sykkeldeler
Birk Sport sykkeldeler

4. VPG – Sportsbutikken med stor kunnskap om sykkel

VPG, eller Vertical Playground, er først og fremst en fantastisk sportsbutikk innen mange grener som padling, ski, løping, brett, klatring og tur. I tillegg er de gode på sykkel noe som gjør at de havner på denne listen. Har du ikke vært innom deres fine fysiske butikk i Oppdal, kan du nye servicen og utvalget på nett.

Under Sykkel-kategorien i hovedmenyen til Vertical Playground finner du alt mulig til sykkel inkludert sykkeklær, sykkelsko, sekker, bagger, verktøy og selvfølgelig forskjellige deler som er det du leter etter i denne sammenhengen.

Besøk nettbutikken til VPG her

Sykkeldeler hos VPG
Sykkeldeler hos VPG

5. Foss Sport – Eksperter på sykling og sykler

Foss Sport er en ekspertbutikk for sykling, ski og løp. De har et rikholdig utvalg sykler, sykkeltilbehør og sykkeldeler samt en uvurdelig kunnskap om sykling. Her får du god hjelp, og du kan hente varene du kjøper i nettbutikken i deres fysiske butikk og sykkelverksted på Strømmen.

Trykk på bildet eller her for å besøke dem

Foss Sport sykkeldeler
Foss Sport sykkeldeler

Plansje over sykkeldeler

Her er en nyttig og oversiktlig plansje over de viktigste sykkeldelene sammen med en kort beskrivelse. Print den gjerne ut og heng den opp på sykkelverkstedet ditt, eller del til noen som kunne trenge en slik plansje. Klikk på bildet for å se den i full størrelse.

Plansje over sykkeldeler
Plansje over sykkeldeler

Vi håper du fant oversikten over de beste sykkelbutikker med sykkeldeler nyttig. God netthandel og god sykkeltur!

Les også: 19 sykkelbutikker på nett med super service

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.