25 dyre ting du kan kjøpe på nett for rundt 100.000 kr

Eksklusiv handlegate
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Har du rundt 100.000 kr du vil shoppe bort på nett? Her har du noen dyre forslag.

Dyre ting: Vi gjorde et tankeeksperiment rundt lunsjbordet for gøy: Hva ville vi kjøpt hvis vi plutselig hadde hundre tusen kroner å bruke på netthandel? Kriteriet var at man kun måtte kjøpe ett produkt – én luksusting. Det kom opp mange kostbare forslag som endte med at vi satte opp en liten liste over dyre ting og eksklusive produkter i hundretusen kroners klassen, pluss minus, som du trygt kan kjøpe i norske trygge nettbutikker.

Har du tilfeldigvis lyst til å shoppe bort tilsvarende sum på ett eller annet på nett? Har du vunnet i Lotto, fått skyhøy bonus, fått god avkastning på aksjer eller arvet penger så må du bruke dem på noe, ikke sant? Slett ikke alle nettbutikker har produkter i denne priskategorien, så vi måtte jobbe litt med å finne interessante ting som passer listen.

Men, her har du et utvalg kostbare, eksklusive og dyre produkter du kan vurdere å kjøpe til deg selv eller som en eksklusiv og raus gave til noen andre. Bare gå inn på butikkens nettside, klikk på varen, putt i handlekurven og betal. Enkelt og greit. Det har også sneket seg inn noe som ikke er et fysisk produkt i listen. Se om du finner den. 🙂

Bare husk å ikke bruk såpass mye penger om du virkelig har råd til det… Alle regninger og andre utgifter må gå i første rekke. Du kan også velge å investere slike summer i for eksempel fond, men det er ikke så gøy.

25 dyre ting du kan kjøpe på nett for hundre tusenlapper

Her er noe av det du kan shoppe hvis du har hundre tusenlapper for hånden. Vi anbefaler at du blar deg gjennom listen og kos deg, om ikke bare for gøy og drømme litt.


1. Egen minigraver

Hvem har vel ikke lyst på en egen minigraver til alle prosjekter rundt huset og hagen? Du kan grave grøfter, planere og fikse og ordne sjøl. Her er et ganske rimelig alternativ, tatt i betraktning hva man får. Det er en liten, sterk og anvendelig multifunksjonsmaskin som passer til mange arbeidsoppgaver. Hydraulikksystemet styres av en 13,5 hesters Briggs & Stratton motor du kan dure rundt med i 3 timer på full tank.

Formen er smal og kompakt og kommer til der større maskiner får problemer. Den snurrer selvfølgelig rundt 360 grader, er såpass lett at beltene ikke skader hagen eller underlaget.

Gravearmen har kapasitet til å løfte mellom 125-300 kilo avhengig av posisjonen. Med på kjøpet får man fem forskjellige tilbehør som byttes enkelt med quick-change systemet. Tilbehøret som følger med er tre skuffer, en klo og en ripper. På tide å grave en grøft med din helt egne gravemaskin!

Se prisen på minigraveren her
Billig minigraver

2. Ekslusiv tredemølle

Går du med planer om å bygge en eksklusivt og perfekt hjemmegym må du selvfølgelig ha en tredemølle. Denne tredemøllen er i det øvre prissjiktet til rett over hundre tusen kroner. Kvaliteten gjør at den også kan brukes på treningssenter der den kan bli hyppig brukt. Her snakker vi robust konstruksjon og topp kvalitet. Tredemøllen har integrert 15,6″ touch skjerm med tilgang til alle funksjoner, TV, internett og streaming av musikk. Bare pass på at gulvet ditt tåler beistet som veier 215 kg.

Se prisen på tredemøllen her
Dyr proff tredemølle

3. Diamantring i hvitt gull

Diamantringer kommer i mange prisklasser men som regel koster de litt. Slip, farge, klarhet og karat (vekt) er kriterier som spiller inn når diamanter prissettes.

Har du hundretusen til en diamantring kan du kjøpe noe som dette.

Utseende på ringen og hva du liker er selvfølgelig nesten viktigere enn pris, men dette er et greit utgangspunkt for å skjønne hva du får for såpass mye penger – en fantastisk lekker og kraftig diamantring i 14KT hvitt gull med diamanter på tilsammen 1,05CT. Diamanten på toppen er på 0,7CT med flere mindre diamanter plassert nedover ringen.

Se prisen på diamantringen her
Diamantring til hundretusen kroner

4. Stor, fin designer taklampe

Du kan kjøpe en stor fin taklampe hvis du har hundre tusenlapper. De fordrer at du har en spisestue eller et større rom som har plass. Høyden er 160 cm og diametern er på 140 cm. Denne lampen har det klassiske designet til Gino Sarfatti og er en remake, og en hyllest, fra Astep kalt Astep Model 2109/16/20. Lampen har 16 kuler med lyspærer på max 60W i som nærmest ser ut til å sveve når man ser den nedenfra. Resten av lampen er sort.

Astep har flere andre lamper i tilsvarende design som supplement, inkludert bordlamper og vegglamper. Se flere varianter på lampebutikken vi fant denne i:

Se prisen på taklampen her
Astep_model_2109_Opaline_Spheres_20CM_Diameter_Sort-p

5. Kraftig projektor

For en god slump penger får du denne sinnsykt kraftige DLP projektoren til din egen hjemmekino. Mens vanlige projektorer på soverommet pleier å ha en lysstyrke på mellom 1500-3000 lumen, har denne hele 7000 Lumen. Det passer til et ganske stort rom, nesten som en forelesningsal. Kanskje er det akkurat det du trenger?

Høy lysstyrke, fargepresisjon og stillegående drift sammen med et objektiv med kort avstand gjør denne projektoren til den ideelle løsningen kresne og profesjonelle miljøer. Den kan gå døgnet rundt og lampen har en levetid på 30.000 timer.

Det finnes selvfølgelig dyrere varianter også, men det faller utenom denne artikkelen. Computersalg har projektorer som koster over 3 millioner …

Se prisen på projektoren her

6. Digg seng

Det er viktig å sove bra for å leve lenger og takle en stressende hverdag. En dyr seng er et godt utgangspunkt. Bedre Nætter har et sjeldent bra utvalg senger og en sengevelger, eller sengekalkulator om du vil. Vi klarer å presse prisene godt opp med noen tilvalg, men her har du penger til overs om du skal bruke opp hundretusen. Uansett tror vi du blir svært fornøyd med en seng fra en slik sengespesialist som vet hva de snakker om.

Se prisen på sengen her

7. Sittegressklipper

En gressklipper bruker man til å klippe plenen og holde vegetasjon nede. Har du en gressplen i over gjennomsnittlig størrelse, en fotballbane, eller bare elsker gressklippere du kan sitte på, kan dette være et alternativ. TITAN XS5450 er bensindrevet med Toro 708 cm³ V-Twin motor og 18,9 liters bensin tank. Klippebredden er på opp til 140 cm. Det er en kraftig gressklipper med god støtabsorbering grunnet fjæringsystemet myRIDE og jevn styring så du virkelig kan kose deg på klipperunden.

Av annet utstyr kan vi nevne armlener, styring med to spaker, håndlaget sete, fotjustert klippehøyde og koppholder.

Se prisen på sittegressklipperen her

8. Behagelig spabad

Det er lite som slår en avslappende stund i ditt helt egne spabad på terrassen eller hagen alene eller med venner. Går du med en tanke om å skaffe deg ditt eget spa kan du for eksempel ta en titt på den energieffektive modellen Beitostølen der prislappen ligger og vaker rundt 100.000.

Boblebadet, eller jacuzzien som et også heter, har plass til 5 hyggelige personer. Produktet er utstyrt med hele 53 hydrojet massasjedyser, 8 luftdyser, 3 terapiseter og 2 liggeseter. På kveld- og nattestid sørger lekker undervannsbelysning og LEDlys i dysene for den rette atmosfæren.

Sjekk bare at du kan koble det til en 25 ampers kurs og at underlaget tåler 290 kg.

Se prisen på spabadet her

9. Rå gassgrill

Her har vi funnet fram til det nærmeste vi kommer gassgrillenes konge (eller dronning). Gassgrillen Napoleon Prestige PRO 825 er laget av høykvalitets rustfri stål med kromdetaljer og tar seg fint ut i enhver hage, terrasse eller utekjøkken. Her kan du grille MYE og det er ingen tvil om at gjestene dine vil bli imponert over både maten og bredden på grillen … som er 2.4 meter.

Gassgrillen har 7 hovedbrennere, infrarød bakre brenner, en infrarød sidebrenner og brenner for røykrør – altså 10 totalt. Den har rause sidehyller, også i rustfritt stål, og med praktisk krydderhylle, håndkleknagg og kroker på siden. Rotisseri for å snurre hele kyllinger og annet kan du kjøpe som tilleggsutstyr.

Sjekk også den utrolige pizzaovnen du kan supplere med lenger ned på listen.

Se prisen på gassgrillen her

10. Hagehytte, stue eller søtt hjemmekontor

Har du plass til en hagestue er det ingen grunn til at du ikke skal ha det. Den kan brukes som et hyggelig oppholdsrom, hjemmekontor, hobbyrom eller avslappings-bule der du kan stikke deg litt unna om sommeren.

Hagestuer kommer i mange varianter, størrelser, materialvalg og prisklasser, så vårt forslag er bare et eksempel. Men prislappen på dette ligger på rundt hundre tusen kroner. Det er 14,5 m2 stort og pakken inneholder to skyvedører, kanalplasttak, ferdig reisverk og grunnmalt panelseksjon.

Du kan jo også se over de andre variantene de har i nettbutikken til Grønt Fokus:

Se prisen på hagestuen her

Les også: Topp 10 nettbutikker med treningsutstyr

11. Rått hi-fi stereoanlegg

Det finnes små stereoanlegg med dårlig lyd, og det finnes bra stereoanlegg med kraftig og rå lyd. Har du penger på bok har vi et forslag klart til deg. HEGEL H120 stereoforsterker med DALI RUBICON 5 gulvstående høyttalere gjør seg godt i stuen. Dette er et eksklusivt hi-fi anlegg for lydentusiaster, og vanlige folk, med fantastisk, varm og musikalsk analog lyd.

Det er et forholdsvis kompakt anlegg selv om de avanserte høyttalerne har høyde. Produktet er håndplukket fra Hifi Klubben som er en nettbutikk som er kjent for å ha peiling på lyd.

Se prisen på HIFI anlegget her

12. Vedfyrt pizzaovn

Alle liker å spise pizza. Er du spesielt glad i å lage pizza i tillegg, er dette kanskje den beste pizza ovnen som finnes. Kanskje du går med en liten pizzeria-drøm i magen? Dette er en stor og profesjonell vedfyrtovn tilgjengelig i tre- eller gassversjon.

Alfa Pro serien er et beist av en pizzaovn og kan lage 150 pizzer i timen. Kanskje for voldsomt for et vanlig hushold, men har du pengene så hvorfor ikke?

Se prisen på pizzaovnen her

13. Kjøleskapet som har det meste

Et Liebherr SBSes8496-20001 Side by side kjøleskap er i grunn alt du trenger for å oppbevare mat. Bak de rustfrie ståldørene skjuler det seg både kjøleskap, fryser og vinskap. Det eneste denne modellen mangler er isbitmaskin og vanndispenser, men du har jo plass til vin.

Kjølekapasiteten er på 156 liter og frysekapasiteten på 133 liter. Den har elektronisk display, LED belysning og ventilert kjøling. Vi mener dette er nært opp til det ultimate kjøleskap.

Se prisen på kjøleskapet her

14. Elektrisk fulldemper sykkel

Fulldemper terrengsykler har blitt svær populære og alle er enige om at prisene på slike sykler ofte kan være ganske høye. Dermed kan de fint havne på denne listen over eksklusive og dyre produkter. I hvert fall om man legger på el-motor i tillegg.

Vi har funnet fram til Pivot Shuttle 29 som er den perfekte fulldempede elsykkelen. Den har stort integrert 726 wattimer batteri, stor Shimano motor med 85nm, nyutviklet ramme, store dempere og ser generelt helt rå ut.

Du får den hos Birk Sport og vi anbefaler at du klikker deg inn og sikler over de rå bildene og den utrolige spesifikasjonen:

Se prisen på fulldemperen her
Fulldemper sykkel i solnedgang

15. Robuste utemøbler

Basket sofagruppe er en herlig og kostbar utemøbelgruppe du virkelig kan slappe av i. Settet med 2-seter sofa og to lenestoler ligger tett opp under prisnivået vi er på jakt etter.

Utemøblene har en solid ramme pulverlakkert stål som tåler vær og vind. Designet gjør likevel at møblene ser myke og behagelige ut. Putene er grå og fantastiske å sitte på.

Se prisen på sofagruppen her
Dyre utemøbler

16. Dyr dameklokke med løse diamanter

Armbåndsur får vi aldri nok av og denne Happy Sport dameklokken fra Chopard er intet unntak. For det første ser den helt rå ut med 18 karats rosé gull og en mørkegrønn bakgrunn på urskiven. Glasset er i ripebeskyttet safirglass som holder seg lenge. Hvis du ser nøye på bildene ser du fem diamanter bak selve glasset. Disse beveger seg fritt rundt og er ikke noe du får i vanlige klokker.

Leter du etter en fin gave å gi bort til kjæreste, kone, eller annen kvinnelig «venn» kan vi ikke annet en å anbefale denne. Sjekk også herreklokken litt lenger ned på listen.

Les mer om denne hos Urverket:

Se prisen på dameklokken her
Dyr Rolex dameklokke

17. Avansert drone

Ja, du kan få ganske rimelige droner. Og du kan få de som koster godt over ti tusen kroner. Og du kan kjøpe sånne som denne som ligger rett under hundre-tusen-lappen. DJI Matrice 30 Package regnes kanskje som en profesjonell drone da den har sensorer du nødvendigvis ikke trenger i det private.

Vi kan nevne at M30 har sensorer som dekker alle seks sider, ADS-B som gir beskjed om luftfartøy i nærheten og mulighet for termisk kamera. Kameraet på dronen har vidvinkel, zoom og laser «rangefinder».

Som alle DJI droner har den naturligvis live streaming av det kameraet ser. Denne har i tillegg topphastighet på 82 km/t, 41 minutters flytid på dronebatteriet og kan trygt fly i temperaturer mellom -20 og +50 grader celsius.

Se prisen på dronen her
Svindyr proff DJI drone

18. Armbåndsur

Du leste kanskje om den fantastiske dameklokken lenger opp. Her har du et tøft armbåndsur for herrer, som faktisk er ørlite granne billigere. Uret med det artige navnet IWC Aquatimer Chronograph Edition Galapagos Islands har sort finish på klokke og gummi med hvite tall og detaljer.

Urskiven er på 44 mm tvers over og har selvlysende visere og markeringer.. Urkassen er i sort stål og selve armbåndet er i sort gummi. Klokken er vanntett med vannbeskyttelse 30 ATM som betyr at du kan snorkle og dykke med klokken. Av andre funksjoner man nevnes kronograf, separat sekundviser som sklir jevnt og at den har temmelig tøft utseende.

Se prisen på armbåndsuret her
iwc-IW379502

Les også: 10 beste klokkebutikker på nett

19. Trappemaskin

Tradisjonelle treningsapparater er gjerne tredemølle, romaskin, ellipsemaskin og spinningsykkel. Her ser du derimot Stairmaster Pro som er en trappemaskin som effektivt styrker lår og setemuskulatur, samt generell utholdenhet.

Den har flere ulike motstandsnivåer og hastigheter. Av funksjoner kan nevnes to flaskeholdere, fire transporthjul, bokholder og innebygget vifte.

Les mer om dimensjoner og andre tekniske detaljer i Sportgymbutikken:

Se prisen på trappemaskinen her
Trappemaskin for den kresne

20. Hengelampe i kjent design

Louis Poulsen er kanskje en av våre mest kjente lampedesignere. Den kjente PH Artichoke (eller bedre kjent som Konglen) hengelampen passer i de fleste rom enten det er over spisebordet, over sengen eller i en større hall. Den passer også fint i profesjonelle miljøer som restauranter, resepsjoner eller showrooms.

Denne varianten har 72 sorte blader laget av stål og kommer i flere størrelser. Den på 720 mm ligger i vårt prissegment, men de finnes altså i både mindre og en større størrelse.

Se prisen på taklampen her
Louis Poulsen lampe

21. Ekspedisjonstur

Det er ikke bare fysiske produkter du kan handle om du har litt for mye penger til overs. Hvitserk er spesialister på ekspedisjoner og eventyrriser. Vi valgte ut Grønlandskryssing med ski og pulk fra deres store utvalg.

Turen varer i rundt en måned og du får se vill og endeløs natur, oppleve mestringsfølelse du ikke får andre steder, se polarlys, se vakre brefall og får minner for livet. Turen går over 600 kilometer innlandsis og du bør helst ha ganske god fysisk form.

Fristende? Les mer på nettsidene deres. Dette er vel anvendte penger!

Se prisen på Grønlandskryssing her
Ekspedisjon over grønland

22. Murano lysekrone

Har du en Murano lysekrone signaliserer det at du er interessert i både design, fine ting og ekslusive produkter. Den vil garantert bli en snakkis og et blikkfang for dine gjester. Lysekronen er laget av 391 rosa krystallprismer i nikkelramme. Den kan entes henges fra kjede for å få avstand til taket, eller uten for å være tett oppunder taket.

Lampen har 9 lyspærer og fungerer også med dimmer. Vi syns dette er en lekker og spesiell taklampe det er om å gjøre å ikke miste.

Se prisen på lysekronen her
Lysekrone

23. Diamantarmbånd

Diamanter varer evig og er den perfekte gave å gi bort. Vi falt pladask for denne diamantarmringen i hvitt gull med Top Wesselton farge fra HeleneV. Diamant armringen er på 1,15 karat og er formet som en sirkel med knoppe blomst i hver enda med diamanter.

Heldige er de som får denne i gave…

Se prisen på diamantarmringen her

24. Dyr gaming PC

Over til noe helt annet… Kraftige gaming PCer kan fort bli kostbare. Vi klarte ikke å spekke en som nådde helt til topps, men Mighty Shark serien hos Shark Gaming klarer det nesten. Si fra om du klarer å presse prisen så høyt som mulig!

Les også vår artikkel om datamaskiner for spill og 10 topp nettbutikker med gaming PCer her.

Se prisen på gaming PCen her
Dyr gaming PC

25. Ernst Krause flygel

Vi avslutter listen vår med et helt fantastisk musikk instrument, nemlig flygelet. Mange vil hevde at dette burde vært høyere opp på listen, og det kan vi være enig i.

Et Ernst Krause Berlin KC152-EP flygel kommer akkurat under pristaket på 100.000 kroner. Den har tangenter i massvit tre, høyglanslakkert overflate, 3 pedaler, hammere med FFW filt, klangbunn i utsøkt fran og en solid sandstøpt ramme.

Ernst Krause har bygget høykvalitets pianoer og flygler siden 1868 og har dermed lang erfaring med å bygge slike. Pianister og kunstnere som Liszt, Bruckner, Hendmitt, Johann Strauss og Mahler har våde komponert og opptrådt med et piano eller flygel fra Ernst Krause, og det kan du også!

Se prisen på flygelet her
Flygel i hjemmet

Et av de dyreste produktene i norsk nettbutikk

I vår søken etter dyre ting å kjøpe kom vi over denne klokken som er en av de dyreste og mest eksklusive kjøpene vi har funnet i en norsk nettbutikk. Vet du om noen dyrere?

Det vi fant er var en klokke hos Urverket til 3 millioner kroner. Den er diamantsmykket og heter Chopard Happy Sport. Det er jo hyggelig at de tilbyr gratis frakt som selvsagt er forsikret.

Chopard Happy Sport
Chopard Happy Sport diamantsmykket

Har du forslag til noe annet som kunne passet listen, eller vet du om noe enda dyrere? Skriv en kommentar under! Vi gleder oss til å høre om funnene deres.

Les også: 50 beste gavebutikker på nett

Spend your money wisely. 🙂

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.