10 Bra butikker som selger klokker på nett

klokker på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her får du oversikt over 10 bra klokkebutikker på nett pluss topp anbefalinger

Vil du kjøpe en ny klokke på nett? Enten du leter etter herreklokker, dameklokker, barneklokker, dyre-, klassiske- eller billige klokker, billig digital klokke eller vegg ur finnes det mange bra urmakere med nettbutikker du kan handle i. I listen lenger ned på siden ser du 10 gode og trygge norske klokkebutikker du kan sjekke ut og bestille fra.

I tillegg gir vi deg våre topp 3 anbefalringer innen klokkebutikker og 3 interessante klokkemerker det er verdt å ta en titt på.

Det er mange fordeler med å kjøpe klokker på nett. Først og fremst er det mye billigere enn å kjøpe i en fysisk butikk. For det andre er utvlaget større online, du kan se og velge blant de siste nye modellene, og til slutt kan du finne noen tilbud som vil gjøre kjøpet ditt enda mer interessant.

Du kan spare opptil 70% ved å handle klokker på internett. Det er også lettere fordi du ikke trenger å gå ut og lete i fysiske butikker eller kjøpesentre. I stedet kan du bare sitte hjemme og bla gjennom forskjellige nettsteder til du finner det som akkurat passer dine behov.

Til slutt, hvis du bestemmer deg for å handle fra et internasjonalt nettsted, vil fraktkostnadene også være lavere, så det kan være verdt å sjekke ut hvilke butikker som tilbyr gratis frakt over hele verden der moms og toll også er inkludert.

Selv om smart telefoner ofte erstatter den vanlige klokken armbåndsuret, er det ingen tvil om at populariteten til flotte klokker fortsatt er stigende. Mange ser på det som et investeringsobjekt og et smykke, i hvert fall hvis man går for eksklusive, elegante og dyrere merker som Rolex eller Breitling.

Selv føler jeg meg ofte at det mangler noe når jeg glemmer å ta den på meg.

Klokker fra kjente og populære merker som Breitling, Rolex, TAG Heuer, Omega og Ctizen får du forresten kjøpt hos Urverket.no. Er du interessert i å prøve et norsk kvalitetsmerke innen klokker bør du sjekke ut spennende AIGI of Norway. Du kan lese mer om dyre og eksklusive klokkemerker her.

Du trenger selvfølgelig ikke kjøpe det dyreste, men det er som med mye annet at kvalitet varer lenger og kan være lettere å selge videre om man får behov for det en vakker dag.

Viktige ting å tenke på når du skal kjøpe klokke på nett

 • Kjøp kun fra seriøse nettbutikker og gjerne autoriserte forhandlere.
 • Unngå suspekte butikker som kanskje selger falske varemerker og dårligere produkter.
 • Tenk over hvorfor og til hvilket bruk du skal kjøpe en klokke. Hvor lenge skal du ha den? Still spørsmål til innehaver av internettbutikken.
 • Har du råd til å kjøpe et dyrt armbåndsur? Kan du forsvare en pris på titusener av kroner? Må du finansiere?
 • Er uret vanntett?
 • Lær mer om funksjoner, ord og uttrykk i dette lille klokkeleksikonet.

De anbefalte nettbutikkene i denne artikkelen selger urverk og armbåndsur av normal type med visere, både rimelige og dyre eksklusive. Er du på jakt etter smartklokker og sportsklokker finner du dem hos for eksempel DesignerKlokker og Urverket, men også i noen sportsbutikker som Milrab.


Topp 3 klokkebutikker på internett

Utvalg, pris, service gjør at disse tre online butikkene havner på vår topp 3 liste. Husk at det lønner seg alltid å sjekke flere butikker og sammenligne priser, betingelser og frakt til dit du bor.

Klikker du på en av de blå knappene åpner butikken seg i nytt vindu så du ikke mister denne oversikten.

Urverket nettbutikk

1. Urverket

Urverket er en nettbutikk med eksklusive klokkemerker. Her finner du enkelt noe som passer deg med sorteringssiden Finn din Klokke og alle produktene er pent gjengitt med bilder. Populære merker er Breitling, Certina, Citizen, Garmin, Rolex, TAG Heuer og Tissot.
De har forsikrede forsendelser, fri bytte og retur, 90 dagers åpent kjøp og minimum to års garanti. Mange eksklusive klokker.
Besøk Urverket.no
designerklokker_forside

2. Designerklokker

Hos Designerklokker.no har det et bredt utvalg av klokker med prismatch. De har herreklokker, dameklokker, smartwatches, dykkerklokker og barneklokker. Autorisert og trygg forhandler med ekte varer (selvfølgelig). Rask levering, ingen toll og har alle de kjente merkene.
 
Les om våre erfaringer med DesignerKlokker her.
 
Besøk Designerklokker
Ditur klokkebutikk

3. Ditur

Ditur er en klokkebutikk med over 12000 produkter innen armbåndsur og tilbehør og har kanskje norges største utvalg av klokker. De fokuserer på å levere kvalitetsklokker fra anerkjente merker til både menn og kvinner. I sortimentet deres finnes alt fra elegante og klassiske ur til moderne og sportslige modeller, tilpasset enhver smak og anledning. Ditur legger også vekt på tilgjengelighet og prisvennlighet, noe som gjør dem til en attraktiv destinasjon for klokkeentusiaster. I tillegg til klokker, tilbyr de også et utvalg av klokketilbehør, som remmer og oppbevaringsløsninger.
 
Besøk Ditur

3 interessante klokkemerker

Vi skal hjelpe deg litt på vei når du skal kjøpe klokke på nett. Her har vi funnet 3 spennende klokkemerker som er noe utenom det vanlige.

Hvert klokkemerke bringer noe unikt til bordet – fra høyteknologiske materialer til klassisk design. Noen merker skiller seg ut med spesialfunksjoner for ulike aktiviteter eller yrker. Her er tre slike interessante klokkemerker som kanskje ikke er så kjent for alle og enhver.

Vi anbefaler å besøke nettstedene ved å klikke på den blå knappen, enten du har tenkt å handle eller ikke bare for å sette deg inn i hva som finnes. Butikkene åpner seg i nytt vindu.

Berg Watches

1. Berg Watches

Berg Watches er et norsk klokkemerke som utmerker seg med sitt fokus på kvalitet og design. Klokkene kombinerer tradisjonell norsk estetikk med moderne funksjoner, og tilbyr en unik blanding av stil og funksjonalitet. Materialvalget og håndverket er av høy kvalitet, og merket legger vekt på holdbarhet og tidløs design, noe som gjør deres klokker både praktiske og elegante.
Besøk Berg Watches
daniel wellington watch

2. Daniel Wellington

Daniel Wellington er et klokkemerke som har oppnådd stor popularitet på grunn av sin enkle, men sofistikerte stil. Klokkene deres er kjennetegnet ved et rent og minimalistisk design, som gjør dem svært allsidige – de passer like godt til formelle anledninger som til hverdagsbruk.

De selger klokker innen kategoriene kvinneklokker, herreklokker, rosegullklokker, sølvklokker, gullklokker og perlemorklokker. Merkets suksess ligger også i deres rimelige priser, som gjør stilige klokker tilgjengelige for et bredere publikum.

Besøk Daniel Wellington
Aigi dykkerklokke

3. AIGI of Norway

Norske AIGI of Norway skiller seg ut med sin innovative tilnærming til klokkedesign. Merket bruker avanserte materialer som titan og karbonfiber, noe som sikrer letthet og styrke. Klokkene deres er kjent for å være ekstremt slitesterke og motstandsdyktige mot riper, samtidig som de beholder en stilig og minimalistisk estetikk. Dette gjør dem ideelle for den aktive forbrukeren som ønsker en klokke som kan tåle daglig bruk under ulike forhold.

Besøk AIGI of Norway

10 utvalgte butikker som selger armbåndsur på nett

Her er en fin oversikt over pekere til de beste og tryggeste nettbutikkene du handle urverk og eksklusive klokker for menn, dame og barn. Ikke alle er en urmaker, men alle er eksperter. 

Finner du ikke det du leter etter her, finner du enda flere klokkebutikker i denne sjangeren i Klokker & Tilbehør kategorien her på eButikker.no. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side.

logoNavnSammendragHandle

Jeg håper du syntes dette var en nyttig oversikt! Hvilken klokkebutikk har du best erfaringer med? Takk for delinger, kommenterer og lenking til denne siden fra ditt eget nettsted eller blogg.

Har du en spesiell urbutikk du syns fortjener være med på listen, skriv en kommentar under. Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet om handling i de nevnte butikkene så hjelper du andre med shoppingen.

Les også: Klokkegiganten – foretrukken nettbutikk for klokker i Norge

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

 1. Kjetil sier:

  Deres første råd til klokkekjøp på nett er «Kjøp kun fra seriøse autoriserte forhandlere og nettbutikker».

  Samtidig er deres første anbefalte nettbutikk Urverket.no som skriver på sine FAQ sider at de er en uautorisert forhandler.

  Hva vil det egentlig si at de er autorisert?

  • eButikker sier:

   Godt innspill! Ja vi har endret litt i teksten vår. Autorisert forhandler er noen som er godkjent direkte fra produsent og er dermed støttet rett av deres garantier. I de fleste bransjer innen netthandel er ikke autorisert forhandler så vanlig. Slik som Urverket skriver er ikke de autorisert, og det gjør at de nok kjøper inn via andre forhandlere. De kan presse prisene mer og garantien er enten deres egen 24 måneders garanti, eller gyldig offisiell garanti fra annen autorisert forhandler i deres nettverk. Slik tolker i hvert fall vi det. Vi ser uansett på dem som en trygg nettbutikk å handle fra siden de selvfølgelig selger ekte produkter og tikker av andre kriterier vi ser på når vi vurderer de beste nettbutikkene.

 2. Kim Andre sier:

  Hei,
  Hvorfor er ikke https://urmakerlarsen.no nevnt i denne listen. De har 5 fysiske butikker, autorisert verksted og forhandler + nettbutikk. Forhandler av kjente merker som; Omega, Breitling, TAG Heuer, Herbelin, Frederique Contstant, Grand Seiko m.m.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.