10 Bra butikker som selger klokker på nett! (2020)

Klokkebutikker

Siden inneholder annonselenker

Her får du oversikt over 10 bra klokkebutikker på nett der du kan kjøpe klokker av alle slag.

Enten du leter etter herreklokker, dameklokker, barneklokker, dyre-, klassiske- eller billige klokker, billig digital klokke eller vegg ur finnes det mange bra nettbutikker du kan handle i. I listen lenger ned på siden finner du 10 gode og trygge norske klokkebutikker du kan sjekke ut og bestille fra. Selv om smarttelefoner ofte erstatter det vanlige armbåndsuret, er det ingen tvil om at populariteten til flotte klokker fortsatt er stigende. Mange ser på det som et investeringsobjekt og et smykke, ihvertfall hvis man går for eksklusive, elegante og dyrere merker som Rolex eller Breitling.

De populære merkene Breitling, Rolex, TAG Heuer, Omega og Ctizen får du forresten kjøpt hos Urverket.no. Selv føler jeg meg ofte at det mangler noe når jeg glemmer å ta den på meg.

Du trenger selvfølgelig ikke kjøpe det dyreste, men det er som med mye annet at kvalitet varer lenger og kan være lettere å selge videre om man får behov for det en vakker dag.

Viktige ting å tenke på når du skal kjøpe klokke på nett

  • Kjøp kun fra seriøse autoriserte forhandlere og nettbutikker.
  • Unngå suspekte butikker som kanskje selger falske varemerker og dårligere produkter.
  • Tenk over hvorfor og til hvilket bruk du skal kjøpe en klokke. Hvor lenge skal du ha den? Still spørsmål til innehaver av internettbutikken.
  • Har du råd til å kjøpe et dyrt armbåndsur? Kan du forsvare en pris på titusener av kroner? Må du finansiere?
  • Er uret vanntett?
  • Lær mer om funksjoner, ord og uttrykk i dette lille klokkeleksikonet.

De anbefalte nettbutikkene i denne artikkelen selger urverk og armbåndsur av normal type med visere, både rimelige og dyre eksklusive. Er du på jakt etter smartklokker og sportsklokker finner du dem hos Urverket, men også i sportsbutikker som Sportamore.


Topp 3 klokkebutikker på internett

Utvalg, pris, service gjør at disse tre online butikkene handler i min topp 3 liste. Husk at det lønner seg alltid å sjekke flere butikker og sammenligne priser, betingelser og frakt til dit du bor.

Anbefalt: Urverket, Klokker.no og Klokkegiganten!


10 utvalgte butikker som selger armbåndsur på nett!

Her er en fin oversikt over pekere til de beste og tryggeste nettbutikkene du handle urverk for menn, dame og barn. Finner du ikke det du leter etter her, finner du enda flere klokkebutikker i denne sjangeren i Klokker & Tilbehør kategorien her på eButikker.no. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side.

logoNavnSammendragHandle

Jeg håper du syntes dette var en nyttig oversikt! Hvilken klokkebutikk har du best erfaringer med? Takk for delinger, kommenterer og lenking til denne siden fra ditt eget nettsted eller blogg. Har du en spesiell urbutikk du syns fortjener være med på listen, skriv en kommentar under. Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet om handling i de nevnte butikkene så hjelper du andre med shoppingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.