DesignerKlokker anmeldelse og erfaringer

månedens_nettbutikk_designerklokker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Neste nettbutikk vi tar en ekstra kikk på er en klokkebutikk. Vi har tidligere gått igjennom erfaringer med butikker som har moro, merch og mye annet fantastisk. Disse artiklene finner du her. Enjoy:

Ønsker du deg ny klokke anbefaler vi netthandel hos DesignerKlokker

DesignerKlokker.no er en norsk nettbutikken som selger klokker fra et stort utvalg av kjente merker. De har nettbutikker i mange nordiske land. Dersom du ønsker deg en ny klokke vil du uten tvil finne noe du liker hos denne urmakerbutikken.

Når du først besøker nettbutikken blir du møtt av en forside med flere populære klokker, og i toppmenyen kan du enkelt finne klokker som passer dine behov. Dersom du har en ide om hva du ønsker deg er det lett å navigere til bestemte merker som Seiko, Casio, Skagen, Hugo Boss, Tommy Hilfiger eller et annet merke du kunne tenke deg.

designerklokker_forside

Butikkinfo Designerklokker

  • Stort produktutvalg for alle typer utendørsaktiviteter.
  • Leverte raskere enn antatt.
  • Kun kvaltietsprodukter fra kjente merker.
  • Gratis frakt på beløp over 999 kr med Bring, eller til Instabox inkludert hjemlevering.
  • Fri retur og 30 dagers åpent kjøp.
Besøk Designerklokker

Sorter etter lommeboka

Hvis du fortsatt er litt usikker på hva du skal kjøpe er det mulig å for eksempel sortere klokker etter budsjett. Det er en fin funksjon. Du kan for eksempel gå til kategorien «Dameklokker» og velge å kun vise klokker til under 1000 kr, da vil du faktisk fortsatt få opp hundrevis av klokker.

Videre kan du for eksempel velge å vise kun et par farger du liker og filtrere basert på ting som størrelse, funksjoner og vannbestandighet. Når du har haket av preferansene dine i filteret kan du enkelt velge ut din favoritt blant de klokkene som oppfyller kravene dine, eller kanskje øke budsjettet litt hvis du ikke finner noe du liker i den prisklassen.

Merkeklokker

DesignerKlokker har mange tusen merkeklokker som koster alt fra bare et par hundre kroner til over 50 000 kr for de mest eksklusive modellene. Alle klokkene som selges via denne urmakeren er ekte merkeklokker, du kan altså være helt sikker på at du aldri får noen billige kopier av lav kvalitet. I motsetning til mange andre nettbutikker er nemlig DesignerKlokker en autorisert forhandler av disse kjente merkene.

Det store utvalget inkluderer både tradisjonelle klokker og alt fra smartklokker til dykkerklokker. Takket være det store utvalget passer nettbutikken for alle som er på utkikk etter en klokke, uansett hvilket budsjett, kjønn, preferanser eller behov de har.

Norskregistrert med lang Nordisk erfaring

En av de store fordelene med netthandel hos DesignerKlokker, i tillegg til det store utvalget, er at de er registrert i Norge. Dette er en stor fordel ettersom det lar deg slippe toll og innkreving av MVA i ettertid (MVA er allerede inkludert i prisen). Leveringstiden er også svært kort ettersom at klokkene ikke trenger å fraktes så lang, normalt er faktisk leveringstiden under en uke.

I tillegg til å operere i Norge har DesignerKlokker drevet nettbutikker i hele Norden siden 2007, dette gjør DesignerKlokker til en av de mest erfarne nettbutikkene for klokker for det nordiske markedet.

Alt vi har gått gjennom til nå er selvsagt bra i seg selv, men kanskje det viktigste når man skal vurdere en nettbutikk er å se på hva tidligere kunder mener om nettbutikken. DesignerKlokker har nesten 200 vurderinger på Trustpilot som kan gi oss en god ide om hvor fornøyde tidligere kunder er med nettbutikken.

Hele 85% har sagt at DesignerKlokker er «Enestående» eller «Bra», mens bare 10% har svart at de er «Under middels» eller «Dårlig». Dette er et veldig godt tegn. Det som flest har vært litt misfornøyd med er at klokken i noen tilfeller skal ha tatt opptil 14 dager å få levert, men samtidig er det mange som har skrytt over rask levering på bare et par dager.

Det er også greit å være klar over at selv om klokken som oftest blir levert på under en uke kan det i noen tilfeller ta litt lengre tid. Når det gjelder kvaliteten på klokkene var det nesten utelukkende positive kommentarer fra tidligere kunder.

Oppsummering

Som en oppsummering på omtalen vår kan vi vel trygt si at vi har gode erfaringer med DesignerKlokker. Med slagordet Få mer ut av din tid, er de en av Nordens beste nettbutikker for klokker. De skiller seg ikke bare fra sine konkurrenter ved å tilby et stort utvalg av ekte merkeklokker, men også ved å tilby rask levering helt uten de typiske problemene man møter på med toll og MVA når man bruker utenlandske nettbutikker og urmakere.

Vi anbefaler å sjekke ut nettbutikken selv, og håper du får en like god opplevelse som vi hadde da vi testen den. Neste butikk vi anmelder er klesbutikken Miinto.

Besøk Designerklokker

Les også: 10 Bra klokkebutikker som selger klokker på nett

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.