Dykkerklokker: En dyptgående guide for kjøp i nettbutikker

Dykkerklokker på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Kjøpe deg ny dykkerklokke på nett i en trygg nettbutikk 2024

Dykkerklokker, eller dykkerur som det ofte kalles, har i mange år vært et uunnværlig verktøy for eventyrere og profesjonelle dykkere. Da tenker vi ikke på det som heter «diving bell» på engelsk – dykkerklokke på norsk, men et armbåndstur til å ha rundt håndleddet til brukt ved dykking.

Med fremveksten av digitale plattformer har det aldri vært enklere å skaffe seg denne sofistikerte biten av horologisk ingeniørkunst – både for kvinner og menn.

Vi tipser deg om de tre beste nettbutikkene å handle dykkeklokke hos litt lenger ned.

Men hva er en dykkerklokke, hva brukes den til, og hva bør du vurdere før du investerer i en? Denne artikkelen vil dykke litt under overflaten på disse spørsmålene.

En dykkerklokke, som navnet antyder, er en klokke designet for bruk under vann og er kjent for sin vanntetthet. Disse klokkene er mer enn bare tidtakere; de er en livline for dykkere, og gir viktig informasjon om dykketid, noe som kan være avgjørende for å forhindre dykkersyke.

En god dykkerklokke er utformet for å tåle det enorme trykket på dypet under vann, samtidig som den opprettholder nøyaktighet og pålitelighet, takket være forsterket konstruksjon og spesialforseglede komponenter. Slike klokker er vanligvis vanntette minimum ned til minst 20 ATM (atmosfærer), noe som tilsvarer omtrent 200 meter, men du får klokker som er vanntette ned til 500 meter også, men det er ganske ekstremt.

Dykkerklokker brukes hovedsakelig for to formål: profesjonell dykking og sport eller fritidsdykking. Profesjonelle dykkere, inkludert marinebiologer, undervannsarkitekter og sjøredningspersonell, bruker disse klokkene som en del av sitt viktige utstyr.

Sportsdykkere og eventyrere bruker også disse klokkene som en del av deres dykkeutstyr for sikkerhet og for å forbedre dykkeopplevelsen.

Og vanlige klokkeinteresserte bruker dem som armbåndsur på land for å fremstå kule.

Dykkerklokker har en rekke spesialiserte funksjoner for å møte behovene til dykkere. Den mest fremtredende funksjonen er en roterende bezel, en ring rundt urskiven, som lar dykkeren holde styr på dykketiden. Andre funksjoner kan inkludere en dybdemåler, en heliumventil (for dykkere som bruker dykkerklokke i satellitt- eller teknisk dykking), og en kronograf.

Når det kommer til materialvalg, finner du ofte dykkerklokker laget av robust rustfritt stål, titan eller høykvalitetsplast for lettvekts alternativer. Remmene er typisk laget av gummi, silikon eller rustfritt stål for å tåle langvarig eksponering for vann.

Vurder dette før du kjøper dykkerklokke

Ved kjøp av en dykkerklokke er det viktig å vurdere dine individuelle behov og preferanser, og flere andre faktorer.

Disse inkluderer klokkens vannmotstand (oftest angitt i meter eller atmosfærer), byggekvalitet, leserbarhet under vann, lysende indikator og tilstedeværelsen av en dreibar lomme for å spore dykketiden. Vil du ha en automatisk eller quartz klokke? Trenger du en heliumventil?

Husk at selv om en klokke kan være merket som ‘vannbestandig’, betyr det ikke nødvendigvis at den er egnet for dykking. Sørg for å kjøpe fra en pålitelig produsent som klart angir klokkens dykkeegnethet.

Via lenkene vi presenterer under kommer du rett inn til de anbefalte nettbutikkenes dykkerklokke-avdelinger så du kan finne din perfekte klokke med en gang.


Topp 3 nettbutikker med dykkerklokker

Netthandel har forvandlet hvordan vi kjøper varer, og det inkluderer også dykkerklokker. Det er flere høykvalitets nettbutikker som spesialiserer seg på salg av klokker, inkludert dykkerklokker for menn og dykkerklokker for kvinner. Selv om netthandel kan være praktisk, er det viktig å handle trygt. Pass på å velge nettbutikker som har et godt rykte, sikre betalingsmåter og en klar retur- og refusjonspolitikk, slik som disse sidene som selger dykkerklokker på nett:

1. Klokkegiganten – omfattende kolleksjon av dykkerklokker

Klokkegiganten tilbyr et bredt utvalg av dykkerklokker for alle kjønn og aldre, med mer enn 156 forskjellige modeller tilgjengelig på nettstedet deres. De mest populære merkene inkluderer Orient, Citizen, Oris, Casio, Spinnaker, Prevetti, Jaguar, TW Steel, Invicta, OceanX, Aistrup, Nethuns, Bulova og Edox. Prisene varierer betydelig, med det dyreste ur fra Oris koster 42,485 kr, mens det mest rimelige ur fra Casio koster kun 599 kr.

I tillegg til en rekke merker, tilbyr Klokkegiganten også mange forskjellige stiler og funksjoner i sin samling av dykkerklokker. Fra den robuste Casio G-Shock Mudmaster, som er egnet for ekstrem sport og eventyr, til den elegante Orient Kamasu Mako III, som kombinerer funksjonalitet med en sofistikert estetikk.

Noen av de mest merkbare modellene inkluderer Invicta Pro Diver serien, som tilbyr en klassisk dykkerklokke design med en vanntett dybde ned til 20 ATM. Seiko Prospex serien er også bemerkelsesverdig, med en serie klokker designet for både dykking og generelt friluftsliv. For de som søker en mer luksuriøs dykkerklokke, har Oris Aquis Date en attraktiv blå urskive og høyere prislapp.

Klokkegiganten tilbyr også forskjellige rabatter og kampanjer, inkludert diverse sesongsalg på utvalgte modeller som Prevetti Sunbeam 200m ProDiver, som nå er nedsatt med 66%. Du kan også dra nytte av 365 dagers åpent kjøp, prisgaranti, og gratis frakt på kjøp over et visst beløp.

Knappen går rett til Klokkegigantens avdeling med dykkerklokker:

Dykkerklokker hos Klokkegiganten

Kort om Klokkegiganten.no

 • Tilbyr 365 dagers åpent kjøp for fleksibel retur.
 • Gir prisgaranti for å sikre deg den beste prisen.
 • Er en autorisert forhandler som garanterer ektheten av produktene.
 • Tilbyr frakt fra kun 59 kr for enkel og rimelig levering.
 • Alle priser inkluderer norsk moms og det påløper ingen tollgebyrer.
 
Besøk Klokkegiganten

2. Urveket – eksklusiv samling av dykkerklokker

Urverket.no er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av dykkerklokker av høy kvalitet. De har nøye valgt ut de beste modellene på markedet, som tilbyr en blanding av funksjonalitet og god pris. Alle klokkene er vanntette ned til minst 200 meter og har roterbare tallskiver for enkel bruk under vann. I tillegg har disse klokkene funksjoner som viser hvor lenge en dykker har vært under vann og hvor mye luft som gjenstår. Klokkene er også robuste og holdbare, og mange har en innebygd dybdemåler.

Urverket.no tilbyr nesten 300 modeller fra kjente merker som Blancpain, Bulova, Casio, Citizen, Edox, Hamilton, Invicta, Longines, Omega, Panerai, Rado, Seiko, Stührling Original, Swiss Alpine Military, TAG Heuer, Technomarine og Tudor, med priser som spenner fra noen hundre til flere hundre tusen kroner, noe som betyr at det er mulig å finne noe for ethvert budsjett. De har et utvalg på 295 modeller, og de tilbyr både nye modeller og bestselgere. Du kan også filtrere resultatene etter merker, type, urskive, armbånd, urverkstype, lagerstatus, rabatt og budsjett for å finne den perfekte dykkerklokken for dine behov.

Knappen går rett til Urverkets avdeling med dykkerklokker:

Kort om Urverket.no

 • Urverket tilbyr et bredt utvalg av eksklusive og rimelige klokker​​.
 • De selger populære merker som Rolex, Omega, og TAG Heuer​​.
 • Tilbyr 90 dagers åpent kjøp og kostnadsfri retur/bytte​​.
 • Alle forsendelser er forsikret for ekstra trygghet​​.
 • Garanterer ektheten av alle sine klokker​​.
 
Besøk Urverket.no

3. DesignerKlokker – dykkerklokker fra kjente merker

DesignerKlokker er et foretrukket sted å handle dykkerklokker dersom du ønsker en klokke fra merkene Casio eller Citizen. Det er stort sett de eneste dykkerur-merkene de har for øyeblikket, og prisene er ikke avskrekkende. Dette stedet å finne den perfekte dykkerklokken tilpasset dine preferanser og behov dersom lommeboken ikke er altfor tjukk.

Å handle hos DesignerKlokker gir deg en rekke fordeler. For det første tilbyr de en generøs åpen kjøpsordning som varer hele 365 dager, noe som gir deg rikelig med tid til å bestemme om du er fornøyd med kjøpet ditt. Videre er DesignerKlokker en autorisert forhandler, noe som betyr at du kan være trygg på at alle klokkene deres er autentiske og av høyeste kvalitet.

Nettbutikken lover rask levering innen 2-7 hverdager, og toll og moms er inkludert i prisen. God kundeservice er åpen fra mandag til fredag, 10:00 – 15:00, og kan også kontaktes via e-post dersom du har spørsmål.

Knappen går rett til DesignerKlokkers avdeling med dykkerur:

Kort om DesignerKlokker.no

 • Autorisert forhandler av dykkerklokker.
 • Garantert ekte klokker.
 • Ingen toll og merverdiavgift er inkludert i prisen.
 • Ganske rask levering på 2-7 dager.
 
Besøk Designerklokker

Hvilken er din favoritt? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Og helt til slutt, husk alltid å lese manualen til klokken din. Uansett hvor erfaren du er som dykker, er det viktig å forstå hvordan din spesifikke dykkerklokke fungerer og hvordan du best kan ta vare på den.

Dykkerklokker er en fascinerende blanding av vitenskap, teknikk og design. De er ikke bare tidsmålere, men også livsviktige verktøy for dykkere. Så om du er en erfaren dykker, eller bare elsker idéen om å utforske det store blå, er en dykkerklokke et kjøp du sannsynligvis ikke vil angre på.

Dykking er en verden full av underverker og eventyr, og med riktig klokke, vil du være klar til å utforske det ukjente mange, mange år.

Dykking

Les også: 10 populære klokkemerker for den kvalitetsbevisste

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.