Vinnerbutikkene i 2020’s Prisjakt kåring er klare!

prisjakt_2020_kåringer
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

2020 er snart over og Prisjakt Norges er klar med sin årlige kåring.

Prisjakts årlige konkurranse der det er om å gjøre å komme seg til topps som nettbutikk i Norge er over. Vinnerne er kåret og vi tenkte å gi dere en kjapp oppdatering på hvem som vant de forskjellige kategoriene.

Tidligere års kåringer baserte seg på at man kunne avgi en stemme per kunde, men i år er kåringen basert en kombinasjon av antall brukeromtaler og gjennomsnittlige rangeringer. Prisjakt ga også i år penger til et godt formål basert på antall leverte omtaler, i god tradisjon. Dette året fikk Naturvernforbundet sitt prosjekt ‘Ta vare på det du har’ 50.000 kroner, godt rundet opp fra 20 000 stemmer.

Vi skrev om denne kåringen i 2018 og 2019 også. Er du interessert kan du jo gå inn og se på hvem som vant da.

Årets vinner har vært i topp før og det viser spesiell dyktighet og dedikasjon å holde seg på toppen. I de andre kategoriene nedover finner vi seks nettbutikker som fikk den samme prisen i fjor. Resten er nye.

For ordens skyld legger vi til at vi ikke samarbeider med Prisjakt på noen som helst måte, men vi syns denne kåringen er gøyal og spennende. Siden vi elsker norske nettbutikker liker vi å skrive om ting som skjer rundt dem også.

Så videre …

Dette er alle 2020 vinnerne

Her ser du først vinnerne i kategoriene årets hovedvinner, Årets megastore, Årets nykommer og Beste kundeservice. Nytt av året er den spennende kategorien Årets nisjebutikk, noe vi synes er spesielt morsomt. Vi liker sånne små spesialiserte butikker. Det er interessant å merke seg at alle vinnerne er byttet ut fra i fjor.

Lenger ned ser du alle de andre kategoriene, og her er det mange av fjorårets vinnere som går igjen.

  • Årets nettbutikk 2020: BliVakker vant den tøffe konkurransen i år og vi gratulerer etter tusener av gode omtaler. De er forsåvidt vant til å hevde seg i topp og har hatt denne plasseringen tidligere også, med en liten pause i fjor, men de fikk da fortsatt prisen for beste innen Skjønnhet. I 2017 og 2018 ble de også kåret til årets butikk og det er imponerende at de fortsatt hevder seg.
  • Årets Megastore: Komplett fikk prisen for beste Megastore noe vi skjønner godt. Maken til sømløs netthandel skal man lete lenger etter og hastigheten det tar fra man bestiller til man får varen er prisverdig i seg selv.
  • Årets nykommer: Apotera er et nettapotek som nå kan smykke seg med tittelen, årets nykommer. Vi gratulerer.
  • Best kundeservice: Fotobutikken Stjørdal Foto har vært spesielt flinke med kundene sine i år noe som har resultert i ‘best kundeservice’ prisen.
  • Årets nisjebutikk: Ny kategori i år er nisjebutikker. Sykkelkomponenter fikk æren av å tråkke inn seieren. Grattis.

Resten av kategoriene

Klikk på butikkene for å lese mer om dem eller legg igjen din egen anmeldelse. * betyr at de også er fjorårets vinner innen samme kategori.

* – vant i samme kategori i fjor

Vi gratulerer nok en gang de hardtarbeidende nettbutikkene med prisen. Legg gjerne igjen en kommentar om du vet om noen andre som hadde fortjent en nettbutikk pris.

Les også: 10 Supre Nettbutikker Med Mobiltilbehør Og Deksler!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.