Prisjakt.no har kåret Årets nettbutikker i 2018

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Kåringen over for denne gang – her er vinnerne. Gratulerer så mye!

Prisjakt.no deler hvert år ut en pris for Årets nettbutikk samt den beste butikken i forskjellige kategorier. Dette gir en viktig pekepinn på hva norske forbrukere setter pris på når de handler på nett og bør gi hint og ledetråder for andre aktører som ikke nådde helt opp. Bedre lykke neste år til dem. Vi vil påstå at dette er en høythengende pris som vinnerne bør være stolte av å smykke seg med og som gjør at kunder vil føle seg ekstra trygge når de handler hos dem.

Kåringen baserer seg på stemmer gitt av Prisjakt.no’s brukere og ingen fagjury. Man kunne stemme på sine favoritter blant over 2500 butikker. Butikkene var nominert i kategorier som passer deres sortiment og det ble gitt en hovedpris til den butikken med flest stemmer totalt. Stemmingen startet i begynnelsen av November 2018 og pågikk en hel måned.

Vinneren ble annonsert i begynnelsen av Desember på Prisjakts sider.

Husk at vi har skrevet nye artikler om vinnerne fra 2019 og 2020.

Støttet god sak

Stemmegivningen sørget også for penger til en god sak. For hver stemme ga Prisjakt en krone til Zuccarellostiftelsen. Dette er en stiftelse som ble startet i 2016 av hockeyprofilen NHL-spilleren Mats Zuccarello og hjelper barn og unge med å få innpass i idrett og fysisk aktivitet.

I år ble det etter sigende stemt ca 30 000 ganger.

Her er alle årets vinnere

Her er årets hovedvinner, vinnerne av prisen Årets Onlinevarehus, Årets nykommer og Beste kundeservice samt alle de andre kategoriene.

  • Årets butikk 2018: For andre år på rad var det Blivakker.no som stakk av med prisen Årets butikk 2018. BliVakker er en norsk nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen hår-, sminke- hudpleie og parfyme. De gikk også til topps i kategorien Skjønnhet og Beste Kundeservice. Det er tydelig at nettshopperne er fornøyd med både vareutvalg, leveranser og service der sistnevnte kanskje spiller en spesielt stor rolle. Gratulerer!
  • Årets Onlinevarehus: Komplett ble ikke uventet kåret til årets megastore.
  • Årets nykommer: Den nye sportsbutikken Braasport AS tar kundene med storm og ble kåret til årets nykommer.
  • Beste kundeservice: BliVakker stakk av med denne viktige prisen også.

Resten av kategoriene

Klikk på butikkene for å lese mer om dem eller legg igjen din egen anmeldelse.

Gratulerer igjen til alle. Det er vel fortjent. Vi ser frem til et nytt fantastisk netthandel-år i 2019 og en ny spennende kåring i slutten av neste år. Har du en annen favoritt du savner blant vinnerne legg gjerne igjen en kommentar. Hvor viktig tror du en slik kåring er for nettbutikkene og hva betyr det for deg som forbruker?

Les også: 10 Nettbutikker som selger bakeutstyr og kaketing!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.