Her er Prisjakts nettbutikk-vinnere i kåringen 2019

Prisjakt årets nettbutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Vi gratulerer vinnerne av Prisjakt Norges årlige kåring 2019!

Hvert år deler Prisjakt.no ut priser for Årets nettbutikker basert på stemmer avgitt til nominerte butikker av brukerne av nettstedet. Nå er alle prisene talt opp og klare, og den høythengende prisen Årets nettbutikk har fått en vinner. Priser er også delt ut til nettbutikker innen mange forskjellige kategorier basert på tema, kundeservice og nykommer.

Vi ser noen nettbutikker klarer å henge seg fast og vinne prisen en gang til. Av 21 mulige kategorier ser vi at 9 av prisene har fått nye vinnere. Du kan lese om fjorårets (2018) vinnere her og 2020 nettbutikkene her.

Vinneren ble, som ifjor, annonsert i begynnelsen av Desember på Prisjakt sine sider og i sosiale medier. Vi kan gratulere sport-, villmark og friluftsbutikken Milrab som hovedvinner av den gjeve prisen Årets nettbutikk. De vant også i Sport kategorien og slo dermed XXL som vant i fjor.

Støtte av god sak

Som ifjor gir Prisjakt 1 kr for hver stemme til en god sak. Over 30 000 stemte men de rundet opp til 50 000 kr. I år, som ifjor, er det Zuccarellostiftelsen som får pengene. Stiftelsen som ble opprettet i 2016 av hockeyprofilen Mats Zuccarello hjelper barn og unge med å få innpass i idrett og fysisk aktivitet.

Her er alle årets vinnere som fortjener heder og ære

Her er årets hovedvinner, vinnerne av prisen Årets megastore, Årets nykommer og Beste kundeservice samt alle de andre kategoriene. Her er alle vinnerne nye og ikke det samme som ifjor.

  • Årets butikk 2019:  Milrab er ny vinner av årets nettbutikk 2019. De vant også i Sportsbutikk-kategorien. De selger produkter innen sport, taktisk utstyr til militære, friluft, trening, jakt og villmark.
  • Årets megastore: Elkjøp er ny vinner av årets megastore, eller online varehus som det også kalles. De selger produkter innen elektronikk, data og hjem.
  • Beste kundeservice: Eldirekte, som er en elektro- og belysningsbutikk, vant i år prisen for beste kundeservice.
  • Årets nykommer: Computersalg er kåret til årets nykommer. De selger elektronikk og data.

Resten av kategoriene

Klikk på butikkene for å lese mer om dem eller legg igjen din egen anmeldelse. * betyr at de også er fjorårets vinner innen samme kategori.

Gratulerer igjen til alle årets vinnere. Det er vel fortjent og dere har jobbet hardt. Vi ser frem til et nytt fantastisk netthandel-år i 2020 og en ny spennende kåring i slutten av neste året. Har du en annen favoritt du savner blant vinnerne legg gjerne igjen en kommentar.

Les også: 10 Supre Nettbutikker Med Mobiltilbehør Og Deksler!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.