Miinto erfaringer og hvorfor vi liker nettbutikken så godt

miinto no
Siden kan inneholde annonselenker

Denne gangen tar vi et lite dypdykk i en klesbutikk vi er veldig glad i. Forrige nettbutikk vi så nærmere på var klokkebutikken DesignerKlokker. Andre anmeldelser og artikler om spesifikke nettbutikker finner du her. God lesing:

Dette er en fantastisk innholdsrik klesbutikk på nett – les våre Miinto erfaringer

Miinto nettbutikk er et nettsted hvor du kan handle klær på nett direkte fra uavhengige motebutikker, og de lover kundene det samme nivået av service og opplevelse som i fysiske butikker.

Hos Miinto finner du ikke bare kjente internasjonale merker som Gucci, men også lokale mote ikoner som for eksempel den norske bloggeren Camilla Pihl sin egen kolleksjon. Det å kunne kjøpe fra over 400 uavhengige klesbutikker fra et enkelt nettsted gjør hele handleopplevelsen mye raskere og enklere. Det har aldri vært så enkelt å handle lokalt.

Besøk Miinto her

Enkelt å klikke seg rundt

Førsteinntrykket når du besøker nettbutikken er ganske bra, du blir med en gang møtt av kategorier som er enkle og intuitive. Det er ikke noe problem å navigere til den kategorien som passer deg best og sortere eller filtrere slik at du får opp resultater som passer dine behov.

Designet på nettbutikken er elegant, raskt og enkelt å forstå seg på. Akkurat når vi skriver dette, ser forsiden ut slik:

Forsiden til Miinto

Overraskende innholdsrik

Dette er en klesbutikk som passer for alle, de selger klær til både menn, damer og barn. I tillegg har de flere kategorier som for eksempel Vintage og Sport hvor du kan finne akkurat det du er ute etter.

Det er heller ikke bare klær som selges her heller, du finner også et stort utvalg av blant annet kofferter, vesker, dekorasjoner til hjemmet, smykker, solbriller, håndklær og mye mer. Hvis du liker å kjøpe moteklær er det mange populære merker å velge mellom, men du finner også mange billigere alternativer og hundrevis av varer på salg til reduserte priser.

Det er utrolig mange produkter å velge mellom som for eksempel en Jenny Crepe Kjole med dueprint fra Pia Tjelta, eller et Salvatore Ferragamo slips til mannen i huset. Hvis du er ute etter tips kan du se under «Styleguides» for noen gode motetips. Uansett hvilken stil du går for kan du finne det du trenger på Miinto.

Besøk nettsiden for å egenhendig ta en titt det store utvalget vi er så fornøyd med:

Fra frakt over beløp

Dersom du ønsker klær med den høye kvaliteten du kan forvente av disse kjente merkevarene samtidig som du vil ha klærne levert til døren for en rettferdig pris er Miinto no et godt alternativ. Du får nemlig gratis frakt på kjøp over 499 kr.

Leveringstiden kan variere ettersom at varene sendes fra butikkenes egne lagerbeholdninger, så dersom du bestiller klær fra ulike merker kan et ene plagget ankomme raskere enn det andre. Dersom du kjøper klær fra et lokalt merke i Norge eller Skandinavia vil ikke frakten ta spesielt lang tid, men noen bestillinger som har litt lengre å reise kan ta lengre tid.

Miinto nettbutikk samarbeider bare med de beste uavhengige butikkene og butikkene de samarbeider med garanterer at alle produkter er autentiske. Autentiseringsbevis, sertifikater osv. inkluderes i pakken hvis butikken har fått dette levert, dette vil du kunne se når du mottar pakken.

Hvis du ikke er fornøyd med varen er du selvfølgelig velkommen til å returnere varen. Du har opptil 14 dager på å returnere varen dersom du ikke er 100% fornøyd med varen.

Mange fornøyde kunder og anmeldelser

Miinto har mange fornøyde kunder som du kan finne på nettet, de har for eksempel omtrent 5 000 omtaler på Trustpilot. I snitt er Miinto anmeldelser på 4.7 av 5 stjerner på Trustpilot, noe som er veldig bra. Du kan lese Miinto anmeldelser selv på Trustpilot, og du vil se at de har upåklagelige tilbakemeldinger hvor spesielt kundeservicen er noe som mange skryter av.

Totalt sett vil vi si at Miinto definitivt er en god nettbutikk for å kjøpe klær på nett, og tilbyr mye av det samme du vil oppleve hvis du besøker din lokale klesbutikk, samtidig som du får mange fordeler som for eksempel et større utvalg og gratis frakt.

Kombinert med brukervennlige designet og det fantastiske kundeservicen er det ingen tvil om at du bør sjekke ut Miinto neste gang du trenger noen klær til deg selv eller familien. Det er stor sannsynlighet for at du blir like fornøyd som oss.

Snarvei til Miinto

Oppføringen til Miinto her på eButikker

Skriv gjerne din egen anmeldelse av butikken på oppføringen. Klikk på logoen eller navnet og velg Omtaler og fyr løs.

logoNavnSammendragHandle

Les også: 10 mandige klesbutikker med herreklær på nett

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.