Strømmetjenesten Strim kan spare deg for litt penger

Strømmetjenesten Strim
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Strim.no alt i ett – overraskende lave priser på strømmetjenester

I takt med at flere strømmetjenester kommer på markedet, er det også flere abonnementer, passord og apper holde styr på. Med den helnorske tjenesten Strim kan du nå få alle de store under en paraply hvor du kan streame film og serier på nett: HBO Nordic, Paramount +, TV2 Sumo, Disney Channel og Viaplay er noen få utvalgte tjenester, som du kan få tilgang til gjennom Strim.

Prismessig så slipper du betydelig billigere unna enn om du skulle bestille alle abonnementer separat. Men det er ikke bare på grunn av pris du bør velge Strim av erfaring. Det er på funksjonalitet og tilgjengelighet du virkelig får igjen for pengene. Så lenge du har tilgang til nett så vil du ha mulighet til å strømme, eller «strime», – uansett hvor du befinner deg.

Og alt som sendes på direkte TV vil du ha mulighet for å se opptil 7 dager etter opprinnelig sendeskjema i Strim TV.

Forsiden til strømmetjenesten Strim
Forsiden til strømmetjenesten Strim

Hva er Strim og strømming

Strømming er å se på TV på nett. Dette kan du gjøre vi via telefonene, nettbrettet, datamaskinen eller TV’en – så lenge det er en nettforbindelse vil du ha tilgang til Strim.no.

Strim har alt av norske kanaler i utvalget. Her kan vi nevne (langt ifra alle kanaler) TV2, TV3, TVNorge FEM, MAX og Discovery Channel – i tillegg til de nevnte store formatene hvor du kan se alt av aktuelle serier og filmer.

Du finner oppdatert informasjon om hvilke innhold som støttes på nettsidene til Strim.

En brukervennlig løsning

De fleste som har erfaring med flere streamingtjenester, vet hvor utrolig tidkrevende det kan være å søke gjennom innholdet. Spesielt siden du må skifte mellom hver tjeneste, for å finne det du er ute etter, og det er ikke sikkert du engang vet hva du leter etter.

I søkefunksjonen til Strim vil du ha muligheten til å søke opp alle serier, programmer og filmer gjennom en samlet søkefunksjonen, noe som alene er verdt et abonnement.

På nettsidene til Strim kan du enkelt se hvilke TV kanaler som går under hver pakkeløsning. Etter du har registrert deg og lagt til informasjonen som kreves, kan du logge inn og har tilgang til alle valgte kanaler fra start.

Slik fungerer det

Du må registrere deg på Strim.no for å få tilgang til pakken du velger. Du trenger ikke abonnent fra før på de tjenestene som er inkludert i pakken. Har du f.eks. HBO Nordic fra før betyr det at du kan kansellere dette medlemskapet når du går for Strim.

Du kan se følgende via Strim:

  • Filmer og serier
  • Dokumentarer
  • TV-kanaler med 7 dager forsinkelse
  • Alle programmer på norske TV-kanaler

Det er tre pakker å velge mellom, som også varierer i pris og hva du får inkludert. De heter Strim Litt, Strim Mye og Strim Mest:

  • Strim Litt – 7 kanaler for 129 per måned.
  • Strim Mye – 12 kanaler for 279 per måned.
  • Strim Mest – 23 kanaler for 329 per måned.

Når du har abonnement kan du laste ned appen til TVen. mobilen eller nettbrettet og begynne å se på TV – helt uten forstyrrelser. Flere kan se samtidig, men hvor mange er avhengig av hvilken pakke du abonnerer på.

Strøm Mini lar inntil 2 strømme samtidig, mens de andre pakken tillater opptil fire strømminger samtidig.

Lave på pris – opptil fire kan strømme samtidig

Ser vi på prisen så får du ufattelig mye igjen for pengene. Vi vil anbefale å velge Strim Mest for mest valuta for månedsabonnementet. Et abonnement på HBO Nordic alene koster 109,- hver måned; TV2 Sumo koster 79,- for pakken med film og serier; Paramount + koster 99,-.

Da er det ikke mye som skal til før du har tjent hjem hele månedskostnaden og mer til!

Husk å sjekk prisene her – de kan ha endret seg (kanskje til det bedre…?)

Er dere flere i familien som skal ha tilgang til alle kanaler, er det nok lurt å velge en pakke som tillater flere strømmer samtidig. Et annet viktig punkt er om dere reiser på ferie til utlandet, da vil dere fremdeles ha mulighet til å kikke på kanaler som du ellers ikke vil ha mulighet til.

Strim – et alternativ som sparer deg tid og penger

Med Strim så får du en etterlengtet samling av de beste filmene og populære seier, til en forholdsvis lav pris. Det er mye igjen for pengene og du kan enkelt få tilgang uansett hvor i verden du er – så lenge det er en nettforbindelse. Det neste som trekker ned, er mangelen på sportskanaler, men dette kommer forhåpentligvis på et senere tidspunkt, noe som vil gi en bredere appell. På den andre siden, er det serier og filmer de fleste har bruk for. Med alt samlet på et sted, og muligheten til å se TV-programmer opptil en uke etter opprinnelig sendedato, så er det mye glede her for de aller fleste.

Er du Strim bruker eller har nettopp kjøpt abonnement, er vi veldig interessert i din anmeldelse og erfaringer i kommentarfeltet. Takk. God titting.

Les også: 25 Beste nettbutikker med elektronikk

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.