15 Beste nettbutikker med barneklær på nett

Barneklær på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Vi har funnet de aller beste butikkene med barneklær på nett, men det var ikke bare lett.

Vi hadde egentlig bare tenkt å lage en topp 10 liste over de beste nettbutikker med barneklær på nett, men endte opp på noen flere. Det er rett og slett så mange utrolig flott nettbutikker man kan handle i!

Har du lurt på hvor man handler barneklær og hvilke nettbutikker som er de beste? Barn krever litt av hvert og vokser fort ut av klærne sine. Det kan være vanskelig å velge en bra, trygg, butikk, men her har du i hvert fall en god oversikt du kan starte med. Har du ekstra dårlig tid har vi også laget en topp-3-liste med tre internettbutikker med klær til barn. Listen ser du litt lenger ned. I tillegg til de tradisjonelle barneklærbutikkene kan du også bestille klespakker med barneklær i den stilen du ønsker. Slike får du hos norske Småkassen, så det kan være verdt å sjekke ut.

Hvilken er din favoritt? Legg igjen en kommentar nederst på siden med dine erfaring med nettkjøp.

Stort spenn av størrelser og antrekk

Barneklær spenner over et stort spekter av plagg i mange forskjellige størrelser helt fra babyklær til ungdomsklær, for jenter og gutter. Når man velger størrelse å kjøpe er det litt forskjellig hvordan nettbutikkene gjør det, men det går stort sett på alder. Babyshop har for eksempel 2-3 år, 4-5 år, 6-7 år, 8-9 år. I andre butikker må man velge størrelse som går på cm.

Dette ser man blant annet hos Ellos der de har størrelsene 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 134, 146, 152, 158, 164 og 176. Størrelsene 92-128 passer gjerne barn på 2 til 8 år, mens 134-164 dekker 9-14.

Polarn O. Pyret har en flott størrelsesguide for barn og mange gode tips om hvordan kle på de små. Vet du for eksempel hvor stor en lue bør være eller hvilken størrelse du skal velge på badetøy? Det kan du lære mer om der.


Topp 3 nettbutikker med barneklær

Her er tre veldig bra nettbutikker å handle klær til barn i. De er anbefalt på bakgrunn av varesortiment, nettsteddesign og helhetlig kjøpsopplevelse. Prisnivå spiller også inn, men er ikke alltid avgjørende for en god handel.

1. Name it selger rimelig og kul mote for småbarn, barn og ungdommer. Dette er den offisielle nettbutikken deres. Få en rabatt på første kjøp ved å melde deg inn i Club Name it.

nameit_nettbutikk
Name it nettbutikk

2. BabyShop er spesialister på barneklær på nett. De har babyklær, overdeler, underdeler, skjørt, pentøy, jakker, skallklær, skibukser, fleece, undertøy, regntøy, nattklær, gensere, strikkeplagg med mer fra kjente merker. Samt egen Outlet avdeling, gratis frakt hvis du handler over et visst beløp.

Babyshop nettbutikk
Babyshop nettbutikk med barneklær

3. Miinto er en av våre store favorittbutikker. De selger mange kule klær fra tonnevis av kjente merker, og har masse bra barneklær. Sjekk dem ut her:

Barneklær hos Miinto
Barneklær hos Miinto

Hva slags bekleding til barn kjøper man på nett?

Du får tak i alt mulig! Nettbutikkene selger overdeler som bodyer, sparkedrakter, hettegensere, kjoler, cardigans, skjorter, bluser, gensere, topper, t-skjorter og singlets. Du får underdeler som bukser, buksedresser, jeans og leggings. Ellers får du som regel klær som undertøy, pyjamas, sokker, badetøy og UV-tøy. De fleste selger også ull klær og polyesterundertøy. Leter du etter ull kan Nøstebarn være et lurt sted å begynne.

Du kan kjøpe yttertøy som jakker, skallklær, overtrekksbukser, regntøy, regnbukser, lue, votter, skjerf, fleece, parkdresser og vinterdresser til den kalde årstiden. Reima har fantastiske vinterklær av høy kvalitet vi har god erfaring med.

Cubus har en flott barnehageliste som gir deg tips til hva barnet trenger i barnehagen til utelek og skiftekasse.

Barnesko får du også i nevnte internettbutikker. Er det kun det du er på jakt etter kan du også sjekke listen over alle nettbutikker med barnesko eller de 10 beste skobutikkene på nett.


De 15 beste nettbutikkene med barneklær på nett

Dette er de beste nettbutikkene du kan handle barneklær i. Skulle du mot formodning ønske et enda større utvalg, sjekk ut Barneklær kategorien her på eButikker. Er du uenig i utvalget og synes noen andre bør legges til eller fjernes, skriv en kommentar nederst. Trykk på den blå knappen for å gå rett til nettstedet.

logoNavnSammendragHandle

Hvor kjøper man billige barneklær?

For billige plagg ville vi startet med H&M, Cubus, Lindex og BonPrix i oversikten over.
Del gjerne denne siden om klær til barn til andre som kunne trenge tips til hvor man skal handle. Vi håper også du tar deg tid til å skrive en liten kommentar nederst på siden. Hvis din favoritt internettbutikk med barneplagg ikke er med på listen vil vi gjerne vite om det!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.