Daniel Wellington

Daniel Wellington selger designerklokker, urverk, solbriller og smykker på nett av eget merke. De har herreklokker, kvinneklokker, rosegullklokker, gullklokker og sølvklokker. Av smykker har de armbånd, øredobber, ringer og halskjeder. Her er massevis av gaveideer om du ikke leter etter noe til deg selv. I tillegg kan du kjøpe klokkeremmer. Bla igjennom de flotte kolleksjonene på nettsidene.

Nå har de gjort det enda enklere å bestille til Norge. Det er ingen pristillegg ved leveringen og prisen du betaler i kassen er totalprisen inkludert alle avgifter.

Gratis frakt på bestillinger over 350 kroner (så klokker kvalifiserer automatisk til fri frakt). 30 dagers gratis retur. To års garanti. Trygg betaling med American Express, eller Vipps.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Daniel Wellington nettbutikk selger sine velkjente designerklokker, urverk, solbriller og smykker på nett av eget merke. De har herreklokker, kvinneklokker, rosegullklokker, gullklokker og sølvklokker. Av smykker har de armbånd, øredobber, ringer og halskjeder. Her er massevis av gaveideer og gavesett om du ikke leter etter noe til deg selv. I tillegg kan du kjøpe klokkeremmer, blant annet NATO klokkereimer. Bla igjennom de flotte kolleksjonene og se utvalget av kvalitetsprodukter som passer til hverdag og fest på nettsidene.

Nå har de gjort det enda enklere å kjøpe Daniel Wellington til Norge. Det er ingen pristillegg ved leveringen og prisen du betaler i kassen er totalprisen inkludert alle avgifter.

Nettbutikken er nevnt her:

Gratis frakt på bestillinger over 350 kroner (så klokker kvalifiserer automatisk til fri frakt). 30 dagers gratis retur. To års garanti. Trygg betaling med American Express, eller Vipps.

Bitcoin

Nei

Frakt

Fri frakt

Klarna

Ja

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Ja

Apple Pay

Nei

Amex (American Express)

Ja

Google Pay

Nei

Qliro

Nei

Collector Bank

Nei

Elpy

Nei

SVEA

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Daniel Wellington”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.