10 trygge nettbutikker med solbriller av alle slag

Beste nettbutikker med solbriller
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er de beste nettbutikkene som selger solbriller trygt på nett

Sola skinner og alle er glade men er du litt lyssky og liker å passe på øynene dine må du ha på solbriller. Solbriller er briller uten, eller med, styrke med farget glass som skygger for solen. Solbriller brukes også som tilbehør til klesstilen din for å fremheve din personlighet. På 50 tallet begynte solbriller å dukke opp i motebildet, spesielt i forbindelse med strandliv.

Du tenker kanskje at det er vanskelig å kjøpe solbriller på nett, men det er faktisk ganske enkelt. I denne artikkelen tipser vi deg om de beste solbrillebutikkene i en praktisk liste, samt våre topp tre forslag til beste nettbutikk for solbriller.

Hopp direkte ned til listen over butikker med solbriller

Det finnes mange forskjellige varianter solbriller, så det gjelder å finne hva som passer for deg. Som regler er solbriller delt inn i kategorier som herresolbriller, damesolbriller og barnesolbriller. Det er også egne pilotsolbriller som gjerne passer begge kjønn. Ray-Ban solbriller er kanskje de mest kjente her. Wayfarer og runde solbriller er også svært populære fasonger på briller. Sjekk innom de forskjellige nettbutikkene for mer informasjon, typer og utvalg.

Hvor kjøper man solbriller på nett? De fleste vanlige brillebutikker og noen linsebutikker selger. Det finnes også et utvalg designermerker som selger kun solbriller. Sjekk listen nederst.


Topp 3 nettbutikker med solbriller

1. Brilleland er en kjent og kjær brillebutikk for oss Nordmenn. Som seriøs optikerbutikk har de hundrevis av solbriller for voksne og barn. Her får du solbriller med styrke og med polariserte glass. Nettbutikken gjør det enkelt å velge basert på merke, form, farge på innfatning, farge på glass, størrelse og mer. Besøk nettsidene for å se mer.

Brilleland solbriller
Brilleland solbriller – klikk for å se utvalg

2. SmartBuyGlasses har mange populære og kjente merker innen solbriller som Ray-Ban, Oakley, Tom Ford, Gucci, Boss, Carrera, Polaroid, Tommy Hilfiger og Polo. De har gratis levering som er et stort pluss, 100 dagers returrett og prisgaranti.

SmartBuyGlasses solbriller
Klikk for å se deres utvalg designer-solbriller

3. Extra Optical har et stort utvalg briller og linser på nett, og selvfølgelig et stort utvalg solbriller til dame, herre og barn.<


10 beste nettbutikker der du kan kjøpe solbriller

Her er en lengere liste over de beste, og tryggeste, nettbutikkene som selger dyre og billige solbriller med og uten styrke. De fleste har et godt utvalg herresolbriller, damesolbriller, barnesolbriller, progressive briller og pilotsolbriller. Det er litt forskjellig hvilke merker de selger, men du finner både Burberry, Tom Ford, Oakley, CK, Arnette, Ray-Ban, Polaroid, Michael Kors, Tommy Hilfiger, David Beckham, Karun, Unofficial, Puma, Daniel Wellington og Under Armour for å nevne noen.

logoNavnSammendragHandle
Du finner også flere butikker under Solbriller kategorien her på eButikker. Trykk på knappen for å gå raskt og effektiv direkte til nettbutikkene.

Hva bruker man solbriller til?

Solbriller brukes først og fremst for å stenge ute deler av sollyset som stråler mot øynene dine, både som UV beskyttelse men også for at du skal slippe å myse mot solen og gjøre livet mer behagelig. Det er aldri lurt å stirre rett mot solen, selv med solbriller.

Solbriller brukes også som et kult mote element, spesielt blant kjendiser, for å skape en viss distanse og anonymitet. Når man bruker solbriller er det vanskelig for andre å se øyene dine og se hva man ser på. Noen hevder det gir et psykologisk overtak.

Mørke solbriller blir også brukt av blinde for å skjule at øynene ikke ser i den retningen den skal, av folk med øyesykdommer og rykninger samt for å skjule andre diagnoser som øye-tiks (som ved Tourettes syndrom).

Sjåfører og andre som er avhengig av å se best mulig bruker gjerne solbriller med polariserende glass for å redusere gjenskinnet fra vann, fuktig asfalt og snø.

Når vi er inne på snø, er det også perfekt å bruke solbriller, gjerne med sportslig og ‘raskt’ preg, når man går langrenn eller er ute i snøen på solfylte dager. Dette hindrer snøblindhet.

Man kan IKKE bruke vanlige solbriller som beskyttelse når man sveiser eller for å se på solen under en solformørkelse. Det skader øyene.

Håper du fant en fin nettbutikk å handle i. Skriv gjerne dine egne erfaringer med netthandel av solbriller i kommentarfeltet under. God sommer.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.