10 beste brillebutikker på internett

beste brillebutikker på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

De beste brillebutikkene på nett er ofte billige

Kjøpe briller på nett? Det å se bra, og se bra ut, er viktig for selvtilliten og hvordan man fungerer i hverdagen. Bruker du briller kan fint kjøpe dem på nett. Prisene er heller ikke så ille i de rimeligste nettbutikkene, så vi kan fint snakke om at det er mulig å få seg billige briller.

Det er mange penger å spare ved å ikke kjøpe hos fysisk optiker så lenge du vet hva du skal ha.

Hopp forbi tekst til butikklisten med brillebutikker

Hva er en brillebutikk?

En brillebutikk er et sted du kan kjøpe briller, solbriller, kontaktlinser, linsevann og andre hjelpemidler relatert til syn. En fysisk brillebutikk heter gjerne optiker. Det er en optiker som undersøker og måler om du trenger briller og om du er lang- eller nærsynt. Optikeren monterer også brilleglassene som blir laget med riktig styrke for dine øyne.

Føler du at du ser dårlig og er førstegangs brillekjøper er det naturlig at du tar en synsundersøkelse først for å finne riktig styrke på glassene. Sånne ting må du gjøre hos optiker, eller spesialister som Lavista. Ender du opp med linser, selger de fleste brillebutikkene dette også.

Dessuten finnes det nettbutikker som spesialiserer seg på kontaktlinser, noe vi har skrevet om før.

Det er like trygt å handle hos en brillebutikk på nett som i en vanlig fysisk butikk. Det er profesjonelle optikere som monterer brilleglassene og for eksempel LensWay eies av det store og kjente optikerselskapet Essilor. De har også 2 års garanti og prisgaranti som matcher billigere priser andre steder.

Flere av nettbutikkene har gratis frakt dersom du handler over en viss sum. Briller koster gjerne litt, så du kommer fort over denne grensen. Det er nok et argument som tilsier at det er mye billigere å kjøpe briller på nett.

Disse butikkene selger også solbriller med polariserende glass, styrke eller uten styrke. Solbriller fra kjente merker som Arnette, Oakley, Ray-Ban, Gucci, Police og Versace føres av flere av butikkene under.

Husk at så lenge du kjøper fra disse stedene er du sikret å kjøpe ekte vare og unngå piratkopier og svindel. Sjekk gjerne prisnivået i flere butikker, men ikke bruk unormalt billige nettbutikker som ser uekte ut. Vi anbefaler kun trygge steder å shoppe!

Nå, til der du kan handle.


10 beste brillebutikker på nett

Les beskrivelsen til hver nettbutikk for et raskt overblikk. Bruk den blå knappen for å gå til nettstedet som åpner seg i nytt vindu så du ikke mister denne siden.
logoNavnSammendragHandle
Finn flere butikker under kategorien Linser, Syn og Briller.

Brilletyper

Briller kommer i mange former og ulike design på infatning. Hoved terminologiene finner du hos de fleste forhandlere, men utforming er gjerne:

  • Butterfly – Store infatninger som er runde nederst, flatere på toppen og hvor hjørnene stikker litt ut på hver side oppe
  • Cat-eye – Litt det samme som Butterfly, bare smalere
  • Firkantet – Noe retter i kantene
  • Ovale – Runde innfatninger som er litt flatere en bare rund
  • Rektangulære – Litt flatere, og litt mer rektangulære innfatninger
  • Helt runde – Runde briller uten mye krims krams

Har du lyst til å se hvordan du ser ut med briller kan du for eksempel prøve SmartBuyGlasses sin virtuelle prøverom, eller speil om du vil. De har forresten gratis frakt og et stort utvalg. Du finner dem i listen lenger opp.

Les også: 10 Bra mobilbutikker der du kan kjøpe mobil på nett!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.