10 Bra mobilbutikker der du kan kjøpe mobil på nett

kjøpe_mobil_på_nett
Siden kan inneholde annonselenker

De beste mobilbutikkene der du kan kjøpe mobil på nett.

Skal du kjøpe mobil på nett kan du besøke en av mange bra mobilbutikker der ute. Noen er rene elektronikkbutikker som selger mobiltelefoner i tillegg til masse annet, mens andre er tilbydere av mobilabonnement og som også selger telefoner. Mobiltelefoni er ikke vanskelig å ordne over nett og det er god hjelp å få fra de forskjellige nettbutikkene. Konkurransen er også såpass stor at det er mulig å skaffe seg billig mobilabonnement uten for mye styr. OneCall og Talkmore er bra steder å begynne. Sjekk priser flere steder for å finne de beste prisene og tilbudene. Derfor har vi samlet de mobilbutikkene vi mener er best i listen lenger ned, slik at mobilkjøpet ditt går lettere.

Rask navigering til listen – hopp forbi tekst

Kommunikasjon, prating og rask data er viktig for oss. Slik holder vi kontakt med venner, familie, kolleger og kunder. Mobiltelefoner og smarttelefoner har blitt en livsviktig følgesvenn der vi fikser alle mulige hverdagslige oppgaver med apper. Vi har samlet det vi mener er de 10 beste mobilbutikkene på nett der du kan shoppe lenger ned. Dette er kjente, trygge nettbutikker du kan bruke uten problemer.

I disse butikkene får du kjøpt telefoner fra alle de kjente merkene som Samsung, Apple, Huawei, Nokia, Doro, Xiaomi, Sony med flere. Telefonene kan enten kjøpes fri for abonnement, men det rimeligste er ofte å binde seg for et eller annet telefonabonnement som passer deg. Dette trenger du uansett for å kunne ringe og bruke data. Sjekk bindingstid og undersøk hva du får med de forskjellige pakkene før du bestemmer deg.

Det finnes også flere fine butikker som selger tilleggsutstyr som ladere, deksler, skjermbeskyttere og annet gøy. Flere av disse spesialiserte butikkene selger ikke mobiltelefoner selv, og er dermed ikke med i listen på denne siden. Du finner derimot en god liste over disse deksel-butikkene her. Når du kjøper deg ny telefon må du selvfølgelig også skaffe et nytt fint deksel og beskyttelse. MyTrendyPhone er en mobiltilbehørbutikk der du får nødvendig Panzerglass og skjermbeskyttelse til alle modeller.

Spar penger og kjøp brukt telefon. Nye mobiltelefoner kan være svært dyre og flere satser på å gjenbruk både for å spare miljø og lommebok. Nettbutikken Tise Mobile er et av stedene du kan skaffe deg kvalitetssikrede brukte telefoner samt mobilabonnement. Verdt en titt.

Har du forslag til noen andre gode mobilbutikker, send oss gjerne en beskjed eller bruk kommentarfeltet under.


10 beste mobilbutikker på nett

Billig mobil? Sjekk disse nettbutikkene som spesialiserer seg på mobiltelefoni. Det er en blanding av nettvarehus, elektronikkbutikker og mobilabbonnement-tjenester. Fellesnevneren er at alle selger mobiltelefoner og smarttelefoner av forskjellige slag. Les den korte beskrivelsen først og klikk deg videre inn på nettbutikken med den blå knappen.
logoNavnSammendragHandle
Hvis du mot formodning ikke finner en passende mobilbutikk blant disse, sjekk ut flere butikker under Mobil kategorien.
Annonse OneCall:


Mobiltilbehør, lade ledninger og deksler

Vi kan også anbefale noen nettbutikker som kun selger mobiltilbehør og deksler til din nye mobiltelefon. Nettbutikkene nevnt under er topp 3, men du finner flere butikker i denne artikkelen. Ledninger er i mange sammenhenger nesten forbruksvare og må byttes med jevne mellomrom. Det finne også løsninger for trådløs lading som gjør ladeopplevelsen enkel og rask.

1. MyTrendyPhone har høykvalitets mobiltilbehør til alle merker samt mange andre elektronikkprodukter. Trenger du for eksempel iPhone X-deksel, iPhone 8 Plus-deksel eller iPhone 8-deksel, besøk dem og ta en titt i det store utvalget. Tusenvis av produkter til rå priser.

MyTrendyPhone nettbutikk
MyTrendyPhone nettbutikk

2. iPhonehuset er ekspert på iPhone-tilbehør og har fine topplister og mange nyheter. De har over 12000 produkter for, og til, iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods og Apple TV. Bestiller du noe over 1000 kr får du gratis frakt.

3. Lux-Case har et av de største utvalgene av smartphones deksler i Norge med 10 000 mobildeksler for Apple, Samsung, HTC, LG, Nokia, Sony, Huawei og Blackberry. Betal trygt og sikkert med PayPal eller Klarna.


Har du tips til andre om hvilke nettbutikker som der de beste eller dårligste skriv en kommentar om det under. Det er fristende å si ‘ring oss’, men en liten melding under hjelper både oss og andre.

Les også:

14 nettbutikker med gadgets og duppedingser!
25 beste elektronikkbutikker!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.