Telia

Telia er en ledende leverandør av digitale tjenester i Norge, og tilbyr et bredt utvalg av mobilabonnementer, internett, TV og strømmetjenester. De fokuserer på brukervennlighet, service og innovasjon, inkludert utrulling av 5G-teknologi, for å møte kundenes behov.

Nettbutikk med mobiler, smartklokker og nettbrett. Mobilabonnement. TV og strømming. Internett. Fri levering.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Telia, Norges største utfordrer, er et av Norges ledende telekommunikasjonsselskaper og leverandører av digitale tjenester. De tilbyr et bredt spekter av tjenester til både private og bedriftskunder.

For privatkunder tilbyr Telia mobilabonnementer som er enkle og fleksible, og som passer for alle. Disse inkluderer ofte fordeler som fri tale, SMS og MMS, og bruk av mobilen til samme vilkår som i Norge. I tillegg tilbyr de et godt utvalg av nye og brukte mobiltelefoner fra kjente merker.

Telia har også sterkt fokus på TV og strømming, og tilbyr TV-kanaler, strømmetjenester og film – alt på ett sted. Dette gir kundene mulighet til å tilpasse sitt underholdningstilbud etter eget ønske.

På internettfronten tilbyr Telia løsninger som sikrer kundene et godt nett uansett hvor de bor og hva de skal bruke det til. Dette inkluderer både faste bredbåndstjenester og mobilt bredbånd. Telia er også aktivt involvert i utrulling av 5G-teknologi i Norge, og sikter mot å være en ledende aktør på dette området.

I Telia nettbutikk kan man kjøpe mobiltelefoner, smartklokker, nettbrett, få pakketilbud og skaffe tilbehør.

For bedriftskunder tilbyr Telia også en rekke løsninger skreddersydd for næringslivets behov, inkludert mobilt bredbånd, internett og TV-løsninger.

Telia gir også kunder mulighet til å samle alle sine tjenester på ett sted gjennom Telia Samlet. Dette gir flere fordeler og kan gi økonomiske besparelser.

Telia Utfordrerfond er et initiativ fra selskapet for å støtte innovative ideer og prosjekter i samfunnet. De legger også vekt på å gi gode råd og veiledning til foreldre om barns første mobiltelefon.

For å gi kundene best mulig service, tilbyr Telia flere digitale hjelpemidler som et dekningskart, driftsmeldinger, og mulighet til å laste ned apper. De har også en kundeservice som er tilgjengelig for å hjelpe med alle slags spørsmål og utfordringer.

Telia er også nevnt i denne artikkelen: 10 Bra mobilbutikker der du kan kjøpe mobil på nett

Nettbutikk med mobiler, smartklokker og nettbrett. Mobilabonnement. TV og strømming. Internett. Fri levering.

Telias nettbutikk
Telias nettbutikk
Bitcoin

Nei

Frakt

Fri frakt

Klarna

Nei

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Nei

Amex (American Express)

Nei

Google Pay

Nei

Qliro

Nei

Collector Bank

Nei

Elpy

Nei

SVEA

Nei

Gavekort

Nei

Outlet

Nei

Prismatch

Nei

Hjemlevering

Helthjem Hjemlevering

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Telia”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.