Makita verktøy kjøper du i disse nettbutikkene

hvor_kjøper_man_makita
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her finner du de beste nettbutikkene som selger Makita verktøy.

Lurer du på hvor du kjøper Makita verktøy på nett er denne artikkelen perfekt for deg. Nok en gang tar vi for oss et kjent merkevare og lister opp de beste nettbutikkene som fører merket. Selve butikklisten finner du litt lenger ned på siden, så scroll ned. Du finner også noen snarveier som går rett til Makita-avdelinger i noen av våre favorittnettbutikker så du får rask tilgang til alt av Makita verktøy og enkelt kan sjekke priser og tilbud.

Rask navigering listen over Makita-butikker

Makita er en svært populær produsent av elektroverktøy og har hjulpet mange med store og små byggeprosjekter, samt små og store hager. Merket kommer opprinnelig fra Japan og produseres også i Kina, USA, Storbritannia og Romania blant annet. Kvaliteten er upåklagelig og gjør at selv proffe tømrere bruker Makita i sin virksomhet. Er du hobbybruker eller hjemmesnekker vil du med elektroverktøy fra Makita ofte bli ansett som en som bryr seg om å bruke utstyr med kvalitet og ha peiling. Man kjenner godt igjen verktøyene på grunn av den karakteristiske blåfargen med hvit logo.

Typiske Makita produkter
Typiske Makita produkter – Klikk på bildet for å se hele utvalget hos P. Lindberg.

Makita leverer en mengde forskjellige elektroverktøy som muttertrekkere, sirkelsager, vinkelslipere, borskrutrekker, borhammer, bajonettsager, eksentersliper, lasermålere, multiverktøy, varmluftpistoler, kompressorer, hardføre radioer, støvsugere og spikerpistoler. Dette er derimot bare en liten del av alt de leverer. På nettsidene deres kan man lese om at de stadig kommer med nye produkter. I skrivende stund er det nye og oppgraderte gressklippere, hagesaker, kjedesager, løvblåserer og gresstrimmere som gjelder.

De har i tillegg til bensindrevne verktøy og utstyr også batteriverktøy på 7,2 V, 10,8 V og 18 Volt. Verktøy med samme volt-type kan bruke batterier om hverandre og i tillegg finnes en mengde adaptere, ladere og PowerPacks som gjør at man raskt kommer i gang igjen når batteriet tar slutt. Har du mange batterier vil du ha kontinuerlig drift.

Siden det finnes så mange produkter er det litt varierende hva de forskjellige nettbutikkene under har inne, men hvis du spør dem kan de nok skaffe det meste. Skriv gjerne en kommentar nederst med dine egne erfaringer med Makita og de nevnte nettbutikkene.

Noen kjappe snarveier

Finn raskt fram til noen utvalgte nettbutikkers Makita-avdeling (åpner seg i ny fane):


Nettbutikker med Makita verktøy

Disse fantastiske nettbutikkene fører merket her til lands. Vet du om flere, send oss en melding eller skriv en beskjed i kommentarfeltet. Bruk den blå knappen for å gå rett til nettbutikken. Nettsiden åpner seg i eget vindu.

logoNavnSammendragHandle

Lykke til med jobben enten det er i hagen eller på byggeplassen!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.