Berg Watches

Berg Watches, er et norsk klokkemerke som er kjent for sitt minimalistiske design og innovativ bruk av islandsk lakseskinn for reimer. Klokkene har ripefritt safirglass, sveitsiske Ronda urverk, og er vanntette ned til 50 meter.

Gratis levering. 2 års garanti. 180 dagers returrett. Betaling med Mastercard eller Klarna.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Berg Watches, et klokkemerke etablert i Norge i 2016 av Paal Friele Grung, representerer essensen av minimalistisk skandinavisk design kombinert med unike norske materialer. Grung startet selskapet med en visjon om å skape den ultimate minimalistiske klokken, inspirert av norsk motehistorie. Dette førte til en innovativ bruk av lakseskinn fra Island for klokkereimene, et materiale valgt for sin holdbarhet og historiske betydning i Norge.

Bergs klokker skiller seg ut med ripefritt safirglass, sveitsiske Ronda 704 urverk, og 316L rustfritt stål i urkassen. De er vanntette ned til 50 meter, noe som gjør dem robuste for ulike aktiviteter. En spesiell funksjon er klokkereimen med lomme for mikrobankkort, samt utskiftbare reimer som ikke krever verktøy for å endre.

Lanseringen av Berg skjedde gjennom en vellykket Kickstarter-kampanje i mars 2017, og merket ble raskt en suksess. Med over 500 solgte klokker og en innsamling på 880 000 norske kroner, ble Berg tidenes mest folkefinansierte norske klokke. Dette bidro til at Grung kunne realisere sin drøm og levere over 700 forhåndsbestilte klokker globalt.

En av Bergs mest populære modeller, Ulriken, har nylig blitt oppgradert til Ulriken 2.0. Denne nye versjonen kombinerer sølv og mørkeblå farger, og har en norskprodusert lakseskinnreim samt en unik solskinnsskive som skaper et spesielt design når lys treffer urskiven.

Berg Watches kombinerer kvalitet, design og norsk arv for å skape tidløse og innovative klokker som appellerer til et globalt publikum. Sjekk nettsidene deres for mer info.

Berg klokker er selvfølgelig med på listen over beste klokkebutikker: 10 Bra butikker som selger klokker på nett

Gratis levering. 2 års garanti. 180 dagers returrett. Betaling med Mastercard eller Klarna.

Klarna

Ja

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Nei

Bitcoin

Nei

Gavekort

Nei

Frakt

Fri frakt

Amex (American Express)

Ja

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Berg Watches”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.