Kondomer på nett – Tips til 15 seriøse nettbutikker

Kondomer på nett
Siden kan inneholde annonselenker

Kjøp kondomer på nett fra en av disse trygge og seriøse nettbutikkene

Vil du kjøpe kondom på nettet? Kondomer er et lett tilgjengelig og svært vanlig prevensjonsmiddel anbefalt for å unngå uønsket graviditet, ha sikker sex og hvis du vil forhindre overhøring av kjønnssykdommer når du har vaginal, anal eller oralsex. Det er ganske enkelt å skaffe seg på apotek, helsestasjon, kondomeri eller i matbutikk, men det er flere selvsagte fordeler med å kjøpe kondomer på nett. Lenger ned på siden finner du den beste oversikten over seriøse nettbutikker som selger kondomer med direktelenker rett til kondomutvalget.

Travel? Scroll ned til kondombutikkene her!

Kondomer i seg selv har den store fordelen at det er regnet som det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter mot kjønnssykdommer. Dette fordi det blir et fysisk skille mellom penis og vagina. Det påvirker heller ikke kroppens hormonsystemer slik som andre prevensjonsmidler som p-piller, p-plaster, p-ring, p-stav og hormonspiral. Den tredje store fordelen med kondomer kan for noen være at den bidrar til nedsatt følsomhet, noe som kan stoppe for tidlig sædavgang.

Det er alltid fordelaktig å ha kondomer tilgjengelig hjemme eller i lommeboka dersom det skulle dukke opp en situasjon der dette trengs. bedre føre var enn etter snar, er det noe som heter.

Kondomer finner man stort sett hos nettapotek, noen nettbutikker med helse, skjønnhet og intimprodukter samt voksenbutikker med sexleketøy og så videre. Noen klesbutikker, slik som Nelly, selger også. Listen lenger ned viser alle disse herlige nettbutikkene i en salig blanding.

Fordelene med å kjøpe kondomer på nett

Vi elsker netthandel og nettbutikker og ser at det er mange gode grunner til å kjøpe kondomer på nett. Noen av fordelene er at du kan handle kondomer trygt, sikkert og med diskresjon i en nettbutikk. Det er perfekt for de som synes det er flaut å handle i en vanlig fysisk butikk. Det bør ikke være flaut å kjøpe kondomer, men det er mange av oss som syns det er det likevel. Frakten er diskret og anonymisert så selv ikke postbudet skjønner hva du har fått tilsendt.

Man kan også lese brukeranmeldelser, finne nye varianter og sjekke prisen på mange forskjellige produkter. Den store fordelen med netthandel er at det er fort gjort og at man slipper bevege seg utenfor huset – og du vil alltid ha kondomer tilgjengelig.

Snarveier til butikker som har kondomer på nett

Du kan kjøpe dem diskret fra nettstedene under. De har et stort utvalg av merker, størrelser og varianter som passer dine behov. Hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse kondom som er riktig for deg, har noen av de en brukervennlig størrelsestabell på produktsiden, slik at du vet nøyaktig hvilken du skal kjøpe før du betaler. Flere har også returordninger om du finner ut at du har kjøpt feil. Det gjelder selvfølgelig ubrukt og uåpnet forpakning.

Prisene dere er også billige og rimelige. Pluss at gratis frakt, eller fri frakt om du handler for over et visst beløp, på alle bestillinger er det ingen grunn til ikke å fylle opp i dag. Kondomeriet har for eksempel fast lav frakt.

Kjøp kondomer online trygt og sikkert i Norge. Bestill kondom fra Norges største utvalg.

Velg deg ut en av disse topp 10 nettbutikkene:

1. Kondomeriet – kjent kondomeri

Kondomeriet har rundt 60 forskjellige kondomer fra kjente og trygge kondomprodusenter som RFSU, Masxulan, Durex, EXS og World’s Best. Finn riktig størrelse ved hjelp av deres store kondomguide. Få direkte adgang til kondomutvalget ved å trykke på bildet:

Klikk for Kondomeriets utvalg
Klikk for Kondomeriets utvalg

2. Med24.no – Nettapotek med kondomer under kategorien sex og samliv

Det trygge nettapoteket Med24 har et tredvetalls kondomer fra kjente merker som Durex, Glyde, Here We Flo, Protex, RFSU, ValMed og XO!. Klikk på bildet for å shoppe:

Kondomer Med24
Kondomer hos Med24

3. ORION Shop – Sexbutikk med supert kondomutvalg

ORION har kondomer uten lateks, med nupper og i XXL størrlese fra merkene ANOS, Durex, Manix, Mister Size og Secura. I tillegg har de glidemiddel og andre ting du trenger.

ORION Shop kondomutvalg
Klikk for å se ORION Shops kondomutvalg

4. Sinful – kondomer på nett

Sinful har masse kondomer og sorterer dem i egne underkategorier som heter spesialkondomer, store kondomer, billige kondomer, alminnelige kondomer, tynne kondomer og bedøvende kondomer. De viser deg deres mest solgt produkter så du ser hva som er populært. De fører nesten 20 forskjellige kondommerker som inkluderer Durex, RFSU, Lelo og My.Size. De har også en omfattende kondomguide med historie, spennende fakta og bruksanvisninger. Klikk på bildet under for å gå rett til kondomavdelingen og utvalget:

Kondomer hos nettbutikken Sinful
Kondomer hos nettbutikken Sinful

5. Apotekhjem – trygt nettapotek

Apotekhjem er et trygt og godt nettapotek som tar vare på deg. De har alle populære kondommerker som RFSU, Durex og veganske Glyde. Pass også på å kjøpe med glidemiddel mens du er i gang. Apotekhjem nettbutikk sender selvfølgelig diskret og du kan betale enkelt og raskt med Vipps.

6. Farmasiet – apotek på nett

Farmasiet nettapotek har selvfølgelig også kondomer, noe et hvert seriøst nettapotek skal ha. Prisene er i perioder sterkt rabatterte, så det anbefales å sjekke her. De fører Durex og RFSU.

Les også: Alle trygge nettapotek

7. Amor

Amor, kjent for sexleketøy og sexy undertøy, har også kondomer i sin tilbehørskategori. De har varianter i mange forskjellige størrelser, tykkelser, med og uten smak. Merkene de har er Secura Kondome, MoreAmore, Durex og Mister Size.

8. Nytelse – anbefalt nettbutikk med sexleketøy og tilbehør

Nytelse er en nettbutikk vi har anbefalt i mange sammenhenger og som vi stadig vender tilbake til. De påpeker at kondomer kan være gøy og har mange fordeler. De har varianter med smak, uten smak, farger, forskjellig finish og forskjellig følsomhet. Se mer her: (saken fortsetter under videoen)

9. Vuxen sexbutikk

Vuxen har et virkelig stort arsenal vanlige, stimulerende, utsettende og smakfulle kondomer fra merker som Durex, Fun Factory, Lelo, London, Manix, RFSU, Secura og Skins. De har også kondom for kvinner.

10. Eleven – skjønnhetsbutikk med noko attåt

Eleven selger det meste av kropps- og skjønnhetsprodukter på nett og har i den sammenheng et stort utvalg kondomer. De fører merkene Lelo og RFSU til en rimelig penge.

11. Nordic Feel – også en skjønnhetsbutikk med kondomer

Nordic Feel som også er en skjønnhetsbutikk på nett har et stort utvalg RFSU kondomer. Fri frakt over 199 kr, så hvis du handler mer en et par pakker får du det tilsendt gratis.

12. Kondomkongen.no – Billige, og gratis kondomer

Kondomkongen er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av kondomer og relaterte produkter. Butikken legger vekt på diskresjon, kvalitet, pris, og hurtig levering. De tilbyr også gratis kondomer, samt gratis frakt for bestillinger over 149 kr. Nettsidene kan fremstå litt rotete, men det skal ikke by på store problemer å finne noen supre kondomer du kan kjøpe diskre og enkelt.

13. Billige kondomer

For svært billige kondomer kan du sjekke Shopping4net.


15 Nettbutikker som selger kondomer

Disse nettbutikkene er perfekte å bestille kondomer på nett fra. Det er de samme som nevnt over, men du kan lese litt mer generelt om butikken. Enten det er første gang du kjøper kondomer eller om dette er noe du gjør regelmessig, vet vi at det er perfekt å shoppe herfra. Her finner du de beste kondomer på nett:

logoNavnSammendragHandle
Amor
Amor

Amor selger sexleketøy på en enkel og trygg måte. Kategoriene i menyen er produkter for kvinner, menn, par, Womanizer, fetisj, tilbehør og tilbud.

Rask og diskree levering. 365 dagers åpent kjøp. Gratis retur.

apotekhjem
Apotekhjem

Apotekhjem er Fyrstikktorget apoteks nettbutikk. De er et norskt kjedeuavhengig apotek med produkter for mennesker og dyr. I 2003 var de først ute i Norge med nettsalg av legemidler og apotekvarer til profesjonelle kunder som leger, tannleger og veterinærer. I 2006 var de igjen først ute med salg av reseptfrie apotekvarer til forbrukere. Selger Antibac og desinfeksjon.

Fri frakt på kjøp over 800. Godkjent av Statens Legemiddelverk. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

Apotera
Apotera

Apotera kaller seg Ditt apotek på nett, og er nettopp det. Det norske godkjente apoteket har tusenvis av apotekvarer innen ansiktspleie, feber og forkjølelse, hygiene og intim, hår og hudpleie, kosttilskudd, mage og tarm, mat og drikke, mor og barn, munn og tann pluss mye mer.

Gratis frakt over beløp. Rask levering (1-3 dager). Betal med Klarna. Trygg e-Handel sertifisert.

Eleven
Eleven

Eleven selger skjønnhetsprodutker på nett og er autorisert forhandler av disse varene, som betyr at det er trygt og ekte. Her finner du hudpleie, sminke, duft, parfyme, hårpleie K-Beauty og gode kampanjer og nyheter. De har mange kjente merkevarer som L’Oréal Paris, Lancôme, Clarins, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier, Gucci, Narciso Rodriguez, Dolce & Gabbana, Elizabeth Arden, Calvin Klein, Max Factor og By Terry – bare for å nevne noen.

Fri frakt over 199 kr. Betal med Qliro.

Farmasiet
Farmasiet

Farmasiet er et apotek på nett med trygge reseptvarer. De har chattefunksjon som setter deg i kontakt med flinke farmasøyter som gir deg god hjelp helt anonymt. Du får 10% rabatt på ditt neste kjøp ved innmelding til nyhetsbrev.

Fri frakt på reseptvarer. Rask levering. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

Kondomeriet
Kondomeriet

Kondomeriet har siden 1989 vært ledende innen salg av sexleketøy i Norge. Deres oppskrift på suksess er å ta kundene på alvor og gi god service. Hovedkategoriene på siden deres er sexleketøy, tilbehør, sexy undertøy og frekke sexleketøy. Bra kondomeri med mange varianter av vibrator og buttplugg.

Fast frakt. Tar Vipps og PayPal. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

Kondomkongen logo
Kondomkongen

Kondomkongen er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av kondomer og relaterte produkter. Butikken legger vekt på diskresjon, kvalitet, pris, og hurtig levering. De tilbyr også gratis kondomer, samt gratis frakt for bestillinger over 149 kr.

Gratis frakt over 149 kr. Supersikker betaling. Diskret forsendelse. Gratis kondomer.

Lovetoys
Lovetoys

Lovetoys.no er en erotisk nettbutikk for ekte erotikk og romantikk. De har mange spennende, sexy kostymer, klær og kjoler for rollespill og lek. Ellers masse produkter og frekke leker for ham, henne og par. Her får du kjøpt Fifty Shades of Grey produkter.

Lynrask levering.  Vipps.  Prismatch.  Sikker og norsk. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

Med24 logo
Med24

Med24.no er et fantastisk nytt norsk nettapotek med slagordet «Sunne valg, helt enkelt – ditt helse- og livsstils apotek på nett». De er naturligvis godkjent av legemiddelverket.

Med24.no har et godt utvalg produkter til lave priser innen helse, skjønnhet og livsstil. I menyen klikker du deg fram blant kategoriene Kosttilskudd, Personlig pleie, Skjønnhet, Hårpleie, Helse & livsstil, Slank & Fitness, Mat & drikke, Mor & Barn, Hjem & Fritid, Sex & Samliv og bra kampanjer.

Gratis frakt over 499 kr. Kundeservice der du kan snakke med farmasøyt. Medlemsbonus. Klarna betaling.

Nelly nettbutikk
Nelly

Nelly har klær, sko, undertøy og kjoler fra mange kjente merker. Gratis frakt og ekspress hjemlevering. Menn, sjekk Nly Man.

Fri frakt på bestillinger over 299. Enkel bytte og fri retur.

Nordicfeel
Nordicfeel

Nordicfeel er en nettbutikk som selger parfyme, hudpleie og hårpleie til gode priser og har et omfattende utvalg av parfymer. Hovedkategoriene deres er duft, hårpleie, hudpleie, sustainable beauty, kampanjer og mann.

Gratis frakt over 199. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

nytelse_no
Nytelse

Nytelse er en av de største nettbutikkene i Norge for kjøp av erotiske artikler. De har over 10 års erfaring og kontorer og lager i Holmestrand. Her år du produkter og sexleketøy for kvinner, for menn, for begge, massasje og spa produkter, essensielle ting, undertøy, kostymer og sko, bondage og fetish, spill og erotiske filmer.

Fast frakt. Rask hjemlevering med Porterbuddy. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

orion shop logo
ORION Norge

ORION shop er en erotisk nettbutikk og postordre med over 5000 pirrende erotiske produkter. Her kan du kjøpe vibrator, masturbatorer, analtoys, dildoer, sexleketøy, sexy undertøy, fetisjprodukter og mye mer. Leter du etter stimulerende sexleketøy for kvinner, menn og par som bondage og lenker, strap-on, fjær og fingertoys har de et fantastisk utvalg. Bestselgere inkluderer: vibratorer, dildoer, undertøy, glidegel, kondomer og Womanizer.

ORION har 40 års erfaring. Diskret leveranse. Trygg betaling med PayPal. Alle priser i norske kroner inkludert moms. Gratis frakt over 1000 kroner.

Passionfruit nettbutikk
Passionfruit

Passionfruit er en nettbutikk for voksne med sexleketøy, undertøy og ting til dildoparty. I menyen på siden kan du velge mellom produkter for henne, ham, par, samt sexleketøy, undertøy, fetish, glidemiddel, må ha, kostymer og homeparty.

Prismatch.  60 dagers åpent kjøp.  Fri frakt over 600,-.  

RFSU
RFSU

RFSU nettbutikk selger alt innen intimpleie, sexleketøy og kondomer. Kategoriene på sidene spenner over hele spekteret fra kondomer, glidemiddel, sex og lyst, hårfjerning, intimpleie og selvtester. Les om nyheter og kampanjer. Mye god inspirasjon og seksualopplysning.

Diskret levering. 3-6 dagers levering. 100 dagers åpent kjøp.

Shopping4Net
Shopping4Net

Shopping4Net er en nettbutikk, eller mer et nettvarehus, med mye forskjellig. De har holdt på siden 1999 og tilbyr spennende produkter til svært gode priser. For øyeblikket får du kjøpt produkter innen skjønnhet, kontaktlinser, helsekost, apotek, hjem, leker og skrivertilbehør (som blekkpatroner) her.

Billig, trygt og enkelt. Fri frakt på alt på kjøp over 299 kr.

Sinful
Sinful

Sinful er Skandinavias største forhandler av sexleketøy for kvinner, menn og par. De har avdelinger i Norge, Danmark, Sverige og Finland og 8 års erfaring med erotikk og sexleketøy. Siden oppstarten i 2008 har de fokusert på å forbedre skandinavenes sexliv med hjelp av sexleketøy.

Sinful har nylig lansert et nytt merkevare som heter Ohhcean. Dette er produkter som er fremstilt av ocean-bound plast. Ohhcean-kolleksjonen, som foreløpig består av 3 produkter er sexleketøy svøpt i silkemyk silikon, som gir nytt liv til gammel plast. De tre produktene er Magic Wand, en G-spot vibrator og en Body Vibrator.

Fast frakt over 800,-. Diskre forsendelse. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Vitusapotek
Vitusapotek

Vitusapotek er en landsdekkende kjede med over 230 apotek og apotek på nett. De ønsker å tilby sine kunder gode råd, et bredt utvalg av kvalitetsprodukter innen helse og velvære og til en enkel og trygg handel på nett.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Vuxen
Vuxen

Vuxen er en nettbutikk med kanskje Nord Europas største utvalg av sexleketøy og erotikkprodukter fra bransjens beste varemerker. Her finner du også det du trenger innen klær og sexy undertøy, forspill og romantikk, aportekvarer og inspirasjon.

Anonyme leveranser.  Diskre ekspresslevering. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk


Hvor kan man få gratis kondomer?

Jo, hos Helsenorge. Her kan du også lese mer om hvordan bruke kondom riktig, hvorfor man bør bruke kondom og grunner til at kondomet sprekker. Bestill gratis kondomer her.

Sørg for at du alltid bruker dem riktig! Kondomer kommer i forskjellige størrelser og varianter, så det kan ta litt prøving og feiling å finne en som passer godt. Det er til og med kondomer laget spesielt for personer med latex-allergi eller annen sensitivitet. Uansett hvilken type beskyttelse som fungerer best for deg og din livsstil, er kundeservicen i nettbutikkene klare for å hjelpe deg gjennom denne prosessen, slik at du forblir trygg på alle dine seksuelle eventyr.

Har du noen gang hatt kondombrudd?

Det er ikke morsomt med et ødelagt kondom, men det skjer. Og når det først skjer, må du vite hva du skal gjøre videre. Hvis kondomet gikk i stykker underveis i samleiet (altså inne i kroppen), er det fortsatt tid for nødprevensjon for å forhindre graviditet hvis det tas innen 120 timer etter uhellet. Piller er tilgjengelig på apotek og noen klinikker uten resept – og de fungerer best i løpet av de første 24 timene etter ubeskyttet sex. Hør med apoteket – vi er ikke eksperter.

En god huskeregel er alltid å bruke kondom ved tilfeldige seksuelle partnere. Have fun!

Les også: Beste nettbutikker med sexleketøy

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.