Her kjøper du sexleketøy på nett

Siden kan inneholde annonselenker

I disse nettbutikkene kjøper du erotikk og sexleketøy på nett.

Det er mange voksenbutikker som er trygge, diskré og enkle å handle i. Mange snakker kanskje ikke så høyt om at de kjøper sexleketøy på nett, men det er vanligere enn man skulle tro! I 2020 økte netthandelen av sexleketøy fra året før, ifølge Dibs rapport, noe som viser at det er svært populært.

Det å gå inn i en fysisk butikk og handle erotikkprodukter kan fortsatt virke skremmende på noen, så da er den perfekte løsningen å handle på Internett. Da kan man i ro og mak besøke en bra erotikkbutikk, finne noe man ønsker seg og få det levert i posten.

Husk også å bestill en av de mange eksklusive og pirrende adventskalenderne for voksne for en herlig førjulstid. I denne artikkelen får du tips til de 7 beste erotiske julekalendere.

Sånn… uten å dvele for mye; la netthandelen fortsette. De frekke nettbutikkene vises rett under denne annonsen:

Annonse fra Nytelse:

Våre 3 anbefalinger og favoritter – trygge norske nettbutikker som selger sexleker

Her er eButikker’s topp 3 butikker der du kan handle sexleketøy på nett. Alle disse tre er norske og sender fra Norge. Hvilken er din favoritt? Ser du en butikk som mangler, meld den inn her. Legg gjerne inn en kommentar nederst med de erfaringer du har eller forslag til bra produkter.

1. Nytelse.no er en stor nettbutikk med erotiske hjelpemidler for kvinner, menn og par. De leverer fra eget lager, med fokus på din trygghet, rask leveranse og kvalitetsprodukter. Hvis du bare ønsker deg noe nytt og spennende, men vet ikke hva, så sjekk ut Bestselger og Produktnyheter sidene deres!

2. Erotikknett er en sexshop med et kjempeutvalg av sexleketøy, erotiske filmer og sexy undertøy med lang erfaring. De sender raskt med høy diskresjon. Prisene er lave og det er ofte gode tilbud. De har egen inspirerende sexblogg. Anbefales!

3. Lovetoys.no er en helnorsk butikk med lager i Sarpsborg. De pakker i anonyme sendinger og bruker navnet LT som avsender. De har alt du trenger til han og henne, kostymer og klær samt frekke leker og SM. Du finner også tilbehør som massasjeolje, kondomer, glidemiddel og morsomme gaver i nettbutikken. Betal sikkert med trygge betalingsløsninger.


De beste nettbutikkene som selger sexleketøy og erotikkprodukter

Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side. Bruk filtrene til å sortere ut om online butikken, for eksempel, har gratis frakt over et visst beløp:

logoNavnSammendragHandle

Ha ting klart når du trenger det

Det krever et lite snev av planlegging i forkant, da det ikke er mulig å få det du bestiller med en gang når du kanskje har behov for det, men nettbutikkene sender som regel raskt og gjerne samme dag. 🙂 Oppfordringen vår er uansett klar; kjøp sexleketøy!

Typiske produkter for kvinner kan være dildoer, vibrator, klitorisvibratorer, rabbitvibrator, vaginakuler, analkuler, erotisk undertøy, støvletter, glidemiddel, orgasmekrem og lignende. Menn kjøper gjerne forskjellige onaniprodukter, penisringer, kondomer, håndjern, penispumper, sexdukker og fleshlights. For par kan kanskje et spennende sexmøbel være pirrende.

Det er nok å velge i og moro å bla seg igjennom de forskjellige kategoriene i nettbutikkene. Kanskje er det på tide å prøve noe nytt som BDSM, kostymer eller et pirrende spill? De forskjellige online butikkene, som Sinful, gir deg gjerne veiledning og hjelp til å velge produkter om du trenger det.

Har du lyst til å arrangere et dildoparty, eller homeparty, hjelper for eksempel Passionfruit deg med det. Trenger du produkter for å hjelpe til med ereksjonsproblemer og andre penis problemer, eller produkter for å hjelpe kvinner med for eksempel vaginal oppstramming, sjekk ut nettbutikken Billige-Tester hvor man får hjelp med kanskje flaue problemer.

Annonse fra Sinful:

Fokus på diskresjon

Alle disse seriøse sexleketøysbutikkene sikrer deg rask levering i diskré pakker. Selv kontoutskriften tenker mange av dem på og oppgir gjerne et litt annet navn enn navnet på selve erotikkbutikken. Det kan jo komme godt med selv om det ikke bør være flaut å kjøpe sexprodukter i våre dager.

Sexy undertøy

Leter du etter internettbutikker med pent undertøy? Finn butikker som selger dette i denne kategorien, selv om den dekker et litt større spekter av undertøy. Ellers er nettbutikken til Timarco et godt valg for stilfullt undertøy.

Her er resten av nettbutikkene innen denne nisjen, og de du finner i Sexleketøy kategorien her på eButikker.no:

Tusen takk for at du deler videre, kommenterer og legger igjen linker til denne siden fra ditt eget nettsted. Del gjerne dine egne erfaringer om erotikkbutikker på internett og gi litt ris eller ros til din favoritt i kommentarfeltet.

Annonse fra Amor:

Les også: Datingsider på nett – full oversikt over de beste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.