Her kjøper du sexleketøy på nett

sexleketøy på nett
Siden kan inneholde annonselenker

I disse nettbutikkene kjøper du erotikk og sexleketøy på nett

Vil du kjøpe sexleketøy uten at noen finner ut av det? Det er mange voksenbutikker som er trygge, diskré og enkle å handle i. Mange snakker kanskje ikke så høyt om at de kjøper sexleketøy på nett, men det er vanligere enn man skulle tro! I 2020 økte netthandelen av intimprodukter og sexleketøy fra året før, ifølge Dibs rapport, noe som viser at det er svært populært. I denne artikkelen viser vi deg nettbutikker som kanskje kan bli din nye favoritt.

Du kan nå kjøpe fantastiske sexleketøy fra en nettbutikk og ingen kommer til å finne ut av det. Vi har funnet de beste og mest seriøse nettbutikkene som sender diskret, slik at ingen vet hva som er inni pakken. Det eneste de vil se er returadressen – ikke akkurat sexy, men det får jobben gjort!

Det å gå inn i en fysisk butikk og handle erotikkprodukter kan fortsatt virke skremmende på noen, så da er den perfekte løsningen å handle i en erotisk butikk på internett. Da kan man i ro og mak besøke en bra erotikkbutikk, finne noe man ønsker seg og få det levert i posten. Utvalget er vanvittig spennende fra det helt enkle av vibratorer opp til flotte sexdukker.

Husk også å bestill en av de mange eksklusive og pirrende adventskalenderne for voksne for en herlig førjulstid. I denne artikkelen får du tips til de 7 beste erotiske julekalendere.

Sånn… uten å dvele for mye; la netthandelen fortsette.


Topp 3 erotiske butikker – trygge norske nettbutikker som selger sexleker

Her er eButikker’s topp 3 butikker der du kan handle sexleketøy på nett. Alle disse tre er norske og sender fra Norge. Hvilken er din favoritt? Ser du en butikk som mangler, meld den inn her. Legg gjerne inn en kommentar nederst med de erfaringer du har eller forslag til bra produkter.

1. Nytelse.no er en stor nettbutikk med erotiske hjelpemidler for kvinner, menn og par. De leverer fra eget lager, med fokus på din trygghet, rask leveranse og kvalitetsprodukter. Hvis du bare ønsker deg noe nytt og spennende, men vet ikke hva, så sjekk ut Bestselger og Produktnyheter sidene deres! De selger Womanizer.

Nytelse nettbutikk
Nytelse nettbutikk

2. Amor er en spennende nettbutikk med sexleketøy og masser av tilbehør. Her finner du pirrende produkter for kvinner, menn og par samt populære produkter som Womanizer. Rask og trygg levering samt 365 dagers åpent kjøp og gratis retur gjør det verdt å handle herfra. En meget bra erotisk butikk.

2. Erotikknett er en sexshop med et kjempeutvalg av sexleketøy, erotiske filmer og sexy undertøy med lang erfaring. De sender raskt med høy diskresjon. Prisene er lave og det er ofte gode tilbud. De har egen inspirerende sexblogg. Anbefales!


De beste nettbutikkene som selger sexleketøy, intimprodukter og erotikkprodukter

Finn en bra erotisk butikk. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side. Besøk en av disse anbefalte nettstedene i dag og begynn å handle for alle dine seksuelle behov!

logoNavnSammendragHandle

Ha ting klart når du trenger det

Det krever et lite snev av planlegging i forkant, da det ikke er mulig å få det du bestiller med en gang når du kanskje har behov for det, men nettbutikkene sender som regel raskt og gjerne samme dag. 🙂 Oppfordringen vår er uansett klar; kjøp sexleketøy!

Typiske produkter for kvinner kan være dildoer, vibrator, klitorisvibratorer, rabbitvibrator, vaginakuler, analkuler, erotisk undertøy, støvletter, glidemiddel, orgasmekrem og lignende. Menn kjøper gjerne forskjellige onaniprodukter, penisringer, kondomer, håndjern, penispumper, sexdukker og fleshlights. For par kan kanskje et spennende sexmøbel være pirrende.

Det er nok å velge i og moro å bla seg igjennom de forskjellige kategoriene i nettbutikkene. Kanskje er det på tide å prøve noe nytt som BDSM, kostymer eller et pirrende spill? De forskjellige online butikkene, som Sinful, gir deg gjerne veiledning og hjelp til å velge produkter om du trenger det.

Har du lyst til å arrangere et dildoparty, eller homeparty, hjelper for eksempel Passionfruit deg med det. Trenger du produkter for å hjelpe til med ereksjonsproblemer og andre penis problemer, eller produkter for å hjelpe kvinner med for eksempel vaginal oppstramming, sjekk ut nettbutikken Billige-Tester hvor man får hjelp med kanskje flaue problemer.

Fokus på diskresjon

Alle disse seriøse sexleketøysbutikkene sikrer deg rask levering i diskré pakker. Selv kontoutskriften tenker mange av dem på og oppgir gjerne et litt annet navn enn navnet på selve erotikkbutikken. Det kan jo komme godt med selv om det ikke bør være flaut å kjøpe sex produkter i våre dager.

Sexy undertøy

Leter du etter internettbutikker med pent undertøy? Finn butikker som selger dette i denne kategorien, selv om den dekker et litt større spekter av undertøy. Ellers er nettbutikken til Timarco et godt valg for stilfullt undertøy.

Her er resten av nettbutikkene innen denne nisjen, og de du finner i Sexleketøy kategorien her på eButikker.no:

Tusen takk for at du deler videre, kommenterer og legger igjen linker til denne siden fra ditt eget nettsted. Del gjerne dine egne erfaringer om erotikkbutikker på internett og gi litt ris eller ros til din favoritt i kommentarfeltet.

Les også: Datingsider på nett – full oversikt over de beste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.