Om BDSM møbler og trygge nettbutikker som selger

bdsm møbler
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

BDSM møbler – en guide til fenomenet og hvor det er best å handle på nett

BDSM er en kompleks, men tiltrekkende verden for mange. BDSM står for bondage, dominans, sadisme og masochisme. De som ønsker å utforske sine grenser og oppdage nye seksuelle horisonter, kan ofte finne at det riktige utstyret kan gjøre en stor forskjell. I denne artikkelen vil vi fokusere på BDSM-møbler, eller bondage møbler, og hvilke nettbutikker det er tryggest og best å handle fra. Et bra BDSM møbel er et kritisk element for de som ønsker å ta sin BDSM-opplevelse til et nytt nivå. Vi har tidligere skrevet om sexleketøy og hvor det er best å netthandle.

Det er mange useriøse nettsider om dette emnet der ute, og selv når du søker på «BDSM møbler» på Google kommer det opp mange rare sider som rett og slett kan inneholde virus og mye annet rart. Så vær forsiktig og surf sikkert.

Hva er BDSM møbler?

Hva er BDSM, og hva er alt oppstyret med disse møblene? BDSM-møbler er tilbehør laget for å forbedre opplevelsen av bondage, dominans, sadisme og masochisme. De kan variere fra små, diskrete elementer som halsbånd og håndjern, til større møbler som kors, benker, hestestoler og bur. Disse møblene er spesielt designet for å gi støtte, komfort og tilrettelegge for et mangfold av stillinger og aktiviteter. Sinful selger for eksmepl også puter, sexhusker, stoler og laken i vinyl og lakk.

Noen typer av BDSM møbler er:

  1. Bondage Benker: Dette er vanligvis polstrede benker som har festepunkter hvor brukeren kan binde seg fast. Disse benkene kan gi økt komfort under lengre bondage-scener.
  2. BDSM Kors: Også kjent som et St. Andrews-kors, dette er et stort X-formet møbel som lar en person være bundet opp i en stående stilling.
  3. Hestestoler: Denne typen møbel er ideell for dominans- og underkastelsesscener. Det gir den dominerende partneren muligheten til å sette den underdanige partneren i en sårbar posisjon.
  4. Bondage Rammer: Dette er rammestrukturer hvor brukeren kan binde seg fast. De er ideelle for suspensjon og tau bondage.
  5. Bur og Cellar: Disse møblene lar den underdanige partneren bli låst inne, noe som kan skape en intens følelse av dominans og underkastelse.
  6. Queening Stoler: Dette er en type stol som er designet for at den dominerende partneren skal sitte på, mens den underdanige partneren kan utføre oralsex eller andre handlinger.

Mye av dette kan du skaffe på nett. Når du handler BDSM-møbler på nettet, er det viktig å huske på at sikkerhet alltid skal være en prioritet. Sørg for å kjøpe fra trygge, seriøse nettsteder, og sørg for at du forstår hvordan du bruker møblene før du begynner.

Her er noen tips til bra nettbutikker som har BDSM møbler til sexrommet hjemme:


Topp 3 nettbutikker med BDSM møbler (og utstyr)

1. Nytelse – hjelper deg å møblere sexrommet

Nytelse.no er en norsk nettbutikk spesialisert på salg av BDSM-møbler og relaterte produkter for det perfekte sexrommet hjemme, og et herlig sexliv. Nettsiden tilbyr et bredt utvalg av sexmøbler designet for BDSM-aktiviteter, inkludert produkter som posisjonspute, Whipsmart Yoga Sex Swing, BDSM stoler, Andreaskors med veggfester og BDSM misjonærmøbel. Det er også tilbud på en rekke produkter som Ekstrem Suspension-møbel og BDSM benk med hjul. Butikken tilbyr rask forsendelse, med pakker som blir sendt ut samme dag for ordrer som er lagt inn innen en bestemt tidsramme. Kundestøtte er tilgjengelig via både e-post og telefon. Anbefales.

Sjekk sexrom-møbler hos Nytelse

Utfyllende kategori med sexrom møbler hos Nytelse
Utfyllende kategori med sexrom møbler hos Nytelse

2. Sinful – anerkjent sexbutikk med mye gøy

Nettbutikken Sinful tilbyr et bredt utvalg av BDSM-møbler for personer som er interesserte i å utforske forskjellige aspekter av deres seksualitet. De selger over 6000 forskjellige produkter, inkludert håndjern, blindfolds, pisker, padler, sexmaskiner og mange forskjellige typer møbler som kan brukes for forskjellige sexstillinger. Nettbutikken Sinful har også forskjellige typer laken som kan beskytte madrassen under lek. I tillegg tilbyr de antrekk og andre rekvisitter som kan forbedre stemningen og opplevelsen. Denne butikken er ideell for par som ønsker å eksperimentere, eller for de som er mer erfarne og leter etter nye elementer å legge til i sin samling.

Se utvalget av sexmaskiner og SM møbler


3. Amor – trygg og seriøs innen BDSM utstyr og sexmaskiner

Den morsomme sexbutikken Amor er kjent for sitt mangfoldige utvalg av BDSM møbler og sexmaskiner. Med et utvalg som spenner fra forskjellige merker som You2Toys, Lovense, Rimba, Fetish Fantasy og Liberator, tilbyr de kunder et bredt spekter av valgmuligheter for å forbedre deres intime opplevelser. Når det gjelder BDSM-møbler, tilbyr de en rekke sexhuskerog forskjellige typer sexstoler. For de som ønsker å prøve noe litt annerledes, har de sexpute for en mer komfortabel opplevelse. Amor gir vekt på trygg handel og diskré levering for å sørge for at du kan handle med full tillit.

Se Amors utvalg BDSM møbler

Sjekk også disse butikkene som kan ha noe: Her kjøper du sexleketøy på nett trygt


Kan man lage BDSM-møbler selv?

Å lage dine egne BDSM-møbler kan være en spennende og givende opplevelse. Du kan tilpasse hvert stykke etter dine egne behov og preferanser, og det gir en ekstra dimensjon av personlig tilfredsstillelse. Du kan finne inspirasjon fra et vell av ressurser på nettet, inkludert nettsamfunn, blogger, og DIY-opplæringsprogrammer. Populære prosjekter inkluderer å lage enkle bondage-rammer, modifiserte stoler, eller selv mer komplekse møbler som St. Andrews kors.

Men det er viktig å merke seg at det å bygge dine egne BDSM-møbler kan kreve betydelig tid, innsats, og håndverksmessige ferdigheter. Det kan også være kostbart, spesielt hvis du tar sikkerhetsstandarder og holdbarhet i betraktning. I tillegg, hvis møblene ikke er riktig bygget, kan de potensielt utgjøre en sikkerhetsrisiko. Man vil jo ikke at det skal skade partneren.

Det er derfor mange velger å kjøpe ferdiglagde BDSM-møbler fra pålitelige forhandlere. Disse møblene er ofte spesialdesignet med sikkerhet og komfort i tankene, og er laget av materialer som er ment å vare. Så mens det absolutt er mulig å lage dine egne BDSM-møbler, kan det ofte være enklere og tryggere å kjøpe dem.

Hvilke typer mennesker driver med BDSM?

Det er en vanlig misforståelse at mennesker som praktiserer BDSM er på en eller annen måte «annerledes» enn resten av samfunnet. I virkeligheten, kommer BDSM-entusiaster fra alle samfunnslag, og de er like varierte som mennesker generelt.

BDSM tiltrekker seg et bredt spekter av mennesker, inkludert menn, kvinner og de som identifiserer seg utenfor det binære kjønnssystemet. Det inkluderer mennesker av alle aldre (over den juridiske aldersgrensen for seksuell samtykke, selvfølgelig), etnisiteter, religioner, yrker, og sosioøkonomiske bakgrunner.

Folk praktiserer BDSM for en rekke forskjellige grunner. Noen finner det seksuelt opphissende, noen liker opplevelsen av makt og kontroll, noen liker utfordringen og spenningen ved å utforske sine grenser, og andre bruker det som en form for selvuttrykk eller til og med spirituell praksis.

En ting som alle som praktiserer BDSM har til felles, er et sterkt fokus på samtykke, kommunikasjon og sikkerhet. BDSM-aktiviteter er alltid basert på prinsippet om «SSC» (Safe, Sane, and Consensual) eller «RACK» (Risk Aware Consensual Kink), noe som betyr at alle involverte parter har fullt ut samtykket i aktivitetene, er klar over potensielle risikoer, og at alle tiltak er tatt for å sikre deres sikkerhet.

Og husk alltid – praksisen av BDSM bør alltid være samtykkende, sikker, og basert på gjensidig respekt og forståelse. Lykke til med å kjøpe BDSM møbler på nett!

Les også: Sexdukker kjøper du enkelt i en av disse 5 nettbutikkene

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.