Sexdukker kjøper du enkelt i en av disse 6 nettbutikkene

Sexdukker på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Sexdukker kjøper du tryggest i en av disse anbefalte nettbutikkene

Sexdukker har blitt et mer og mer vanlig onaniprodukt spesielt for menn. Det er kanskje det ultimate sexleketøyet. De virkelighetstro modellene gir en realistisk sexfølelse. Sexdukker kommer i mange forskjellige prisklasser og varianter fra billige oppblåsbare opp til realistiske helfigurer – og alt i mellom. Noen er utformet bare med pupper og vagina uten hode (torso), mens andre har mer fokus på rumpe for anal penetrering. Her er det smak og behag som teller.

Selv om de aller fleste sex dukker er for menn og utformet som kvinner, finnes det også noen få sexdukker utformet som menn. Tradisjonelt er det menn som har mest utbytte av å bruke en slik dukke som sexleke.

Realistiske helfigurer i toppklassen har gjerne tre hull (anus, vagina og munn) og kommer i mykt, giftfritt, hudvennlig og sikker termoplastgummi (TPE) som materiale. Noen har også varmeelement som gjør at dukken føles varm og livlig.

Siden mange kanskje synes det er litt ubehagelig å handle dette i en fysisk sexbutikk er løsningen enkel: Kjøp sexdukke på nett. Den kan alle klare. 🙂

Vi har laget en liste over de beste, tryggeste og mest diskrete sex butikkene der du får et godt utvalg slike sexprodukter. Klikk deg inn på hver og en av dem og se hva de har og tilby. Dette er profesjonelle aktører som er problemfrie å handle sexdokke fra. Vi anbefaler ikke å handle slikt i utlandet, fra for eksempel kinesiske nettbutikker, da man erfaringsmessig ikke vet hva man får. Det kan være dårlige produkter laget av usunne materialer. Kjøp fra norske nettbutikker.

Interessert i å treffe noen? Full oversikt over datingsider på nett

Nettbutikker med sexdukker

Her får du full oversikt over sexbutikker på nett med dukker samt snarvei som hjelper deg å finne raskt fram. Flere har gratis frakt og alle sender i diskret forpakning. Hvilken er din favoritt? Skriv gjerne en erfarings kommentar i bunn av siden.

1. Amor – hypernaturtro sexdukker

Amor troner på toppen med sitt fantastiske utvalg av realisteiske sexdukker. Det må bare sees og oppleves. Her snakker vi naturtro dukker høyt nivå og høy kvalitet. Ingen av de andre nettbutikkene har tilsvarende utvalg. Dukkene er laget av hudvennlig silikon og TPE som kjennes ekte ut. De kan i tillegg stå, har lydsystem og kan varmes opp.

Dukkene kan tilpasses i design slik at du får en variant som passer din smak. Ting som kan endres under bestilling er for eksempel øyne, hudfarge, hår, munn, kjønnshår, fingernegler, bryster, lepper, skuldre og vaginadybde. Det skal ikke mye fantasi til for å skjønne at dette er produkter i høy prisklasse.

Klikk på bildet under og hils på Rita, Susanne, Donna, Fiona, Famke, Karoline, Nathalia, Cinderella eller Miya…:

Naturtro og svært realistiske sexdukker hos Amor
Naturtro og svært realistiske sexdokker hos Amor

2. Kondomeriet – Norsk favorittbutikk

Kondomeriet har et hyggelig utvalg dukker til både kvinner og menn. De fleste produktene er delmodeller som enten fremstiller rumpe, torso eller vagina, men de har også flere oppblåsbare modeller. De ser riktignok mye finere ut på esken enn selve dukken, men sånn er det ofte med rimelige produkter.
Trykk på bildet for å se hva de har å tilby:
Sex dukker hos Kondomeriet
Sex dukker hos Kondomeriet

3. Nytelse – Seriøs og trykk butikk

Nytelse har et seriøst sortiment med alt fra helfigurs dukker til torso. De skriver, som vi også påpekte, at dette er en produktkategori som blir stadig mer populær. De tipser om at et slikt sexleketøy er perfekt for par som er nysgjerrig på å prøve trekant i light versjon.
Se utvalget her:
Sexdukker hos seriøse Nytelse
Sexdukker hos seriøse Nytelse

4. CDON – Mye innen myk half-body

Varehuset CDON kommer som en liten bonus i butikk listen vår. De selger som kjent alt mulig og har også et bra utvalg forskjellige sexdokker. Det går for det meste i half-body varianter for vaginal og anal penetrering i fantastisk mykt og realistisk materiale.

Klikk på bildet for å se om det er noe som frister:

Sexdokker CDON
Sexdokker hos CDON

5. Passionfruit – Oppblåsbart

Passionfruit har et mindre utvalg med oppblåsbart du kan sjekke ut. Det meste får du for en billig penge og er en grei inngang til å prøve en oppblåsbar dukke. Sjekk utvalget ved å trykke på bildet:

Passionsfruit sexdukker for menn
Passionsfruits sexdukker for menn

6. Sinful – Stort og bredt utvalg

Hos Sinful finner du sexdukker under kategorien Onaniprodukter. Utvalget varierer fra enkle produkter for masturbering via oppblåsbart til realistiske dukker som Mandy fra Shots Dolls og GI Jane Fantasy Love. Sinful er en av de butikkene med størst variasjon av produkter, og er i tillegg en av våre favorittnettbutikker.
Sjekk utvalget ved å klikke her:
Bredt utvalg sexprodukter hos Sinful
Bredt utvalg sexprodukter hos Sinful

Fant du noe du likte i det store utvalget? Vi håper vi hjalp deg med å finne den perfekte butikken å handle i. Sjekk også artikkelen vår om BDSM møbler hvis du planlegger et ekstra morsomt sexrom hjemme med sexmøbler. God fornøyelse.

Les også: Beste nettbutikker med sexleketøy

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.