De beste kredittkortene for rabatter på nettbutikker

beste kredrittkort for nettbutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Lær om bruken av de beste kredittkortene for rabatter på nettbutikker

Å handle på nettet har etterhvert blitt en uunnværlig del av våre liv, og det samme gjelder for kredittkort. Mens kredittkort gir  den nødvendige fleksibiliteten og bekvemmeligheten ved netthandel, har noen kort tatt det et skritt videre ved å tilby spesielle rabatter og fordeler for netthandel-entusiaster. Denne artikkelen vil utforske de beste kredittkortene for rabatter og cashback på nettbutikker, slik at du skal få mest mulig ut av din online shopping-opplevelse.

Få økonomiske fordeler med kredittkort som gir rabatter og cashback

Det finnes mange tilbydere av kredittkort på markedet i dag. Alle tilbyr forskjellige fordeler og betingelser. Dersom du er på jakt etter riktig kredittkort for deg og dine spesifikke behov, er det lurt å besøke beste-kredittkort.no. Dette er en sammenligningstjeneste av kredittkort, og på denne nettsiden kan du se deres liste over kredittkort med cashback samt andre fordeler og betingelser ved hvert kort.

Du lurer kanskje på hva egentlig cashback betyr? Jo, det er så enkelt som at du vil få et lite beløp tilbake etter at du har handlet hos samarbeidspartnere av kredittkort-tilbyderen som har denne avtalen. Dette beløpet blir trukket fra på skyldig beløp på slutten av måneden. En annen fordel ved bruk av kredittkort er rabatter. Kredittkort-tilbydere samarbeider gjerne med over 200 forskjellige nettbutikker som alle gir rabatt som blir trukket fra i kassen.

Nyttig info om bruk av kredittkort

Før man skaffer seg et kredittkort, er det viktig å vite hvordan man bør bruke kredittkort på en optimal måte som vil gi økonomiske fordeler. Et kredittkort kan ses på som et verktøy som kan brukes i en kjøpsprosess for å få en vare eller en tjeneste til en billigere pris. Dette betyr imidlertid ikke, at det ikke er dine egne penger du betaler med. Mange kan bli blindet av at kredittkort tilbyr høye kredittgrenser som for eksempel 150.000 kr, og ser litt bort i fra at det tross alt er sine egne 150.000 kr det til slutt dreier seg om. Kredittkortet tilbyr at når du velger å kjøpe produkter eller tjenester som kredittkort-leverandøren har en avtale med, så får du en liten prosentandel av prisen på produktet eller tjenesten rabattert. Det er viktig å forstå at det er denne prosentandelen av prisen som er din besparelse ved å bruke kredittkort, og ikke at du plutselig får 150.000 kr.

Nedbetalingstid og renter

Videre er det helt essensielt at du innen kort tid betaler inn beløpet du handlet for, til kredittkortet. Denne korte tiden kalles for rentefrie dager, og kan variere mellom 30 og 50 dager alt etter hvilket kredittkort-selskap du har valgt. Etter at de rentefrie dagene har gått, begynner dager med rente. Renten er ofte høy, mellom 17% og 30%. Dette vil si at dersom du ikke har betalt inn beløpet du skylder innen de rentefrie dagene er over, blir du skyldig beløpet + rente. I dette skillet fra rentefrie dager, til dager med renter, går man fort fra å ha spart penger på å bruke kredittkort, til å tape penger på å ha brukt kredittkort. Derfor kan man si at bruk av kredittkort er utelukkende positivt basert på det utelukkende faktum at du innfrir gjelden din innen de rentefrie dagene er over.

Hva du bør se etter når du skal velge kredittkort

Når du skal velge hvilket kredittkort du bør skaffe deg, så er det en rekke ting du bør ta stilling til. Først må du tenke igjennom hva det er du skal bruke kredittkortet til. Det finnes kredittkort som spesialiserer seg innen visse nisjer, slik som reise, drivstoff, matvarer etc, men de fleste kredittkort tilbyr fordeler innen et stort og variert spekter av butikker og tjenester. Gå inn på sammenligningstjenesten på nett som er nevnt tidligere, Beste.Kredittkort.no, og se på hvilke kredittkort som tilbyr rabatter og cashback hos de butikkene du pleier handle hos. Det neste du bør se på, er rente og rentefrie dager. Du ser nå etter kredittkortet som tilbyr flest rentefrie dager, gjerne 50, og som tilbyr laveste rente, gjerne 17%. Dette vil sørge for at du har god tid på deg til å betale inn gjelden, og om uhellet skulle være ute og du går over tiden, så blir det minst mulig ekstra beløp å betale.

Kredittgrense og eksempel på besparelse

Til slutt bør du se på kredittgrense. Planlegger du for eksempel å gjøre et større innkjøp opp mot 100.000 kr, må du gå for et kredittkort som har en kredittgrense på 100-150.000 kr. Et godt eksempel kan være dersom du har kjøpt nytt hus og trenger alt nytt av hvitevarer, varmepumpe, kaffemaskin, treningsutstyr, hjemmekontor-utstyr og lignende. Da kan du skaffe deg kredittkortet fra Morrow Bank og gjøre alle innkjøp hos Komplett. Dette kredittkortet tilbyr nemlig en cashback på 4% på alle kjøp hos Komplett. Handler du derfor for 100.000 kr på kredittkortet til Morrow Bank hos Komplett, vil regningen som kommer ved månedsslutt være på 96.000 kr. Slik har du spart 4000 kr. Husk imidlertid å betale regningen innen 50 dager – hvis ikke vil renten på 24,42% påløpe fra dag 51.

I jakten på de beste kredittkortene for rabatter på nettbutikker er det avgjørende å forstå hvordan du kan utnytte disse kortene for å oppnå økonomiske fordeler. Med cashback-tilbud og rabatter tilgjengelige hos en rekke kredittkort, kan smart bruk av kredittkort gi deg hyggelige besparelser. Husk å betal i tide, og nyt økonomiske fordeler.

Les også: Hvordan få råd til det du vil

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.