Hvor kan man kjøpe hurtigtest?

Hvor kan man kjøpe hurtigtest?
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Hvor kan man kjøpe hurtigtest?

Hurtigtester for å undersøke om man er smittet av COVID-19 kan kjøpes på en rekke ulike steder i Norge, blant annet på apotek, i helsekostbutikker, i noen dagligvarebutikker og selvfølgelig på nettet. De er for tiden ganske billige å skaffe seg og koster noen steder ikke mer en 10 kroner. Det er viktig å sjekke at du kjøper en test som er godkjent av myndighetene, slik at du kan være sikker på at den er pålitelig og gir nøyaktige resultater. Du bør også følge instruksjonene som følger med testen nøye, slik at du bruker den på riktig måte.

Vi tipser deg om noen bra steder du kan kjøpe hurtigtest på nett litt lenger ned. Siden du tenker å handle på nett kan det være lurt å kjøpe inn et bittelite lager så du har det klart. Netthandel fungerer ikke så bra om du trenger hurtigtesten med en gang.

boson-sars-cov2-antigen-test
Populær og billig Boson SARS-COV2 Antigen Test (Klikk for Apotekhjem.no)

COVID-19 er en sykdom som skyldes et virus kalt SARS-CoV-2. Sykdommen ble først oppdaget i Kina i desember 2019, og har siden spredd seg til mange andre land i verden, inkludert Norge. COVID-19 kan føre til alvorlig sykdom og død hos noen mennesker, spesielt eldre og de som har underliggende helseproblemer.

Det er viktig å fortsette å sjekke seg for COVID-19, selv om situasjonen i Norge har bedret seg. Dette hjelper til med å holde smittespredningen under kontroll, slik at vi kan forhindre at sykdommen sprer seg videre. Hvis du får påvist at du er smittet, kan du iverksette tiltak for å hindre at du smitter andre, slik som å holde deg i isolasjon og følge rådene fra helsemyndighetene. Det er også viktig å sjekke seg jevnlig hvis du har vært i kontakt med noen som har testet positivt for COVID-19, slik at du kan oppdage om du har blitt smittet.


5 fine nettbutikker og nettapotek med hurtigtester

Har du stilt deg selv spørsmålet hvor kan man kjøpe hurtigtest kan du titte innom disse nettstedene:

logoNavnSammendragHandle
apotekhjem
Apotekhjem

Apotekhjem er Fyrstikktorget apoteks nettbutikk. De er et norskt kjedeuavhengig apotek med produkter for mennesker og dyr. I 2003 var de først ute i Norge med nettsalg av legemidler og apotekvarer til profesjonelle kunder som leger, tannleger og veterinærer. I 2006 var de igjen først ute med salg av reseptfrie apotekvarer til forbrukere. Selger Antibac og desinfeksjon.

Fri frakt på kjøp over 800. Godkjent av Statens Legemiddelverk. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

Apotera
Apotera

Apotera kaller seg Ditt apotek på nett, og er nettopp det. Det norske godkjente apoteket har tusenvis av apotekvarer innen ansiktspleie, feber og forkjølelse, hygiene og intim, hår og hudpleie, kosttilskudd, mage og tarm, mat og drikke, mor og barn, munn og tann pluss mye mer.

Gratis frakt over beløp. Rask levering (1-3 dager). Betal med Klarna. Trygg e-Handel sertifisert.

Farmasiet
Farmasiet

Farmasiet er et apotek på nett med trygge reseptvarer. De har chattefunksjon som setter deg i kontakt med flinke farmasøyter som gir deg god hjelp helt anonymt. Du får 10% rabatt på ditt neste kjøp ved innmelding til nyhetsbrev.

Fri frakt på reseptvarer. Rask levering. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

iSHOP logo
iSHOP

iSHOP selger kvalitetsprodukter på nett, ifølge nettsiden. De har ikke veldig mange produkter, men noen utvalgte som er meget bra. Hovedkategoriene er skjønnhet og velvære, sport og friluftsliv, klær og tilbehør, dyr, munnbind og ansiktsmasker. De har mange gode salg og en oversiktlig nettside på de rimeligste produktene.

Gratis frakt over 1000 kr. Rask levering med sporing. Betal enkelt med Vipps.

Med24 logo
Med24

Med24.no er et fantastisk nytt norsk nettapotek med slagordet «Sunne valg, helt enkelt – ditt helse- og livsstils apotek på nett». De er naturligvis godkjent av legemiddelverket.

Med24.no har et godt utvalg produkter til lave priser innen helse, skjønnhet og livsstil. I menyen klikker du deg fram blant kategoriene Kosttilskudd, Personlig pleie, Skjønnhet, Hårpleie, Helse & livsstil, Slank & Fitness, Mat & drikke, Mor & Barn, Hjem & Fritid, Sex & Samliv og bra kampanjer.

Gratis frakt over 499 kr. Kundeservice der du kan snakke med farmasøyt. Medlemsbonus. Klarna betaling.

Test-deg
Test-deg

Test-deg.no selger testappaprater og tester av mange slag. I hovedkategoriene på siden finner du blant annet alkoholtest, baby doppler, blodtrykksmåler, blodtypetest, eggløsningstester, fertilitetstester, graviditetstester, hjertelydsmonitor, inhalator, lungefunksjonstest, narkotest, otoskop, pulsoksymeter, stetoskop og artikler for sykehus og klinikker.

Sendes fra norsk lager. For private, bedrift eller institusjon. Betal trygt med Vipps eller Klarna.


Hvordan bruker man COVID-19 hurtigtest?

Vi anbefaler at du leser den spesifikke bruksanvisningen for hurtigtesten du har kjøpt. På generelt grunnlag kan hurtigtester for COVID-19 brukes på følgende måte:

  1. Før du starter testen, bør du vaske hendene grundig med såpe og vann.
  2. Åpne pakken med testen og følg instruksjonene som følger med den. Dette kan variere litt avhengig av hvilken type test du har kjøpt.
  3. Noen tester krever at du blandet en væske med en prøve fra nesen eller munnen. Andre tester kan tas direkte fra nesen eller munnen uten å blandes med noe annet.
  4. Når du har tatt prøven, følg instruksjonene for å få resultatet. Noen tester gir resultatet med en gang, mens andre krever at du venter et par minutter eller sender prøven til et laboratorium for analyse.

Det er viktig å følge instruksjonene nøye og å bruke testen på riktig måte, slik at du kan være sikker på at resultatet er nøyaktig. Hvis du er usikker på hvordan du skal bruke testen, bør du lese bruksanvisningen nøye eller kontakte produsenten for mer informasjon.

God handel, og god testing.

Les også: 9 trygge nettbutikker med hjemmetester av ulike slag

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.