Apotek med gratis frakt

Apotek med gratisk frakt
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Noen apotek har gratis frakt, og de finner du her

Flere og flere handler apotekvarer på nett siden det er så praktisk. De fleste seriøse nettapotek kan også sende deg respetvarer. Vi har tidligere laget lister over topp 10 nettapotek siden dette er en svært populær kategori. Siden du har havnet her lurer du sikkert på hvor du finner apotek med gratis frakt. De ser du i listen litt lenger ned.

Rask navigering til listen over apotek med gratis frakt

Ofte er det fraktprisen som bestemmer om du velger å handle på nett eller om du går i en fysisk butikk. Derfor kan det nettopp være om du får gratis frakt som avgjør om du skaffer apotekvarene dine fra ett nettapotek. Det skal sies at noen av apotekene kun har gratis frakt på reseptvarer. Noen har også gratis frakt på Klikk og Hent, noe som egentlig ikke er så rart.

Trenger du produkter i kategoriene allergi, astma, ansiktspleie, dyrepleie, feber, forkjølelse, helse, livstil, hjelpemidler, hud, hår, intim, underliv, kosttilskudd, mage, tarm, mor, barn, munn, tann, smerte, sår, bitt, stikk, øye, øre eller nese er sjansene gode for at du kan handle det i et nettapotek med fri frakt. Da får du det til og med rimeligere enn å gå i butikken selv hvis du må ut med kostander på bil eller buss.

Mange av de andre apotekene på nett som ikke er med i listen under, har gratis frakt hvis du kjøper over ett visst beløp. Se resten av de trygge nettapotekene her.

Apotekhjem, for eksempel, har fri frakt over 800 kr, som for så vidt er ganske mye, men det kan jo hende du handler for over denne summen. Disse har derimot helt fri frakt:


Liste over apotek med gratis frakt

Her er den korte men konsise listen over apotek på nett med gratis, fri frakt i alfabetisk rekkefølge. Det kommer kanskje flere etter hvert, og vi fjerner dem herfra hvis de plutselig tar betalt for frakt igjen. Gi oss gjerne et hint om noe skulle endre seg som vi ikke har fått med oss.

logoNavnSammendragHandle

Lykke til med netthandelen hos din favoritt legemiddelspesialist.

Les også: 10 anbefalte nettbutikker med sexy undertøy

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

En tanke om “Apotek med gratis frakt

  1. Gerd Bodil Vestheim sier:

    Hverken apotera eller farmasiet har gratis frakt, farmasiet har kun på reseptvarer.
    På apotera har frakt vært 29 kr en god stund, men er nå gått opp til 59.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.