Utenlandske motebutikker som sender til Norge

Utenlandske klesbutikker som sender til Norge
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Store klesbutikker, merker og motebutikker i utlandet som sender til Norge

Det store utland har et kjempeutvalg av spennende motebutikker, klesmerker og klesbutikker utenfor Norges grenser. Slett ikke alle sender til Norge, selv om vi gjerne skulle ønske det, men utvalget er likevel stort og fristende. Det er også større sannsynlighet for å bli svindlet i utenlandske nettbutikker samt får både moms og tollkrav i ettertid. Les gjerne vår infotekst med tips og triks for å luke unna useriøse nettbutikker og øke sjansene for en trygg shopping runde på nett. Stort sett går det bra.

Vi liker å finne de virkelig gode utenlandske klesbutikkene og motemerkene og «samler» på bra butikker i vår database. Foreløpig har vi klesbutikker fra Belgia, Danmark, Frankrike, Irland, Kina, Luxembourg, Nederland, Polen, Spania, Sveits, Sverige, Tyskland, Storbritannia (UK) og USA. Disse finner du i listen rett under her. Vi har også en liste over generelle utenlandske nettbutikker i nærliggende land.

Flere utenlandske kles- og skomerker som har ofisielle nettbutikker utenfor Norge kan du også kjøpe i Norge. Eksempler på kjente brands er Nike og Adidas vi har skrevet om tidligere. Om disse typiske populære treningstøymerkene kan kalles mote, er kanskje tvilsomt, men de har uansett mye spennende.

Husk også å sjekke om nettbutikken du skal handle i har registrert seg i VOEC (VAT On E-Commerce) registeret hos Skatteetaten. Det betyr at nettbutikken krever inn moms på vegne av Norge som legges på prisen. Fordelen er at du slipper å styre med dette i ettertid. Vi har en egen oversikt over verifiserte VOEC-butikker her på siden i en liste som oppdateres kontinuerlig.


Oversikt over de beste utenlandske motebutikkene

Her finner du en levende liste som oppdateres hyppig med spennende og bra klesbutikker i utlandet som sender til Norge. Det er ingen sak å kjøpe klær i nettbutikker som ikke er norske:

logoNavnSammendragHandle

Tips oss gjerne om andre utenlandske klesbutikker som er trygge å handle fra og gi oss beskjed om noe er feil i listene våre.

Les også: 10 Rå nettbutikker som selger proteinpulver

Mote er lett å handle på nett
Mote er lett å handle på nett

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.