Hvor kjøper man Nike? Her er en liste over trygge nettbutikker.

hvor_kjøper_man_nike
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Leter du etter Nike sko og Nike klær? Her er en liste over mange bra nettbutikker du bør besøke.

Nike: Mange sportsbutikker og klesbutikker selger merket Nike, men slett ikke alle. For at du skal slippe å lete gjennom alle disse butikkene i din søken etter Nike sko eller Nike klær har vi laget en oversikt over nettbutikker som selger dette.

Det er varierende hvor stor del av nettbutikkens sortiment smo består av dette merket, men alle disse har enten alt eller deler. Noen selger bare sko, andre bare tøy, mens andre begge deler. Det er ingen grunn til å lure på hvor man kjøper Nike etter å ha lest dette innlegget.


 Topp 3 steder å handle Nike

Dette er trygge og bra nettbutikker med det største utvalget med Nike-produkter.

1. Nike sin offisielle nettbuitkk er det ultimate stedet å handle idrettssko, klær og treningsutstyr fra merket dersom du vil være sikker på å få orginale Nike produkter og de siste trendene. De er et av de mest kjente merkene i verden og opererer i over 160 land over hele kloden. Som NikePlus medlem får du gratis frakt på alle bestillinger.

NIKE nettbutikk
NIKE nettbutikk

2. Miinto er en av våre store favoritter innen mote, sko, trender og netthandel. De har hundrevis av Nike produkter fra sko til klesplagg. Nettstedet er ryddig og gir deg god oversikt over alt du kan handle med fine bilder og sorteringsmuligheter. De har gratis retur og støtter Vipps og Klarna som betalingsmåte. Miinto er Trygg E-handel sertifiserte, proffe og du er garantert orginale produkter.

Nike hos Miinto
Nike hos Miinto

3. Booztlet er en kjent outlet butikk på nett med stort utvalg av det meste – også merket Nike. Her kan du få rimelig og billig Nike produkter hvis du er heldig. Det varierer litt hvor mye de har på lager til en hver tid, så sjekk innom ofte.


Nike er også et av de merkevarene som ofte blir utnyttet i svindel, falske nettbutikker og kopiert i piratmarkedet som billige kopier. Pass på å kun handle Nike fra trygge nettbutikker som de listet opp lenger ned! Da slipper du selv og bli lurt og du bidrar til å stoppe piratkopiering og svindelsider.

Vet du derimot om andresikre og bra internettbutikker med Nike kan du legge igjen en kommentar nederst så hjelper det andre. Kommentarer blir moderert og sjekket.

Nike Inc. er et amerikansk selskap grunnlagt i 1964 som selger sportsutstyr, sportsmote og joggesko for voksne og barn. Produktene passer til idretter og aktiviteter som løping, basket, trening, fotball, skateboard, baseball, golf, tennis, friidrett og gåturer. De er også veldig kjent for sin enkle Swoosh logo som er kjent blant de fleste og er en av de mest gjenkjenne logoer i verden.

Innen sko har de flere kolleksjoner som Air Max, Air Jordan, VaporMax, Air Force, Huarache, Cortez, Presto og Blazer. Vi anbefaler et besøk til den offisielle Nike butikken for en komplett oversikt over alle de siste produktene.

Av treningstøy finner du alt fra sokker, badetøy, surfetøy, buksedresser, shorts, bukser, tights, hettegensere, t-skjorter og jakker. De har rett og slett alt man trenger for at amatører og proffe skal kle seg opp til sin favorittaktivitet.

De beste nettbutikker med Nike

Listen er alfabetisk så rekkefølgen betyr ingenting. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til høyere for å gå rett til nettbutikken. Nettstedet åpner seg i et nytt vindu og du mister ikke oversikten over denne siden.

logoNavnSammendragHandle

Nike sko

Sko fra Nike er fantastiske. Designet ser nesten alltid bra ut og de fungerer flott til den aktiviteten du skal utøve. Før du handler sko må du vite hva du skal bruke dem til. Er det for gåturer, fritid eller bare for daglig bruk. Trenger du noe tilpasset en bestemt idrett? Driver du med fotball, basket, golf eller tennis for eksempel finner du spesielle sko som passer. Du kan også kjøpe boots, eller vintersko. I den offisielle Nike butikken har de hundrevis av sko å velge mellom

Skobutikkene Caliroots, Hollywood, Brandos og Footway fører alle merket. Men de har ikke klesplagg. Er du bare interessert i fotballsko kan du sjekke med Unisportstore som fokuserer på fotballprodukter som sko og drakter. Lenker til nettbutikkene finner du i listen over.

Les også: 10 beste skobutikker på nett

Nike klær

Nike har et stort sortiment klær fra topp til tå, for små og store. Plaggene er som regel laget av myke materialer som gjør dem behagelige å ha på. Treningstøy har gjerne Dry-Fit teknologi som transporterer svetten bort fra huden og holder deg tørr. Materialene de bruker på tøyet sitt er gjerne polyester, nylon og spandex. Ull for eksempel finner du ikke her.

Hvilket er din favorittkolleksjon?

Leter du etter treningsklær? Sjekk: 15 Spreke nettbutikker med treningsklær

Inspirasjon

Sjekk ut Nikes Offisielle YouTube kanal for mange inspirerende videoer som denne:

Vi håper du likte denne oversikten og syntes den var nyttig. Skriv gjerne en kommentar nederst hvis du har noe på hjertet. Lagre, del og bruk denne siden når du skal netthandle Nike neste gang. Just do it, som de pleier å si.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.