Kjøp julepynt på nett i disse hyggelige butikkene

julepynt på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Disse 13 flotte nettbutikkene selger julepynt på nett for ekte julestemning!

Julen nærmer seg og vi gir deg i tradisjon tro oppdaterte tips til hvor du kan kjøpe julepynt på nett. For julepynt må man ha for å pynte hjemmet og gjøre det julekoselig. De fleste har sannsynligvis en eske eller to med pynt fra før, men det skader ikke å kjøpe noe nytt og oppgradere litt. En blanding av gammelt og nytt er vi fan av. Kjøp gjerne pyntegjenstander og julekuler med litt kvalitet, så er det kanskje akkurat de objektene som blir liggende i jule-esken for å bli brukt år etter år, og kanskje i arv. Gjenbruk er bra for miljøet og samvittigheten.

Vi har funnet fram til 13 bra nettbutikker som selger dette og lister opp dem lenger ned. Det er en blanding av klesbutikker som også har litt interiørprodukter og rene interiørbutikker. Vi har også sett at det faktisk ikke er alle interiørbutikker som selger julepynt selv om de kanskje burde. Det er jo en liten sesong, men det selger godt fra oktober til desember.

Typiske juleting du kan kjøpe er julestjerner i papir for å henge i vinduet, med og uten lys. Det finnes også en drøss av dekorfigurer i alle størrelser og former som for eksempel lysende reinsdyr. Internettbutikken Homeroom har noen fine slike du kan sjekke ut. Stearinlys i julefarger og strømbesparende LED lys skaper også stemning.

Lysestaker, julegardiner, veggdekor, juledekor, juletrær, tepper, juletreføtter og adventskalendere hører også julen til. Juletrepynt som kuler, engler, lys, hengende figurer, liggende nisser og toppstjerner er en helt egen kategori du finner masse av i disse butikkene. De klassiske pyntetingene fra Holmegaard får du kjøpt hos Christiania Glasmagasin. Hvilken type pynt liker du best og hva kjøpte du sist?

Klar for å handle inn litt julkos? Her er listene over anbefalte nettbutikker å besøke.


Topp 3 nettbutikker med julepynt

Dette er tre butikker vi liker som utmerker seg spesielt. Det er en helhetlig vurdering som gjør at en nettbutikk havner her. Topp tre listen kan endres hurtig og oppdateres med jevne mellomrom. Her får du både dyr og billig julepynt på nett:

1. Christiania Glasmagasin fokuserer mye på julepynt i førjulstiden. De har et kjempeutvalg og fører kjente merker som Georg Jensen, Holmegaard, Hadeland Glassverk, Porsgrunds Porselænsfabrik og Rosendahl.

Christiania Glasmagasin nettbutikk
Christiania Glasmagasin nettbutikk

2. Jotex har en egen juleshop med trendy julegardiner, julesengetøy, juledekor, julebelysning og juletrematter. De har fine produkter som både er moderne og koselige på samme tid. Jotex er Trygg eHandel sertifisert.

3. Homeroom gir deg interiør og juletips i form av forskjellige stilarter. Hvilken stilart liker du best av tradisjonelt rødt, vinterlig hvitt eller Skandinavisk stilrent?


De 13 mest julete nettbutikkene med julepynt

Dette er de beste nettbutikkene du kan shoppe julepynt på nett. Trykk på den blå knappen for å gå rett til nettstedet.

logoNavnSammendragHandle

Her er noen andre artikler på denne siden som kan hjelpe deg i julestria:

17 Beste Nettbutikker Med Julegaver Og Julegavetips
Kjøpe Julekort på nett – De 5 beste nettbutikkene
10 Morsomme Nettbutikker Med Gaver Til Barn
50 Gavebutikker på nett
Årets Julekalendere Og Hvor De Kan Kjøpes
10 Nettbutikker Med Julegensere
Ute i siste liten? Julegaver i siste liten som ikke trenger frakt

Håper du fant en fin nettbutikk du valgte å handle i. Del gjerne under om du vet om en annen bra julepynt nettbutikk. Da er det bare å ønske god handel og God Jul når den tiden kommer.

Photo by Oleg Magni from Pexels

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.