Kjøpe Julekort på nett – de 5 beste nettbutikkene

kjøpe julekort på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her kjøper du enklest julekort på nett – Bestill allerede nå.

Julekort er noe vi klarer å sende ut til venner og bekjente sånn ca annenhver år før jul. Det ene året er vi altfor seint ute og rekker ikke skrive noe, mens det andre året har vi lært av året før og bestiller tidlig på nett. Sånn går det i sykluser. Men det er jo en fast tradisjon blant nordmenn.

Det er mange gode grunner til å sende julekort:

  1. Julekort er en fin måte å holde kontakten med familie og venner som du ikke ser så ofte, og å vise at du tenker på dem i julemåneden.
  2. Julekort kan bidra til å skape julestemning, både for deg selv og for de som mottar kortet.
  3. Julekort er en morsom måte å uttrykke deg kreativt på, enten du lager kortet selv eller velger et fint kort fra en butikk.
  4. Julekort kan være en fin måte å takke folk for gode gjerninger eller støtten de har gitt deg i løpet av året.
  5. Julekort kan bidra til å støtte en god sak, for eksempel ved at inntektene fra salget av kortene går til veldedighet.
  6. Julekort kan bidra til å bevare en fin tradisjon som har blitt praktisert i mange år. Mange mennesker setter pris på å motta og sende julekort, og det kan være hyggelig å være en del av denne tradisjonen.

Jeg vet ikke hvordan det er i din bedrift eller din husholdning, men det enkleste er definitivt bare å kjøpe julekort på nett av en av de mange tjenestene som tilbyr dette rimelig. Her kan du lage dine egne julekort tilpasset med egne bilder og foto. Eventuelt kan du lage noe selv. Klarer du å sende ut noe hvert år?

Hvis du ikke pleier å sende ut julekort eller julebrev er kanskje akkurat dette året da det skal skje. Kanskje det er akkurat denne julen du kommer til å tenke litt ekstra på familie, venner og kjente du ikke har sett på lenge av forskjellige grunner.

Jeg og mine samarbeidspartnere har konkludert med at disse fem nettjenestene i listen under er best å bruke. De er forholdsvis billige og leverer raskt. Du bør kanskje klikke deg inn på hver og en av de og sjekke om de har pågående tilbud. Ofte kommer det flere og flere rabatter og andre kampanjer på julekort jo nærmere man kommer Desember og jul, så følg med.

Men husk å ikke vent for lenge heller. Alt som er gjort er alltid bra.

Smartphoto annonse:

Her kan du kjøpe julekort på nett

Dette er den kjappe butikklisten i alfabetisk rekkefølge. Litt mer info følger under den.

logoNavnSammendragHandle
cewe-logo_200
Cewe

CEWE tilbyr mange forskjellige fotoprodukter som den kjente CEWE fotoboken, veggdekorasjoner, plakater, fotolerret, fotogaver, mobildeksler, fotokalendere, kort og invitasjoner og fremkalling av bilder. Alltid produkter i høy kvalitet.

Toppscore på TrustPilot.  75 kr i rabatt ved kjøp av første fotobok. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt fototjeneste. Anbefalt nettbutikk

Fotoknudsen
Fotoknudsen

Fotoknudsen fremkaller bilder, tilbyr bildeprodukter og lagrer bildene fine gratis slik at du kan dele dem med andre. De opererer Minnebanken som de hevder er Norges største nettsted for bilder.

Anbefalt til julekort og andre kort. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Optimalprint
Optimalprint

Optimalprint trykker julekort, kalendere, fotobøker, invitasjoner, takkekort, visittkort og mye annet til en bra pris.

Paypal. God kundeservice.

smartphoto_logo_200
Smartphoto

Smartphoto, tidligere ExtraFilm, leverer all slags fotoprodukter som fremkalling av bilder, lage fotobok, lerretsbilder, forstørrelser, fotokalender eller fotogaver som fotokrus, musematte, mobildeksel, iPhone deksel, pute med foto. For at du som kunde skal få den beste servicen har de smartbonus, smartgaranti og smartdialog. De fokuserer på kvalitet til lav pris.

100% fornøyd garanti. Bra på julekort. Anbefalt tjeneste. Anbefalt nettbutikk

vistaprint_logo_200
Vistaprint

Vistaprint leverer trykksaker som visittkort, flyers, bannere, brosjyrer, invitasjoner, skilt, fotogaver og markedsføringsmateriale. Andre ting du får her er veggkalendere, klistremerker, t-skjorter og klær med eget trykk og hjemmesider. Bra kundeservice som hjelper deg å komme i mål.

Garantert fornøyd-garanti. Supre på julekort. Trygge betalingsmåter inkludert Amex.

20%

CEWE rabattkoder

CEWE har en mengde rabattkoder som du kan se under. Skriv ned eller klipp ut kupongkoden før du klikker deg inn i nettbutikken. Kodene kan ikke kombineres med andre koder og rabatter og gjelder bare i sin egen produktkategori.

Kode: 10PROSENT - Få 10 % rabatt ved handel over 999,-

Kode: 15PROSENT - Få 15 % rabatt ved handel over 1999,-

Kode: 20PROSENT - Få 20 % rabatt ved handel over 2999,-

Mer Mindre
Ingen utløpsdato
LinkedIn

Hvis man bare skal velge en…

Det er et vanskelig valg, men hvis du skulle valgt en av disse ville vi kanskje prøvd ut Smartphoto som er en av pionerene innen digital fotoutskrift. Akkurat nå har de 40% rabatt noe som er dumt å gå glipp av. De har bra priser på julekort og mange gode eksempler på juledesign. Nye kunder kommer igjen og igjen og er svært fornøyd med hastigheten på leveringen, servicen og kvaliteten, leser vi på Trustpilot siden.

Ellers pleier vi å gå for Vistaprint som er en trygg og seriøs aktør innen fotoprintsegmentet. De har dessuten en fantastisk side med mange gode eksempler på kort så du finner garantert noen du liker.

Legg gjerne igjen en kjapp kommentar nederst på om du er enig eller ikke og hvilken du ville valgt. Det er til stor hjelp for andre.

Litt mer om julekort

Et julekort kan være enkelt med et bilde fra året som har gått og en tekstlinje, eller være litt mer forseggjort med flere bilder og en lenger hilsen. Det er mange forskjellige formater å velge mellom. Noen er firkantet (kvadratisk) og andre rektangulære (liggende eller stående design). Her velger du selv hva som blir best.

Nettjenestene over har heldigvis gode forslag til hvordan du kan gjøre det og fine og enkle programverktøy for å sette det opp.

Noen er printet på en side og kan enkelt henges opp på kjøleskap mens andre er brettet slik at de kan stå på en hylle. Hjemme hos oss pleier vi å spenne opp en fin tråd mellom to punkter i stuen og henge opp kortene vi får med fargerike binders. Denne tråden kan også henges nedover. Noen år har vi bare plassert julekortene utover en skjenk så alle som er på besøk kan lese dem og kose seg med dem.

Husk å bestille med riktig antall konvolutter så du får sendt kortene av gårde enkelt og greit. Kanskje du også kan ta med noen fotogaver, personlige kalendere eller annet gøy i samme slengen?

Trenger du å komme litt i julestemning kan du jo høre på denne sangen for eksempel:

Lykke til med julekort designet, trykkingen og utsendelsen. God jul når den tiden kommer.

Aktuelle tilbud

20%

CEWE rabattkoder

CEWE har en mengde rabattkoder som du kan se under. Skriv ned eller klipp ut kupongkoden før du klikker deg inn i nettbutikken. Kodene kan ikke kombineres med andre koder og rabatter og gjelder bare i sin egen produktkategori.

Kode: 10PROSENT - Få 10 % rabatt ved handel over 999,-

Kode: 15PROSENT - Få 15 % rabatt ved handel over 1999,-

Kode: 20PROSENT - Få 20 % rabatt ved handel over 2999,-

Mer Mindre
Ingen utløpsdato
LinkedIn

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.