17 Beste Nettbutikker med Julegaver og Julegavetips!

Bra nettbutikker med Julegaver og Julegavetips
Siden inneholder annonselenker

Her er en nyttig oversikt over norske nettbutikker med julegavetips og egne anbefalinger på de beste gavene i 2020!

24. desember er det nok en gang høytid og jul. Det er tid for å begynne å tenke på julegaver og nettet er en bra kilde til gode ideer samt anskaffelse av disse. Analyser av søkeordet ‘julegaver’ viser at nordmenn begynner å tenke på dette så smått allerede i oktober, før det virkelig tar av i november og desember. Det er ikke alltid like greit å vite hva man skal kjøpe til mor, far, søster, bror, besteforeldre eller de viktige barna.

Ute i siste liten? Julegaver i siste liten som ikke trenger frakt!

Hovedtipset er selvfølgelig å prøve å finne ut om det er noe spesielt personen trenger eller ønsker seg. Men i våre dager hvor mange har det meste de trenger, kan også det være vanskelig. Vi har selv erfaring med egne barn som ikke klarer å finne på noe fornuftig å ønske seg til jul eller bursdag. Det skal legges til at de i utgangspunktet ikke er spesielt bortskjemte… Da kan det være greit å få ideer av guider og artikler. Hva med å ta med barnebarn eller de du er glad i på kino med et kinogavekort?

Neste tips går på å ta en titt på nettbutikkers oversikter over forslag til flotte julegaver. Det er mange internettbutikker som lager mye innhold om dette nettopp for å kapre deg som kunde. Vi har snust opp artiklene om de beste julegaveideene som ekspertene mener er gode. Klikk deg gjennom listen lenger ned og julegavetipsene fra nettbutikkene åpner seg fint i eget vindu. Det er bare å nyte…

Å handle julpresanger i norske trygge nettbutikker, samt å starte allerede nå, er noe av det lureste du kan gjøre for å gjøre førjulstiden litt mindre stressende.

Hva som blir årets julegave 2020 er vanskelig å spå, men i 2018 var det mange som pekte på smarthøyttaleren Google Home og Google Home Mini som en aktuell kandidat. Smykker, ringer, diamanter og gull er alltid en vinner. Dette fikses enkelt hos gullsmeder på nett. Ellers er opplevelser alltid en vinner, spesielt i disse tider hvor mange har mye. Droner er også i vinden (bokstavelig talt) og kommer garantert til å ligge under mange av årets juletrær. Hva tror du?

Har du forslag til andre gode julegaveideer eller sider som omtaler dette, skriv en liten kommentar nederst så hjelper det andre. Anbefalinger bygger på våre egne erfaringer.

Ikke glem adventskalender 2020

Husk også årets adventskalendere til barna. Du finner et supert utvalg hos Lekmer.no. De har de populære LEGO  kalendere, PAW patrol, Pysjamasheltene, Playmobil og mange flere. Sjekk artikkelen vår Årets julekalendere som alltid er oppdatert.

Mens vi har deg her; Trenger du noe nytt utstyr til julebaksten kan det være greit å ta en titt på disse 10 nettbutikkene som selger kjøkkenutstyr og bakeutstyr. Kanskje du trenger noen nye former til pepperkakehuset eller pepperkakebakingen? Husk også julepynten!

Sånn. Her er oversikten over nettsteder med egne gavetips-sider, i tilfeldig rekkefølge:

17 bra butikker med ideer til julegaver på nett:


Coolstuff

Coolstuff som selger morsomme og annerledes gaver og gadgets har en praktisk sorteringsfunksjon der du kan finne presanger sortert på familien, person, alder og pris. Du kan også klikke på interesser om du vet at mottageren har en spesiell hobby eller væremåte, for eksempel. Coolstuff har også julepynt og julekalendere.

I tilegg til julegavevelgeren har de en egen side med kandidater til årets gave 2018. Noe av det de foreslår er Hover Airboard Kart 2.0, C64 Mini Spillkonsoll, Snug Rug Deluxe pledd med armer og aktivitetsklokker.

Coolstuff har fri frakt over 499 kr, rask levering, 90 dagers åpent kjøp og 2 års garanti. Betal med VISA eller sikkert og trygt med Klarna. Les gjerne mer om Klarna og hvorfor det sikrer trygg onlinehandel, og nettbutikker som støtter denne betalingstjenesten.

Coolstuff julegaver og julegavetips

Klikk på bildet for direktelink til Coolstuff.no


Nordic Feel

Hos NordicFeel handler man skjønnhetsprodukter online som parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Dette er perfekte gaver for mor, far, bestemor, dama, typen, eller kanskje storesøster. Litt skjult på siden, men med direktelink på bildet under, finner du en fin julegavevelger med gode tips om hva du kan gi familiemedlemmene. De har noen bra tips lenger ned på siden om hvordan du skal klare å finne den perfekte presang.

De er Trygg e-handel sertifiserte, har gratis frakt og rask levering. Betal gjerne med Klarna.

Nordic Feel juelgavetips

Klikk på bildet for direktelink til Nordic Feel


Lagerhaus

Interiørkjeden Lagerhaus har en grei oversikt med årets julegaver. Kjenner du noen som har hus eller leilighet (og det er vel de fleste) vil en interiørartikkel, kjøkkenting eller dekorasjon passe fint. De har noen veldig fine pidestaller for blomsterpotter og mye fint innen servering.

Leveringstid 4-7 dager og fri retur til butikk.

Lagerhaus presanger

Klikk på bildet for direktelink til Lagerhaus


Coolshop

Coolshop er en stor onlinebutikk, nesten som et varehus, med varer av alle slag. Opprinnelig solgte de spill, men nå selger de alt fra gadgets til klær. Ta en titt på utvalget av juledekor og pynt og let etter kule gaver. De har en ordning hvor du tjener rabattpoeng når du handler.

Jul 2018 Coolshop

Klikk på bildet for direktelink til Coolshop


Lekmer

Lekmer gir deg bra tips til presanger etter alder på barnet. Velg mellom 0-1 år, 2-3 år, 4-6 år eller 7+. Sorter også etter kategori som leker, barn og baby, barnesko, barnerom eller outlet. Av LEGO tipper vi den nye store Technic Terrengkranen (42082) står på mange ønskelister og vil havne under treet. Den står ihvertfall på min…

Lekmer har fri frakt over 799 kr og ett års åpent kjøp. Finn flere lekebutikker i denne artikkelen. Les også artikkelen Elektrisk Bil Til Barn? Her Er Noen Kule Forslag! der Lekmer er nevnt.

Lekmer jul

Klikk på bildet for direktelink til Lekmer


CDON.com

CDONs gir deg gavetips for hele familien som både er praktiske, kule og overraskende. De har egne sider med forslag til kjæresten, mamma, pappa, søster, bror, barn og så klart bestemor og bestefar, og faktisk en egen kategori med gaver til gavespillet. Også muligheter for gavekort.

Gratis frakt ved kjøp over 800 kr.

CDON.com julegavetips

Klikk på bildet for direktelink til CDON.com


AlphaGeek

Denne artige nettbutikken med kostymer, partyting, klær, spillting og interiør har en omfattende julegavevelger du bare må sjekke ut. Her sorterer du på person, alder eller familiemedlem. De gir deg også tips til morsomme, ekslusive, billige og romantiske gaver samt kalendergaver. Har du en nerd i familien finner du garantert noe litt annerledes og gøy her. Dette er en av mine favoritt-nettbutikker.

Alpgageek selger julegensere – andre butikker som også gjør det finner du her 10 Nettbutikker Med Julegensere!

Lynrask leveranse (ihvertfall så lenge du bestiller i god tid) og betal med PayPal eller Klarna hvis du vil.

Julegaver på AlphaGeek.no

Klikk på bildet for direktelink til AlphaGeek.no


Sportamore

Sportamore mener årets julegave er en mer veltrent deg, eller kanskje partner, og anbefaler sporty jakker, sko og treningsutstyr. Her kan du for eksempel kjøpe de populære Svea jakkene og plagg fra Peak Performance.

Fri frakt og retur og toll og moms er inkludert i oppgitte priser.

Sportamore årets julegave

Klikk på bildet for direktelink til Sportamore


Superkul

Superkul er en kul (superkul faktisk) helnorsk internettbutikk med produkter innen mange sjangre. Fellesnevneren er at det er morsomme og humoristiske produkter. Tenk nytt, kanskje det er her du finner årets firmagave? Innehaveren har samlet flere varer de foreslår som bra bursdags-, vertinne- eller julegave.

Lav fraktpris og rask levering. 100% prisgaranti.

Bursdags og julegaver superkul

Klikk for direktelink til Superkul.no


Eurotops

Eurotops er en tradisjonell nettbutikk som har holdt på i over 30 år. De selger kule produkter innen segmentet teknologi, hage og verksted, fritid, husholdning og hjem, helse og velvære, ur og smykker og herremote. I julegavevelgeren deres kan du finne flotte presanger til henne, han og de små – altså barna. Ta også en titt på Topp 50 produktene deres da den inneholder mye artig.

Nettbutikken er Trygg e-handel sertifisert og du kan betale med PayPal blant annet.

Gaver Eurotops

Klikk på bildet for direktelink til Eurotops


Zalando

Ønsker du å gi bort mote, klær eller sko i gave så ta en titt på Zalandos utvalg. De har en egen side spesielt for dette som også dekker juledekorasjoner, gaver under 500 kr, gaver til barn og til han og henne. Er du i tvil foreslår de gavekort. Zalando har 100 dagers åpent kjøp samt gratis frakt og retur.

Zalando gavekort

Klikk på bildet for direktelink til Zalando


GoGift – Gavekorttorget

Appropos gavekortene vi nevnte over: GoGift er det perfekte stedet for deg som ønsker å gi akkurat dette. De samler gavekortene til flere nettbutikker innen opplevelse, mat og drikke, digitale tjenester og prisvennlige gaver. Sjekk ut siden for å finne ut mer.

Gavekort fra GoGift

Klikk på bildet for direktelink til GoGift


Teknikmagasinet

Teknikmagasinet’s gavetips-system starter med at du velger Personlighet, som kan være bilnerd, romantiker, livsnyter, matnerd, eventyrlig eller dingsenerd. Dermed velger du mellom fem forskjellige Prisklasser og gaveideene popper opp. Altså ingen sak å lete etter noe perfekt til en spesiell person. Hva med Hoverboard eller en stor rød sløyfe du kan gi bort deg selv i? Du får selvfølgelig gavekort her også.

Teknikmagasinet kan vi trygt anbefale og de er i tillegg Trygg e-handel sertifisert.

Teknikmagasinet gavevelger

Klikk på bildet for direktelink til Teknikmagasinet


YouWish

Her finner du altså den perfekte julegaven i 2018. Ihvertall hevder YouWish at du vil finne akkurat det. YouWish tilbyr opplevelsesgavekort i mange kategorier som eventyr og action, motorsport, sport og fritid, mat og drikke, helse og velvære, dyr og natur, kultur og moro, overnatting og weekend samt barn og familie. Nesten umulig å ikke finne noe her.

YouWish.no julegavetips

Klikk på bildet for direktelink til YouWish.no


Gaveideer.no

Her er en side proppfull av gaveideer som du skjønner av navnet. Det sier seg selv at denne siden har enkle søkefunksjoner for å finne riktig gave utifra kriterier du setter opp. Tipsene dreier seg stort sett om produkter av det smrte eller morsomme slaget eller opplevelsesgaver.

Gaveideer jul

Klikk på bildet for direktelink til Gaveideer.no


KICKS

I skjønnhets- og kroppspleiebutikken KICKS finner du perfekte julegaver til alle i familien inkludert kjæreste, søster eller bror. Du finner fine gavesett og julegavesett med hudpleie, sminke og parfyme fra merker som KICKS Beauty, Diesel, YSL, Lancõme, Orgins og Buxom. På nettsidene er produktene fint ramset opp og enkle å finne. De har også adventskalendere.

Fri frakt over 500 kr eller gratis levert til din lokale KICKS butikk.

Kicks presangtips

Klikk på bildet for direktelink til Kicks.no


Enklere Liv

Enklere liv hjelper deg med sin tips-side hvor du blant annet finner sofamassasjeopute, ryggmasasjepute og diverse kremer. Dette er ting som passer perfekt til koner, kjærster eller svigermor.

Gavetips Enklere Liv

Klikk på bildet for direktelink til Enklere Liv


Alle andre e-butikker i gavetips-kategorien

Selvom gaver kan kjøpes i de aller fleste nettbutikker er det noen butikker som egner seg litt mer. Her er en liste over nettbutikker som ligger i Gavetips kategorien du kan titte innom. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side og bruk filtrene til å sortere om gavebutikken for eksempel har gratis frakt.

logoNavnSammendragHandlehf:att:pa_afterpayhf:att:pa_amexhf:att:pa_apple-payhf:att:pa_bitcoinhf:att:pa_collectorhf:att:pa_elpyhf:att:pa_frakthf:att:pa_gavekorthf:att:pa_hjemleveringhf:att:pa_klarnahf:att:pa_klikk-og-henthf:att:pa_landhf:att:pa_paypalhf:att:pa_qlirohf:att:pa_trygg-e-handelhf:att:pa_vippshf:att:pa_voec
24hshop
24hshop

24hshop.no er en nettbutikk som tilbyr gode produkter til lave priser. Hovedfokus er på tilbehør for alt elektronisk utstyr i hjemmet, men også hjemme- og fritidsprodukter og kule gadgets samt produkter innen kategoriene mobiltilbehør, data, blekk og toner, minnekort, nettbrett og tilbehør. Finnes også i andre Skandinaviske land.

30 dagers åpent kjøp. 400 000 fornøyde kunder. Sikker betaling. 

neineineineineiikke-fri-fraktbringneineinorgeneineineinei
Adlibris
Adlibris

Adlibris er en nettbokhandel med stort utvalg av blandt annet barnebøker og leker. Hovedlkategoriene deres er nå bøker, baby, elektronikk, fest og moro, garn, hage, hobby, interiør, kjøkken og servering, leker, papir og kontor, skjønnhet, smykker, spill og puslespill, trening og yoga, vesker, tilbehør og accessoirer.

Gratis frakt under 299,-  Stort utvalg og lave priser.  Gratis faktura.  Trygg e-Handel sertifisert.

neineineineineifri-frakt-over-belopjahelthjemjaneinorgeneineijanei
AlphaGeek
AlphaGeek

AlphaGeek er en fantastisk nettbutikk som selger morsomme gaver, gadgets, kostymer, ting til gaming, samlerobjekter, produkter til fest og moro, klær og interiør. De har et stort utvalg av festtilbehør og dekorasjoner tilpasset forskjellige tema.

Lynrask leveranse. 30 dagers returrett. Ingen ekstra kostnader.

neiikke-fri-fraktjanorgejaneinei
Barbershop
Barbershop

Barbershop.no er nettbutikken for deg som barberer seg eller har skjegg. Her finner du produkter innen kategoriene barbering, skjegg, hud, hår, duft og diverse varer. De har en side med gode guider og tips til barbering og hva du trenger. De har egen butikk i Oslo med lager, over 80.000 kunder og tar faktisk Bitcoin som betalingsmiddel.

Betal med Bitcoin.  Gratis frakt over 799,- Lokalisert i Oslo.

neijajajaneifri-frakt-over-belopjabring helthjem porterbuddy svosjjanorgejaneineinei
Beautycos
Beautycos

Weightworld tilbyr effektive produkter for å gå ned i vekt, slanking og velvære. Hovedkategoriene i nettbutikken er superfood, velvære, vektkontroll, fitness og kostbehov. Det er enkelt å finne fram på sidene og finne produkter som passer din utfordring. Under Vektkontroll finner du for eksempel produkter for appetitt reduksjon, fettforbrenning, shapewear, metabolisme booster, karbo blokkere og slankeplaster.

Gratis frakt over 499 kr.100% naturlige produkter.Betal trygt med PayPal eller Klarna.

neineineineifri-frakt-over-belopneinorgejaneineinei
Bladkongen
Bladkongen

Bladkongen er sansynligvis Norges, og kanskje Skandinavias, største nettsted for magasiner og blader. Her kan du bestille hundrevis av norske og internasjonale blader og magasiner til opptil 70% lavere pris enn andre steder.

Her får du alt fra kjente utenlandske magasiner som Time, GQ og National Geographic til de mer kjente norske bladene fra Hjemmet Mortensen, Bonnier og andre. Eksempler på blader er Hjemmet, Vi Menn, Illustrert Vitenskap, iForm og Donald Duck & Co.

Gaver som passer alle. Nordens største magasinvarehus. Alltid kampanjepriser.

neineineineineiikke-fri-fraktneineinorgeneineineinei
Bokklubben
Bokklubben

Bokklubben er en fullsortiments nettbokhandel som også tilbyr et stort utvalg av andre produkter i tillegg til fyldige bokpresentasjoner. Medlemmer får gode velkomsttilbud, bøker til lave priser og et stort utvalg smarte produkter til gunstige medlemspriser. De velger ut og presenterer bøker spesielt tilpasset det enkelte medlemmers interesser. Som medlem har du tilgang til Min side hvor du kan finne all informasjon om ditt bokklubb-medlemskap.

Fri frakt over 299,-.  Mange fler produkter enn bare bøker.

neineineineineifri-frakt-over-belopbringneineinorgeneineineinei
BoostBox
BoostBox

Boostbox.no sender deg en månedlig pakke med nye treningsprodukter av alle slag som skal booste treningslyst. Innholdet varierer fra måned til måned. Dette er den perfekte gave til en treningsglad person, eller bare til deg selv. Hva er Boostbox? Jo, pakken inneholder nye produkter og nyheter, har høy verdi men til lav pris, levert rett hjem på døren. Det er ingen bindingstid og de har sålangt over 10.000 fornøyde kunder. Blir du den neste?

Forundringspakke for treningsglade hver måned.  Lav pris. Ingen bindingstid. 

neineiikke-fri-frakthelthjemneinorgeneineinei
byRavn
byRavn

byRavn er en dansk nettbutikk som selger flotte, individuelle og solide produkter i lær og skinn. Hovedkategoriene på nettsidene er nøkkelringer, håndtak, bordkort, interiør, tilbehør og firmagaver. Det anbefales at du sjekker ut denne nettbutikken.

Pris inkluderer toll og moms.  Fri frakt over 649 kr. Leveringstid 1-5 dager.

neijaneineifri-frakt-over-belopneidanmarkneineinei
CChobby
CChobby

CChobby er en nettbutikk for de med kreativitet og hobby som lidenskap. De ønsker å være med på å fremme skapergleden og på denne måten utvikle kreative, innovative og nytenkende mennesker. De utarbeider selv innovative DIY kits og utvikler egne produkter, ideer og design.

Under kategorien Produkter på nettsidene deres finner du mye innen papir og kartong, maling, farger, lerret, lim, lakk, kontorartikler, festartikler, gaveartikler, pynt, dekorasjonsmaterialer, hobbytilbehør, verktøy, tekstiler og garn.

Få 15% på første kjøp ved påmelding til nyhetsbrev.

Flott hobbybutikk på nett med stort utvalg.Ingen bindingstid. Tar blant annet PayPal.

neineineineineifri-frakt-over-belopneineinorgejaneineinei
cdon_logo
CDON

CDON.com har et stort utvalg av produkter. De har blant annet en stor barneavdeling med leker, babyprodukter, barnevogner, barneklær, barnesko, puslespill og spill. Alltid gode kampanjer og tilbud. Kaller seg nordens største varehus.

Fri frakt når du handler for over 800kr.

neineineineijafri-frakt-over-belopjabring dhl helthjem postnordneinorgejajaneinei
Celis
Celis

Celis er en norsk nettbutikk med mye forskjellig innen pynt, accessories, julepynt og mye annet. Hovedkategoriene på nettsidene er hus, hjem, hage, interiør, belysning, dekor, barnebursdag, babyshower, dame, julebutikken, barn, fest, utkledning og mer. Som du skjønner er varespekteret bredt. Du kan også kjøpe gavekort hvis du ikke klarer bestemme deg.

Gratis frakt over 800 kr. Mye forskjellig.

neineineineineifri-frakt-over-belopneinorgeneineineinei
Cervera
Cervera

Cervera er en interiørbutikk med produkter til kjøkkenet, til å ha på bordet og interiørting til rommet generelt. Kjøkkenting er typisk kjøkkenmaskiner, kniver, gryter og kasseroller, bakeartikler, oppbevaring og former. De fører merkevarer som Nespresso, Le Creuset, Moccamaster, KitchenAid, Rörstrand, Klong, Iittala og Electrolux.

Fri frakt over 499,-.  Betal med Klarna. 

neineifri-frakt-over-belopjanorgeneineinei
cewe-logo_200
Cewe

CEWE tilbyr mange forskjellige fotoprodukter som den kjente CEWE fotoboken, veggdekorasjoner, plakater, fotolerret, fotogaver, mobildeksler, fotokalendere, kort og invitasjoner og fremkalling av bilder. Alltid produkter i høy kvalitet.

Toppscore på TrustPilot.  75 kr i rabatt ved kjøp av første fotobok. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt fototjeneste. Anbefalt nettbutikk

neineineineineiikke-fri-fraktbringjajanorgeneijanei
Christiania_Glasmagasin
Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin er en tradisjonsrik butikk som stammer helt tilbake i 1739. I nettbutikken finner du produkter innen kategoriene bestikk, glass, interiør og tilbehør, elektrisk, kjøkkenmaskiner, jul, kniver, kjøkkenutstyr, mat, serveringsdeler, servise, vin og barutstyr og baking.

Fri frakt over 499,-.  Betal trygt med Klarna. 

neineifri-frakt-over-beloppostnordjanorgeneineinei
Computersalg
ComputerSalg

Computersalg er et gigantisk varehus, en online megastore, med varer innen mange segmenter som holder til i Norge. Hovedkategoriene på nettsidene er elektronikk og IT, husholdning, hus og hage, sport, lek og fritid, kontor, el og VVS samt bøker. I nettbutikken kan du søke i over 1.4 millioner produkter.

Leter du etter for eksempel datautstyr, bærbar PC, verktøy, hvitevarer, pc-komponenter, gaming utstyr, sportutstyr eller kjøkkenapparater kan du sjekke ut disse.

Full angrerett i 14 dager.  Fremragende score på Trustpilot (DK). Betal med Klarna. 

neineineineineiikke-fri-fraktjaneinorgeneineineinei
coolstuff
CoolStuff

CoolStuff Norge selger gaver, gadgets, leker og masse annet gøy. Karneval, kostymer, masker, parykker, sminke, ting til hjem og hage, lek og spill, hobby og fritid, mat og drikke og teknikk er noe du får tak i her. 10% rabatt ved første kjøp.

Fri frakt over 499,-.  Lynrask levering.  90 dagers åpent kjøp.  2 års garanti. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

neifri-frakt-over-belopjajanorgeneijanei
Coop Obs
Coop Obs

Coop Obs Hypermarked er en av nettbutikkene til Coop Norge. Den andre er Coop Obs Bygg. I nettbutikken til Obs får du kjøpt varer innen kategoriene kjøkkenutstyr og borddekking, klær og sport, bursdag og leker, hjem og interiør, elektronikk og underholdning, fest og høytid og sesongvaer. Egen nyttig side som heter Bursdagshjelpen.

Trygg e-Handel sertifisert.  

neineineineineiikke-fri-fraktporterbuddy postnordneijanorgeneineijanei
Coopers Candy
Coopers Candy

Coopres Candy selger svensk, engelsk, japansk og amerikansk godteri på nett. Godteriet blir sendt fra Sverige men nettbutikken er norsk. Prisene er inkludert moms. De har produkter innen kategoriene godteri, brus, snacks, nøtter, surt, salt, sjokolade, kaker, drikke, mat, leker og gadgets samt kakemikser.

Fri frakt ved kjøp over 1000,-.  Moms, sukkeravgift og toll inkludert i pris.

neifri-frakt-over-belopneisverigeneineinei
Deal.no
Deal.no

Deal.no er en av Norges eldste nettbutikker. De selger produkter innen data og datatilbehør, lyd, bilde og hodesett, mobil, telefon og foto og fritid. De har egen tonerguide for blekk og mange gode festebraketter for mobil og nettbrett. Varer kan hentes på lager på Furuset.

Erfaren nettbutikk. Betal med Vipps eller AfterPay.

janeineiikke-fri-fraktneinorgeneineija
DealeXtreme (DX)
DealeXtreme (DX)

DealXtreme, eller DX, selger kule dingser og til en lav pris i kategoriene mobiltelefoner og tilbehør, forbrukerelektronikk, elektrisk og verktøy, hobbier og leker, LED lys og lommelykter, datamaskin og kontor, sport og fritid, biler og motorsykler, hjem og hage, klær og helse og skjønnhet. Forsendelsen er fraktfri.

300 000 produkter. Lave priser. Gratis frakt over hele verden. 

neijaneineifri-fraktneinorgejaneinei
DFDS
DFDS

På DFDS sin hjemmeside bestiller du reiser med båt mellom Oslo til København. I hovedmenyene velger du mellom Båtreise, Minicruise, Cruise og Hotell, Konferanser og møter. Ellers finner du informasjon om hvordan det er ombord og hva du kan gjøre i København. Egen meny for aktuelle tilbud. Her får du også gavekort.

Ta den behagelige sjøveien til Danmark med båt.

neineineineineinorgeneineineinei
Diamanthuset
Diamanthuset

Diamanthuset er en gullsmed på nett med ekslusive smykker og bunadssølv. De er et familieselskap med fokus på personlig service og tilstedeværelse. Hovedkategorien på nettstedet deres er ringer, øredobber, halssmykker, armbånd og bunadssølv. Under her finner du blant annet diamantøredobber, diamantsmykker og diamantarmbånd. Av merker fører de Hasla og Izabel Camille.

Leter du etter edelstener, diamantringer, forlovelsesringer, allianseringer eller perleringer finner du det her.

Høy kvalitet og ekspertise. Sikker handel og full returrett. Gratis frakt.

neineineineineifri-fraktjanorgeneineineinei
Dyreparken Nettbutikk
Dyreparken Nettbutikk

I Dyreparkens nettbutikk får du kjøpt Dyreparkprodukter som utkledning, klær, sengetøy, lese og skrivesaker, matbokser, drikkeflasker, servise, glass, kostymer, masker og mye mer. De har også en egen kategori med Julius produkter.

Orginale Dyreparken produkter. Gratis frakt over 700,- AfterPay. 

janeineifri-frakt-over-belopneinorgeneineinei
Elefun
Elefun

Elefun er en stor nettbutikk som driver med salg av radiostyrte produkter og tilbehør. Her får du alt innen radiostyrte biler, batterier og ladere, bilbane, byggesett, båter, droner, fly, fuel, produkter innen FPV racing, RC helikopter, raketter, modelljernbane, simulator og kamerautstyr. De har et imponerende utvalg innen radiostyrt hobby og rask levering.

Alt innen radiostyrt hobby.  Betal med Klarna.

neineiikke-fri-fraktjanorgeneineinei
EMP
EMP Shop

EMP Shop er en nettbutikk som selger 100% offisiell merchandise innen musikk og film. De startet som en tysk postordrefirma for 30 år siden og har nå nettbutikker i mange land. De er Europas fremste forhandler innen alternative klær og musikk, TV, film og videospill, med over 20 000 eksklusive produkter i nettbutikken sin.

Stort sortiment. Betal med Klarna eller PayPal. Sendes fra Tyskland, men toll og moms er inkludert i prisen. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

neineineineineiikke-fri-fraktjapostnordjanorge tysklandjaneineineija
euroflorist_logo_200
Euroflorist

Euroflorist er et av Europas største nettverk av blomsterforhandlere. Det gjør dem istand til å sende blomster til alle i Norge og resten av verden. De har som regel levering samme dag. På nettstedet kan du i menyene velge kategoriene Bestselgere, Anledning, Kolleksjoner, Begravelse, Utlandet og Inspirasjon. Anledninger kan være bursdag, bryllup, bare fordi, overraskelse, nyfødt, god bedring, kjærlighet, takk, kondolanse og begravelse.

Rask blomsterbutikk som sender og hele verden. Betal med American Express (Amex), PayPal, Vipps eller Klarna. Levering samme dag.

neijaneineiikke-fri-fraktjajanorgejaneija
Eurotoys
Eurotoys

Eurotoys er en stor dansk lekebutikk på nett med alt du kan tenke deg. Hovedkategoriene i menyen er actionfigurer, basseng og badeutstyr, bilder, byggeklosser, dukker, figurer, barneklær, barnemøbler, hobby, kosedyr og kostymer. Søk på siden og finn mye mer.

Over 15000 varer. Hurtig leveranse. 30 dagers returrett.

neineineineiikke-fri-fraktneidanmarkneineinei
Fabel
Fabel

Fabel er en tjeneste som leverer strømming av lydbøker til deg over nett og via app. Det fungerer enten som en abonnementstjeneste der du kan lytte så mye du vil til en fast månedspris eller som en nettbutikk der du kan kjøpe lydfiler. De har flust av norske og utenlandske forfattere innen kategoriene Nyheter, Tilbud, Romaner, Krim, Barn, Fakta og Ungdom.

I appen kan du til og med styre hastigheten på den som leser hvis du synes det går for fort eller for sakte.

Prøv Fabel idag og få 4 ukers gratis prøveperiode ved å klikke på den blå knappen.

Gratis prøveuker. Perfekt å gi bort i gave.

neineineineineijaneinorgeneineinei
festkompaniet
Festkompaniet

Festkompaniet har alt du trenger for å pynte til fest med rask levering. Under hovedkategorien Barnebursdag kan du sortere på et stort antall temaer som hestebursdag, sjørøverbursdag, 1-års bursdag, Ole Brumm og mye mye mer. Finn også utstyr til blant annet Afterski part og Bartefest under fanen Temafest. De har også utkledning, festutstyr, borddekking og bakeutstyr.

Norsk nettbutikk.  Ett års åpent kjøp.  Fri frakt over 800,-.

neineineineifri-frakt-over-belopbring helthjemjanorgeneineineinei
Forskerfabrikken
Forskerfabrikken

Forskerfabrikken er en nettbutikk med mye gøy for å trene hjernen. Julekalenderen til Forskerfabrikken er spesielt populær med innhold som bidrar til lek og læring. De har også mattekurs, sommerskoler, kurs for voksne, kurs for barn og eksperimenter innen fysikk, kjemi og teknologi.

Kurs og spennende produkter som gjør deg smartere. Gavetips og julegavetips.

neineineineineiikke-fri-fraktjanorgeneineineija
gamezone
Gamezone

Gamezone er den perfekte norske nettbutikken for alle typer spill. Her får du konsollspill, brettspill, rollespill, magic, samlekort og miniatyrspill. De har også byggesett, airbrush artikler, godteri, gadgets, Pokemon og samleobjekter. Nettsiden gjør det enkelt å sortere på forskjellige kategorier slik at du finner det perfekte spill for deg.

Norges største utvalg. Få dagers levering fra norsk lager. 45 dagers returrett.

neineineineiikke-fri-fraktbringneinorgejaneija
gavetorget
Gavetorget

Gavetorget.no tilbyr spesielle og personlige gaver med mening. Her får du blant annet ullpledd, puter, kosebamse, tøyservietter, pledd, pynteputer og forkle med personlig skrift. Velg produkt, velg din egen tekst og bestill.

Personlige gaver med tekst. Betal med Vipps.

neineineineiikke-fri-fraktneinorgeneineineija
Glossybox
Glossybox

Glossybox, ‘den ultimate skjønnhetsopplevelse’, tilbyr en abonnementstjeneste der du får tilsendt et tilpasset utvalg av skjønnhetsprodukter hver måned. Ved hjelp av din egen skjønnhetsprofil gjør de et valg av produkter som passer deg. Tjen GlossyCredits ved å teste produkter og gi tilbakemelding til produsent.

Skjønnhetsprodukter rett i postkassen hver måned.  Betal trygt med American Express og PayPal. 

neijaneineiikke-fri-fraktneinorgejaneinei
godream_logo_200
Go Dream

Go Dream er en nettbutikk for deg som leter etter opplevelsesgaver og gavekort for unike og gode opplevelser. De har over 250 opplevelser å velge mellom. Leter du etter en uforglemmelig gave finner du lett noe blant kategoriene Adrenalin, Eventyr, Reise og Opphold, Mat og Gastronomi, Velvære, Kultur og Fritid samt Nyheter. Du kan også sortere på område som rundt Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og utlandet. Sorter på mottaker og velg prisnivå. Sjekk det ut! Det er enkelt.

Gratis bytte. 1-2 års varighet. Fri frakt over 499 kr. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

neijaneineifri-frakt-over-belopjaneinorgeneineinei
GoGift
GoGift

GoGift, tidligere GavekortTorget, er en gavekortportal der man enkelt kan handle og sende gavekort til mange norske butikker og opplevelser. Digital levering via e-post eller sms eller fysisk levering. Gavekort for han, henne, barn og par.

Over 4000 butikker. Trygg e-Handel sertifisert. 

neifri-fraktjaneinorgeneijanei
Green People
Green People

Green People selger naturlige og økologiske skjønnhetsprodukter. Kategoriene i nettbutikken er hudpleie, hårpleie, kroppspleie, solpleie, sminke, tannkrem og gaver – alt økologisk. Du får også produkter i små reisestørrelser. I menyene kan du velge å handle etter “problem” slik som hudproblemer, kropp, hårtype, anti-aldring, sol, eksem, sensitiv hud osv.

Fri frakt over 399,-.Få 10% rabatt ved påmelding til nyhetsbrev.

neineineineifri-frakt-over-belopneinorgejaneinei
gullmagasinet
Gullmagasinet

Gullmagasinet er en stor gullsmed på nett med over 145 års erfaring der du får alt fra smykker, forlovelsesringer, gifteringer, dåpsgaver, bunadsølv, klokker og sølvbestikk. De har over 2500 varer og bruker kun leverandører fra Skandinavia.

Fri frakt over 1000,-.  Rask levering. 

neineineineineifri-frakt-over-beloppostnordjanorgeneineineija
Høyer
Høyer

Høyer er en nettbutikk med klær, sko og tilbehør for menn og kvinner. De har i over 15 års erfaring med salg av mote til nordmenn. Under tilbehør finner man skjerf, hodeplagg, hansker, votter, solbriller, belter, lommebøker, klokker og smykker. De har også interiørprodukter for stue, soverom, bad og ideer til gaver.

Høyer har flere fysiske butikker i landet.

Trygg hjemlevering. Gratis bytte.

neineineineineiikke-fri-fraktpostnord svosjjaneinorgeneineineinei
Hvitserk
Hvitserk

Hvitserk er nettstedet for deg som ønsker deg skreddersydde opplevelser og ekspedisjoner. Turene går til hele verden innen aktivitetene fotturer, ekspedisjoner, høye fjell, kajakk, klatring, safari, kurs, seiling og skiturer.

Turkalenderen gir god oversikt over når de forskjellige turene starter. Hva med sykkeltur på Cuba, fjelltur i Skottland, kajakkpadling i Hellas, fjelltur til Kilimanjaro, eller fottur på Galapagos?

Norges største arrangør av ekspedisjoner og eventyrreiser. Lang erfaring. Garantert avreise.

neineineineijaneinorgeneineineinei
Interflora
Interflora

Interflora.no er nettbutikken til blomsterbutikkkjeden Interflora med over 400 fysiske butikker. Her kan du bestille blomster til alle anledninger som gratulasjoner, blomsterhilsen, buketter, dekorasjoner, sommerblomster, gaver, planter og mye mer. Kjøp også blomster innen kategoriene alstromeria, orkide og roser.

Blomstene blir personlig levert på døren i hele verden.

Trygg blomsterbutikk på nett. Leveranser over hele kloden.

jajaneineiikke-fri-fraktjajaneijanorgejaneineija
iPhonehuset
iPhonehuset

iPhonehuset er ekspert på deksler, tilbehør, ladere, dokkingstasjoner og tilbehør til iPad og iPhone. De har tilbehør fra over 500 merker i kategoriene iPad, iPhone, iPad Pro, iPad Mini, Apple Watch, Apple TV, Smarthjem og Mac.

250 000 fornøyde kunder. Rask kundeservice på epost. 30 dagers angrefrist. 

neineiikke-fri-fraktjajanorgeneineinei
Jewelbox
Jewelbox

Jewelbox.no er en fantastisk butikk som selger smykker på nett. Du finner smykker, armbånd og halskjeder både til kvinner og menn. Under Dame kategorien finner du Ankelsmykker, armbånd, brudesmykker, festsmykker, halskjeder, hårstrikker, klokker, ringer og øredobber.

Jewelbox har kjente merker som Pilgrim, Lily and Rose og Syster P.

Fri frakt over 499 kr. Åpent kjøp, pengene tilbake. Sikker betaling med PayPal, Klarna eller Vipps.

neineineineifri-frakt-over-beloppostenjanorgejaneineija
Jule-Genser
Jule-Genser

Jule-Genser.no, eller Julesweathers, selger julegensere til herre, dame og barn. Butikken ble grunnlagt i 2014 og har siden solgt titusener av gensere til fornøyde kunder. Nettbutikken er fin og oversiktlig med store bilder av hver genser så det er lett å velge mellom motivene. Ugly christmas sweater er et begrep som har kommet for å bli. Julegensere kan brukes til julebordet, gis bort i gave eller brukes året rundt.

Julegenserne fåes i alle størrelser fra XS, S, M, L, XL og 2XL.

Fast lav frakt.  Betal med Klarna eller Vipps. 

neineineineineiikke-fri-fraktjanorgeneineineija
julegenserbutikken
Julegenserbutikken

Julegenserbutikken er en nettbutikk dedikert til julegensere av alle slag. De har rare, stygge, merkelige, fine, morsomme og spesielle julegensere, juledresser og julepysjer til dame, herre og barn. Et av Norges største utvalg av julegensere.

Gratis frakt over 700,-. 90 dagers bytterett. 1-3 dagers levering.  

neineijaneineifri-frakt-over-beloppostnordjanorgejaneineija
KaffeBox
KaffeBox

KaffeBox.no er en abonnementstjeneste med kaffe av høy kvalitet levert fra Skandinavias topp mikrobrennerier. Du kan enten abonnere selv, eller gi kaffeabonnementet i gave til din kjære eller en venn. Kaffen blir levert rett hjem og man kan når som helst endre mengde, type og abonnement. Ingen binding

Gratis frakt. Rettferdig og bærekraftig. Aksepterer Bitcoin, Vipps og Apple Pay. 

jajaikke-fri-fraktneinorgejaneija
Kinogavekort
Kinogavekort

Kinogavekort.no er en trygg nettside for alle som like kino, og som trenger en enkel gave å gi bort som garantert blir en suksess. Den seriøse aktøren Filmweb står bak tjenesten. Gavekortet brukes til å kjøpe kinobilletter samt kioskvarer på de fleste kinoer i landet.

Gavekort på kinobilletter og kioskvarer i norske kinoer. Motta gaven umiddelbart.

neineineineineifri-fraktjaneineinorgeneineineinei
kinoklubb
Kinoklubb

Er du en ivrig kinogjenger kan det være lurt å bli medlem av Kinoklubb.no. Som medlem får du 50% avslag på minst 10 utvalgte filmer på kino i året. Ved førstegangs innmelding får du også to medlemskap til prisen av ett.

Rabatterte priser på utvalgte kinofilmer. Passer filmelskere.

neineineineineifri-fraktjaneineinorgeneineineinei
kitchentime
KitchenTime

KitchenTime selger kjøkken og bakeprodukter online. De jobber hardt med å skape Nordens beste utvalg og kjøpeopplevelse innen kjøkkenprodukter på nett. Deres utvalg strekker seg over kategoriene matlaging, baking, servering, kjøkkenmaskiner, hjem og hushold og utendørs matlaging.

Fri frakt over 1000,-.  Over 17 000 artikler.  Åpent kjøp i 30 dager. 

neifri-frakt-over-belophelthjem svosjjanorgeneijanei
Klokker.no
Klokker.no

Klokker.no har et godt utvalg av klokker og armbåndsur på nett for dame, herre og barn. De har også smartklokker, remmer, smykker og bunadssølv. Egen side med gavetips. De er autorisert forhandler av alle klokkemerkene, som det er mange av som Citizen, Adidas, Triwa, Seiko, Police med mange fler.

Gratis frakt. 90 dagers bytterett. Autorisert forhandler. 2 års garanti. 

neineifri-fraktjanorgeneineinei
Kniveksperten
Kniveksperten

Kniveksperten er spesialisert på alle slags kniver. Nettbutikken har et godt utvalg og i hovedmenyen kan du velge mellom Kniver, Vedlikehold og vedlikeholdsprodukter, utstyr, barbering, merker, nyheter og gavetips. De tilby lasergravering på alle kniver.

Av kniver får du blant annet kjøpt foldekniver, jaktkniver, taktiske kniver, arbeidskniver, kastekniver, kjøkkenkniver og champagnesabel.

Fri frakt over 1000 kr. Høy produktkvalitet.

neineineineifri-frakt-over-belopjabring dhl postenjanorgejaneineinei
lagerpriser
Lagerpriser

Lagerpriser.no er en morsom norsk nettbutikk med gaver og gadgets. Hovedkategoriene på siden er produkter innen hjem og hage, lek og spill, teknikk, mat og drikke, hobby og fritid, jul, lagertømming og nyheter. De har gode tilbud og ofte rabatterte priser. Hva med en sammenleggbar badebalje, dashcam, vektdyne eller solcellelampe? Slike ting får du her.

Norsk nettbutikk. Fri frakt over 999 kr. Rask levering.

neineineineifri-frakt-over-belopjajanorgeneineineija
LEGO
LEGO

Den offisielle nettbutikken til LEGO har massevis av morsomme LEGO produkter, tilleggsprodukter og inspirasjon for små og store byggere. Her finner du ofte eksklusive LEGO-sett som man ikke finner i andre butikker. Siden grunnleggelsen i 1932, streber de alltid å overgå sine kunders forventninger med hensyn til kvalitet og service i LEGO-merkevaren.

Innen LEGO er det også mange andre merkevarer som Minifigurer, Duplo, Legends of Chima, Ninjago, Bionicle, Mindstorms, Technics og Mixels.

Offisiell og trygg LEGO butikk. Gratis frakt over 500 kr med Standard leveranse.

neineineineineifri-frakt-over-belopnorgejaneineinei
Lekeakademiet
Lekeakademiet

Lekeakademiet er en nettbutikk med lærerike leker til barn i alle aldre. De har en mengde kreative, pedagogiske, nysgjerrige og gode aktivitets leker, også med funksjoner for spesielle behov og til institusjon og skole. I menyen finner man gode forslag til hva som passer til forskjellige aldersgrupper i tillegg til bra gave-finner. Noen populære produkter er husker, klosser, babyleker, gåsykler, sparkesykler, dukkehus og puslespill. Stikk innom for det fulle utvalget.

2-5 dagers leveringstid. Fri frakt over 1000 kr. Priser inkl toll og moms. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

neineineineineifri-frakt-over-belopjajaneinorgeneineineinei
Let's Deal
Let's Deal

Let’s Deal er et nettsted med gode tilbud, rabattkoder og deals med opp til 90% rabatt. Her kan du finne produkter innen mange kategorier med svært gode priser. Hovedkategoriene på nettstedet er Hjem, Skjønnhet og Helse, Gadgets, Reise, Familie og barn, Mote, Sport og Fritid, Intim og Bris og Godteri.

De har også lokale deals i store norske byer på kinobiletter, restauranter, kultur og opplevelser.

Helt utrolige priser. Produkter og lokale deals.

neineineineineiikke-fri-fraktjajanorgeneineineinei
Lirum Larum Leg
Lirum Larum Leg

Lirum Larum Leg er en nettbutikk med et stort utvalg av kvalitetsleker til barn i alderen 0-10 år, i tillegg til alt av innredning til barnerommet. Hovedkategoriene er leker, barnerommet, babyutstyr, tilbehør og merker.

30 dagers returrett. 3-5 dagers levering. Trygg e-Handel sertifisert.  

neiikke-fri-fraktneinorgeneijanei
Lookfantastic
Lookfantastic

Lookfantastic Norge er en populær nettbutikk innen hudpleie og skjønnhet. De har mer enn 14000 produkter i sortimentet. Hovedkategoriene i nettbutikken er Julebutikken, Merker, Nyheter, Hårpleie, Hudpleie, Kroppspleie, Makeup, Herre, Elektronikk, Beauty Box og Tilbud.

Sender fra utlandet så husk at fortollingsgebyr og MVA avgift kommer i tillegg. Dette blir du opplyst om på nettsidene.

Gratis frakt på alt under 2 kg. Sikker betaling. Fantastisk stort utvalg.

neijaneineineifri-fraktjaukjaneineinei
Loveyourkitchen
Loveyourkitchen

Loveyourkitchen.no er en nettbutikk for alt som har med kjøkkenutstyr og utstyr til matlaging å gjøre. Hovedkategoriene på nettsiden deres er kjøkkenmaskiner, kaffe, krydder, gaver, kjøkkenkniver, bakeutstyr, kjøkkenredskaper, borddeking, servering, gryer, panner, innredning, vin og barutstyr.

De fører merkene Army, Baway, Bercato, Bredemeijer, Dualit, Duralex, Festival, Gense, Global, Home, Hurom, Inhome, Kilner, KitchenAid, La Caferiere, Luigi Bormioli, Magimix, Royal, Rivsalt, Reisenthel, Swissdiamond, Sansaire, Tina, Tomorrow Kitchen, Wilfa, Vacuvin og Zack.

Fast lav frakt. Rask levering. For deg som liker kjøkkenglede. 

neineineineineiikke-fri-fraktjanorgeneineineija
Lux-Case
Lux-Case

Lux-Case er en nettbutikk som selger deksler, mobildeksler og mobiltilbehør. De har produkter til Apple, iPhone, Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG, Motorola, tablets, smartklokker (smartwatches) og diverse annet.

Over 25000 deksler.  Gratis levering. Betal med Klarna, Amex og PayPal.

neijaneineifri-fraktjanorgejaneinei
Lyko
Lyko

Lyko er en nettbutikk som er hårpleie- og skjønnhetsspesialist. De har et bredt online sortiment men har også 40 salonger i Sverige og Norge. Alle priser er inkludert toll og moms (mva).

Levering 2-5 virkedager.  Fri frakt over 300,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

neineineineifri-frakt-over-belopjahelthjem svosjjanorgeneijajanei
LYR Design
LYR Design

LYR Design er en nettbutikk som selger alle typer smykker. De har et stort utvalg av alle typer sølvsmykker, og er spesialister innen norrøne smykker og vikingsmykker. Hovedkategoriene på nettsiden er ringer, halssmykker, ørepynt, armbånd, gullsmykker, vikingsmykker, kjeder og reimer. De kan også produsere på bestilling. Hos LYR Design er det gratis frakt på alle ordre og alle bestillinger sendes ut fra vårt norske lager samme dagen hvis ordren kommer inn før 14:00.

Gratis frakt. Betal med Klarna eller Vipps.

neineifri-fraktjanorgeneineija
mangotango_logo_200
MangoTango

MangoTango.no er en flott norsk nettbutikk med forskjellige produkter for velvære og skjønnhet. Hovedkategorien på nettsidene er hårpynt, interiør, neglelakk, skjønnhet, smykker, stæsj, te og vesker.

Gratis frakt over 300 kr, ellers lav frakt. Rask levering. Sikker betaling med Klarna eller Vipps.

neineineineifri-frakt-over-belopbringjanorgeneineineija
MemoShop
MemoShop

Memoshop er en nettbutikk med gavetips fra film, TV og musikk. Du finner bilder og malerier, t-skjorter, kopper og glass, oppbevaring, hodeplagg og mye annet med for eksempel Batman, Ateam eller Star Wars tema.

Fysisk butikk på Notodden. Tar Vipps.

neineineineiikke-fri-fraktneinorgeneineineija
Minikids
Minikids

Minikids er en bra nettbutikk med stort utvalg produkter for barn og baby. Hovedkategoriene på sidene er Barnerom, Leker, Baby, Stelle og Bade, Spisetid, Festdekor, Reise og Barnehage, Tema og farger samt gavetips.

Gratis frakt over 999 kr. Lynrask levering. Sikker betaling med Klarna eller Vipps.

neineineineifri-frakt-over-belopjanorgeneineineija
Mye Moro
Mye Moro

Mye Moro har en morsom nettbutikk med produkter innen moroting, parykker, ballonger, kostymer, halloween, fest, pynt og gaver. De har også fysiske butikker i Sandvika, Tønsberg, Kristiansand, Bergen og Oslo.

Gratisk frakt. Rask levering. Lokalisert i Norge.

neifri-fraktjanorgeneineinei
Outland
Outland

Outland er en kul butikk med det nyeste innen brettspill, bøker, spill, musikk, tegneserier, comics, manga og LEGO. Hent varene i butikken eller få dem levert hjem. De har også massevis av samleobjekter og merchandise innen spill, musikk og film.

Fri frakt over 799 kr. Sendes fra lager innen 1-3 virkedager. Utmerket Kundeservice.

janeineineineifri-frakt-over-belopjabringneijanorgeneineineinei
Parfyme Klikk
Parfyme Klikk

Parfyme Klikk selger 100% ekte parfyme, aftershave og skjønnhetsprodukter til en billig penge. Dette har de gjort siden 2009. Hovedkategoriene på nettsidene deres er parfyme, aftershave, bad og kropp, kosmetikk, hårpleie, hudpleie, solkrem og solprodukter. De har også et stor antall gavesett. Prisene på nettsidene inkluderer moms og andre tollavgifter.

40 kr mengderabatt. Levering med sporing. Betal med PayPal.

neineineineineifri-frakt-over-belopjanorgejaneineinei
Partyking
Partyking

Partykings oppgave er å tilby et bredt og variert utvalg av kostymer, fester og morsomme gaver for alle aldre. De ønsker å gjøre det enkelt å finne og kjøpe morsomme og unike partyprodukter med rask levering , gode priser og personlig oppmerksomhet. Hovedkategoriene er bartilbehør, festartikler, karneval, mat og drikke, gadgets. Produkter til russ og russefeiring.

Fri frakt over 1000 kr.  110% prisgaranti.  30 dagers åpent kjøp.  Over 20.000 artikler.  Trygg e-Handel sertifisert.

neifri-frakt-over-belopjajanorgeneijanei
picture_it
Picture It

Pictureit.no er en nettbutikk med postere og plakater. De har et fantastisk utvalg populære og morsomme postere i mange sjangere. Hovedkategoriene på nettsiden er bestselgere, julegaver, smykker, gull posters, fødselsplakater, familie posters, dialekt- og stedsposters, rammer og andre posters.

Gratis frakt. Rask levering. Sikker betaling med Klarna.

neineineineifri-fraktjabringjanorgeneineinei
PureYou
PureYou

Pure You i Tønsberg selger hårpleieprodukter og hudprodukter online til gode priser. Her får du produkter for ansikt, sminke, kropp, hår, helse og supermat, tilbehør/accessories, gaver, veganske varer med mer. Book en gratis sminkekonsultasjon på nettsiden. Tar Vipps.

Levering 1-3 virkedager.  Fri frakt over 1000,- eller fast lav frakr 49,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

neineifri-frakt-over-belopjanorgeneijaja
Radisson Hotels
Radisson Hotels

Radisson Hotels er det offisielle nettstedet som samler alle hotellene til Radisson Hotel Group. Det er det perfekte stedet å starte hotellbestillingen for en fin reise, storbyferie eller jobbtur. Du tjener bonuspoeng på hotelloppholdet med Radisson Rewards.

Via nettstedet får du tilgang til hotellene under alle merkene deres.

Garantert beste pris på nett med prismatch pluss ytterligere rabatt. Medlemsfordeler.

neijaneineineijaneineinorgeneineinei
Samlerhuset
Samlerhuset

Samlerhuset selger samleobjekter som mynter, medaljer, gull, sølv, myntbrev, frimerker og sedler og er en av Europas største aktører innen samlerobjekter. De har lang erfaring med oppstart i 1994 og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. De er en offisiell distributør for en lang rekke nasjonalbanker og myntverk rundt om i verden.

I hovedmenyene på nettstedet finner du blant annet Gull, Sølv, Norsk, Internasjonalt, Temaer, Samlerutstyr, Frigjøringen og Gavetips

30 dagers åpent kjøp. Garantert ekthet og kvalitet. Trygg e-Handel sertifisert.

neineineineineiikke-fri-fraktneineinorgeneineijanei
Skitt Fiske
Skitt Fiske

Skitt Fiske er en stor nettbutikk med over 40.000 produkter innen fiske, jakt og friluftsliv. Skal du kjøpe for eksempel fiskeutstyr som fiskestang er det lurt å ta en titt i denne nettbutikken. Hovedkategoriene på siden er fiske, isfiske, fluebinding, klær, elektronikk, friluftsliv og jakt. Driver du med fluebinding finner du at du trenger her.

Perfekt internettbutikk for de som liker jakt, fiske og friluftsliv. Gratis retur i 100 dager.

neineineifri-frakt-over-belophelthjem postenjanorgeneineinei
Skitt Jakt
Skitt Jakt

Hos Skitt Jakt finner du alt du trenger til jakt og til alle årstider. De har et stort og bredt utvalg komplette våpenpakker og våpen for alle typer jakt. Du finner også det meste av utstyr til lokking av dyr, vedlikehold av utstyr, ammunisjon og lading, bekledning og mye mer. Hovedkategoriene på nettsidene er børsemaker, ammunisjon, våpen, lading, utstyr, optikk, klær, elektronikk, friluftsliv og blogg.

Fri frakt over 1000 kr.  Perfekt internettbutikk for de som liker jakt, fiske og friluftsliv.Gratis retur i 100 dager.  

neineineifri-frakt-over-belophelthjem postenjanorgeneineinei
Smarte Gadgets
Smarte Gadgets

Hos Smarte Gadgets får du alt du trenger for å reparere iPhone din, mobiltilbehør samt en rekke andre smarte gadgets og varer. Hovedkategoriene i nettbutikken er Gadgets, reparasjonsdeler mobil, Teknikk, Verktøy til mobiltelefon, Mobil tilbehør, Leker, Yoga tilbehør, Macbook tilbehør, klær og gavetips. Av varemerker får du kjøpt Pokemon leker og deler og utstyr til iPhone, Huawei og Samsung

Over 10000 kunder. Lynrask levering. 14 dagers returrett.

neineineineiikke-fri-fraktjajanorgeneineija
smartphoto_logo_200
Smartphoto

Smartphoto, tidligere ExtraFilm, leverer all slags fotoprodukter som fremkallng av bilder, lage fotobok, lerretsbilder, forstørrelser, fotokalender eller fotogaver som fotokrus, musematte, mobildeksel, iPhone deksel, pute med foto. For at du som kunde skal få den beste servicen har de smartbonus, smartgaranti og smartdialog. De fokuserer på kvalitet til lav pris.

100% fornøyd garanti. Anbefalt tjeneste. Anbefalt nettbutikk

neiikke-fri-fraktjaneinorgeneineinei
Sparnet
Sparnet

Sparnet.no er en nettbutikk med fritidsprodukter og gadgets. Her finner du smarte produkter og løsninger innen hjem, teknologi, sport og fritid. Hovedkategoriene på sidene er Bestselegere, Mote og Tilbehør, Sport og Fritid, Hjemmet, Helse og skjønnhet samt Teknikk.

Åpent kjøp i 60 dager. Gratis frakt. 300 000 + kunder.

neineineineiikke-fri-fraktjanorgeneineinei
Spreadshirt
Spreadshirt

Spreadshirt selger personlig klær og tilbehør i høy kvalitet. Her kan du som kunde designe dine egne T-skjorter, hettegensere og mange andre produkter med egne motiver og trykk. Du kan også velge mellom å handle kule plagg med tusenvis av ferdige designs og motiv. De har blant annet ferdige design i kategoriene Kule t-skjorter, Motorsykkel, Geek, Wizarding World og morsomme t-skjorter. Perfekt som unik gave.

Du kan også starte din egen t-skjorte butikk med egne trykk du kan tjene penger på.

Tjen penger på eget design. Trygge betalingsmetoder som PayPal og Amex.

neijaneineineiikke-fri-fraktneitysklandjaneineinei
Startselect
Startselect

Startselect selger digitale gavekort til mange online tjenester og gaming platformer. Populære kategorier for tiden er App Store og iTunes, Google Play, PlayStation, Xbox, Nintendo, Blizzard, Spotify og Netflix. Startselect sier de er Europas største forhandler av gavekort, abonnementer, digitale spill og spillkreditt. Alle priser inkluderer moms.

Kun digitale gavekort som kan løses inn raskt. Perfekt å gi bort i gave. Betal med PayPal, VISA, eller Amex (American Express)

neijaneineineifri-fraktjaneineinorgejaneineinei
Stena Line
Stena Line

Stena Line tilbyr en drøss av fergeturer til Danmark, Tyskland samt Polen og Baltikum. På nettsidene kan du enkelt bestille StenaCruise, 36 timers cruise, Barnas båt og mye annet.

Båtopplevelser og reiser fra Norge.

neineineineineinorgeneineineinei
Superlighter
Superlighter

Superlighter er en nettbutikk som selger elektriske lightere i forskjellige former. Lighterne er av høy kvalitet og kommer med norsk design. Lighterne er oppladbare med USB, forurenser ikke og er trygge i bruk. Siden de ikke har en ekte flamme vil de fungere selvom det er sterk vind.

“Evigvarende” og trygge oppladbare lightere.  Sikker betaling med blant annet PayPal. 30 dager åpent kjøp.

neineiikke-fri-fraktneinorgejaneinei
Tail It
Tail It

Her kjøper du Tail it! Tail it er en liten dings som hjelper deg med GPS sporing for bil, sykkel, barn, båt, hund, katt, dyr, kamerabaggen, reisekofferter med mer. Det finnes ingen begrensninger på avstand og hvor langt unna den vanntette sporingsbrikken befinner seg. Brikken kobles enkelt opp mot appen på smarttelefonen din og har 14 dagers batteri etter lading.

Opplev en tryggere hverdag. Frakt med sporing i Norge.

neineineineiikke-fri-fraktneinorgejaneinei
Tanum
Tanum

Tanum.no er blant de største nettbokhandlere i Norge med over 6 millioner titler. Under Bøker på nettsidene finner du kategoriene Skjønnlitteratur, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid, Barn og ungdom, lydbøker og Fagbøker. Du finner også e-bøker her samt bøker for studenter og bedrifter. De har bøker hovedsaklig på norsk, engelsk og svensk. Bøker kan plukkes opp i din lokale Tanum butikk eller sendes hjem til deg i posten.

Fri frakt over 399,-.  Betal med kort, Vipps eller faktura.  Trygg e-Handel sertifisert.

neineineineineifri-frakt-over-beloppostnordneijanorgeneineijaja
Teknikmagasinet
Teknikmagasinet

Teknikmagasinet selger dingser i alle former og fasonger, med bl.a hjemmeelektronikk, gadgets og husholdning i sortimentet. De har i dag over 100 fysiske butikker i Norden, samt en stor nettbutikk. Hovedkagegoriene er data og TV-spill, foto og video, hjem og husholdning, kroppspleie, leker og gadgets, luftvåpen og skyting, lyd og bilde, mobil og telefoni, musikk, nettbrett og tablets, radiostyrt, spisbart, erotikk, sport og fritid, strøm og batterier og utkledning og fest.

Fra frakt over 500,-. Trygg e-Handel sertifisert.  

neifri-frakt-over-beloppostnordjanorgeneijanei
Ticket Service
Ticket Service

Ticket Service tilbyr bestilling av arrangementsbilleter til mange typer opplevelser innen sport, underholdning, severdigheter, transport og reise destinasjoner. De har alt fra fotballbilletter og musikalbilletter til sightseeingturer og flytransfer. Her får du også transportkort i London og Paris.

Før reise er det lurt å kjøpe biletter før avreise noe som ofte gir deg rabatterte priser i forhold til å kjøpe på plass.

Billetter til versens opplevelser.  Slipp kø – bestill før du drar på reise.

neineineineifri-fraktneinorgeneineinei
Tilbords
Tilbords

Tilbords.no er nettbutikken til kjeden med samme navn som selger serviser, glass, kjøkkenutstyr og interiørprodukter. Her får du mange gode gaveideer til fest og bryllup. Til sammen har de nå over 70 fysiske butikker og denne nettbutikken.

Fri frakt over 498 kr. Klikk og hent. Betal med Vipps, Klarna faktura eller Klarna konto.

neineineineineifri-frakt-over-belopjajanorgeneineineija
Ting
Ting

Ting.no er en fin nettbutikk med interiør, fine ting og gaver. Hovedkategoriene på siden er kjøkken, baderom, interiør, tilbehør, barn, merker, salg og gavetips.

Fri frakt over 900.  Gavetips og gavekort.

neineineineifri-frakt-over-belopjahelthjem svosjjanorgeneineineinei
Traktøren
Traktøren

Traktøren er en butikkekjede innen kjøkkenutstyrsegmentet med egen nettavdeling. Du finner bra produkter innen kategoriene koke og stekeutstyr, kjøkkenreskaper, bakeutstyr, kjøkkenapparater, kniver, fjøler, service, borddekking, kaffe, teustyr, vin og barutstyr og utendørs. De har bryllypsliste.

Fri frakt over 1000,-.

neifri-frakt-over-belopneinorgeneineinei
Trendus
Trendus

Trendus.no er en artig gavebutikk på nett med mye moro. De kaller seg Norges mest trendy gavebutikk. Hovedkategoriene på sidene deres er Spiselige godsaker, gaver, mat og drikke, inne og ute, fest og moro, baderom, sminke og tilbehør, interiør, baby og barn, på kjøkkenet og utendørs. I skrivende stund kan du søke blant nesten 1500 varer i nettbutikken.

Fri frakt over 499,-. Rask levering. Tar Vipps, PayPal, Apple Pay og Klarna.

neija neijaneifri-frakt-over-belopjanorgejaneija
truestory_logo_200
TrueStory

TrueStory er nettstedet der de gode opplevelsene begynner. Her kan du velge mellom over 100 forskjellige opplevelser og opplevelsesgaver innen kategoriene Gourmet, Wellness, Overnatting, Kultur, Diverse, Adrenalin og Natur. De håndplukker alle opplevelser, så du er sikret høy kvalitet. Flott nettside som gir deg raskt overblikk over de beste opplevelsesgavene. Egne inspirasjonssider med tips.

De beste opplevelsesgavene i Norge. 

neineifri-fraktjaneinorgeneineinei
Upstairs
Upstairs

Upstairs.no selger mye forskjellig ting og tang på nettsiden sin. Her kan du finne mange fine gaver og interiør produkter. Prisene er rimelige og varene gode. Kategoriene i nettbutikken er Interiør, Servietter, Stearinlys, Innpakning, Utkledning, Kjøkken, Kort og Tags, Ting og Tang, Festbordet, Hobby, Skolestart og Nyheter. De har en fin inspirasjonsblogg.

De har også butikker i de største kjøpesentrene i de store byene her til lands. Butikken ble etablert i 1996 og er et familieeid selskap i Kristiansand.

Fri frakt over 1000 ,- ellers lav fast frakt. Klikk og hent i butikk. Fin gavebutikk.

neineineineineifri-frakt-over-beloppostnordjajanorgeneineineija
Urban Trend
Urban Trend

Urban Trend er en interiørbutikk på nett med produkter som knaggrekker, skohyller, vinstativer og andre interiørprodukter. I kategoriene på de fine nettsidene ser du bestselgere og salgsvarer og hva de selger innen belysning, baderom, hjem, kjøkken og vintilbehør, oppbevaring, skole og fritid, veggklokker og nyttige gadgets. De har også gavetips basert på pris og gaver til han og gaver til henne.

Gavetips.  Betal trygt med Klarna.

neineineineiikke-fri-fraktjanorgeneineinei
vistaprint_logo_200
Vistaprint

Vistaprint leverer trykksaker som visittkort, flyers, bannere, brosjyrer, invitasjoner, skilt, fotogaver og markedsføringsmateriale. Andre ting du får her er veggkalendere, klistremerker, t-skjorter og klær med eget trykk og hjemmesider. Bra kundeservice som hjelper deg å komme i mål.

Garantert fornøyd-garanti. Trygge betalingsmåter inkludert Amex.

neijaneineineiikke-fri-fraktjaneinorgeneineineinei
xplora_logo_200
Xplora

Xplora er nettbutikken til den populære spesialtilpassete mobiltelefonen for barn, utformet som en smartklokke. Xplora har etter mange år med forskning og utvikling, laget den første smartklokken i verden som er CE godkjent som mobiltelefon og som både bruker aGPS, aktiv WiFi og GSM-triangulering for å gi presis lokasjon.

Den har norsk språk, er IPx4 vannavstøtende, har Gorilla Glass for beskyttelse og er klar for å bli med barna på eventyr.

Barnas første sikre GPS mobiltelefon.

neineineineiikke-fri-fraktneinorgeneineinei
YourSurprise
YourSurprise

YourSurprise er det perfekte stedet å finne unike gaver. På nettsidene kan du enkelt sortere på hvem du skal gi til eller til hvilken anledning. Du kan også bla gjennom menyene som viser deg gaver innen kjøkken, sjokolade og søtsaker, klær , vesker og kofferter, skole og fritid og tilbehør.

Mer enn 2000 personlige gaver å velge i. Gaver med bilde og tekst. Tar PayPal og Amex.

neijaneineifri-fraktjajajanorgejaneinei
YouWish
YouWish

YouWish er et nettsted der du kan bestille mer enn 453 forskjellige opplevelser. Her er det mange gavetips og den perfekte gave til den som har alt, eller deg selv. Hovedkategoriene du kan velge i, men mange underkategorier, er eventyr og action, motorsport, sport og fritid, mat og drikke, helse og velvære, dyr og natur, kultur og moro, overnatting og weekend og barn og familie. Du kan også sortere på sted. Dette inkluderer Norge og flere steder i Sverige.

Hundrevis av opplevelsesgaver. 365 dagers bytterett. Elektronisk gavekort på 5 minutter. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

neineineineifri-fraktjajanorgeneineinei
Finner du ikke det du leter etter? Sjekk hele Gavetips-kategorien!

Hva syntes du om nettbutikkenes egne julegavtips? Del gjerne dine egne gavetips i kommentarfeltet under samt nevn gjerne hva som er din favoritt-julegave-nettbutikk! Ser du en trygg internettbutikk du liker som mangler, meld den inn! Les om flere aktuelle julegavtips her.

Les også: 23 Tips for sikker og trygg netthandel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.