17 Beste Nettbutikker med Julegaver og Julegavetips

nettbutikker med julegavetips
Siden kan inneholde annonselenker

Her er en nyttig oversikt over norske nettbutikker med julegavetips og egne anbefalinger på de beste gavene

24. desember er det nok en gang høytid og jul. Det er tid for å begynne å tenke på julegaver og nettet er en bra kilde til gode ideer samt anskaffelse av disse. Analyser av søkeordet ‘julegaver’ viser at nordmenn begynner å tenke på dette så smått allerede i oktober, før det virkelig tar av i november og desember. Vi har også funnet ut at det er et stort antall folk som søker på ordet kulegaver i november og desember. Hva er greia med kulegaver? Eller mener folk kule gaver? Det må være julestresset som gjør at folk bommer på tastaturet og taster inn kulegaver istedenfor julegaver. J og K er jo plassert rett ved siden av hverandre. Nei, det er ikke alltid like greit å vite hva man skal kjøpe til mor, far, søster, bror, besteforeldre eller de viktige barna. Men her får du litt hjelp…

Ute i siste liten? Her får du tips til julegaver i siste liten som ikke trenger frakt!

Hovedtipset er selvfølgelig å prøve å finne ut om det er noe spesielt personen trenger eller ønsker seg. Men i våre dager hvor mange har det meste de trenger, kan også det være vanskelig. Vi har selv erfaring med egne barn som ikke klarer å finne på noe fornuftig å ønske seg til jul eller bursdag. Det skal legges til at de i utgangspunktet ikke er spesielt bortskjemte… Da kan det være greit å få ideer av guider og artikler. Hva med å ta med barnebarn eller de du er glad i på kino med et kinogavekort?

Neste tips går på å ta en titt på nettbutikkers oversikter over forslag til flotte julegaver. Det er mange internettbutikker som lager mye innhold om dette nettopp for å kapre deg som kunde. Vi har snust opp artiklene om de beste julegaveideene som ekspertene mener er gode. Klikk deg gjennom listen lenger ned og julegavetipsene fra nettbutikkene åpner seg fint i eget vindu. Det er bare å nyte…

Å handle julepresanger i norske trygge nettbutikker, samt å starte allerede nå, er noe av det lureste du kan gjøre for å gjøre førjulstiden litt mindre stressende.

Hva som blir årets julegave er vanskelig å spå, men for et par år siden var det mange som pekte på smarthøyttaleren Google Home og Google Home Mini som en aktuell kandidat. Smykker, ringer, diamanter og gull er alltid en vinner. Dette fikses enkelt hos gullsmeder på nett. Ellers er opplevelser alltid en vinner, spesielt i disse tider hvor mange har mye.

I fjor var droner i vinden (bokstavelig talt) og spillkonsollene Playstation 5 og Xbox Series X. Hva tror du slår an i år?

Har du forslag til andre gode julegaveideer eller sider som omtaler dette, skriv en liten kommentar nederst så hjelper det andre. Anbefalinger bygger på våre egne erfaringer.

Les også: 50 beste gavebutikker på nett!

Sånn. Her er oversikten over nettsteder med egne gavetips-sider, i tilfeldig rekkefølge:

17 bra butikker med ideer til julegaver på nett:


Coolstuff

Coolstuff som selger morsomme og annerledes gaver og gadgets har en praktisk sorterings funksjon der du kan finne presanger sortert på familien, person, alder og pris. Du kan også klikke på interesser om du vet at mottageren har en spesiell hobby eller væremåte, for eksempel. Coolstuff har også julepynt og julekalendere.

I tillegg til julegavevelgeren har de en egen side med kandidater til årets gave. Noe av det de foreslår er Hover Airboard Kart 2.0, C64 Mini Spillkonsoll, Snug Rug Deluxe pledd med armer og aktivitetsklokker.

Coolstuff har fri frakt over 499 kr, rask levering, 90 dagers åpent kjøp og 2 års garanti. Betal med VISA eller sikkert og trygt med Klarna. Les gjerne mer om Klarna og hvorfor det sikrer trygg onlinehandel, og nettbutikker som støtter denne betalingstjenesten.

Coolstuff julegaver og julegavetips
Klikk på bildet for direktelink til Coolstuff.no

Nordic Feel

Hos NordicFeel handler man skjønnhetsprodukter online som parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Dette er perfekte gaver for mor, far, bestemor, dama, typen, eller kanskje storesøster. Litt skjult på siden, men med direktelink på bildet under, finner du en fin julegavevelger med gode tips om hva du kan gi familiemedlemmene. De har noen bra tips lenger ned på siden om hvordan du skal klare å finne den perfekte presang.

De er Trygg e-handel sertifiserte, har gratis frakt og rask levering. Betal gjerne med Klarna.

Nordic Feel juelgavetips
Klikk på bildet for direktelink til Nordic Feel

Devold

Devold of Norway har en god samling julegavetips innen ulltøyet sitt. De har rett og slett samlet sine beste julegavetips til dame, herre og barn i en fin oversikt. Ulltøy er noe alle trenger og vil alltid falle i smak, spesielt i denne kalde årstiden vi er inne i.

Les mer om Devold her og besøk nettsidene for de beste tipsene.

devold_julegavetips
Klikk på bildet for direktelink til Devolds nettbutikk.

Lagerhaus

Interiørkjeden Lagerhaus har en grei oversikt med årets julegaver. Kjenner du noen som har hus eller leilighet (og det er vel de fleste) vil en interiørartikkel, kjøkkenting eller dekorasjon passe fint. De har noen veldig fine pidestaller for blomsterpotter og mye fint innen servering.

Leveringstid 4-7 dager og fri retur til butikk.

Lagerhaus presanger
Klikk på bildet for direktelink til Lagerhaus

Coolshop

Coolshop er en stor onlinebutikk, nesten som et varehus, med varer av alle slag. Opprinnelig solgte de spill, men nå selger de alt fra gadgets til klær. Ta en titt på utvalget av juledekor og pynt og let etter kule gaver. De har en ordning hvor du tjener rabattpoeng når du handler.

Jul 2018 Coolshop
Klikk på bildet for direktelink til Coolshop

Lekmer

Lekmer gir deg bra tips til presanger etter alder på barnet. Velg mellom 0-1 år, 2-3 år, 4-6 år eller 7+. Sorter også etter kategori som leker, barn og baby, barnesko, barnerom eller outlet. Av LEGO tipper vi den nye store Technic Terrengkranen (42082) står på mange ønskelister og vil havne under treet. Den står i hvert fall på min…

Lekmer har fri frakt over 799 kr og ett års åpent kjøp. Finn flere lekebutikker i denne artikkelen. Les også artikkelen Elektrisk Bil Til Barn? Her Er Noen Kule Forslag! der Lekmer er nevnt.

Lekmer jul
Klikk på bildet for direktelink til Lekmer

CDON.com

CDONs gir deg gavetips for hele familien som både er praktiske, kule og overraskende. De har egne sider med forslag til kjæresten, mamma, pappa, søster, bror, barn og så klart bestemor og bestefar, og faktisk en egen kategori med gaver til gavespillet. Også muligheter for gavekort.

Gratis frakt ved kjøp over 800 kr.

CDON.com julegavetips
Klikk på bildet for direktelink til CDON.com

AlphaGeek

Denne artige nettbutikken med kostymer, partyting, klær, spillting og interiør har en omfattende julegavevelger du bare må sjekke ut. Her sorterer du på person, alder eller familiemedlem. De gir deg også tips til morsomme, eksklusive, billige og romantiske gaver samt kalendergaver. Har du en nerd i familien finner du garantert noe litt annerledes og gøy her. Dette er en av mine favoritt-nettbutikker.

Alpgageek selger julegensere – andre butikker som også gjør det finner du her 10 Nettbutikker Med Julegensere!

Lynrask leveranse (i hvert fall så lenge du bestiller i god tid) og betal med PayPal eller Klarna hvis du vil.

Julegaver på AlphaGeek.no
Klikk på bildet for direktelink til AlphaGeek.no

Sportamore

Sportamore mener årets julegave er en mer veltrent deg, eller kanskje partner, og anbefaler sporty jakker, sko og treningsutstyr. Her kan du for eksempel kjøpe de populære Svea jakkene og plagg fra Peak Performance.

Fri frakt og retur og toll og moms er inkludert i oppgitte priser.

Sportamore årets julegave
Klikk på bildet for direktelink til Sportamore

Superkul

Superkul er en kul (superkul faktisk) helnorsk internettbutikk med produkter innen mange sjangre. Fellesnevneren er at det er morsomme og humoristiske produkter. Tenk nytt, kanskje det er her du finner årets firmagave? Innehaveren har samlet flere varer de foreslår som bra bursdags-, vertinne- eller julegave.

Lav fraktpris og rask levering. 100% prisgaranti.

Bursdags og julegaver superkul
Klikk for direktelink til Superkul.no

Eurotops

Eurotops er en tradisjonell nettbutikk som har holdt på i over 30 år. De selger kule produkter innen segmentet teknologi, hage og verksted, fritid, husholdning og hjem, helse og velvære, ur og smykker og herremote. I julegavevelgeren deres kan du finne flotte presanger til henne, han og de små – altså barna. Ta også en titt på Topp 50 produktene deres da den inneholder mye artig.

Nettbutikken er Trygg e-handel sertifisert og du kan betale med PayPal blant annet.

Gaver Eurotops

Klikk på bildet for direktelink til Eurotops


 

YouWish

Her finner du altså den perfekte julegaven i 2018. Ihvertall hevder YouWish at du vil finne akkurat det. YouWish tilbyr opplevelsesgavekort i mange kategorier som eventyr og action, motorsport, sport og fritid, mat og drikke, helse og velvære, dyr og natur, kultur og moro, overnatting og weekend samt barn og familie. Nesten umulig å ikke finne noe her.

YouWish.no julegavetips
Klikk på bildet for direktelink til YouWish.no

Gaveideer.no

Her er en side proppfull av gaveideer som du skjønner av navnet. Det sier seg selv at denne siden har enkle søkefunksjoner for å finne riktig gave utfra kriterier du setter opp. Tipsene dreier seg stort sett om produkter av det smarte eller morsomme slaget eller opplevelsesgaver.

Gaveideer jul
Klikk på bildet for direktelink til Gaveideer.no

Enklere Liv

Enklere liv hjelper deg med sin tips-side hvor du blant annet finner sofamassasjeopute, ryggmasasjepute og diverse kremer. Dette er ting som passer perfekt til koner, kjærester eller svigermor.

Gavetips Enklere Liv
Klikk på bildet for direktelink til Enklere Liv

Ikke glem adventskalender 2020

Husk også årets adventskalendere til barna. Du finner et supert utvalg hos Lekmer.no. De har de populære LEGO  kalendere, PAW patrol, Pysjamasheltene, Playmobil og mange flere. Sjekk artikkelen vår Årets julekalendere som alltid er oppdatert samt en spennende oversikt med kalendere for voksne

Mens vi har deg her; Trenger du noe nytt utstyr til julebaksten kan det være greit å ta en titt på disse 10 nettbutikkene som selger kjøkkenutstyr og bakeutstyr. Kanskje du trenger noen nye former til pepperkakehuset eller pepperkakebakingen? Husk også julepynten!

Alle andre e-butikker i gavetips-kategorien

Selvom gaver kan kjøpes i de aller fleste nettbutikker er det noen butikker som egner seg litt mer. Her er en liste over nettbutikker som ligger i Gavetips kategorien du kan titte innom. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side og bruk filtrene til å sortere om gavebutikken for eksempel har gratis frakt. Finner du ikke det du leter etter? Sjekk hele Gavetips-kategorien!

logoNavnSammendragHandle

Hva syntes du om nettbutikkenes egne julegavetips? Del gjerne dine egne gavetips i kommentarfeltet under samt nevn gjerne hva som er din favoritt-julegave-nettbutikk! Ser du en trygg internettbutikk du liker som mangler, meld den inn!

Les også: Kjøpe Julekort på nett – De 5 beste nettbutikkene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.