17 Beste Nettbutikker med Julegaver og Julegavetips! (2019)

Bra nettbutikker med Julegaver og Julegavetips

Her er en nyttig oversikt over norske nettbutikker med julegavetips og egne anbefalinger på de beste gavene i 2019!

24. desember er det nok en gang høytid og jul. Det er tid for å begynne å tenke på julegaver og nettet er en bra kilde til gode ideer samt anskaffelse av disse. Analyser av søkeordet ‘julegaver’ viser at nordmenn begynner å tenke på dette så smått allerede i oktober, før det virkelig tar av i november og desember. Det er ikke alltid like greit å vite hva man skal kjøpe til mor, far, søster, bror, besteforeldre eller de viktige barna.

Hovedtipset er selvfølgelig å prøve å finne ut om det er noe spesielt personen trenger eller ønsker seg. Men i våre dager hvor mange har det meste de trenger, kan også det være vanskelig. Vi har selv erfaring med egne barn som ikke klarer å finne på noe fornuftig å ønske seg til jul eller bursdag. Det skal legges til at de i utgangspunktet ikke er spesielt bortskjemte… Da kan det være greit å få ideer av guider og artikler.

Neste tips går på å ta en titt på nettbutikkers oversikter over forslag til flotte julegaver. Det er mange internettbutikker som lager mye innhold om dette nettopp for å kapre deg som kunde. Vi har snust opp artiklene om de beste julegaveideene som ekspertene mener er gode. Klikk deg igjennom listen lenger ned og julegavetipsene fra nettbutikkene åpner seg fint i eget vindu. Det er bare å nyte…

Å handle julpresanger i norske trygge nettbutikker, samt å starte allerede nå, er noe av det lureste du kan gjøre for å gjøre førjulstiden litt mindre stressende.

Siden inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst på siden. Anbefalinger bygger på mine egne erfaringer.

Hva som blir årets julegave 2019 er vanskelig å spå, men i 2018 var det mange som pekte på smarthøyttaleren Google Home og Google Home Mini som en aktuell kandidat. Ellers er opplevelser alltid en vinner, spesielt i disse tider hvor mange har mye. Droner er også i vinden (bokstavlig talt) og kommer garantert til å ligge under mange av årets juletrær. Hva tror du?

Har du forslag til andre gode julegaveideer eller sider som omtaler dette, skriv en liten kommentar nederst så hjelper det andre.

Ikke glem adventskalender 2018

Husk også årets adventskalendere til barna. Du finner et supert utvalg hos Lekmer.no. De har de populære LEGO  kalendere, PAW patrol, Pysjamasheltene, Playmobil og mange fler. For voksne kan du sjekke Blueboxshop, Kicks og flere andre av internettbutikkene under for julekalendere.

Mens vi har deg her; Trenger du noe nytt utstyr til julebaksten kan det være greit å ta en titt på disse 10 nettbutikkene som selger kjøkkenutstyr og bakeutstyr. Kanskje du trenger noen nye former til pepperkakehuset eller pepperkakebakingen?

Sånn. Her er oversikten over nettsteder med egne gavetips-sider, i tilfeldig rekkefølge:

17 bra nettbutikker med gode ideer til julegaver og julepynt:


Coolstuff

Coolstuff som selger morsomme og annerledes gaver og gadgets har en praktisk sorteringsfunksjon der du kan finne presanger sortert på familien, person, alder og pris. Du kan også klikke på interesser om du vet at mottageren har en spesiell hobby eller væremåte, for eksempel. Coolstuff har også julepynt og julekalendere.

I tilegg til julegavevelgeren har de en egen side med kandidater til årets gave 2018. Noe av det de foreslår er Hover Airboard Kart 2.0, C64 Mini Spillkonsoll, Snug Rug Deluxe pledd med armer og aktivitetsklokker.

Coolstuff har fri frakt over 499 kr, rask levering, 90 dagers åpent kjøp og 2 års garanti. Betal med VISA eller sikkert og trygt med Klarna. Les gjerne mer om Klarna og hvorfor det sikrer trygg onlinehandel, og nettbutikker som støtter denne betalingstjenesten.

Coolstuff julegaver og julegavetips

Klikk på bildet for direktelink til Coolstuff.no


Nordic Feel

Hos NordicFeel handler man skjønnhetsprodukter online som parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Dette er perfekte gaver for mor, far, bestemor, dama, typen, eller kanskje storesøster. Litt skjult på siden, men med direktelink på bildet under, finner du en fin julegavevelger med gode tips om hva du kan gi familiemedlemmene. De har noen bra tips lenger ned på siden om hvordan du skal klare å finne den perfekte presang.

De er Trygg e-handel sertifiserte, har gratis frakt og rask levering. Betal gjerne med Klarna.

Nordic Feel juelgavetips

Klikk på bildet for direktelink til Nordic Feel


Lagerhaus

Interiørkjeden Lagerhaus har en grei oversikt med årets julegaver. Kjenner du noen som har hus eller leilighet (og det er vel de fleste) vil en interiørartikkel, kjøkkenting eller dekorasjon passe fint. De har noen veldig fine pidestaller for blomsterpotter og mye fint innen servering.

Leveringstid 4-7 dager og fri retur til butikk.

Lagerhaus presanger

Klikk på bildet for direktelink til Lagerhaus


 

Coolshop

Coolshop er en stor onlinebutikk, nesten som et varehus, med varer av alle slag. Opprinnelig solgte de spill, men nå selger de alt fra gadgets til klær. Ta en titt på utvalget av juledekor og pynt og let etter kule gaver. De har en ordning hvor du tjener rabattpoeng når du handler.

Jul 2018 Coolshop

Klikk på bildet for direktelink til Coolshop


Lekmer

Lekmer gir deg bra tips til presanger etter alder på barnet. Velg mellom 0-1 år, 2-3 år, 4-6 år eller 7+. Sorter også etter kategori som leker, barn og baby, barnesko, barnerom eller outlet. Av LEGO tipper vi den nye store Technic Terrengkranen (42082) står på mange ønskelister og vil havne under treet. Den står ihvertfall på min…

Lekmer har fri frakt over 799 kr og ett års åpent kjøp. Finn flere lekebutikker i denne artikkelen.

Lekmer jul

Klikk på bildet for direktelink til Lekmer


CDON.com

CDONs gir deg gavetips for hele familien som både er praktiske, kule og overraskende. De har egne sider med forslag til kjæresten, mamma, pappa, søster, bror, barn og så klart bestemor og bestefar, og faktisk en egen kategori med gaver til gavespillet. Også muligheter for gavekort.

Gratis frakt ved kjøp over 800 kr.

CDON.com julegavetips

Klikk på bildet for direktelink til CDON.com


AlphaGeek

Denne artige nettbutikken med kostymer, partyting, klær, spillting og interiør har en omfattende julegavevelger du bare må sjekke ut. Her sorterer du på person, alder eller familiemedlem. De gir deg også tips til morsomme, ekslusive, billige og romantiske gaver samt kalendergaver. Har du en nerd i familien finner du garantert noe litt annerledes og gøy her. Dette er en av mine favoritt-nettbutikker.

Lynrask leveranse (ihvertfall så lenge du bestiller i god tid) og betal med PayPal eller Klarna hvis du vil.

Julegaver på AlphaGeek.no

Klikk på bildet for direktelink til AlphaGeek.no


Sportamore

Sportamore mener årets julegave er en mer veltrent deg, eller kanskje partner, og anbefaler sporty jakker, sko og treningsutstyr. Her kan du for eksempel kjøpe de populære Svea jakkene og plagg fra Peak Performance.

Fri frakt og retur og toll og moms er inkludert i oppgitte priser.

Sportamore årets julegave

Klikk på bildet for direktelink til Sportamore


Superkul

Superkul er en kul (superkul faktisk) helnorsk internettbutikk med produkter innen mange sjangre. Fellesnevneren er at det er morsomme og humoristiske produkter. Tenk nytt, kanskje det er her du finner årets firmagave? Innehaveren har samlet flere varer de foreslår som bra bursdags-, vertinne- eller julegave.

Lav fraktpris og rask levering. 100% prisgaranti.

Bursdags og julegaver superkul

Klikk for direktelink til Superkul.no


Eurotops

Eurotops er en tradisjonell nettbutikk som har holdt på i over 30 år. De selger kule produkter innen segmentet teknologi, hage og verksted, fritid, husholding og hjem, helse og velvære, ur og smykker og herremote. I julegavevelgeren deres kan du finne flotte presanger til henne, han og de små – altså barna. Ta også en titt på Topp 50 produktene deres da den inneholder mye artig.

Nettbutikken er Trygg e-handel sertifisert og du kan betale med PayPal blant annet.

Gaver Eurotops

Klikk på bildet for direktelink til Eurotops


Zalando

Ønsker du å gi bort mote, klær eller sko i gave så ta en titt på Zalandos utvalg. De har en egen side spesielt for dette som også dekker juledekorasjoner, gaver under 500 kr, gaver til barn og til han og henne. Er du i tvil foreslår de gavekort. Zalando har 100 dagers åpent kjøp samt gratis frakt og retur.

Zalando gavekort

Klikk på bildet for direktelink til Zalando


GoGift – Gavekorttorget

Appropos gavekortene vi nevnte over: GoGift er det perfekte stedet for deg som ønsker å gi akkurat dette. De samler gavekortene til flere nettbutikker innen opplevelse, mat og drikke, digitale tjenester og prisvennlige gaver. Sjekk ut siden for å finne ut mer.

Gavekort fra GoGift

Klikk på bildet for direktelink til GoGift


Teknikmagasinet

Teknikmagasinet’s gavetips-system starter med at du velger Personlighet, som kan være bilnerd, romantiker, livsnyter, matnerd, eventyrlig eller dingsenerd. Dermed velger du mellom fem forskjellige Prisklasser og gaveideene popper opp. Altså ingen sak å lete etter noe perfekt til en spesiell person. Hva med Hoverboard eller en stor rød sløyfe du kan gi bort deg selv i? Du får selvfølgelig gavekort her også.

Teknikmagasinet kan vi trygt anbefale og de er i tillegg Trygg e-handel sertifisert.

Teknikmagasinet gavevelger

Klikk på bildet for direktelink til Teknikmagasinet


YouWish

Her finner du altså den perfekte julegaven i 2018. Ihvertall hevder YouWish at du vil finne akkurat det. YouWish tilbyr opplevelsesgavekort i mange kategorier som eventyr og action, motorsport, sport og fritid, mat og drikke, helse og velvære, dyr og natur, kultur og moro, overnatting og weekend samt barn og familie. Nesten umulig å ikke finne noe her.

YouWish.no julegavetips

Klikk på bildet for direktelink til YouWish.no


Gaveideer.no

Her er en side proppfull av gaveideer som du skjønner av navnet. Det sier seg selv at denne siden har enkle søkefunksjoner for å finne riktig gave utifra kriterier du setter opp. Tipsene dreier seg stort sett om produkter av det smrte eller morsomme slaget eller opplevelsesgaver.

Gaveideer jul

Klikk på bildet for direktelink til Gaveideer.no


KICKS

I skjønnhets- og kroppspleiebutikken KICKS finner du perfekte julegaver til alle i familien inkludert kjæreste, søster eller bror. Du finner fine gavesett og julegavesett med hudpleie, sminke og parfyme fra merker som KICKS Beauty, Diesel, YSL, Lancõme, Orgins og Buxom. På nettsidene er produktene fint ramset opp og enkle å finne. De har også adventskalendere.

Fri frakt over 500 kr eller gratis levert til din lokale KICKS butikk.

Kicks presangtips

Klikk på bildet for direktelink til Kicks.no


Enklere Liv

Enklere liv hjelper deg med sin tips-side hvor du blant annet finner sofamassasjeopute, ryggmasasjepute og diverse kremer. Dette er ting som passer perfekt til koner, kjærster eller svigermor.

Gavetips Enklere Liv

Klikk på bildet for direktelink til Enklere Liv


Alle andre e-butikker i gavetips-kategorien

Selvom gaver kan kjøpes i de aller fleste nettbutikker er det noen butikker som egner seg litt mer. Her er en liste over nettbutikker som ligger i Gavetips kategorien du kan titte innom. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side og bruk filterne til å sortere om gavebutikken for eksempel har gratis frakt. Husk at du alltid kan trykke på hjerte-symbolet på logoen for å lagre din egen liste over favoritter.:

logoNavnSammendragHandlehf:att:pa_afterpayhf:att:pa_amexhf:att:pa_apple-payhf:att:pa_bitcoinhf:att:pa_frakthf:att:pa_klarnahf:att:pa_landhf:att:pa_paypalhf:att:pa_trygg-e-handelhf:att:pa_vipps
24hshop

24hshop.no er en nettbutikk som tilbyr gode produkter til lave priser. Hovedfokus er på tilbehør for alt elektronisk utstyr i hjemmet, men også hjemme- og fritidsprodukter og kule gadgets samt produkter innen kategoriene mobiltilbehør, data, blekk og toner, minnekort, nettbrett og tilbehør. Finnes også i andre Skandinaviske land.

30 dagers åpent kjøp. 400 000 fornøyde kunder. Sikker betaling. 

neiikke-fri-fraktneinorgeneineinei
Adlibris

Adlibris er en nettbokhandel med stort utvalg av blandt annet barnebøker og leker. Hovedlkategoriene deres er nå bøker, baby, elektronikk, fest og moro, garn, hage, hobby, interiør, kjøkken og servering, leker, papir og kontor, skjønnhet, smykker, spill og puslespill, trening og yoga, vesker, tilbehør og accessoirer.

Gratis frakt under 299,-  Stort utvalg og lave priser.  Gratis faktura.  Trygg e-Handel sertifisert.

neifri-frakt-over-belopjanorgeneijanei
AlphaGeek

AlphaGeek er en fantastisk nettbutikk som selger morsomme gaver, gadgets, kostymer, ting til gaming, samlerobjekter, produkter til fest og moro, klær og interiør. De har et stort utvalg av festtilbehør og dekorasjoner tilpasset forskjellige tema.

Lynrask leveranse. 30 dagers returrett. Ingen ekstra kostnader.

neiikke-fri-fraktjanorgejaneinei
Barbershop

Barbershop.no er nettbutikken for deg som barberer seg eller har skjegg. Her finner du produkter innen kategoriene barbering, skjegg, hud, hår, duft og diverse varer. De har en side med gode guider og tips til barbering og hva du trenger. De har egen butikk i Oslo med lager, over 80.000 kunder og tar faktisk Bitcoin som betalingsmiddel.

Betal med Bitcoin.  Gratis frakt over 799,- Lokalisert i Oslo.

jafri-frakt-over-belopjanorgejaneinei
Bokklubben

Bokklubben er en fullsortiments nettbokhandel som også tilbyr et stort utvalg av andre produkter i tillegg til fyldige bokpresentasjoner. Medlemmer får gode velkomsttilbud, bøker til lave priser og et stort utvalg smarte produkter til gunstige medlemspriser. De velger ut og presenterer bøker spesielt tilpasset det enkelte medlemmers interesser. Som medlem har du tilgang til Min side hvor du kan finne all informasjon om ditt bokklubb-medlemskap.

Fri frakt over 299,-.  Mange fler produkter enn bare bøker.  

neineifri-frakt-over-belopneinorgeneineinei
BoostBox

Boostbox.no sender deg en månedlig pakke med nye treningsprodukter av alle slag som skal booste treningslyst. Innholdet varierer fra måned til måned. Dette er den perfekte gave til en treningsglad person, eller bare til deg selv. Hva er Boostbox? Jo, pakken inneholder nye produkter og nyheter, har høy verdi men til lav pris, levert rett hjem på døren. Det er ingen bindingstid og de har sålangt over 10.000 fornøyde kunder. Blir du den neste?

Forundringspakke for treningsglade hver måned.  Lav pris. Ingen bindingstid. 

neineiikke-fri-fraktneinorgeneineinei
byRavn

byRavn er en dansk nettbutikk som selger flotte, individuelle og solide produkter i lær og skinn. Hovedkategoriene på nettsidene er nøkkelringer, håndtak, bordkort, interiør, tilbehør og firmagaver. Det anbefales at du sjekker ut denne nettbutikken.

Pris inkluderer toll og moms.  Fri frakt over 649 kr. Leveringstid 1-5 dager.

neijaneineifri-frakt-over-belopneidanmarkneineinei
Cervera

Cervera er en interiørbutikk med produkter til kjøkkenet, til å ha på bordet og interiørting til rommet generelt. Kjøkkenting er typisk kjøkkenmaskiner, kniver, gryter og kasseroller, bakeartikler, oppbevaring og former. De fører merkevarer som Nespresso, Le Creuset, Moccamaster, KitchenAid, Rörstrand, Klong, Iittala og Electrolux.

Fri frakt over 499,-.  Betal med Klarna. 

neineifri-frakt-over-belopjanorgeneineinei
Cewe

CEWE tilbyr mange forskjellige fotoprodukter som den kjente CEWE fotoboken, veggdekorasjoner, plakater, fotolerret, fotogaver, mobildeksler, fotokalendere, kort og invitasjoner og fremkalling av bilder. Alltid produkter i høy kvalitet.

Toppscore på TrustPilot.  75 kr i rabatt ved kjøp av første fotobok.  Trygg e-Handel sertifisert.  

neiikke-fri-fraktjanorgeneijanei
Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin er en tradisjonsrik butikk som stammer helt tilbake i 1739. I nettbutikken finner du produkter innen kategoriene bestikk, glass, interiør og tilbehør, elektrisk, kjøkkenmaskiner, jul, kniver, kjøkkenutstyr, mat, serveringsdeler, servise, vin og barutstyr og baking.

Fri frakt over 499,-.  Betal trygt med Klarna. 

neineifri-frakt-over-belopjanorgeneineinei
CoolStuff

CoolStuff Norge selger gaver, gadgets, leker og masse annet gøy. Karneval, kostymer, masker, parykker, sminke, ting til hjem og hage, lek og spill, hobby og fritid, mat og drikke og teknikk er noe du får tak i her. 10% rabatt ved første kjøp.

Fri frakt over 499,-.  Lynrask levering.  90 dagers åpent kjøp.  2 års garanti. Trygg e-Handel sertifisert. 

neifri-frakt-over-belopjanorgeneijanei
Coop Obs

Coop Obs Hypermarked er en av nettbutikkene til Coop Norge. Den andre er Coop Obs Bygg. I nettbutikken til Obs får du kjøpt varer innen kategoriene kjøkkenutstyr og borddekking, klær og sport, bursdag og leker, hjem og interiør, elektronikk og underholdning, fest og høytid og sesongvaer. Egen nyttig side som heter Bursdagshjelpen.

Trygg e-Handel sertifisert.  

neiikke-fri-fraktneinorgeneijanei
Coopers Candy

Coopres Candy selger svensk, engelsk, japansk og amerikansk godteri på nett. Godteriet blir sendt fra Sverige men nettbutikken er norsk. Prisene er inkludert moms. De har produkter innen kategoriene godteri, snacks, nøtter, surt, salt, sjokolade, kaker, drikke, mat, leker og gadgets samt kakemikser.

Fri frakt ved kjøp over 1000,-.  Moms inkludert i pris. 

neifri-frakt-over-belopneisverigeneineinei
Deal.no

Deal.no er en av Norges eldste nettbutikker. De selger produkter innen data og datatilbehør, lyd, bilde og hodesett, mobil, telefon og foto og fritid. De har egen tonerguide for blekk og mange gode festebraketter for mobil og nettbrett. Varer kan hentes på lager på Furuset.

Erfaren nettbutikk. Betal med Vipps eller AfterPay.

janeineiikke-fri-fraktneinorgeneineija
DealeXtreme (DX)

DealXtreme, eller DX, selger kule dingser og til en lav pris i kategoriene mobiltelefoner og tilbehør, forbrukerelektronikk, elektrisk og verktøy, hobbier og leker, LED lys og lommelykter, datamaskin og kontor, sport og fritid, biler og motorsykler, hjem og hage, klær og helse og skjønnhet. Forsendelsen er fraktfri.

300 000produkter. Lave priser. Gratis frakt over hele verden. 

neijaneineifri-fraktneinorgejaneinei
DuppeDilla

DuppeDilla er en flott nettbutikk som selger morsomme gaver, gadgets, kopper og mye mye mer. De har masse gøyale produkter innenfor følgende kategorier: Hus & Hjem, Hobby & Fritid, Spill & Leker, Kjæledyr og Fest, Merkedager & Høytider.

Fast frakt på 69,-.  Rask levering. Betal med Klarna.

neineiikke-fri-fraktjanorgeneineinei
Dyreparken Nettbutikk

I Dyreparkens nettbutikk får du kjøpt Dyreparkprodukter som utkledning, klær, sengetøy, lese og skrivesaker, matbokser, drikkeflasker, servise, glass, kostymer, masker og mye mer. De har også en egen kategori med Julius produkter.

Orginale Dyreparken produkter. Gratis frakt over 700,- AfterPay. 

janeineifri-frakt-over-belopneinorgeneineinei
Elefun

Elefun er en stor nettbutikk som driver med salg av radiostyrte produkter og tilbehør. Her får du alt innen radiostyrte biler, batterier og ladere, bilbane, byggesett, båter, droner, fly, fuel, produkter innen FPV racing, RC helikopter, raketter, modelljernbane, simulator og kamerautstyr. De har et imponerende utvalg innen radiostyrt hobby og rask levering.

Alt innen radiostyrt hobby.  Betal med Klarna.

neineiikke-fri-fraktjanorgeneineinei
Euroflorist

Euroflorist er et av Europas største nettverk av blomsterforhandlere. Det gjør dem istand til å sende blomster til alle i Norge og resten av verden. De har som regel levering samme dag. På nettstedet kan du i menyene velge kategoriene Bestselgere, Anledning, Kolleksjoner, Begravelse, Utlandet og Inspirasjon. Anledninger kan være bursdag, bryllup, bare fordi, overraskelse, nyfødt, god bedring, kjærlighet, takk, kondolanse og begravelse.

Rask blomsterbutikk som sender og hele verden. Betal med American Express (Amex), PayPal, Vipps eller Klarna. Levering samme dag.

neijaneineiikke-fri-fraktjanorgejaneija
Eurotops

Eurotops er en nettbutikk med smarte og kule produkter. Alle produktene deres skal gi en merverdi ut over klassisk og kjent bruk, gjøre hverdagen enklere eller som bare er morsomme eller attraktive rent optisk. Masse herlige gaveideer og hjelpemidler i det daglige. Hovedkategoriene er teknologi, hage og verksted, fritid, husholdning og hjem, helse og velvære, ur og smykker og herremote.

Tar PayPal.   Trygg e-Handel sertifisert.  

neifri-frakt-over-belop ikke-fri-fraktneinorgejajanei
Eurotoys

Eurotoys er en stor dansk lekebutikk på nett med alt du kan tenke deg. Hovedkategoriene i menyen er actionfigurer, basseng og badeutstyr, bilder, byggeklosser, dukker, figurer, barneklær, barnemøbler, hobby, kosedyr og kostymer. Søk på siden og finn mye mer.

Over 15000 varer. Hurtig leveranse. 30 dagers returrett.

neineineineiikke-fri-fraktneidanmarkneineinei
Gamezone

Gamezone er den perfekte norske nettbutikken for alle typer spill. Her får du konsollspill, brettspill, rollespill, magic, samlekort og miniatyrspill. De har også byggesett, airbrush artikler, godteri, gadgets, Pokemon og samleobjekter. Nettsiden gjør det enkelt å sortere på forskjellige kategorier slik at du finner det perfekte spill for deg.

Norges største utvalg. Få dagers levering fra norsk lager. 45 dagers returrett.

neineineineiikke-fri-fraktneinorgejaneija
Glossybox

Glossybox, ‘den ultimate skjønnhetsopplevelse’, tilbyr en abonnementstjeneste der du får tilsendt et tilpasset utvalg av skjønnhetsprodukter hver måned. Ved hjelp av din egen skjønnhetsprofil gjør de et valg av produkter som passer deg. Tjen GlossyCredits ved å teste produkter og gi tilbakemelding til produsent.

Skjønnhetsprodukter rett i postkassen hver måned.  Betal trygt med American Express og PayPal. 

neijaneineiikke-fri-fraktneinorgejaneinei
Go Dream

Go Dream er en nettbutikk for deg som leter etter opplevelsesgaver og gavekort for unike og gode opplevelser. De har over 250 opplevelser å velge mellom. Leter du etter en uforglemmelig gave finner du lett noe blant kategoriene Adrenalin, Eventyr, Reise og Opphold, Mat og Gastronomi, Velvære, Kultur og Fritid samt Nyheter. Du kan også sortere på område som rundt Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og utlandet. Sorter på mottaker og velg prisnivå. Sjekk det ut! Det er enkelt.

Gratis bytte. 1-2 års varighet. Fri frakt over 499 kr.

neijaneineifri-frakt-over-belopneinorgeneineinei
GoGift

GoGift, tidligere GavekortTorget, er en gavekortportal der man enkelt kan handle og sende gavekort til mange norske butikker og opplevelser. Digital levering via e-post eller sms eller fysisk levering. Gavekort for han, henne, barn og par.

Over 4000 butikker. Trygg e-Handel sertifisert. 

neifri-fraktneinorgeneijanei
Green People

Green People selger naturlige og økologiske skjønnhetsprodukter. Kategoriene i nettbutikken er hudpleie, hårpleie, kroppspleie, solpleie, sminke, tannkrem og gaver – alt økologisk. Du får også produkter i små reisestørrelser. I menyene kan du velge å handle etter “problem” slik som hudproblemer, kropp, hårtype, anti-aldring, sol, eksem, sensitiv hud osv.

Fri frakt over 399,-.Få 10% rabatt ved påmelding til nyhetsbrev.

neineineineifri-frakt-over-belopneinorgejaneinei
Gullmagasinet

Gullmagasinet er en stor gullsmed på nett med over 145 års erfaring der du får alt fra smykker, forlovelsesringer, gifteringer, dåpsgaver, bunadsølv, klokker og sølvbestikk. De har over 2500 varer og bruker kun leverandører fra Skandinavia.

Fri frakt over 1000,-.  Rask levering. 

neineifri-frakt-over-belopjanorgeneineija
Interflora

Interflora.no er nettbutikken til blomsterbutikkkjeden Interflora med over 400 fysiske butikker. Her kan du bestille blomster til alle anledninger som gratulasjoner, blomsterhilsen, buketter, dekorasjoner, sommerblomster, gaver, planter og mye mer. Kjøp også blomster innen kategoriene alstromeria, orkide og roser.

Blomstene blir personlig levert på døren i hele verden.

Trygg blomsterbutikk på nett. Leveranser over hele kloden.

neineineineiikke-fri-fraktneinorgejaneija
iPhonehuset

iPhonehuset er ekspert på deksler, tilbehør, ladere, dokkingstasjoner og tilbehør til iPad og iPhone. De har tilbehør fra over 500 merker i kategoriene iPad, iPhone, iPad Pro, iPad Mini, Apple Watch, Apple TV, Smarthjem og Mac.

250 000 fornøyde kunder. Rask kundeservice på epost. 30 dagers angrefrist. 

neineiikke-fri-fraktjanorgeneineinei
KaffeBox

KaffeBox.no er en abonnementstjeneste med kaffe av høy kvalitet levert fra Skandinavias topp mikrobrennerier. Du kan enten abonnere selv, eller gi kaffeabonnementet i gave til din kjære eller en venn. Kaffen blir levert rett hjem og man kan når som helst endre mengde, type og abonnement. Ingen binding

Gratis frakt. Rettferdig og bærekraftig. Aksepterer Bitcoin, Vipps og Apple Pay. 

jajaikke-fri-fraktneinorgejaneija
KitchenTime

KitchenTime selger kjøkken og bakeprodukter online. De jobber hardt med å skape Nordens beste utvalg og kjøpeopplevelse innen kjøkkenprodukter på nett. Deres utvalg strekker seg over kategoriene matlaging, baking, servering, kjøkkenmaskiner, hjem og hushold og utendørs matlaging.

Fri frakt over 1000,-.  Over 17 000 artikler.  Åpent kjøp i 90 dager. 

neifri-frakt-over-belopjanorgeneijanei
Klokker.no

Klokker.no har et godt utvalg av klokker og armbåndsur på nett for dame, herre og barn. De har også smartklokker, remmer, smykker og bunadssølv. Egen side med gavetips. De er autorisert forhandler av alle klokkemerkene, som det er mange av som Citizen, Adidas, Triwa, Seiko, Police med mange fler.

Gratis frakt. 90 dagers bytterett. Autorisert forhandler. 2 års garanti. 

neineifri-fraktjanorgeneineinei
Lirum Larum Leg

Lirum Larum Leg er en nettbutikk med et stort utvalg av kvalitetsleker til barn i alderen 0-10 år, i tillegg til alt av innredning til barnerommet. Hovedkategoriene er leker, barnerommet, babyutstyr, tilbehør og merker.

30 dagers returrett. 3-5 dagers levering. Trygg e-Handel sertifisert.  

neiikke-fri-fraktneinorgeneijanei
Lux-Case

Lux-Case er en nettbutikk som selger deksler, mobildeksler og mobiltilbehør. De har produkter til Apple, iPhone, Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG, Motorola, tablets, smartklokker (smartwatches) og diverse annet.

Over 25000 deksler.  Gratis levering. Betal med Klarna, Amex og PayPal.

neijaneineifri-fraktjanorgejaneinei
Lyko

Lyko er en nettbutikk som er hårpleie- og skjønnhetsspesialist. De har et bredt online sortiment men har også 40 salonger i Sverige og Norge. Alle priser er inkludert toll og moms (mva). 

Levering 2-5 virkedager.  Fri frakt over 300,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

neineifri-frakt-over-belopjanorgeneijanei
LYR Design

LYR Design er en nettbutikk som selger alle typer smykker. De har et stort utvalg av alle typer sølvsmykker, og er spesialister innen norrøne smykker og vikingsmykker. Hovedkategoriene på nettsiden er ringer, halssmykker, ørepynt, armbånd, gullsmykker, vikingsmykker, kjeder og reimer. De kan også produsere på bestilling. Hos LYR Design er det gratis frakt på alle ordre og alle bestillinger sendes ut fra vårt norske lager samme dagen hvis ordren kommer inn før 14:00.

Gratis frakt. Betal med Klarna eller Vipps.

neineifri-fraktjanorgeneineija
Made4men

Made4men tilbyr produkter innen barbering, ansiktspleie, skjeggpleie, kropp, hårprodukter, kroppspleie og parfyme til menn. De har en avdeling med gadgets, klokker, eletronikk og gaver samt egen kles kategori med undertøy, slåbrok, sokker og dress.

Mer enn 6000 produkter.  Levering 2-6 dager.  Gratis frakt over 700 kr. 

neineifri-frakt-over-belopjanorgeneineinei
Mye Moro

Mye Moro har en morsom nettbutikk med produkter innen moroting, parykker, ballonger, kostymer, halloween, fest, pynt og gaver. De har også fysiske butikker i Sandvika, Tønsberg, Kristiansand, Bergen og Oslo. 

Gratisk frakt. Rask levering. Lokalisert i Norge.

neifri-fraktjanorgeneineinei
Partyking

Partykings oppgave er å tilby et bredt og variert utvalg av kostymer, fester og morsomme gaver for alle aldre. De ønsker å gjøre det enkelt å finne og kjøpe morsomme og unike partyprodukter med rask levering , gode priser og personlig oppmerksomhet. Hovedkategoriene er bartilbehør, festartikler, karneval, mat og drikke, gadgets. Produkter til russ og russefeiring.

Fri frakt over 1000 kr.  110% prisgaranti.  30 dagers åpent kjøp.  Over 20.000 artikler.  Trygg e-Handel sertifisert.  

neifri-frakt-over-belopjanorgeneijanei
PureYou

Pure You i Tønsberg selger hårpleieprodukter og hudprodukter online til gode priser. Her får du produkter for ansikt, sminke, kropp, hår, helse og supermat, tilbehør/accessories, gaver, veganske varer med mer. Book en gratis sminkekonsultasjon på nettsiden. Tar Vipps.

Levering 1-3 virkedager.  Fri frakt over 1000,- eller fast lav frakr 49,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

neineifri-frakt-over-belopjanorgeneijaja
Skitt Fiske

Skitt Fiske er en stor nettbutikk med over 40.000 produkter innen fiske, jakt og friluftsliv. Skal du kjøpe for eksempel fiskeutstyr som fiskestang er det lurt å ta en titt i denne nettbutikken. Hovedkategoriene på siden er fiske, isfiske, fluebinding, klær, elektronikk, friluftsliv og jakt. Driver du med fluebinding finner du at du trenger her.

Perfekt internettbutikk for de som liker jakt, fiske og friluftsliv. Gratis retur i 100 dager.

neineineifri-frakt-over-belopjanorgeneineinei
Skitt Jakt

Hos Skitt Jakt finner du alt du trenger til jakt og til alle årstider. De har et stort og bredt utvalg komplette våpenpakker og våpen for alle typer jakt. Du finner også det meste av utstyr til lokking av dyr, vedlikehold av utstyr, ammunisjon og lading, bekledning og mye mer. Hovedkategoriene på nettsidene er børsemaker, ammunisjon, våpen, lading, utstyr, optikk, klær, elektronikk, friluftsliv og blogg.

Fri frakt over 1000 kr.  Perfekt internettbutikk for de som liker jakt, fiske og friluftsliv.Gratis retur i 100 dager.  

neineineifri-frakt-over-belopjanorgeneineinei
Smarte Gadgets

Hos Smarte Gadgets får du alt du trenger for å reparere iPhone din, mobiltilbehør samt en rekke andre smarte gadgets og varer. Hovedkategoriene i nettbutikken er Gadgets, reparasjonsdeler mobil, Teknikk, Verktøy til mobiltelefon, Mobil tilbehør, Leker, Yoga tilbehør, Macbook tilbehør, klær og gavetips. Av varemerker får du kjøpt Pokemon leker og deler og utstyr til iPhone, Huawei og Samsung

Over 10000 kunder. Lynrask levering. 14 dagers returrett.

neineineineiikke-fri-fraktjanorgeneineija
Smartphoto

Smartphoto, tidligere ExtraFilm, leverer all slags fotoprodukter som fremkallng av bilder, lage fotobok, lerretsbilder, forstørrelser, fotokalender eller fotogaver som fotokrus, musematte, mobildeksel, iPhone deksel, pute med foto. For at du som kunde skal få den beste servicen har de smartbonus, smartgaranti og smartdialog. De fokuserer på kvalitet til lav pris.

100% fornøyd garanti.

neiikke-fri-fraktneinorgeneineinei
Sparnet

Sparnet.no er en nettbutikk med fritidsprodukter og gadgets. Her finner du smarte produkter og løsninger innen hjem, teknologi, sport og fritid. Hovedkategoriene på sidene er Bestselegere, Mote og Tilbehør, Sport og Fritid, Hjemmet, Helse og skjønnhet samt Teknikk.

Åpent kjøp i 60 dager. Gratis frakt. 300 000 + kunder.

neineineineiikke-fri-fraktjanorgeneineinei
Superlighter

Superlighter er en nettbutikk som selger elektriske lightere i forskjellige former. Lighterne er av høy kvalitet og kommer med norsk design. Lighterne er oppladbare med USB, forurenser ikke og er trygge i bruk. Siden de ikke har en ekte flamme vil de fungere selvom det er sterk vind.

“Evigvarende” og trygge oppladbare lightere.  Sikker betaling med blant annet PayPal. 30 dager åpent kjøp.

neineiikke-fri-fraktneinorgejaneinei
Tail It

Her kjøper du Tail it! Tail it er en liten dings som hjelper deg med GPS sporing for bil, sykkel, barn, båt, hund, katt, dyr, kamerabaggen, reisekofferter med mer. Det finnes ingen begrensninger på avstand og hvor langt unna den vanntette sporingsbrikken befinner seg. Brikken kobles enkelt opp mot appen på smarttelefonen din og har 14 dagers batteri etter lading.

Opplev en tryggere hverdag. Frakt med sporing i Norge.

neineineineiikke-fri-fraktneinorgejaneinei
Tanum

Tanum.no er blant de største nettbokhandlere i Norge med over 6 millioner titler. Under Bøker på nettsidene finner du kategoriene Skjønnliteratur, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid, Barn og ungdom, lydbøker og Fagbøker. Du finner også e-bøker her samt bøker for studenter og bedrifter. De har bøker hovedsaklig på norsk, engelsk og svensk. Bøker kan plukkes opp i din lokale Tanum butikk eller sendes hjem til deg i posten.

Fri frakt over 299,-.  Betal med kort, Vipps eller faktura.  Trygg e-Handel sertifisert.  

neineifri-frakt-over-belopneinorgeneijaja
Teknikmagasinet

Teknikmagasinet selger dingser i alle former og fasonger, med bl.a hjemmeelektronikk, gadgets og husholdning i sortimentet. De har i dag over 100 fysiske butikker i Norden, samt en stor nettbutikk. Hovedkagegoriene er data og TV-spill, foto og video, hjem og husholdning, kroppspleie, leker og gadgets, luftvåpen og skyting, lyd og bilde, mobil og telefoni, musikk, nettbrett og tablets, radiostyrt, spisbart, erotikk, sport og fritid, strøm og batterier og utkledning og fest.

Fra frakt over 500,-. Trygg e-Handel sertifisert.  

neifri-frakt-over-belopjanorgeneijanei
Ticket Service

Ticket Service tilbyr bestilling av arrangementsbilleter til mange typer opplevelser innen sport, underholdning, severdigheter, transport og reise destinasjoner. De har alt fra fotballbilletter og musikalbilletter til sightseeingturer og flytransfer. Her får du også transportkort i London og Paris.

Før reise er det lurt å kjøpe biletter før avreise noe som ofte gir deg rabatterte priser i forhold til å kjøpe på plass.

Billetter til versens opplevelser.  Slipp kø – bestill før du drar på reise.

neineineineifri-fraktneinorgeneineinei
Traktøren

Traktøren er en butikkekjede innen kjøkkenutstyrsegmentet med egen nettavdeling. Du finner bra produkter innen kategoriene koke og stekeutstyr, kjøkkenreskaper, bakeutstyr, kjøkkenapparater, kniver, fjøler, service, borddekking, kaffe, teustyr, vin og barutstyr og utendørs. De har bryllypsliste.

Fri frakt over 1000,-.

neifri-frakt-over-belopneinorgeneineinei
Trendus

Trendus.no er en artig gavebutikk på nett med mye moro. De kaller seg Norges mest trendy gavebutikk. Hovedkategoriene på sidene deres er Spiselige godsaker, gaver, mat og drikke, inne og ute, fest og moro, baderom, sminke og tilbehør, interiør, baby og barn, på kjøkkenet og utendørs. I skrivende stund kan du søke blant nesten 1500 varer i nettbutikken.

Fri frakt over 499,-. Rask levering. Tar Vipps, PayPal, Apple Pay og Klarna.

neija neijaneifri-frakt-over-belopjanorgejaneija
TrueStory

TrueStory er nettstedet der de gode opplevelsene begynner. Her kan du velge mellom over 100 forskjellige opplevelser og opplevelsesgaver innen kategoriene Gourmet, Wellness, Overnatting, Kultur, Diverse, Adrenalin og Natur. De håndplukker alle opplevelser, så du er sikret høy kvalitet. Flott nettside som gir deg raskt overblikk over de beste opplevelsesgavene. Egne inspirasjonssider med tips.

De beste opplevelsesgavene i Norge. 

neineifri-fraktneinorgeneineinei
Upstairs

Upstairs.no selger mye forskjellig ting og tang på nettsiden sin. Her kan du finne mange fine gaver og interiør produkter. Prisene er rimelige og varene gode. Kategoriene i nettbutikken er Interiør, Servietter, Stearinlys, Innpakning, Utkledning, Kjøkken, Kort og Tags, Ting og Tang, Festbordet, Hobby, Skolestart og Nyheter. De har en fin inspirasjonsblogg.

De har også butikker i de største kjøpesentrene i de store byene her til lands. Butikken ble etablert i 1996 og er et familieeid selskap i Kristiansand.

Fri frakt over 1000 ,- ellers lav fast frakt. Klikk og hent i butikk. Fin gavebutikk.

neineineineifri-frakt-over-belopneinorgeneineinei
Urban Trend

Urban Trend er en interiørbutikk på nett med produkter som knaggrekker, skohyller, vinstativer og andre interiørprodukter. I kategoriene på de fine nettsidene ser du bestselgere og salgsvarer og hva de selger innen belysning, baderom, hjem, kjøkken og vintilbehør, oppbevaring, skole og fritid, veggklokker og nyttige gadgets. De har også gavetips basert på pris og gaver til han og gaver til henne.

Gavetips.  Betal trygt med Klarna.

neineineineiikke-fri-fraktjanorgeneineinei
Woroom

Woroom er en bra nettbutikk for interiør. Hovedkategoriene er gavetips, møbler, veggdekor, interiør, belysning, tekstiler, kjøkken, accessories. De har også en fin Shop by room side, mulighet for å kjøpe interiør gavekort og en god oversikt over kampanjer og varemerker. Betal med Vipps eller Visa.

Fri frakt over 1000 kr. Rask levering.  Sikker betaling. 

neineifri-frakt-over-belopjanorgeneineija
Xplora

Xplora er nettbutikken til den populære spesialtilpassete mobiltelefonen for barn, utformet som en smartklokke. Xplora har etter mange år med forskning og utvikling, laget den første smartklokken i verden som er CE godkjent som mobiltelefon og som både bruker aGPS, aktiv WiFi og GSM-triangulering for å gi presis lokasjon.

Den har norsk språk, er IPx4 vannavstøtende, har Gorilla Glass for beskyttelse og er klar for å bli med barna på eventyr.

Barnas første sikre GPS mobiltelefon.

neineineineiikke-fri-fraktneinorgeneineinei
YourSurprise

YourSurprise er det perfekte stedet å finne unike gaver. På nettsidene kan du enkelt sortere på hvem du skal gi til eller til hvilken anledning. Du kan også bla gjennom menyene som viser deg gaver innen kjøkken, sjokolade og søtsaker, klær , vesker og kofferter, skole og fritid og tilbehør.

Mer enn 2000 personlige gaver å velge i. Gaver med bilde og tekst. Tar PayPal og Amex.

neijaneineifri-fraktjanorgejaneinei
YouWish

YouWish er et nettsted der du kan bestille mer enn 453 forskjellige opplevelser. Her er det mange gavetips og den perfekte gave til den som har alt, eller deg selv. Hovedkategoriene du kan velge i, men mange underkategorier, er eventyr og action, motorsport, sport og fritid, mat og drikke, helse og velvære, dyr og natur, kultur og moro, overnatting og weekend og barn og familie. Du kan også sortere på sted. Dette inkluderer Norge og flere steder i Sverige.

Hundrevis av opplevelsesgaver. 365 dagers bytterett. Elektronisk gavekort på 5 minutter.

neineineineifri-fraktjanorgeneineinei
Finner du ikke det du leter etter? Sjekk hele Gavetips-kategorien!

Hva syntes du om nettbutikkenes egne julegavtips? Del gjerne dine egne gavetips i kommentarfeltet under samt nevn gjerne hva som er din favoritt-julegave-nettbutikk! Ser du en trygg internettbutikk du liker som mangler, meld den inn!

Les også: 23 Tips for sikker og trygg netthandel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *